مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری در مورد استفاده همزمان از دو کانکشن روی یک کامپیوتر
سلام دوستان ...امیدوارم حال همگی خوب باشه....دوستان من میخواستم به طور همزمان از دو کانکشن استفاده کنم...در واقع من دو خط دارم که سرعت هر کدوم 30 کیلوبایت هستش....میخوام این دو تا سرعتش بیاد رو هم بشه 60 ...امکانش هست؟؟؟بعد الان وقتی کانکشن اول رو میزنم همه چی درسته و با سرعت 30 دانلود میکنم...ولی وقتی کانکشن دوم رو میزنم یکی از کانکشن ها غیر فعال میشه به طور کامل...من میخوام هر دو کانکشن فعال بمونند....خواهشا یکی کمک کنه...خیلی برام مهمه...
در ضمن برنامه های چند دسکتاپ کردن ویندوز رو هم یکی تست کردم فکر نکنم بشه...باز اگه راهی بلدید خواهشا زودتر بگید ممنون میشم..
دوستان سریع تر جواب بدید...در ضمن هر دو مودم که استفاده میشه به عنوان اینترنت usb هستند ...و کانکشن هم دقیقا مثل دایل اپ ساخته میشه///
mojtabarafei
09-04-2010, 12:18
بايد دوتا مودم داشته باشي تا بتوني همزمان با دو تا كانكشن وصل بشي
خوب دقیقا من دو تا مودم دارم...وقتی میزنم هر دو کانکت میشه...ولی یکی غیر فعال میشه...میخام 1 کاری کنم که سرعت این دو تا بیفته رو هم و بشه 60 ...الان هر کدوم جدا 30 کیلو بایت هست.....خواهشا یکی این روش رو به من توضیح بده خیلی فوری احتیاج دارم...بعد فکر کنم خیلی واضح توضیح دادم...
مودم ها رو pppoe کانفینگ کن شاید درست شد !
دوستان سایت به این قدرت یعنی کسی نمیتونه؟؟؟تروخدا یکی زودتر ما رو کمک کنه..
کاری که گفتم انجام دادی ؟ منظورم اینکه مودم ها auto connect باشند یعنی به محض روشن شدن مودم اتوماتیک وصل بشه
من این کار رو با یه مودم و dial up س انجام دادم جواب داد !
از کدوم قسمت مودم رو بزارم روی pppoe ???اگه زحمتی نیست توضیح بدید از کدوم قسمت..
تو مودم ها ی مختلف فرق می کنه
آموزش کاملش اینجا هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.