مشاهده نسخه کامل
: سوال بسیار مهم در مورد شبکه
milad_vafai2000
09-04-2010, 10:12
سلام دوستان خوبم من برای یک شرکنی وایرلس گرفت این وایرلس به داخل یک سویچ 5 تای DLINK میره من به تمام کامپیوترها ip های مودم رو دادم با این تفاوت که مثل نسب شبکه انجام دادم ولی فقت اینترنت روی کامپیوترها عمل میکنه و هادها مشترک نمیشه و کامسوتر ها همدیگر رو نمیشناسند اینترنت هم تایک کامپیوتر تو نت هست دیگه تو نت نمیره مشکل از کجاس
undertaker_ss
09-04-2010, 12:53
سلام دوستان خوبم من برای یک شرکنی وایرلس گرفت این وایرلس به داخل یک سویچ 5 تای DLINK میره من به تمام کامپیوترها ip های مودم رو دادم با این تفاوت که مثل نسب شبکه انجام دادم ولی فقت اینترنت روی کامپیوترها عمل میکنه و هادها مشترک نمیشه و کامسوتر ها همدیگر رو نمیشناسند اینترنت هم تایک کامپیوتر تو نت هست دیگه تو نت نمیره مشکل از کجاس
تنظیمات مودم روی pppoe هست؟
توی کلاینتها dns رو ست کنید به 4.2.2.4
فایروال سیستمها روشنه؟
چیا مشترک نمیشن؟ هادها؟ منظورتون رو نفهمیدم
اینترنت بی سیم ؟ یا adsl ؟؟ dhcp اگه باشه خوده سیستم ها ip می گیره !؟
دقیق تر توضیح بده .
milad_vafai2000
09-04-2010, 21:03
تنظیمات مودم روی pppoe هست؟
توی کلاینتها dns رو ست کنید به 4.2.2.4
فایروال سیستمها روشنه؟
چیا مشترک نمیشن؟ هادها؟ منظورتون رو نفهمیدم
dns ها رو همین جوری ست کردم هاردها ست نمیشن فایروالها خاموشه مودم هم تو pppoe هستش
milad_vafai2000
09-04-2010, 21:04
اینترنت بی سیم ؟ یا adsl ؟؟ dhcp اگه باشه خوده سیستم ها ip می گیره !؟
دقیق تر توضیح بده .
اینترنت بیسیمه
milad_vafai2000
11-04-2010, 19:56
رادیویی ؟ NanoStation ؟؟
بله درسته مودمم نانو هستش
dhcp ای پی بگیر خوب ..
pppoe واسه چیه دیگه ؟؟
nano که چیزی نداره دستی هم می تونی ای پی بدی ..
milad_vafai2000
12-04-2010, 17:08
dhcp ای پی بگیر خوب ..
pppoe واسه چیه دیگه ؟؟
nano که چیزی نداره دستی هم می تونی ای پی بدی ..
خوب دستی هم دادم مشگل من اینه میخوام همزمان 4 تا کامیوتر تو اینترنت بره همین
dhcp باشه و یه سوییچ بزاری هر 4 تا میرن با هم اینرنت ..
hadi.EST
13-04-2010, 12:06
سلام. فکر کنم ایشون فقط سوییچ داره مهندس . شما بهتره یه DHCP Enabled Nat router پنج پورت بگیری و همه سیستمها رو بهش وصل کنی . و اینترنت رو تو روتر شیر کنی یا اینکه یکی از سیستم هات رو سرور کنی و شیرینگ رو انجام بدی .(فایل و اینترنت):20:
hadi.EST
13-04-2010, 12:13
سلام. به نظر من شما یه Nat Router پنج پورت بگیرید و اینترنت و فایل شیرینگ رو از طریق اون انجام بدید . یا اینکه سویچ رو به کامپیوتر وصل کنید و اونو سرور کنید.
90 % افراد انگار با اینترنت wireless نمی دونن چیه ؟! فکر می کنند adsl بی سیم هست !!
شما از ای ای پی dhcp ای پی بگیر یا خودت هم می تونی ای پپی بدی ! یه سوییچ هم بزاری خود به خود ای ی می گیره !
با روتر هم میشه ! ولی گرون تره و نیازی به این کار نیست اصلا.
milad_vafai2000
15-04-2010, 15:22
90 % افراد انگار با اینترنت wireless نمی دونن چیه ؟! فکر می کنند adsl بی سیم هست !!
شما از ای ای پی dhcp ای پی بگیر یا خودت هم می تونی ای پپی بدی ! یه سوییچ هم بزاری خود به خود ای ی می گیره !
با روتر هم میشه ! ولی گرون تره و نیازی به این کار نیست اصلا.
من سویچم دیلینکه عزیز سرعتم هم 512
دیگه برو به isp بگو -- چون دیگه عملا تنطیم خاصی نداره اخه !!
milad_vafai2000
16-04-2010, 09:23
دیگه برو به isp بگو -- چون دیگه عملا تنطیم خاصی نداره اخه !!
برم چیبهش بگم به نظز شما اونکه ip به من داده منم همون ip ها رو وارد میکنم در ضمن دو کامپیوتر هم به هم متصل نمیشن
milad_vafai2000
18-04-2010, 14:02
دوستان کسی نیست
hadi.EST
18-04-2010, 15:19
دوستان کسی نیست
آی اس پی خودش چند تا آی پی بهتون داده ؟ آیا رو تر دی اچ سی پی دارید ؟ اگه دارید ، خوب فایل و اینترنت شیرینگ رو انجام
بدید از طریق اون PPPOE اگه نه که باید یه سیستم رو برای اونیکی ها سرور و نت کنید. Windows ICS :20:
دقیقتر بگو مشکلت چیه تا بهتر جواب بدیم.:10:
ببین اینجا کمکت میکنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milad_vafai2000
18-04-2010, 18:41
سیمی = یه سوییچ 5 پورت D-Link با قیمت 17 تومن می گیری ! بعد مودم رو می زنی به این سوییچ ( در حالتی است که مودم از این قدیمی ها باشه و یه پورت لن داشته باشه ) ______ اگر مودمت 4 تا لن داره می تونی از اونم برای شبکه کردن استفاده کنی وی اینترنت هم share میشه ! برای هر سیستمی که کارت شبکه نداره باید بگیری !
من این کارو کردم این ها رو خریدم ولی تا اون یکی از نت خارج نشه سیستم دیگه تو نت نمیره
اولا wireless مودم نداره ! اونم رادیو NanoStation هست که معمولا برای 5 تا 8 کیلومتر استفاده میشه !
برای استفاده از wireless یه کابل از رادیو میره به کارت شبکه دیگه ؟!! اونی که میره به کارت شبکه رو می زنی به سوییچ از سوییچ هم می زنی به کامپیوتر و دوباره از سوییچ می زنی به هر چند تا کامپیوتری که دوست داری ! 100 در 100 تست شده هیچ مشکلی هم نداره ! هر کامپیوتر هم خودش ip برای خودش set می کنه !
برای share کردن فایل ها هم باید از file sharing توی ویندوز استفاده کنی دیگه ! روی هر پوشه راست کلیک می کنی و properties و share ..
به ادمین سیستم ها هم پسورد بده حتما !
تیک using simple file... رو از folder option -- > view بردار ! ریست کنی حله دیگه !!
اگر DHCP نیست خودت هم می تونی از isp ای پی بگیری بدی به سیستم ها - همین !
این دقیقا جواب شما بود ؟
حالا مشکل از کجاست ؟؟
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
دوستان این وسط انگار wireless رو با adsl قاطی کردن ! ICS نمی خواد اصلا ! یا PPPoE ؟؟ اصلا واسه چی کاریه ؟؟
وقتی می زنی به سوییچ خودش میره اینترنت !
اینترنت بی سیم که NanoStation یا Power Station داره که این هم خودش یه ip داره با زدن ip در مرورگر و زدن ubnt/ubnt وارد تنظیمات رادیو میشه ! کانکشن شما هم کارت شبکه شما روی pc هست که بازم تنظیم خاصی نداره ...
milad_vafai2000
22-04-2010, 14:16
اولا wireless مودم نداره ! اونم رادیو NanoStation هست که معمولا برای 5 تا 8 کیلومتر استفاده میشه !
برای استفاده از wireless یه کابل از رادیو میره به کارت شبکه دیگه ؟!! اونی که میره به کارت شبکه رو می زنی به سوییچ از سوییچ هم می زنی به کامپیوتر و دوباره از سوییچ می زنی به هر چند تا کامپیوتری که دوست داری ! 100 در 100 تست شده هیچ مشکلی هم نداره ! هر کامپیوتر هم خودش ip برای خودش set می کنه !
برای share کردن فایل ها هم باید از file sharing توی ویندوز استفاده کنی دیگه ! روی هر پوشه راست کلیک می کنی و properties و share ..
به ادمین سیستم ها هم پسورد بده حتما !
تیک using simple file... رو از folder option -- > view بردار ! ریست کنی حله دیگه !!
اگر DHCP نیست خودت هم می تونی از isp ای پی بگیری بدی به سیستم ها - همین !
این دقیقا جواب شما بود ؟
حالا مشکل از کجاست ؟؟
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
دوستان این وسط انگار wireless رو با adsl قاطی کردن ! ICS نمی خواد اصلا ! یا PPPoE ؟؟ اصلا واسه چی کاریه ؟؟
وقتی می زنی به سوییچ خودش میره اینترنت !
اینترنت بی سیم که NanoStation یا Power Station داره که این هم خودش یه ip داره با زدن ip در مرورگر و زدن ubnt/ubnt وارد تنظیمات رادیو میشه ! کانکشن شما هم کارت شبکه شما روی pc هست که بازم تنظیم خاصی نداره ...
مشگل من اینه که نمیشه همزمان 2 نفر با هم تو نت باشن
ویندوز ها چی هستند ؟ xp ? 7 ? vista ??
شبکه نمیشه اینا ؟ file sharing می تونی کنی ؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.