ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایراد در رجیستری و سرعت کم کامپوتر

poya131
09-04-2010, 02:16
سلام دوستان
من هر دفعه که کامپیوتر را روشن میکنم(یک لپ تاب است البته) سرعت به شدت پایین هست تا جایی که حتی یک فولدر را چند دقیقه طول میکشه تا باز کنه . بعد با یکی از نرم افزارهای رفع مشکل که من معمولا از advance system care استفاده میکنم و کلی ایراد در رجیستری میگیره و رفعش میکنه و سرعت بهتر میشه (البته هیچ وقت متل قبل که اصلا مشکل نداشت نشده) ولی چند ساعت بعد و یا حداکتر روز بعد که سیستم را روشن میکنم دوباره همون مشکل تکرار میشه .... من انتی ویروس نود32 اپذیت شده رو سیستمم داشتم و دارم و حتی اویرا را هم جدیدا نصب کردم هیچکدوم هیچ ویروسی شناسایی نمیکنن البته اتفاق دیگه هم افتاده و اینکه هی کامپیوتر ایراد میگیره که چرا اتو اپدیت روشن نیست و هی بالن اختار میاد وقتی که اونا فعال میکنم هی هر روز میگه کامپیوتر اپدیت شده باید ریست کنیم و ریست میکنه این مشکل هم قبلا وجود نداشت

Mohammad King
09-04-2010, 13:07
سلام

آپدیت ویندوز بهتره که همیشه خاموش باشه.

اگر سنگین شده میتونه از قدیمی بودن ویندوز باشه.

ویندو شما چی هست؟

poya131
09-04-2010, 20:23
سلام ویندوز من xp هست .. اپدیت را خواموش کردم خالا هی نود 32 پیغام میده که کامپیوترت چون اپ خواموش هست من نمیتونم کارما خوب انجام بدم
حالا از این بحت اپدیت بگزریم در مورد مشکل سرعت معمولا همه زوذ تعویض وینذوز را تجویز میکنن اما اخه اگه ویندوز مشکل داره چرا وقتی رجیستری ریپیر میشه مشکل نداره ولی بعداز چند ساعت مشکل پیدا میکنه ؟؟ این مسالخ نشون میده که وینذوز مشکل ندارخ و یک چیزی داره رجیستری را خراب میکنه .... ولی هیچ ویروسی هم کشف نمیشه توسط نوذ و یا اویرا اپذیت شده

Mohammad King
09-04-2010, 20:59
سلام

تنها راه پاک کردن و نصب کردن 2باره ویندوز هست.

ویندوز قدیمی شده

poya131
28-11-2012, 11:06
اقا من معنی ویندوز قدیمی شده را نمیفهمم . ویندوزی که داره خوب کار میکنه و در روز بعد کار نمیکنه!!!!! قدیمی نیست.. خراب شده... خوب چی خرابش میکنه؟ ویروس اگه هست چرا پیدا نمیشه؟