ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکسی که جایگزین والپیپر میشه

ali_ab
08-04-2010, 22:48
با سلام به دوستان عزیز

اخیرا تصویری به عنوان والپیپر جایگزین میشه که ناد32 با اینکه اپدیت هست نمیشناسه . البته با محتوی تصویر اصلا و ابدا مشکلی ندارم ولی به هر حال باید پاک بشه . از راهنمایی دوستان بینهایت سپاسگزارم .

تصویر والپیپر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

Dr Hannibal
10-04-2010, 07:54
با سلام به دوستان عزیز

اخیرا تصویری به عنوان والپیپر جایگزین میشه که ناد32 با اینکه اپدیت هست نمیشناسه . البته با محتوی تصویر اصلا و ابدا مشکلی ندارم ولی به هر حال باید پاک بشه . از راهنمایی دوستان بینهایت سپاسگزارم .

تصویر والپیپر

با سپاس فراوان

پاینده و کامیاب باشید

دوست خوبم شما یک انتی ویروس دیگه بریز و اپدیت کن. پیشنهاد من کسپرسکی یا آویرا + اینکه به امضای من هم دقت کن.

موفق باشید.

mmiladd
10-04-2010, 17:29
ویروسی شدی دوست من... با آنتی ویروسه آپدیت اسکن کن خودتو..

saeed774
10-04-2010, 20:05
اين عکس ويروس نيست يعني هيچ کد مخربي نداره و فقط عکس رو تو دسکتاپ لود ميکنه . عکس مربوطه تو پوشه C:\WINDOWS\Web\Wallpaper هست . شما عکسي از استاراپ ويندوز بزار تا بگم کدوم تيک رو برداري که عکس ديگه لود نشه . بعد ميتوني عکس رو پاک کني .
براي استاراپ هم تو Run تايپ کن msconfig و به تب Startup برو و عکسشو بزار .

ali_ab
10-04-2010, 20:28
اين عکس ويروس نيست يعني هيچ کد مخربي نداره و فقط عکس رو تو دسکتاپ لود ميکنه . عکس مربوطه تو پوشه C:\WINDOWS\Web\Wallpaper هست . شما عکسي از استاراپ ويندوز بزار تا بگم کدوم تيک رو برداري که عکس ديگه لود نشه . بعد ميتوني عکس رو پاک کني .

با سلام به دوستان عزیز

از محبت و توجه دوستان خیلی متشکرم

سعید جان این دو عکس از استارتاپ خدمت شما :

از کمک و راهنمایی دوستان صمیمانه سپاسگزاری می کنم

پاینده و کامیاب باشید

Dr Hannibal
10-04-2010, 20:38

سعید جان کسی نگفت عکس ویروس هست یا نیست.

گفته شده بود این ویروس والپیپر رو تغییر میده و این رو میذاره.

mmiladd
10-04-2010, 20:42
بحث سر این نیست که عکس ویروس هست یا نه..

مشکل اینه که حدس زده میشه که ویروس باعتث شده باشه که این حالت برای کام شما پیش بیاد...

shalineh
10-04-2010, 20:48
برنامه Order Reminder چیه؟ با توجه به اسم این برنامه احتمالا کار، کار این برنامه هست!!
پ.ن: حرفمو پس می گیرم !! ظاهرا مربوط به چاپگر هست!