مشاهده نسخه کامل
: اتصال ----- به TV Card با فیش نر و مادگی
smallfrank
08-04-2010, 20:20
سلام
من یه Tv Card دارم
یه فیش نر و مادگی از ----- به Tv Card وصل کردم
ولی هنگام سرچ تصویر سیاه و سفیده و صدا هم خش خش میکنه...
میشه یه راهنمایی بکنید
ممنون
kourosh_sos
08-04-2010, 23:21
دوست عزيز شما ميخواي از Loop ريسور رو بهTV Card وصل كني و تصوير بگيري همچين چيزي ممكن نيست شما با اين كار ميخواي كار --- رو انجام بدي باز اگر ريسور رو ميگفتي به كارت كپچر باز ميشد كاريش كرد چون ريسور امواج ديجيتالي رو ميگيره و TV Card امواج آنالوگ
smallfrank
09-04-2010, 09:54
ممنون دوست عزیز
ولی من از چند نفر شنیده بودم که با این کار میشه هر کانالی که تلویزیون از ----- نشون میده تو Tv Card ببینی...
mehdi_joon82
23-04-2010, 17:07
اولا با خروجی AV پشت ----- به راحتی میشه این کار رو کرد!
خروجی ویدئو زرد رنگ پشت ----- رو وصل میکنی به ورودی ویدئوی پشت کارت tv و تو نرم افزار هم ورودی رو کامپوزیت تنظیم میکنی! برای گرفتن صدا هم از خروجی Audio ----- یه سیم تبدیل میگیری وصل میکنی به Line In کارت صدای کامپیوترت!
اگه بخوای با خروجی RF وصل کنی قانون میگه باید از خروجی RF پشت ----- ( نه از خروجی لوپ ) که تو اکثر ----- ها با یه فیش نر وجود داره ارتباط بدی با ورودی انتن کارت TV ! یعنی یه سیم که سره نر و ماده آنالوگ داشته باشه! بعد تو نرم افزار TV Card سرچ میکنی و حدودا فکر میکنم باید تو فرکانس 36 تصویر بده! دقیقا مثل ویدئو های VHS قدیم که خروجی آنتن داشتن! و خیلی از ----- های موجود که هنوز همچین خروجی رو دارند!
mortezaon
10-05-2010, 22:29
rf نمي خواد با همون فيش هاي زرد سفيد و قرمز مي توني اين كار را انجام بدي نيازي به rf نيست
ar.behnam
10-05-2010, 22:44
چقدر زود خشن میشه این دوستمون !
شما با یک کابل یه خروجی از ویدئو بگیر و به کپچر کارد وصل کن
ولی نباید تصویر خش و صدا هم خراب باشه ، سیم رو با تلویزیون تست کن اگه درست کار میکنه کپچر کارد رو تست کن با وسیله ی دیگه مثل سی دی پلیر
hosseingrami
16-06-2011, 16:02
سلام به همگی دوستان من دقیقا میخوام برعکس این کار ور انجام بدم.
یعنی کارت دی وی بی دارم و میخوام اون رو با تلوزیونی که HDMI رو ساپورت نمیکنه شبکه کنم یعنی از کارتم تلوزیون رو تغذیه کنم.
راه حلش چیه؟!
BLACK-BLACK
16-06-2011, 17:28
باید از این کارت گرافیکهایی که چنتا خروجی میده استفاده کنی مثلا رو یکیش نرم افزار --- ران باشه و رو بقیش کار خودتو انجام بدی.
hdmi هم ساپورت نکنه موردی نداره component یا اسکارت پشتیبانی کنه حله 2-3تا تبدیل استفاده کنی حله
hosseingrami
16-06-2011, 18:23
باید از این کارت گرافیکهایی که چنتا خروجی میده استفاده کنی مثلا رو یکیش نرم افزار --- ران باشه و رو بقیش کار خودتو انجام بدی.
hdmi هم ساپورت نکنه موردی نداره component یا اسکارت پشتیبانی کنه حله 2-3تا تبدیل استفاده کنی حله
سلام و ممنون از پاسخت.
خوب از کجا بفهمم که کارت گرافیکم چند تا خروجی رو ساپورت میکنه؟
مدل کارت گرافیک Asus 8600 gt 512 مگ است که دو پرت dvi و یک اس ویدو داره که خود سیستم با تبدیل وی جی ای به ال ای دی وصله.
سوال دیگه که دارم گیرم من تونستم برا صدا چه کار کنم؟
و سوال بعدی اینه که تلوزیون حدود 16 متر فاصله داره چه جوری همچنین کابلی درست کنم مشکلی پیش نمیاد؟!
BLACK-BLACK
16-06-2011, 23:06
اولن اینکه حتما ویندوز 7 بریز رو سیستم
دوم فک کنم کارتت ساپورت کنه کابلشم همون دوسر vga میتونی استفاده کنی و اون سرش که میره تو تی وی اگه وی جی ای داشته باشه که خوبه اگرم نداشته باشه تبدیلش به اسکارت و یا کامپوننت هست مشکلی نداره از اون نظر فک کنم کابلش حدودا 10-15 تومنی هزینه برداره. صداش مشکل نداره یه کابل درست کن با کیفیت بالا و قطر زیاد.
سلام دوستان
من میخوام ریسیور را به کبچر وصل کنم
برا همین فیش زردرنگ خروجی ریسیور را به فیش زردرنگ ورودی کبچر وصل کردم ولی تصویر برام نیومد
البته این را بگم که من نرم افزار honestech TVR را دارم و بلدم نیستم تنظیمش کنم برنامه را و فکر کنم مشکلم به همین دلیل هستش.
از دوستان عزیز میخوام که اگه مقدوره کمک کنن.
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.