مشاهده نسخه کامل
: مشکل شدید با کارت تی وی USB با لپ تاپ سونی و ویندوز ویستا
adorina69
08-04-2010, 19:10
سلام به همه دوستان من یه PCTV NANO -----T USB Stick
همون کارت تی وی به صورت usb گرفتم با مارک بالا و البته روش نوشته Q.BEST
بعد تو ویندوز ویستا 64 بیت درایورشو رو از توی سی دیش نصب میکنم و بعد برنامه Blaze DTV 6.0
همه درایور و هم برنامه به درستی نصب میشن ولی برنامه تا وقتی که پورت usb تی وی
رو نزنم راحت اجرا میشه اما تا پورت رو متصل میکنم و میخوونه برنامه error میده و بسته
میشه اعصابم ریخته بهم لطفا راهنمایی کنید
یاعلی
سلام دوستان
میدونم تاپیک قدیمیه ولی چون دیدم مارک و مدل عین مال منه گفتم دوباره پست بزنم
راستش منم این مشکل رو دارم اما قبل از اون مشکل اینه که من درایورش رو ندارم
لطفا لینک درایور رو قرار بدین
BraveKnight
26-02-2011, 17:42
Blaze DTV یه افتضاح به تمام معناست! سعی کنید حتماً از DVBViewer Pro استفاده کنید.
در مورد درایور متأسفانه من ندارمش اما سرچ کنید ببینید گیرندهتون از چه چیپستی استفاده کرده بعد تو اینترنت دنبال درایورش بگردید. :46:
ممنون دوست عزیز
نه از اون نرم افزار که استفاده نمیکنم اما چون مدلش و شرایطی که ذکر شده عین مال من بود و نرم افزاری که توی سی دی درایور ریخته شده بود همون بود اینجا گفتم.
موقعی که درایور رو نصب نکردم وصل میشه اما تند تند قطع میشه و پیغام میده که درایور شناسایی نشد.
راستی من از Windows Media Center استفاده میکنم مشکلی از بابت اون که وجود نداره؟
BraveKnight
26-02-2011, 22:39
ممنون دوست عزیز
نه از اون نرم افزار که استفاده نمیکنم اما چون مدلش و شرایطی که ذکر شده عین مال من بود و نرم افزاری که توی سی دی درایور ریخته شده بود همون بود اینجا گفتم.
موقعی که درایور رو نصب نکردم وصل میشه اما تند تند قطع میشه و پیغام میده که درایور شناسایی نشد.
راستی من از Windows Media Center استفاده میکنم مشکلی از بابت اون که وجود نداره؟
مگه درایورش توی همون سی دی نیست؟!
نه مدیا سنتر مشکل خاصی نداره. خودم اوایل ازش استفاده میکردم. اما از لحاظ رابط کاربری و همچنین فرمت ویدیویی که ضبط میکنه رو فقط خودش اجرا میکنه، من اکیداً توصیه میکنم از DVBViewer Pro 4.5 استفاده کنید. مضاف بر اینکه مدیا سنتر ریموت این گیرندهها رو ساپورت نمیکنه اما در DVBVeiwer به راحتی میشه ازش استفاده کرد.
درسته اما سی دی رو ندارم ، متاسفانه گمش کردم :19:
راستی DVBVeiwer و دانلود کردم ، یه مقداری کانفیگش سخت بود برای پیدا کردن شبکه های ایران روی چه موجی تنظیمش کنم که بگرده؟
BraveKnight
27-02-2011, 15:49
درسته اما سی دی رو ندارم ، متاسفانه گمش کردم
راستی DVBVeiwer و دانلود کردم ، یه مقداری کانفیگش سخت بود برای پیدا کردن شبکه های ایران روی چه موجی تنظیمش کنم که بگرده؟
احتیاج به وارد کردن فرکانس نداره. فقط تو پنجره Channel Scan دکمه Scan Range رو کلیک کنید خودش تمام فرکانسها رو اسکن میکنه.
برای کانفیگ کردن ریموت هم تو پنجره Options از منوی سمت چپ Input رو انتخاب کنید. و در سمت راست روی Learn کلیک کنید.
حالا از اون موارد وسط موردی رو که میخواید به یکی از دکمههای ریموت اختصاص بدید انخاب کنید و دکمه مربوطه روی ریموت رو فشار بدید تا اون عملکرد به دکمه مورد نظر ریموت اختصاص پیدا کنه. مثلا در حالی که دکمه Learn فعال هست رو Exit کلیک کنید و دکمه پاور ریموت رو فشار بدید و به همین صورت سایر دکمههای ریموت رو برای نرمافزار تعریف کنید. :46:
BraveKnight
27-02-2011, 16:16
یکی از قابلیتهای جالب DVBViewer Pro اینه که میتونید در حال مشاهده یک کانال، یک کانال هم فرکانس دیگه رو به طور همزمان ضبط کنید.
آقا دستت درد نکنه ممنون
الان که نمیتونم ولی سریعا امتحان میکنم.
قربونت :46:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
راستشو بخوای واسه برنامه های عید نوروز میخواستمش که برنامه ها رو ضبط کنم.
اگه بتونه همزمان برنامه چند تا کانال رو ضبط کنه که عالیه :20:
میگم این DVBViewer Pro بدون درایور هم کار میکنه ، قطع و وصل نمیشه؟
BraveKnight
09-03-2011, 15:49
ببخشید که دیر شد.
باید درایور تی وی نصب باشه!
خواهش میکنم به هر حال بابت معرفی نرم افزار ممنون.
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
خوب از اونجایی که بالاخره تونستم سی دی درایور رو پیدا کنم ، اونو آپلود کردم ، شاید بعدا به درد کسی بخوره. :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsan_1029
17-11-2011, 12:14
خواهش میکنم به هر حال بابت معرفی نرم افزار ممنون.
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
خوب از اونجایی که بالاخره تونستم سی دی درایور رو پیدا کنم ، اونو آپلود کردم ، شاید بعدا به درد کسی بخوره. :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هم همین کارت تی وی رو دارم. ولی سی دی رو گم کردم. این درایوری که شما گذاشتین رو نصب کردم ولی کارت تی وی نصب نشد. داخل device manager هنوز علامت سوال usb devices هست. لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
chevinli
29-03-2013, 00:26
من یه کارت تی وی usb مارک dell خریدم اما درایورش نصب نمیشه
ویندوزم سون 64 بیتیه، کسی می تونه کمک کنه؟
rafaeldasilva
11-02-2016, 03:24
سلام دوست من میشه این رو برام ایمیل کنی /؟دانلود نشد مرسی:n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.