مشاهده نسخه کامل
: مشکل در گرافیک در مایا ! چطور رفعش کنم ؟
hamidshs
08-04-2010, 12:05
سلام:20:
خوبید دوستان ؟
وقتی ابزار Rotate فعال میشه در مایا اینطوری میشه گیزمو ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سه تا دایره زرد رنگ منظورم هست
از چه چیزی هست ؟
دوباره هم نصب شده اما مشکل همچنان باقیـــــــــست:5:
Mostafa 3D
08-04-2010, 15:13
راستش من مایا کار نیستم ولی فکر میکنم از DirectX باشه .
دایرکت ایکس رو دوباره نصب کن شاید حل شه
درایور OpenGL سیستمت رو آپدیت کن درست میشه...
sarina_sh
08-04-2010, 22:04
بعضی ورژنای مایا هم این مشکلو دارن توی وین سون
و کاریشم نمیشه کرد
البته اگه مواردی که دوستان گفتن نباشه اینه
hamidshs
08-04-2010, 22:09
سلام
ممنون از همه دوستان ( ببخشید دکمه تشکر نبود !!! )
امتحان میکنم ^.^
SevenART
08-04-2010, 22:22
بله مشکل همونه که سارینا گفت .... یعضی اوقات برا من هم اینطوری میشه .... نی دونم مال چیه ولی فک کنم همون اوپن جی ال باشه چون من همیشه با اوپن جی ال مشکل دارم ...
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
مال من بعضی اوقات اصلا گیزموهای روتیت نمیاد ... مجبور می شم کام رو ریست کنم .... خیلی بده ....
SevenART
08-04-2010, 22:32
رفتم یه سرچ زدم دیدم کسان دیگه هم این مشکلو دارن:
Does Autodesk Maya 2009 run on Intel GMA X3100 graphic card ?
Whenever I try to work on maya..it stops responding after few moment. and after rendering it quits..
Then I got a message that Visual c++ library problem. windows couldn’t find that maya.bin file.
Please know me if there is any solution..
یکی این جوابو بهش داد:
Unfortunetly, the Intel integrated GMA chips are not suitable for running Maya’s OpenGL graphics.
You’ll need a higher-end graphics card to run Maya acceptably.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
یعین کلا مایا کارت گرافیک بالایی می خواد که OPENGL را ساپورت کنه ...
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
مال من ATI 3850 HD هست ... که بالا هست (سه گیگه ) ... ولی از این مشکلا برام پیش میاد...
SevenART
08-04-2010, 22:38
hi , can anyone tell me a graphic card good for gaming and also for maya . i'm not a pro in maya . i'm just going to start learning it . so could you just tell me card for high end gaming and for games like crysis , NFS CARBON , NFS MW , halo , Call of Duty 2 , 4 , Burnout
Paradise etc .
I'm no pro in maya and just beginning pls tell me a graphic card which supports all the features of maya , even though there will be some minor issues not major one .
THNKS in advance !!!!!
also suggest the RAM and Processor
Best card on the market...if you have $600...is the ATi HD4870x2. nVidia has stated they can not compete with it. Now, if you have a nVidia chipset on your mobo, you're more or less stuck with a nVidia card. In that case, the best card on the market right now made by nVidia is the 88xx series (GTX or XXX would be the best of the 88xx's).
اون بالیی مال Area بود این یکی ماله یاهو انسر...
مشکل کارت گرافیکه. اگه میخوای انیمیشن کار کنی بهترین انتخاب کارتهای NVidia است. تو سری Geforce حتما کارتی رو انتخاب کن که سری 8 از مدل خودش باشه مثل 8800،9800،280 و ... . کارتهایی مثل 9600و260 ضعیفترن و به درد کار انیمیشن نمی خورن. در بعضی موارد هم از همین مشکلاتی که داری براشون پیش میاد.
SevenART
09-04-2010, 10:26
جناب .... اون بالا را نگاه کن ATI برای مایا بهتره ...
perfomance کارتهای گرافیکی radeon تو گیم بهتر از geforce هست(البته تو رنج قیمتی مشابه) . ولی تو مایا عملکردهای تقریبا مشابهی دارن.
اما Nvidia یه تکنولوژی داره به نام CUDA که باعث میشه شما بتونی تو نرم افزارهایی مثل مایا یا فتوشاپ محاسبات Render رو که تا حالا با CPU انجام میشد رو با GPU انجام بدی و سرعت رندر رو چندین برابر افزایش بدی.البته برای هردیوی این نرم افزارها باید پلاگینهایی نصب بشه تا CUDA رو ساپورت کنن. من نمیدونم در حال حاضر این تکنولوژی برای کارتهای گرافیکی radeon هم اومده یا نه. دلیل پیشنهاد من هم همین بود فقط.
جناب .... اون بالا را نگاه کن ATI برای مایا بهتره ...
ati کلا کارت گرافیکی مرقون به صرفه تریه و تو رنجهای مشابه با nvidia عملکرد بهتری هم داره. البته این موضوع بیشتر تو اجرای بازی مشهوده. توی نرم افزارهای سه بعدی (تو real time view های آنها) عملکرد این دو تا برند نزدیک به همه.
ولی nvidia یه تکنولوژی داره به نام CUDA که تو کارتهای گرافیکی ارزون که به نام Geforce هستند هم اینو اضافه کرده. کارش هم اینه که تمام محاسبات Render رو میندازه رو دوش GPU و باعث افزایش قابل ملاحظه سرعت Render میشه.نرم افزارهایی مثل مایا و فتوشاپ هم با یه سری پلاگین این قابلیت رو ساپورت میکنن.
البته من نمیدونم ati هم این قابلیت رو تو کارتهاش اضافه کرده یا نه.چون قبلا CUDA فقط مال nvidia بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.