مشاهده نسخه کامل
: تنظیم --- در روتر
shahryar84
08-04-2010, 10:49
اگر من بخواهم ويپیان را روی اکسس پوینت تنظیم کنم تا همه یوزرها نیاز به وارد کردن تنظیمات روی دستگاه خود نداشته باشند و به راحتی استفاده کنند، چکار باید کرد
Tp-Link TL-WR543G
paranoid_android
08-04-2010, 12:15
دستگاه شما همچين امكاني نداره. معمولا تنظيمات V.P.N در صورت وجود تو بخش Security/Firewall قابل دسترسيه كه دستگاه شما كلا بخشي براي تنظيم V.P.N و V.P.N Passthrough نداره.
شما ميتونيد يه فايل exe از كانكشن V.P.N اي كه داريد بسازيد و اونو بسادگي به تمام كلاينت هاتون ارائه بديد تا هر كلاينت نيازي به ساخت كانكشن يا دستكاري مجدد اون نداشته باشه. شما همه تنظيمات رو روي فايل مربوطه اعمال ميكنيد و يوزرها فقط نياز به وارد كردن username و passwork خودشون خواهند داشت.
آموزشش رو قبلا آقا "رضا بهروزي" خيلي كامل و واضح نوشتن كه از اينجا قابل دسترسيه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahryar84
08-04-2010, 17:00
قسمتی برای PPTP و L2TP داره! اونها نیستند؟
مثلاً برای موبایل فکر نکنم بشه از اون نرمافزارهایی که گفتین استفاده کرد
It also supports --- pass-through for sensitive data secure transmission.
چه مدلهایی این امکان را دارند؟
paranoid_android
08-04-2010, 19:13
قسمتی برای PPTP و L2TP داره! اونها نیستند؟
مثلاً برای موبایل فکر نکنم بشه از اون نرمافزارهایی که گفتین استفاده کرد
چه مدلهایی این امکان را دارند؟
عذر ميخوام، متوجه نشدم دستگاه شما V.P.N-Pass through رو داره.
قابليتي كه شما انتظار دارين رو دستگاه شما تامين نميكنه، و بصورت native نميتونه مثل يه سرويس دهنده V.P.N يا Site-to-Site V.P.N و ... عمل كنه.
V.P.N-Pass through به اين معنيه كه اجازه ميده تا ترافيك داده اي كه از كلاينت شما به طرف اينترنت حركت ميكنه از طريق يكي از تكنولوژي هاي IpSec يا L2TP يا PPTP فيل.تر بشه و بعد، از روتر/AP عبور كنه و در نهايت به دستگاه اصلي سرويس دهنده V.P.N شما (V.P.N Gateway) برسه. يعني فقط براي امن كردن بيشتر داده رد و بدل شده بين كامپيوتر شما و اينترنت.
من دقيقا اطلاع ندارم كدوم يك از روتر/اكسس پوينت هاي وايرلس تكنولوژي V.P.N رو ساپورت ميكنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.