مشاهده نسخه کامل
: مشکل کریت پی اس دی تکسچر
SevenART
07-04-2010, 22:32
سلام خوبین .... میگما رفتم تو آموزشیهای گنومون برا تکسچر .... اول کاری با مشکل برخوردم ..... تو آموزش که مال مایا 7 هست یه جایی هست که میگه روی بلین مورد نظر کلیک کنین و سپس از منوی تکسچرینگ کریت پی اس دی تکسچر را انتخاب کنید .... حالا من تو مایا 2009 با این مشکل برخوردم که چنین منویی عوض شده و شده کریت پی اس دی نتوورک ... و وقتی هم روش می زنم این اروره میاد :
// Error: Selected object must be either a NURBS, a POLY, or a SUBD. Select the proper surface.
حالا باید چه کنم ... کمک
این خطا نوشته که باید جسمت حتما از نوع NURBS یا POLY یا SUBD باشه و سطح مناسب انتخاب شده باشه.
حالا ببین نوع آبجکتت چیه،اگه جزء اون سه تا بود و باز ارور داد،به جای کل جسم،یه سطح از جسمت رو انتخاب کنن و دوباره امتحان کنن ببین جواب میده.
SevenART
08-04-2010, 11:03
این یارو اروره دیونس چون اصلا من متریال و انتخاب کردم .... تازه جسمم هم پلیگانه به جز اون سه مودی هم که گفتی میشه پینت افکت که مطمئنمم پینت نیس...
تازه خودم با مایا 2009 امتحان کردم مشکلی نداشت.یه آبجکت از نوع Polaygon رو انتخاب کردم و روی اون گزینه کلیک کردم و بدون مشکل باز شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SevenART
08-04-2010, 11:19
اووکی ... بابا فرق این مایا 2009 با 7 اینه که تو هفت باید متریال را انتخاب کنی و بزنی ولی اینجا باید جسم و انتخاب کنی و بزنی ... خوب ایول اینطوری بهتره ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.