ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کریت پی اس دی تکسچر

SevenART
07-04-2010, 22:32
سلام خوبین .... میگما رفتم تو آموزشیهای گنومون برا تکسچر .... اول کاری با مشکل برخوردم ..... تو آموزش که مال مایا 7 هست یه جایی هست که میگه روی بلین مورد نظر کلیک کنین و سپس از منوی تکسچرینگ کریت پی اس دی تکسچر را انتخاب کنید .... حالا من تو مایا 2009 با این مشکل برخوردم که چنین منویی عوض شده و شده کریت پی اس دی نتوورک ... و وقتی هم روش می زنم این اروره میاد :
// Error: Selected object must be either a NURBS, a POLY, or a SUBD. Select the proper surface.
حالا باید چه کنم ... کمک

pclord
07-04-2010, 23:02
این خطا نوشته که باید جسمت حتما از نوع NURBS یا POLY یا SUBD باشه و سطح مناسب انتخاب شده باشه.

حالا ببین نوع آبجکتت چیه،اگه جزء اون سه تا بود و باز ارور داد،به جای کل جسم،یه سطح از جسمت رو انتخاب کنن و دوباره امتحان کنن ببین جواب میده.

SevenART
08-04-2010, 11:03
این یارو اروره دیونس چون اصلا من متریال و انتخاب کردم .... تازه جسمم هم پلیگانه به جز اون سه مودی هم که گفتی میشه پینت افکت که مطمئنمم پینت نیس...

pclord
08-04-2010, 11:09
تازه خودم با مایا 2009 امتحان کردم مشکلی نداشت.یه آبجکت از نوع Polaygon رو انتخاب کردم و روی اون گزینه کلیک کردم و بدون مشکل باز شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SevenART
08-04-2010, 11:19
اووکی ... بابا فرق این مایا 2009 با 7 اینه که تو هفت باید متریال را انتخاب کنی و بزنی ولی اینجا باید جسم و انتخاب کنی و بزنی ... خوب ایول اینطوری بهتره ....