مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی رید هارد WD caviar Green
night lord
07-04-2010, 21:38
سلام دوستان من یه هارد WD caviar Green 500gb دارم . الان یه چند وقتی میشه و ولی هاردم سرعتش نسبت به
seagate 7200.12 خیلی پایین تره . میخوام رید کنم . ولی اول میخوام بدونم این سرعت برای این هارد طبیعی هست یا هارد من مشکل داره ؟ که اگه هاردم مشکل داره بفروشمش .
برا رید کردن از همین هارد باید بگیرم یا میتونم یه seagate 7200.12 بگیرم؟؟
این مشخصات هاردمه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alpha007
19-04-2010, 20:27
سلام دوستان من یه هارد WD caviar Green 500gb دارم . الان یه چند وقتی میشه و ولی هاردم سرعتش نسبت به
seagate 7200.12 خیلی پایین تره . میخوام رید کنم . ولی اول میخوام بدونم این سرعت برای این هارد طبیعی هست یا هارد من مشکل داره ؟ که اگه هاردم مشکل داره بفروشمش .
این مشخصات هاردمه:
دوست عزیز
مقایسه 7200.12 و وسترن بلک میتونم بگم تقریبا اشتباهه
چرا؟
چون صنعت ساخت هرکدوم از این دو هارد با هم متفاوته
ترجمه یکی از فروم های اروپایی رو که چند ماه پیش خوندمو زیر میارم:
7200.12 سرعت بالایی داره نسبت به وسترن بلک
وسترن بلک هم سرعت بالایی داره ولی کنترل شده تر نسبت به 7200.12
برای همینه که عمر وسترن بالای 5 سال بیشتر از 7200.12 ه
سرعت بالا هم همیشه همیشه حسن نیست!
وسترن سرعتش بالاست ولی متناسب با تکنولوژی ساختی که تو اون بکار رفته
مقایسه این دو تحت هر شرایطی درست نیست.
symbian-freak
19-04-2010, 23:08
این مشخصات هاردمه:
احتمالا مدل شما 5400 دور در دقیقه است . این که میگم احتمالا چون دیدم بعضی سایتها مدل 7200 دور هم برای فروش گذاشته اند. بطور کل سری گرین کارایی پایینتر مصرف کمتر صدای کمتر دارند. و خنکترند .میتونی سری بلک رو امتحان کنی اگر دیدی بازم راضیت نمیکنه بعد به رید فکر کنی.یا اگه پول بیشتر داری میتونی برید به سمت سری velociraptor که 10 هزار دور دقیقه است ولی قیمتش بالای 300 است
سلام
1-من هم یه مدل وسترن دارم به این مدل WD5000AADS که 500 گیگ هست و 32 بافر داره...بهضی وقت ها یهویی گیر می کنه و فریز می شه مثلا زده 1 دقیقه به پایان کپی مونده ولی یهو می شه 10 دقیقه..!! با برنامه خود وسترن چک کردم با برنامه های دیگه هم چک کردم همه چیز درسته...!! والا دارم دیوانه می شم...دوستان هر چه سریعتر اگه کسی چیزی در مورد این هارد های سبز می دونه بگه لطفا.....والا تو خود سایت زده که این هارد ها AFD هستند یعنی Advaced Formatted Drive به این معنی که باید سکتور های 512 بایتی هارد رو این هارد ها بذاربم 4096 بایتی که سرعت می ره بالا..ولی نرم افزار Align وسترن رو که نصب کرد گفت هارد شما این سیستم رو نداره..!!!
خلا تا این هارد زبون بسته رو محکم نزدم به دیوار یکی کمکم کنه لطفا..!!
2- آیا یدونه Velociraptor سریعر می شه یا دو تا مثلا 500 گیگ سری آبی وسترن رو رید کنیم؟
3- کسی می دونه سری مشکی وسترن رو از کجا می شه تهیه کرد؟
ممنون دوستان
symbian-freak
29-04-2010, 14:37
سلام
1-من هم یه مدل وسترن دارم به این مدل WD5000AADS که 500 گیگ هست و 32 بافر داره...بهضی وقت ها یهویی گیر می کنه و فریز می شه مثلا زده 1 دقیقه به پایان کپی مونده ولی یهو می شه 10 دقیقه..!! با برنامه خود وسترن چک کردم با برنامه های دیگه هم چک کردم همه چیز درسته...!! والا دارم دیوانه می شم...دوستان هر چه سریعتر اگه کسی چیزی در مورد این هارد های سبز می دونه بگه لطفا.....والا تو خود سایت زده که این هارد ها AFD هستند یعنی Advaced Formatted Drive به این معنی که باید سکتور های 512 بایتی هارد رو این هارد ها بذاربم 4096 بایتی که سرعت می ره بالا..ولی نرم افزار Align وسترن رو که نصب کرد گفت هارد شما این سیستم رو نداره..!!!
خلا تا این هارد زبون بسته رو محکم نزدم به دیوار یکی کمکم کنه لطفا..!!
2- آیا یدونه Velociraptor سریعر می شه یا دو تا مثلا 500 گیگ سری آبی وسترن رو رید کنیم؟
3- کسی می دونه سری مشکی وسترن رو از کجا می شه تهیه کرد؟
ممنون دوستان
این گرین ها تا اونجایی که فهمیدم دور متغیر دارند بین 5400 تا 7200 که بهش میگن IntelliPower .مشکی وسترن 1 ترا که زیاده تو بازار. ولوسیرپتور باید بالای 300 تومن باشه
pooria.rio
29-04-2010, 14:42
بچه ها ببخشیده
شرمنده
raid چیه ؟
آبی که سرعتش از سبز هم کمتره
symbian-freak
29-04-2010, 14:50
بچه ها ببخشیده
شرمنده
raid چیه ؟
اینو بخونید
اینم شبیه سازی انواع رید
symbian-freak
29-04-2010, 14:59
گرین کاراییش از ابی پایینتره از اونور کم مصرفتر و خنکتر و کم صدا
راست می گی؟! مطمئنی؟ مگه سبز ها بخاطر کم مصرف شدن نیست که هد هارد هی روشن خاموش میشه که برق کمتر مصرف کنه و واسه همین کنه میشه؟ پس آبی هم بی خود..!!!؟
1- پس حالا سرعت کدوم بیشتره؟ یدونه VelociRaptor یا دو تا مشکی 500 گیگی وسترن؟ البته velociRaptor خیلی گرون تر میشه....! کنترلر مادربردم ICH10R هست که فکر کنم واسه Raid کردن عالی باشه....!!
2- آیا این درسته که مدلbaracuda 7200.12 سیگیت از سری مشکی وسترن سرعت بیشتری داره؟
به نظر من یه وسترن بلک بگیر خودتو راحت کن بعد با اون سی گیت raid0 بکن
کسی هست که اینجا مدت زیادی با Raid 0 کار کرده باشه؟ این که یه هارد خراب شه اطلاعات می پره خوب واضح هست....یعنی ریسک پریدن اطلاعات دو برابر حالت عادی میشه......ولی این که می گن تو این حالت دیگه Parity code واسه خطا و تصحیح ایجاد نمی شه یعنی چی؟ چقدر ریسک رو می بره بالا؟
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
به نظر من یه وسترن بلک بگیر خودتو راحت کن بعد با اون سی گیت raid0 بکن
یعنی از دو برند مختلف؟ ریسک زیادی نداره؟
گرین کاراییش از ابی پایینتره از اونور کم مصرفتر و خنکتر و کم صدا
من منبع حرفم از اینجا بود قضاوت درست یا غلط بودنش با شماست
symbian-freak
01-05-2010, 11:15
من منبع حرفم از اینجا بود قضاوت درست یا غلط بودنش با شماست
اشتباه نوشته.
reza5784
03-11-2010, 16:56
با عرض سلام میخواستم بدانم که آیا بافر در رید هارد مهم است یا خیر مثلا می شود دو هارد با بافر مختلف را که یکی 16 و دیگری 32 می باشد را رید کرد ودیگه اینکه حتما باید دو هارد در رید کردن دارای ظرفیت مشابه باشند؟
با تشکر از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.