ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شما چه آنتی ویروسی رو شخصا بیشتر قبول دارید . چرا ؟

blue2006
07-04-2010, 21:22
با سلام
می دونم که زدن این تاپیک ممکنه تکراری باشه ولی می خوام همه نظر شخصی شون رو بگن. کاری به آمار و ارغام ندارشته باشید .
شما چه آنتی ویروسی رو شخصا بیشتر قبول دارید . چرا ؟
اگه در مورد حجم آپدیت هاشم بگین ممنون می شم

SADEGH 7
07-04-2010, 21:27
به نظر من فقط NOD32 چون خیلی کم رم رو اشغال می کنه. آپدیت هاش در حد 20 کیلوبایت هستش.(فقط دفعه ی اول بعد از نصب 20 مگابایت ) زیاد مزاحم نیست یعنی هر برنامه ای می خوام نصب کنم، یا هر کار می خوام بکنم گیر نمی ده. کارش رو سریع انجام می ده.
موفق باشی:11:

Dreamland
07-04-2010, 21:28
Kaspersky Internet Security 2010

Smoke_1110
07-04-2010, 21:28
من خودم به شخصه نود رو قبول دارم
جون هم به راحتی آپدیت میشه و سرعت سیستم رو هم نمیگیره و تا الان هم که تمامی ویروسها رو تشخیص داده
البته این نظر منه

wordship
07-04-2010, 22:22
ONLY KIS2010
فعلا میخوام برم بخوابم یعنی اینقدر دلیل داره که خدا میدونه فعلا اینو بخون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behruz_godrat
07-04-2010, 23:06
خب معلومه Nod32
چون هم راحت آپدیت میشه و به قول دوستمون به هر چیزی گیر نمیده یا پیغام های عجیب غریب نمیده
هیچ میدونستین تنها آنتی ویروسی که با ویستا سازگاری داشت Nod32 بود؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr-secret
08-04-2010, 00:29
اگه میخوای نسبت به نظرات بگی نظرات متفاوته . ولی بهت پیشنهاد میکنم تک تکشون رو خودت تست کنی. من بعد از تست همه انتی ویروسها اخرش از avira نتیجه خوبی بدست اوردم البته نسخه رایگانش کارت رو راه میندازه
1-بخاطر اینکه حجم کل اپدیتش به 25 مگ میرسه فوقش ولی اگه از طریق نرمافزار اپدیت کنی فوقش 3 مگ
2-رایگان است و احتیاجی به سریال و کرک نداره
3- جدیدترین ویروس هارو شناسایی میکنه کافیه اپدیتو به موقع انجام بدی
4-بسیار سبک و ساده می باشد
5-همیشه در رده های اول تا سوم جهانی قرار داره
6-تا حالا مشکلی ازش ندیدم و از کسی هم نشنیدم که در موردش انتقاد کنه

siavash2death
08-04-2010, 00:43
G-data که البته حجم نصب بالایی داره به جز آپدیتش. در حدود 300 مگ
Kaspersky internet security 2010 که با اینکه سیستمت رو تا حدودی کند می کنه ولی حداقل خیالت راحته که این کند کردن از ویروس نیست و ویروس و کلا بدافزار توی سیستمت نمیاد!! البته این کند کردن هم اگه سیستمت ضعیف باشه خیلی نشون می ده والا اگه سیستمت تقریبا به روز باشه و نسبتا قوی باشه کاربر رو چندان اذیت نمی کنه!
Avira که با احترام به نظر کاربر محترم قبلی ولی من نسخه های غیر رایگانش رو قوی تر می دونم. نسخه رایگانش به نوعی یک نسخه آزمایشی برای تست کارکرد محصولات آویرا هستش.
Nod که با وجود استفاده کم از منابع سیستم.ولی حداقل برای من و کاربرای دیگه ای که نظرشون رو توی همین فروم خوندم بعد از نصب ناد به نظر می رسه سیستم محافظت شده اس و هیچ بدافزاری توی سیستم وجود نداره! ولی بعد از آنیستال کردن ناد و نصب کردن یه آنتی ویروس دیگه به عنوان مثال کسپرسکی می بینند که چند تا بدافزار توی سیستمشون پیدا می شه که ناد نشناخته شون. فایروالش هم در نسخه سکیوریتی به اندازه ای که باید قدرتمند نیست حتی در نسخه آخرشون یعنی نسخه 4.

!As@d
08-04-2010, 00:44
سلام....فکر نکنم به نتیجه واحدی برسی....

اما در کل فعلا از اسمارت سکوریتی استفاده ی کنم... (و کاملا راضی هستم)
در واقع نسخه پیشرفته تر Nod32 هست که دارای فایروال و امکانات اینترنتی دیگری هم هست...

قبلا هم از نسخه رایگان avira استفاده می کردم و پیشتر نیز از Kaspersky Internet Security سایر آنتی ویروس ها رو هم قبلا روی سیستم امتحان کردم.... مثل نورتون و پاندا و...

jivara
08-04-2010, 11:02
اگه میخوای نسبت به نظرات بگی نظرات متفاوته . ولی بهت پیشنهاد میکنم تک تکشون رو خودت تست کنی. من بعد از تست همه انتی ویروسها اخرش از avira نتیجه خوبی بدست اوردم البته نسخه رایگانش کارت رو راه میندازه
1-بخاطر اینکه حجم کل اپدیتش به 25 مگ میرسه فوقش ولی اگه از طریق نرمافزار اپدیت کنی فوقش 3 مگ
2-رایگان است و احتیاجی به سریال و کرک نداره
3- جدیدترین ویروس هارو شناسایی میکنه کافیه اپدیتو به موقع انجام بدی
4-بسیار سبک و ساده می باشد
5-همیشه در رده های اول تا سوم جهانی قرار داره
6-تا حالا مشکلی ازش ندیدم و از کسی هم نشنیدم که در موردش انتقاد کنه
100% تایید فقط آویرا
ببین نود32 چه گندی بالا آورده
به غیر از اون تا چند روز پیش خودم نود32 داشتم که سیستمم ویروس جدید یاهو گرفت !

Dr Hannibal
08-04-2010, 11:08
100% تایید فقط آویرا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه غیر از اون تا چند روز پیش خودم نود32 داشتم که سیستمم ویروس جدید یاهو گرفت !

امضای من :46:

behruz_godrat
08-04-2010, 11:09
100% تایید فقط آویرا
به غیر از اون تا چند روز پیش خودم نود32 داشتم که سیستمم ویروس جدید یاهو گرفت !

حتمآ یه پنج شش ماه آپدیت نکردیش
والا از ائنجایی که من میدونم توی کلیه ادارات وسازمانها و شرکتهای معتبر nod32 v, kwf میکنند اونم نسخه تجاریش

Dr Hannibal
08-04-2010, 11:15
حتمآ یه پنج شش ماه آپدیت نکردیش
والا از ائنجایی که من میدونم توی کلیه ادارات وسازمانها و شرکتهای معتبر nod32 v, kwf میکنند اونم نسخه تجاریش

تاپیک رو کامل بخونید اپدیت بوده :13:

behruz_godrat
08-04-2010, 11:29
nod32 منم شناسایش نکرد:18:
ورژن nod32 من 4.2.35 آپدیتش هم مال دیروزه 07/04/2010
امروز فرداست که آ÷دیتش بیاد خب همون موقع که شناسایی نمیکنه

Dr Hannibal
08-04-2010, 11:31
nod32 منم شناسایش نکرد:18:
ورژن nod32 من 4.2.35 آپدیتش هم مال دیروزه 07/04/2010
امروز فرداست که آ÷دیتش بیاد خب همون موقع که شناسایی نمیکنه

چی بگم والا :20: خوب صبر کن تا بیاد :10:

A.M.D.D.E.V.I.L
08-04-2010, 11:43
به عنوان آنتی ویروس عقل خودمو بیشتر به کار میبرم :5:

siavashjal
08-04-2010, 12:34
من از نسخه رایگان آنتی ویروس avast استفاده می کنم

1- رایگان هست و نمی خواد مرتب دنبال user و pass بگردید.
2- کار باهاش سادست و تنظیمات خاصی نداره.
3- روزی چند بار آپدیت میشه در نتیجه حجم آپدیت هاش کمه.
4- قدرت شناساییش خوبه.
5- تو این مدتی (نزدیک 2 سال) که دارم ازش استفاده می کنم تا الان مشکلی باهاش نداشتم.

jivara
08-04-2010, 13:25
امضای من :46:
تا چند روز پیش نود رو میپرستیدم تا همین دیروز نود آپدیت شده رو سیستمم نصب بود وقتی فهمیدم جریان از چه قرار هست پاکش کردم (یعنی نابودش کردم) آویرا که نصب کردم یه اسکن زدم 300 تا ویروس ناقابل تو سیستم بدخت من بود.

خودتان قضاوت کنید ! نود32 فقط یه اسمی داره ...

behruz_godrat
08-04-2010, 13:31
تا چند روز پیش نود رو میپرستیدم تا همین دیروز نود آپدیت شده رو سیستمم نصب بود وقتی فهمیدم جریان از چه قرار هست پاکش کردم (یعنی نابودش کردم) آویرا که نصب کردم یه اسکن زدم 300 تا ویروس ناقابل تو سیستم بدخت من بود.

خودتان قضاوت کنید ! نود32 فقط یه اسمی داره ...

فکر کنم منم باید به فکر یه آنتی ویروس دیگه باشم
من از ویندوز 64 بیتی استفاده میکنم آویرا نسخه 64 بیتی داره یا با 64 بیتی سازگاری داره؟

NOD32 از چشم منم افتاد
منم باید نابودش کنم فکر میکردم آخر هوش مصنوعی هست اما دیدم از یه سوسک هم کمتره

mr-secret
08-04-2010, 14:23
دوستان شک نکنید اویرا بهترینه!!!!

میتونید با این سایت تست بزنید جدیدترین ویروسهارو توش اپلود کنید زمان دقیق شناسای ویروس توسط کل انتی ویروسها رو بهتون میگه!
مثلا این ویروس که من بهش دادم متاسفانه خیلی از انتی ویروسها هنوز نمیشناسنش از جمله نود 32. ,ولی اویراااا دیگه خودتون مقایسه کنید.
نتیجه رو ببنیید

wordship
08-04-2010, 15:53
من با وجود داشتن این انتی ویروس خجالتی اونم ورژن اسمارتش( NOD 32)
کامپیوترم ارور generick host error
میداد
بسته زبون خجالتی نیست
و کسانی هم که تاییدش میکنن فقط بخاطره سبک بودنشه فقط.
اگر نه چیزه دیگه ای نداره
مثلا فایر والش قربونه فایرواله ویندوز اکس پی
یا هوش مصنوعیش قربونه هوش مصنوعیه اویرا
ولی کاسپر
مونیترینگ انتی ویروسه کاسپر رو هیچ انتی ویروسی نداره یعنی همیشه در حال چک کردنه و نمیزاره هیچ ویروسی وارد سیستم شه
دوم سر خود و بی اختیار هیچ فایلی رو پاک نمیکنه نود 32 نه اجازه میگیره نه هیچی یهو میاد بالا میگه این فایل پاک شد.

هوشه مصنوعیه کاسپر واقعا عالیه
هر فایلی رو که شک داره رنگ زرد یا قهوه ای کمرنگ میاد بالا و میگه بلوک کنم یا نه..
ولی نود 32 کرک خودش رو که مردم ازش مجانی استفاده میکردند بعد از دو یا سه ماه شناخت؟؟؟
عجیبه نه؟؟؟>؟
بر میگرده به هوشه مصنوعیش. اگه تونستین یه کیجن روی کاسپر امتحان کنین هر چی گفتین درست
ولی خدا داده برکت سریال و پسورد نود 32
بعضی ها هم فقط بخاطر اسون به دست اومدن سریالش ازش استفاده میکنن ولی کی های کاسپر تا مدتی فعالا بعد...
حالا مگه میشه براش سریال پیدا کرد؟
از دیگر امکانات کاسپر میشه به دو دیوار آتش قدرتمند و شخصی
اشاره کرد.
به طور اتوماتیک نرم افزار ها رو پیکر بندی میکنه که یکی از دلایل سنگین بودنشه که نود 32 اصلا نداره.
ورژن 2010 رو میشه رویه کامپیوتری که هر گونه ویروسی داره نصب کنیم ولی نود 32 کافیه ویروس نیوفلدر رویه سیستم باشه اونوقت میخوا گریه کنه مگه میتونه نصب بشه!
یکی از قابلیت هایه دیگه کاسپر اینه که میشه باهاش دیسک نجات ساخت.
ولی نود 32 هنوز اونقدر پیشرفته نشده:دی:دی دیسک نجات هاش به درد ابیاری گیاهان دریایی میخوره نه کامپیوتری که ویروس داره:دی
کیبور مجازی کاسپر خیلی ها نمیدونن برایه چیه
امکان داره مثلا رویه کامپیوتره شما یه کی لاگر وجود داشته باشه که میتونه تمام پسورد هایی رو که در اینترنت به کار یبرید بدزده و هنوز هم به سیگناتور انتی ویروس اضافه نشده
ولی با این کیبورد میشه از دزدی اینترنتی جلوگیری کرد
من یه باز با اینکه نود 32 رویه سیستم نصب بود انتی ویروس تقلبی پالادین وارد کامپیوترم شد اپدیت هم بود
ولی ککش هم نمیگزید. چون هوشه مصنوعیش اینقدر جالبه که نمیتونه از رویه عملکرد یه فایل بفهمه که فایل چی هست و بلوکش کنه
و هزاران دلیل برای برتری کاسپر وجود داره
مثله: آنتی اسپم با قابلیت چک کردم Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, The Bat!, Thunderbird
چارت های گرافیکی برای نمایش توضیحات..
و ......
اگه کسی میخواد میتونم مثال هایه ساده بالا رو تخصصی و با ذکر مثال بگم
اینطوری گفتم تا همه بهمن.

3d art
09-04-2010, 11:42
دورود دوستان
فکر کنم نود 360 پیز خوبی باشه

pooriya_hp
09-04-2010, 12:19
Kaspersky Internet Security 2010 رو قبول دارم
بدلیل امنیت بالا

A.M.D.D.E.V.I.L
09-04-2010, 12:28
آنتی ویروسی که پر طرف دار تر هست بهتره. چرا؟
چون که اگه یک آنتی ویروس کار بر زیاد داشته باشه به محض اینکه یک ویروس جدید توسط یک کار بر دانلود بشه اون کاربر زود میتونه ویروس رو report کنه به سایت سازنده ی آنتی ویروس و تو بهترین حالت در عرض 5 دقیقه زود یک آپدیت کم حجم دیگه توسط کار بر دانلود میشه

davood.2008
09-04-2010, 12:29
سلام
به نظر من avira permium security suite 2010 خیلی خوبه چون
حجم مناسبی داره
اپدیت اون راحته و هر هفت روز انجام میشه ( البته دسته خودمونه)
موقع پیدا کردن بایل مشکوک جیغ نمی کشه
دردسرهای فعال سازی مثل کلید پیدا کردن و ... رو نداره
بسیار قدرتمند عمل می کنه و میشه با خیال راحت کارمون رو انجام بدیم
با ویندوز 7 سازگاری کامل داره
اصلا رم رو مشغول نمیکنه

یا علی...

gharibe63
09-04-2010, 12:35
اگه اورجینال باشه نورتون
ولی اگه میخواین هزینه نکنید کسپرسکی
از هر دو استفاده کردم

armin_software
09-04-2010, 12:43
از نظر من هر آنتی ویروسی اگر آپدیت بشه خوبه

amir.7
09-04-2010, 13:58
سلام

من با نود 32 ، کاسپر ، نورتون و بیت دیفندر کار کردم ، بدون هیچ تعصبی بیت دیفندر از همه قدرتمند تره ، کمترین اشتباه رو داره ،

تنظیماتش خیلی راحته و امکاناتش دم دسته ، کرکش هم موجوده و به مدت 37 سال آپدیت میشه ، فقط یه کم سنگینه .

همشون رابط کاربری خوبی دارن .

آویرا رو یکماه داشتم ، حجم آپدیت کم و قدرت بالا از محاسنش هست ، رابط کاربری ضعیف و اشتباهات زیاد از معایبش هست و دیگه

اینکه نسخه کاملش پولیه و هیچ کرک و سریالی هم نداره .

G DATA رو ده روز داشتم ، مزایا : قدرت بالا ، اشتباه کم و رابط کاربری نسبتا خوب ، کرک معتبر و راحت در استفاده ،

معایب : حجم زیاد ، سرعت اسکن پایین .

AVEST رو روی سیستم دوستانم نصب کردیم واقعا عالیست ، اما نسخه ی کاملش پولیه و کرک وسریال هم نداره .

مک آفی به اندازه ی یک کوه سنگینه و سمبل اشتباهه .

اینها تجربیات من و بدون هیچ تعصبی بودن ، هر کدوم خوب باشن و بتونم استفاده کنم ، میکنم .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .:20:

wordship
09-04-2010, 14:37
سلام

من با نود 32 ، کاسپر ، نورتون و بیت دیفندر کار کردم ، بدون هیچ تعصبی بیت دیفندر از همه قدرتمند تره ، کمترین اشتباه رو داره ،

تنظیماتش خیلی راحته و امکاناتش دم دسته ، کرکش هم موجوده و به مدت 37 سال آپدیت میشه ، فقط یه کم سنگینه .

همشون رابط کاربری خوبی دارن .

آویرا رو یکماه داشتم ، حجم آپدیت کم و قدرت بالا از محاسنش هست ، رابط کاربری ضعیف و اشتباهات زیاد از معایبش هست و دیگه

اینکه نسخه کاملش پولیه و هیچ کرک و سریالی هم نداره .

G DATA رو ده روز داشتم ، مزایا : قدرت بالا ، اشتباه کم و رابط کاربری نسبتا خوب ، کرک معتبر و راحت در استفاده ،

معایب : حجم زیاد ، سرعت اسکن پایین .

AVEST رو روی سیستم دوستانم نصب کردیم واقعا عالیست ، اما نسخه ی کاملش پولیه و کرک وسریال هم نداره .

مک آفی به اندازه ی یک کوه سنگینه و سمبل اشتباهه .

اینها تجربیات من و بدون هیچ تعصبی بودن ، هر کدوم خوب باشن و بتونم استفاده کنم ، میکنم .

.:20:

شما بعد از استفاده از این همه انتی ویروس
هنوز نمیدونید کرک کردن انتی ویروس باعث به وجود اومدن باگ در انتی ویروس و عدم کارکرد درست اون میشه؟؟>؟
و اگر هم نهایتا استفاده کردید بدونه هیچ مشکلی بدونید که از سرور های مجازی اپدیت کردید
همیشه تا اونجایی که میتونید با سریال نامبر یا کلید انتی ویروستون رو اپدیت کنین.
منم gdata داشتم خیلی سنگینه ولی خب دو انجینه هست فکر کنم ماله 2010 از موتور اواست و نود 32 استفاده میکنه
avg اگه میتونستم rpg برمیداشتم میرفتم روبرویه شرکتش و نابودش میکردم
نود 32 هم که مثلا داره رویه هوش مصنوعی کار میکنه ولی اصلا انتی ویروسه فعالی نیست ورژن 2010 خوبه اگه از حق نگزریم
ولی تنها دلیل استفاده کاربر از اون سبک بودنشه از لحاظ امنیت زیر صفره همین سبک بودنش باعث میشه خیلی از امکانات رو نداشته باشه .
اویرا هم که طرفدار زیاد داره
ولی ایا تا حالا برای شما پیش اومده که بگه از رویه عملکرد این فایل اونو ویروس شناختم؟؟؟
خیر چون همه ی قدرتش تویه اپپدیت ها و دیتا بیسش هست نه چیزه دیگه ای
ولی کاسپرسکای هم دیتابیس فعال هم هوش مصنوعی عالی هم دو تا دیواره اتش قدرتمند
نورتون هم اگه 360 باشه خیلی سنگینه ولی عالیه
ولی سکیوریتیش زیاد جالب نیست

ولی لطفا هر چی استفاده میکنید اویرا و ا وی جی نباشه

Mr.Vahid
09-04-2010, 15:42
comodo internet security!
چون خیلی خوبه و رایگان!

FX
09-04-2010, 17:54
بخصوص برا ی ما ایرانی ها که نود 32 عالی هستش. هم سیستم راحت کار میکنه.هم بخصوص آبدیت او ن فوق العاده هستش

ESET NOD32 Antivirus 4.0.314

با N32UPGenV3x-EN هم که در جاهای مختلف لینکش هستش با یه کلیک میشه کل آبدیت ها رو به یه پوشه کپی کرد و استفاده های زیادی کرد

safaeye
11-04-2010, 11:08
سلام به همه دوستای گلم... ببینید عزیزان نتیجه تحقیقات چند ساله من روی آنتی ویروسها نشون میده که در این عالم چیزی به عنوان بهترین آنتی ویروس وجود نداره... هر کدوم از این انتی ویروسها نقاط قوت و ضعف زیادی دارن و هیچکدوم کامل و بدون نقص نیستن...
از نظر من و با دلایل مستدل که در پستهای قبلی بعضی از دوستان اشاره کردن سه محصول آویرا پرمیوم سکیوریتی سوئیت- کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی- نورتون اینترنت سکیوریتی محصولات عالی و قابل اعتماد هستن... پیشنهاد میکنم به نتایج تستهای معتبرترین مرکز تست آنتی ویروسها در جهان که کمپانی av-comparatives مراجعه کنید...

safaeye
11-04-2010, 11:27
براساس نتایج این تستهای کاملا علمی و معتبر آویرا به همراه جی دیتا بالاترین درصد شناسایی ویروسها رو دارن....
در تستهای مخصوص هوش مصنوعی آویرا با فاصله زیادی پیشتازه به این دلیل که پس از 3 ماه آپدیت نشدن این آنتی ویروس در مواجهه با ویروسهای جدید که پس از آخرین آپدیت به وجود اومدن 74 درصد ویروسهای جدیدو از روی رفتارشون شناسایی میکنه در حالی که نزدیکترین رقیبش در این زمینه 60 درصد رو شناسایی میکنه که مربوط به جی دیتاست...و این درباره نورتون 35 درصده...
ضمنا آویرا بعنوان سبک ترین آنتی ویروس سال 2009 معرفی شده و سرعت اسکن خوبی هم داره... تنها مشکل آویرا در شناسایی بعضی فایلهای سالم بعنوان ویروس هست که باعث شد آویرا نتونه مثل سال 2008 بعنوان برترین آنتی ویروس دنیا در سال 2009 انتخاب بشه...در مجموع از نظر من آویرا از همه بهتره ولی کاسپرسکی و نورتون هم واقعا عالی هستن..

wordship
11-04-2010, 14:07
سلام به همه دوستای گلم... ببینید عزیزان نتیجه تحقیقات چند ساله من روی آنتی ویروسها نشون میده که در این عالم چیزی به عنوان بهترین آنتی ویروس وجود نداره... هر کدوم از این انتی ویروسها نقاط قوت و ضعف زیادی دارن و هیچکدوم کامل و بدون نقص نیستن...
از نظر من و با دلایل مستدل که در پستهای قبلی بعضی از دوستان اشاره کردن سه محصول آویرا پرمیوم سکیوریتی سوئیت- کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی- نورتون اینترنت سکیوریتی محصولات عالی و قابل اعتماد هستن... پیشنهاد میکنم به نتایج تستهای معتبرترین مرکز تست آنتی ویروسها در جهان که کمپانی av-comparatives مراجعه کنید...

جالبه شما میگین تحقیقات چند ساله خودتون
ولی اونوقت به مرکز تحقیقاتی av_test
اشاره میکنید؟
نظر خودتون چیه ما که همه دلیل اوردیم دلیل شما چیه؟ چه انتی ویروسی؟

اینم نتایج تست:

safaeye
11-04-2010, 14:43
اشاره میکنید؟

اینم نتایج تست:

دوست عزیز.. اولا بنده نظر خودمو که به صراحت نوشتم...
ثانیا مگه اشکالی داره که آدم در حین اینکه خودش عملی تست بگیره به تستهای معتبر دیگه هم استناد کنه.. تستهای من و شما معتبر تره یا تستهای این سازمان؟
ثالثا من اگر بخوام نتایج تستهامو اینجا بگم باید 24 ساعته اینجا مشغول پست زدن بشم.. ولی نتایجی که من بهش رسیدم با کمی اختلاف در بعضی مسائل جزئی با نتایج تستهای این سازمان مطابقت داره....

safaeye
11-04-2010, 14:52
اشاره میکنید؟

اینم نتایج تست:

نکته بعد اینکه من نتایج تستها رو توسط این سازمان به صورت کلی بررسی کردم نه نتایجی که در لینک شما هست..
تازه خوشحالم که لینکی که درج کردید تمام صحبتهای منو تائید میکنه بعلاوه اینکه میبینید که در جدیدترین تستی که گرفته شده و شما لینکشو درج کردین آویرا درصد اشتباه در شناسایی فایلهای سالم به جای ویروس رو خیلی بهتر کرده و به حد استاندارد و نرمال رسونده.....

wordship
11-04-2010, 21:53
نکته بعد اینکه من نتایج تستها رو توسط این سازمان به صورت کلی بررسی کردم نه نتایجی که در لینک شما هست..
تازه خوشحالم که لینکی که درج کردید تمام صحبتهای منو تائید میکنه بعلاوه اینکه میبینید که در جدیدترین تستی که گرفته شده و شما لینکشو درج کردین آویرا درصد اشتباه در شناسایی فایلهای سالم به جای ویروس رو خیلی بهتر کرده و به حد استاندارد و نرمال رسونده.....

جه جالب
من میخواستم با این به شما بفهمونم
که اویرا خیلی غلط تشخیص میده نه اینکه من ایتن سازمتن رو قبول دارم
مثلا تست 2009 رو اگر از همون سایت بگیری میبینی که
اویرا 48 تا فایلئ الکی ویروس تشخیص داده کسپر 14 تا
و میکروسافت هم 2 تا
ولی باز کسپر سوم شده و اویرا 7 یا 8
میدونی
اخه این سازمان دیگه معروف شده هر کی پوله بیشتری بهش بده
انتی ویروسش بهتره
مثلا این اویرایه جنابعالی یه سایت معتبر دیگه کلا فیل شده بود
کسپر اول و دکتر وب دوم بود

به هر حال هر کی نظر خودش رو داره و نظرش هم براش مهمه
ولی دلیل شما فقط و فقط اون سازمانه هست
و مطمئن هستم اویرا رو که نصب میکنی به حلت دیفالت میزاری باشه
ولی هر من کسپر رو با همه تنظیماتش تست و امتحان کردم
حتی رویه LOW گزاشتم عالی جواب داده
ولی اویرا فقز به DATABASE خودش میباله
اگر نه هیچی نداره
من که تا حالا ندیدم از عمل کرد یه فایل اونو بلوک کنه
شما میتونی ویروسه جدید جمع اوری کنی
بعد با اویرا اسکن کنی میبینی نمیشناسه نمیشناسه تا اپدیت شه
ولی کسپر اینطور نیست
چون شاید اون فایل تا دو ماهه دیگه هم دستش نرسه
ولی سیگناتورش قویه و از اون تشخیص میده
و......
ممنون از توضیحاتت.

Dr Hannibal
11-04-2010, 22:40
جه جالب
من میخواستم با این به شما بفهمونم...

ممنون wordship جان.

در لابه لای صحبت های شما و عضو جدید:

اینجا واقعا یک نکته مهم هست که دوست دارم هرکی خوند یکم فکر کنه بعد اگه دلش خواست ردکنه.

یکی از معروف ترین تست ها تست av-comparatives هستند. اخرین تستی که انجام شده در مورد سربارگی آنتی ویروس ها کسپرسکی در ورژن 9 خودش یعنی 2010 از نود32 جلو زده یعنی کمتر سرعت سیستم رو میگیره کمتر رم و سی پیو اشغال میکنه و غیره.... !

اما واقعا کسی هست که اینو بپذیره ؟! کسی هست که بعد از تعویض نود32 که وقتی روی سیستم نصب هست اصلا متوجه وجودش نمیشیم بجاش کسپر بریزه بگه به به چقدر سیستمم راحت تر داره کار میکنه !

من این قسمت رو به عنوان مثال گفتم که نه نیاز به تخصص هست نه به روزها تست و .... .

در مورد تست های malware نمی خوام حرفی بزنم چون چند وقته زیاد در موردش حرف زدم حوصلم نمیگیره. ;)

موفق باشید.

rsh
11-04-2010, 22:59
من حوصله استفاده از انتی ویروسهای کرک شده رو ندارم و اینکه هر روز دنبال کرک جدید یا شماره سریال بگردم
برای همین هم سعی میکنم از نسخه های رایگان انتی ویروس ها استفاده کنم چون تفاوتی بین نسخه رایگان با پریمیوم یا سیکورتی نیست
برای همین انتی ویروس من avast free 5 استفاده میکنم هم رایگانه هم حجم اپدیت هاش کمه هم دیگه مشکل از کار افتادن کرک و دنبال شماره سریال گشتن ندارم راحت هم با امدن نسخه جدید اپگرید میشه جالبه که حجم اپگرید هاش هم به ندرت از دو مگابایت بیشتر شده
شما هم از یک انتی ویروس رایگان همراه یک فایروال خوب استفاده کنید البته کنار انتی ویروسم
از سه تا نسخه پرتابل Malwarebytes' Anti-Malware Portable
spubot search destory portable و super antispawer portable هم استفاده میکنم که برای اسکن دستی هفتگی که معمولا هم هر هفته یک بار به صورت دستی اپدیتشون میکنم تا الان هم دچار ویروس عجیب و غریبی نشدم

alireza_farshid
12-04-2010, 10:50
این نتیجه یه تست معتبر از سایت VBulletin

MnX_2009
12-04-2010, 12:29
فقط avast internet security 5.0.462
واقعا ازش راضي هستم
3 سالي ميشه كه نصب كردم اصلا كامپيوتر من ويروسي نشده

hadi.EST
18-04-2010, 19:00
:5:Bit defender Internet Security 2009-2010
سیستم امنیتی که 4 سال هست ازش استفاده میکنم.
دلایل به ترتیب اولویت

1- تکنولوژی منحصر به فرد در شناسایی ویروس و جلوگیری از ورود آن به سیستم.( Real Time On Demand Protection )
2- کاملترین بانک اطلاعات ویروس در جهان
3- بالاترین سرعت اسکن سیستم به طور مثال کل سیستم 500 گیگا بایتی در عرض نیم ساعت
4- ناچیزترین تاثیر در سرعت سیستم و شاید نداشتن تاثیر در آن
5- قیمت مناسب در صورت خرید
6- ثبت شده بعنوان یکی از بهترینها در سایتهای :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید,

cheshmak.a
12-06-2010, 00:17
nod 32 زیبا - سبک -نسبتا مطمئن
اصلا به آدم گیر نمیده !برعکس بقیه!!!

mohsenpj
12-06-2010, 07:08
nod32 از بهترینهای دنیاست و norton internet security 2010 نیز در رقابت با نود از بهترینها و سبکترینهای دنیاست. هر دو زیبا و بی دردسر در آپدیت و سرور آپدیت پرقدرت و پرسرعت دارند بر خلاف سرور آپدیت کسپر که سرعته بسیار پایینی داره.

mndbnt
14-06-2010, 09:16
بهترین سیستم آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی فقط Kaspersky Internet Security 2011 . وقتی روی سیستم نصب می کنی آدم حال می کند امنیت حس خوبی به آدم می دهد

edi2
14-06-2010, 18:45
فقط Kaspersky Internet Security 2011

faraji.reza
16-06-2010, 15:12
جواب نظر سنجی: هیچ کدوم. چون خیلی حالیمه!
پیشنهاد: فعلا برای مدتی از AVG IS استفاده کنید. آپدیت شده باشه از طریق اتصال سیستم خودتون به اینترنت و زدن گزینه آپدیت.
مخلص همه.

zable
01-07-2010, 14:26
سلام به دوستان عزیز
به نظر من انتخاب یه آنتی ویروس خوب شاید تا حدودی سلیقه‌ای باشه ولی واسه من چندتا فاکتور خیلی مهمه
یکی اینکه سرعت سیستمو اصلاً پایین نیاره. دوم اینکه امنیت بالایی داشته باشه. آخرم اینکه درصد خطاش پایین باشه
اگه تو Google جستجو کنید که مثلاً بهترین آنتی ویروس دنیا کدومه تمامی نتایج اولیه ماله سایتای تبلیغاتی شرکت‌های مختلفه یکی زده Mcafee یکی Panda! یکی Bitdefender و... اما فقط 1 سایت استرالیایی هستش که بدون هیچ پیش فرضی همه آنتی ویروسارو تست می‌کنه و بابتشم از شرکتی پولی نمیگیره تو عنوان سایتشم این نکترو مطرح کرده

طبق گفته این سایت که هر ساله همه آنتی ویروس‌ها رو تست می‌کنه و 3 رتبه برترم میگه تو سال 2009 بهترین آنتی‌ویروس Norton Internet Security شد دوم Kaspersky و سوم ESET NOD32 حتماً برین فایل‌های PDF شو دانلود کنین و مطالعه کنین خیلی نکات جالبی توش هست. ولی اگه نظر خودمو بخوام بگم kaspersky از نسخه 2009 به بعدش شدیداً سرعت نصب برنامه‌ها و کار با ویندوزو کاهش میده، شما مثلاً تو برنامه flash با داشتن Kaspersky یه Export بگیرین بعد با NOD32 ام امتحان کنید
میبینید حداقل 30ثانیه کارتون با Kasper کندتر میشه!!!
NOD32 آنتی ویروس بسیار سبک و خوبیه ولی به نظر من که شبیه سایتی که گفتم هم هست NORTON بهترین آنتی ویروس دنیاست. اولاً نصبش 1دقیقه‌ای انجام میشه! دوماً به هیچ عنوان سرعت سیستمو نمیگیره و آخر اینکه فایل Update شو که خوشبختانه به صورت EXE هست و دردسرای بقیه مثل Kaspero نداره میتونید از سایت Symantech دانلود کنید تا برنامتون در کمتر از 1 دقیقه Update شه.

wordship
01-07-2010, 14:40
دوست عزیز اتریشی نه استرالیایی.

austrian=اتریش
نه استرالیا

zable
01-07-2010, 23:43
چقدر خوبه به اصل مطلب توجه کنیم نه حاشیه‌هاش!
در ضمن تو غلط گیریتون austrian میشه اتریشی AUSTRIA میشه اتریش یه غلط دیکته‌ایم مال شما!
دوستان سایت اتریشی هستش اصلاح می‌کنم

wordship
03-07-2010, 16:47
چقدر خوبه به اصل مطلب توجه کنیم نه حاشیه‌هاش!
در ضمن تو غلط گیریتون austrian میشه اتریشی AUSTRIA میشه اتریش یه غلط دیکته‌ایم مال شما!
دوستان سایت اتریشی هستش اصلاح می‌کنم

اره دیگه اشتباه پیش میاد:31::11: