ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد فن پاور

nima_kiyaniyan
07-04-2010, 20:51
سلام

من فن پاورم سفت شده و نمی چرخه ... رفتم یه دونه مثل اون بخرم ولی نبود .. فن پاور 12 ولت ، 0.5 آمپر و 12 سانت هست ....

سوال من اینه که اگه فن با 0.25 آمپر بزارم مشکلی پیش میاد ؟ فروشنده می گفت چیزی نمیشه ... ولی من میگم فن که نصف فن اصلی آمپر می کشه ، مسلما قدرت خنک کنندگی کمتری هم داره ....

فن 0.75 آمپر هم بود ..... اگه اینو بزارم چی میشه ؟ تغذیه پاور برای فن 0.5 آمپر تنظیم شده ، فروشنده می گفت پاور همون 0.5 آمپر رو بهش میده ..

فعلا که همین فن رو روغن زدم داره کار می کنه ، ولی فکر نکنم زیاد دوام بیاره ......

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

mohyy
22-04-2010, 21:52
به نظر من لازم نیست فن جدید بخرید.

منم تقریبا مشکل شما رو داشتم یعنی فن پاورم خوب خنک نمی کرد و سیستم ری استارت میشد. شما که از خیر فن گذشتی به پیشنهاد من عمل کن اگه جواب نگرفتی برو فن جدید بخر

پاور رو باز کرده و سیمهای فن رو قطع کرده ( و یا اگه حرفه ای هستید لحیمش رو باز کنید) و فن رو خارج کنید. بعد برچسب روی فن ( که معمولا اطلاعات فن مثل ولتاژ و ... روش نوشته شده) رو بکنید . زیر برچسب احتمالا یه در پوش هست که اگه اونم بردارید سوراخی می بینید که از طریق اون میشه فن رو روغن کاری کرد. تعمیرات کامپیوتری هم معمولا همین بلا رو سر فن میاره

بهتره که از گریس نسوز که برای روغن کاری استفاده کنی. روغن چرخ خیاطی هم بد نیست ولی زود خشک میشه.بعد از روغن کاری یه مدت با دست فن رو بچرخون تا کامل نرم بشه و بعد درست مثل اول ببندش داخل پاور و سیمهاش رو وصل کن. بهت قول میدم که مثل روز اول برات کار میکنه.

موفق باشی