PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مبرم با مودم d-link 2640

Kourosh_Jal
07-04-2010, 19:50
سلام دوستان.
من این مودم رو یه یک سالی هست خریدم.مشکلم اینه که جدیدا وقتی مودم رو با کابل لن به کامپیوتر خودم وصل میکنم اتصال اینترنت قطع میشه و نه میتونم با سیستم خودم وصل بشم به اینتر نت نه دو تا لپ تاپ دیگه که مال برادر و پدرمه میتوننن با وایرلس به نت وصل بشن.کلا اتصال مودم به اینترنت در این حالت قطم میشه.
4 تا پوزت لن پشت مودم هست هر 4 تارو امتحان کردم سیم لن رو هم عوض کردم.اما این مشکل حل نشده و فقط وقتی اون دوتای دیگه میتونن وصل بشن که سیستم من به مودم وصل نباشه.
خواهشا کمکم کنین.ممنون.

...ALI...
07-04-2010, 20:49
دوست عزیز من این مودم رو جدیدا گرفتم. منم یکسری مشکلاتی با این مودم دارم.
شما در برد این مودم مشکلی ندارین؟
اینجوری من می دونم برد این مودم 100 متر هست ولی برای من به زور تا طبقه ی بالای ساختمون می ره و خیلی اوقات قطع می شه؟!!
(البته ماله من 2640U هستش)

Kourosh_Jal
08-04-2010, 17:07
دوست عزیز من این مودم رو جدیدا گرفتم. منم یکسری مشکلاتی با این مودم دارم.
شما در برد این مودم مشکلی ندارین؟
اینجوری من می دونم برد این مودم 100 متر هست ولی برای من به زور تا طبقه ی بالای ساختمون می ره و خیلی اوقات قطع می شه؟!!
(البته ماله من 2640U هستش)
سلام دوست عزیز....
نه من مشکلی با این مورد ندارم.
مشکل شما اینه که طبقه اول با طبقه دوم راه ارتباطی مثل در و پنجره است.تا جایی که من میدونم این امواج باید از جایی رد بشن و شما اون درگاه رو ندارین.................
کسی نیست جواب بنده رو بده؟جدیدا فهمیدم وقتی تعداد سیستم های متصل بهش زیاد بهش اینجوری هنگ میکنه

saeid6441
06-07-2010, 18:52
سلام
من مودم 2640U دارم با لپ تاپ با کابل میتونم به اینترنت وصل بشم ولی با وایرلس مودم مشکل دارم طوری که میتونم وایرلسو پیدا کنم ولی وقتی کانکت میشم اینترنت ندارم و میزنه no internet access !!!!!! کابل رو جدا کردم و توی ستینگش هم رفتم ولی بازم نشد :(
لطفا راهنمایی کنید
ممنون