PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست آنتی ویروس با 100 و چند فایل ویروسی

alireza_farshid
07-04-2010, 14:41
دوستان این فایل رو 1 -2 سال پیش گرفتم از یکی از انجمن ها و تا الان هم با آنتی ویروس های مختلفی که نصب میکردم تست میکردم . اون زمان که فایل رو گرفتم کسپر داشتم و فقط 3 تا ویروس رو شناخت با اون دیتابیس بعدش avg نصب کردم 24 تا شناخت و کلی خوشحالم کرد . بعد از اون یه ویروسی سیستم گرفت که AVG نشناخت و رفتم سراغ نورتون . نورتون اما کولاک کرد و 35 تا شناخت و دیگه تا همین چند ماه پیش نورتون داشتم . واقعا عالی بود. اما با یه آپدیت تریال ریستش پرید ( تا این زمان 50 تا میشناخت) بعد از اون سندروم استفاده حلال از سیستم ما رو گرفتار کردو اومدم سمت AVAST که اون هم 49 میداد . بعد AVIRA نصب کردم و اون هم 49 تا میشناخت که در طی 1 ماه گذشته شد 48 تا :18: خب احتمالا فالس آلارم بوده.

خب حالا اینهمه داستان گفتم تا بدونین سرگذشت ما با این فایل و داستان امتحان آنتی ویروس های ما چی بوده.

این فایلش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تذکر مهم : فایل رو کامل Extract نکنید. ابتدا وارد فایل شده بعد اولین فایل زیپ شده رو بدون باز کردن زیپ اون به یه پوشه کپی کنید . ( به هیچ وجه اصل فایل های اجرایی و dll ها رو بیرون نکشید) . احتمال مشکلات سخت افزاری داره.

همین فایل زیپ رو اسکن کنید و تاریخ دیتابیس و ورژن و نوع آنتی ویروستون رو به اضافه ویروسهای یافت شده در ادامه یذارین

پسورد : 100pass - حجم 11 مگ

wordship
07-04-2010, 14:56
دوستان این فایل رو 1 -2 سال پیش گرفتم از یکی از انجمن ها و تا الان هم با آنتی ویروس های مختلفی که نصب میکردم تست میکردم . اون زمان که فایل رو گرفتم کسپر داشتم و فقط 3 تا ویروس رو شناخت با اون دیتابیس بعدش avg نصب کردم 24 تا شناخت و کلی خوشحالم کرد . بعد از اون یه ویروسی سیستم گرفت که AVG نشناخت و رفتم سراغ نورتون . نورتون اما کولاک کرد و 35 تا شناخت و دیگه تا همین چند ماه پیش نورتون داشتم . واقعا عالی بود. اما با یه آپدیت تریال ریستش پرید ( تا این زمان 50 تا میشناخت) بعد از اون سندروم استفاده حلال از سیستم ما رو گرفتار کردو اومدم سمت AVAST که اون هم 49 میداد . بعد AVIRA نصب کردم و اون هم 49 تا میشناخت که در طی 1 ماه گذشته شد 48 تا :18: خب احتمالا فالس آلارم بوده.

خب حالا اینهمه داستان گفتم تا بدونین سرگذشت ما با این فایل و داستان امتحان آنتی ویروس های ما چی بوده.

این فایلش

تذکر مهم : فایل رو کامل Extract نکنید. ابتدا وارد فایل شده بعد اولین فایل زیپ شده رو بدون باز کردن زیپ اون به یه پوشه کپی کنید . ( به هیچ وجه اصل فایل های اجرایی و dll ها رو بیرون نکشید) . احتمال مشکلات سخت افزاری داره.

همین فایل زیپ رو اسکن کنید و تاریخ دیتابیس و ورژن و نوع آنتی ویروستون رو به اضافه ویروسهای یافت شده در ادامه یذارین

پسورد : 100pass - حجم 11 مگ

من اینارو حدود 2 سال پیش گرفتم شبه ویروس برای تست هوشه مصنوعیه انتی ویروسه الان با کسپر تست کن 8 یا 9 تا بیشتر نمیشناسه ولی اویرا حدود 40 تا.
نود 32 هم 37 یا 35 تا

p3rsi4n
07-04-2010, 19:40
من این 100 تا ویروس رو یک به یک روی سایت virus total چک کردم البته از بیکاری زیاد تمام نتایج رو توی جدول اکسل آوردم و جمع بندی کردم که کدوم آنتی ویروس چه تعداد رو میگیره
نتایج رو میزارم اگه کسی خواست بگه تا فایل اکسل مربوط به نتیجه هر فایل رو هم بزارم چند ساعتی این کار وقت گرفت ولی نتایج جالبی داشت
در ضمن یک مطلب هم هست وقتی کل فایل رو رو سایت virustotal آپلود کردم بیشترین تعداد پکر با ذکر نام اون ها رو فقط کاسپر نشون داد
این تست در تاریخ 30-3-2010 انجام شد
این کار روی vmware تست شد.

53 a-squared
36 AhnLab-V3
44 AntiVir
28 Antiy-AVL
45 Authentium
45 Avast
9 Avast5
41 AVG
24 BitDefender
53 CAT-QuickHeal
19 ClamAV
58 Comodo
21 DrWeb
75 eSafe
18 eTrust-Vet
45 F-Prot
28 F-Secure
22 Fortinet
46 GData
55 Ikarus
21 Jiangmin
51 K7AntiVirus
9 Kaspersky
44 McAfee
54 McAfee+Artemis
50 McAfee-GW-Edition
32 Microsoft
31 NOD32
45 Norman
40 nProtect
43 Panda
36 PCTools
28 Prevx
20 Rising
47 Sophos
40 Sunbelt
42 Symantec
20 TheHacker
41 TrendMicro
21 VBA32
12 ViRobot
35 VirusBuster

Dr Hannibal
07-04-2010, 19:40
سلام

علیرضا جان فایل رو 2بار من تست کردم. یک بار توی pc که ویندوز7 دارم و کاملا آپدیت. هم کسپرسکی و هم وین7 فایل فشرده رو اسکن کردم و کسپرسکی 1 ویروس و 6 تروجان و 2 مالیشس و 2 آنوانتد پیدا کرد. چون شخصا لینک های ویروسی زیادی من دانلود میکنم و هرجا صحبت از ویروس باشه من فورا دانلود میکنم و تست و هرگز هم به ویروس دچار نشدم کاملا راحت فایل فشرده رو باز کردم و داخلش رو برسی کردم.( منظورم اون فایل رر اصلی که داخل بود) بدون هیچ مشکلی و چند تاشو هم باز کردم ببینم چیه این فایل های اجرایی :20:

خلاصه بدون هیچ مشکلی الان دارم اینجا کارمو میکنم :40: بعد گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه که چون باگی نداره و هم جدید و هم آپدیت اشکال ایجاد نکرده. پس توی لبپتابم که xp هست و خیلی قدیمی بدونه اپدیت دوباره کسپرسکی ریختم و اپدیت کردم باز هم همون شکلی با خیال راحت توی قسمت فایل ها در حال قدم زدنی هستم :40:

مشکل سخت افزاری که هیچی فولدر آپشن که ویروس های ساده آتوران ازبین میبرن هم سالمه. برای اطمینان سیستم رو هم ریست کردم نگو ریست نکردی :10:

خب فایل ها چی بودن:

به غیر از اون تروجان ها و ادوار ها که کسپرسکی پاک کرد بقیه فایل های نصبی مربوط به ه_ک هست. یعنی با این نرم افزار ها ه_ک کنید نه ه_ک بشید. + چند پچ و کرک.
به طور مثال:

فیلم مربوط رو هم اینجا میذارم تا هرکی خواست بدونه توی پوشه اصلی داخل این rar چیه نگاه کنه.

نتیجه گیری :با کسپرسکی آپدیت با لینک بالا هیچ مشکلی ایجاد نمیشه در هر ویندوز. :40:

فیلم مربوطه برای ویندوز xp

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمگی موفق باشید.

wordship
07-04-2010, 20:04
سلام

علیرضا جان فایل رو 2بار من تست کردم. یک بار توی pc که ویندوز7 دارم و کاملا آپدیت. هم کسپرسکی و هم وین7 فایل فشرده رو اسکن کردم و کسپرسکی 1 ویروس و 6 تروجان و 2 مالیکیوس و 2 آنوانتد پیدا کرد. چون شخصا لینک های ویروسی زیادی من دانلود میکنم و هرجا صحبت از ویروس باشه من فورا دانلود میکنم و تست و هرگز هم به ویروس دچار نشدم کاملا راحت فایل فشرده رو باز کردم و داخلش رو برسی کردم.( منظورم اون فایل رر اصلی که داخل بود) بدون هیچ مشکلی و چند تاشو هم باز کردم ببینم چیه این فایل های اجرایی :20:

خلاصه بدون هیچ مشکلی الان دارم اینجا کارمو میکنم :40: بعد گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه که چون باگی نداره و هم جدید و هم آپدیت اشکال ایجاد نکرده. پس توی لبپتابم که xp هست و خیلی قدیمی بدونه اپدیت دوباره کسپرسکی ریختم و اپدیت کردم باز هم همون شکلی با خیال راحت توی قسمت فایل ها در حال قدم زدنی هستم :40:

مشکل سخت افزاری که هیچی فولدر آپشن که ویروس های ساده آتوران ازبین میبرن هم سالمه. برای اطمینان سیستم رو هم ریست کردم نگو ریست نکردی :10:

خب فایل ها چی بودن:

به غیر از اون تروجان ها و ادوار ها که کسپرسکی پاک کرد بقیه فایل های نصبی مربوط به ه_ک هست. یعنی با این نرم افزار ها ه_ک کنید نه ه_ک بشید. + چند پچ و کرک.
به طور مثال:

فیلم مربوط رو هم اینجا میذارم تا هرکی خواست بدونه توی پوشه اصلی داخل این rar چیه نگاه کنه.

نتیجه گیری :با کسپرسکی آپدیت با لینک بالا هیچ مشکلی ایجاد نمیشه در هر ویندوز. :40:

فیلم مربوطه برای ویندوز xp

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همگی موفق باشید.

منم همینو گفتم
در کل کاسپر خیلی کارش درسته.
منم بازش کرده بودم همشو دوبل کلیک کردم
هیچی بهم نریخت.

Dr Hannibal
07-04-2010, 20:21
منم همینو گفتم
در کل کاسپر خیلی کارش درسته.
منم بازش کرده بودم همشو دوبل کلیک کردم
هیچی بهم نریخت.

بله خبری از 100 ویروس نبود :20:

دلیل تعداد بالای ویروس های پیدا شده دقیقا خطای انتی ویروس هاست. آویرا دارای خطای زیاد و اون تعداد سپس سیمانتک خطای بیشتر و اون تعداد.

تست های اخیر فالس av که نشون داده دقیقا همینو نشون میده.:10:

alireza_farshid
07-04-2010, 20:21
جرأت به خرج دادی انصافاً
منم بعد از 2 سال بازش کردم. البته گارد رو غیر فعال کردم . با گارد فعال موقع extract شناسایی میکرد:5:
48 تا با اویرا و 13 تا هم بعد از پاک کردن اون 48 تا با MalwareBytes = سرجمع 61

nitro
08-04-2010, 14:15
ESET Smart Security 4.2.35
37 تا شناخت
آپدیت تا همین امروز 8/4/2010

mohsenpj
10-04-2010, 18:00
با سلام
من این تستو روی سه آنتی ویروس انجام دادم و نتایجش بدین شرحه:
1- Kaspersky Internet security 2010 9.0.0.736en
Update version: 4/10/2010
Time: 6:46 sec
Number of virus: 8 objects
D:\kaspersky.jpg

2- Eset smart security 3.0.669 TRIAL version
Update version :4998 trial 4/4/2010
Time: 1:17 sec
Number of Virus: 38 Objects
D:\nod.jpg

3-Norton Internet security 2010 17.6.0.32
Update Version : The latest Live update 4/10/2010
Time: 14sec
Number of Virus: 50 objects
D:\norton.jpg

همونطور که میبینیم اختلاف زیادی در تعداد ویروسهای پیدا شده تویط این سه آنتی ویروس وجود داره و همچنین تفاوت فاحشی در زمان اسکن اونها وجود داره که زمان 17 ثانیه نورتون واقعا قابل تحسینه و زمان 6:46 ثانیه کسپر قابل تامله.
در ضمن ایت ورژن نود که استفاده شده ورژن 2008 و ترایال هستش که آپدیتهای ترایال روش نصب بوده...
ولی در هر حال نمیشه گفت کدوم بهتره

mohsenpj
10-04-2010, 18:15
با سلام

1- Kaspersky Internet security 2010 9.0.0.736en

Update version: 4/10/2010

Time: 6:46 sec

Number of virus: 8 objects

D:\Kaspersky.jpg

2- Eset smart security 3.0.669 TRIAL version

Update version :4998 trial 4/4/2010

Time: 1:17 sec

Number of Virus: 38 Objects

D:\Nod.jpg

3-Norton Internet security 2010 17.6.0.32

Update Version : The latest Live update 4/10/2010

Time: 14sec

Number of Virus: 50 objects

D:\Norton.jpg

همونطور که میبینیم اختلاف زیادی در تعداد ویروسهای پیدا شده تویط این سه آنتی ویروس وجود داره و همچنین تفاوت فاحشی در زمان اسکن اونها وجود داره که زمان 17 ثانیه نورتون واقعا قابل تحسینه و زمان 6:46 ثانیه کسپر قابل تامله.

در ضمن ایت ورژن نود که استفاده شده ورژن 2008 و ترایال هستش که آپدیتهای ترایال روش نصب بوده...

ولی در هر حال نمیشه گفت کدوم بهتره

Dr Hannibal
10-04-2010, 19:02
با سلام

من فکر نمیکنم امتحان کردن دیگه لازم بود. توی پست اولم توی این تاپیک توضیح دادم که همه ی این ها ویروس نیست فایل های نصبی و یک سری کرک و پچ هست که. اگه باز کنید متوجه خواهیید شد.

اول باید از ویروس بودن اونها مطمئن بود که من تمامش رو باز کردم و اجرا کردم. به غیر از چند تا ویروس اتوران و بکدر و ادویر در بین اینها بقیه فایل های اجرایی " کرک " پچ و غیره هستند.

من نمیدونم تصور اونهایی که این رو تست میکننند و عدد میدند چیه ! واقعا فکر میکنید 11 مگ ویروس توش هست!

برای همین عدد میدید؟!!

ببینید دوستان من هم میتونم یک پکیج درست کنم از مجموع چندین کرک و پچ و فایل های نصبی مربوط به هکک و غیره که 50 مگ هم بشه. اصلا بحث این نیست.

اگه تست انتی ویروس هست باید یک ویروس ( نه کرک و پچ ) جدا بشه و قرار بدیم تا تست کنیم این ویروس آیا روی فلان انتی ویروس جواب میده یا نه.

به طور مثال من این هارو:

یک کیجین اکس پی:

یک کی چنجر ویندوز:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک پچ بابیلون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه اجرایی هکک وایرلس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب من بیام هرچی کرک و پچ برنامه رو جمع کنم تحت یک فایل بذارم 100 مگ هم بشه ! شما دانلود کنید اسکن کنید بدون اینکه کوچکترین فایل ویروسی بوده باشه بیایید اینجا 100 تا فالس آلارم بدین !

دوستان خوبم یکم دقت به خرج بدین.

wordship
10-04-2010, 19:31
کاملا درسته
از این 100 فایل 85 تاش پچ و کرکه
فقط نود 32 و اویرا اشتباه تشخیص میدن

alireza_farshid
18-04-2010, 00:29
G Data ترکوند . 54 تا ....
در مورد فالس آلارم هم که دوستان فرمودند باید توجه تون رو به این نکته جلب کنم که اگر فالس آلارم باشه نباید شناسایی کسپر از 3 تا در 1- 2 سال گذشته الان به 8 رسیده باشه. بنده خودم به شخصه خیلی کسپر رو قبول دارم اما نمیشه همه رو فالس آلارم دونست. کما اینکه کسپر 38 تا فایل رو مشکوک میدونه.
در تست ها هم میبینیم که فالس آلارم نورتون و GData بالا نیست اما تشخیص اینها 50 و 54 بوده

در آخر هم اینکه اساتید ما رو شهید نکنید آآآآآآآآآآآ :46:

Dr Hannibal
18-04-2010, 08:00
G Data ترکوند . 54 تا ....
در مورد فالس آلارم هم که دوستان فرمودند باید توجه تون رو به این نکته جلب کنم که اگر فالس آلارم باشه نباید شناسایی کسپر از 3 تا در 1- 2 سال گذشته الان به 8 رسیده باشه. بنده خودم به شخصه خیلی کسپر رو قبول دارم اما نمیشه همه رو فالس آلارم دونست. کما اینکه کسپر 38 تا فایل رو مشکوک میدونه.
در تست ها هم میبینیم که فالس آلارم نورتون و GData بالا نیست اما تشخیص اینها 50 و 54 بوده

در آخر هم اینکه اساتید ما رو شهید نکنید آآآآآآآآآآآ :46:

خدمت جناب علیرضا فرشید 2 نکته هم من عرض کنم با اجازه :20:
*
فالس الارم چرا بوجود میاد ؟ تشابه ساختار یک فایل سالم با یک فایل ویروس. مشخصه وقتی تعداد ویروس های شناسایی شده زیاد بشه تشابهات هم زیاد میشه الان مکنه شما یک فایل سالم داشته باشه با اپدیت بعدی ممکنه یهو فالس الارم بشه. این مورد که واضح هست.

کسپرسکی 9 تا پیدا کرده به نظر من باز هم از این 9 تا فالس داره. البته وجود ویروس ریسایکلر داخلش توی 3 سال پیش خوب یکم تازگی داشته اما الان دیگه نه شاید معروف شدن این فایل فقط به خاطر همون بوده.

*
نکته بالا نمیتونه 100% قطعی گفت بله همه اونایی که بقیه پیدا میکنند فالس هست حالا این نکته:

من توی پست اول گفتم این فایل رو کامل باز کردم با کسپرسکی و راحت تک تکش رو برسی کردم حتی موقع نصب اونها کسپرسکی الارم مشکوک هم میداد من نصب میکردم و نظرم رو همونجا گفتم.

حالا وقتی طبق گفته شما بگیم 50 تا ویروس حداقلش کسپرسکی شناسایی نکرده درست؟ باتوجه به اینکه هر ویروس باید یک علائم ظاهری در ویندوز داشته باشه. توی تسک منیجر توی فولدر آپشن اینترنت اکسپلور و... که گفتم هیچ علائمی وجود نداره و اما میشه گفت یک ویروس بله شاید در ظاهر ویندوز تغییر ملموسی انجام نداده اما داریم میگیم 50 تا عدد شوخی نیست. این جا کاملا ثابت میشه که یا باید بگیم فالس بوده یا باید بگیم متودد اسکن بوده.

حتما دیدی که وقتی روی یک سیستم آلوده به طور مثال مکافی ویروس اسکن بریزیم سیستم آلوده به یک نوع ویروس بوده اما 100 تا ویروس یا بیشتر رو پیدا میکنه. حالا توی همون ویندوزاگه کسپرسکی رو بریزی فقط 3 یا 4 تا آلارم میده و ویروس رو پاک میکنه.

و شاید هم تلفیقی از این موارد باشه.

:40:

fateme_c
21-04-2010, 19:51
من نتونستم از این فایل استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن برای اینکه وارد سایت نمیشد [url] رو از اول و آخرش برداشتم
حالا نمیدونم:41:

Dr Hannibal
22-04-2010, 05:28
من نتونستم از این فایل استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن برای اینکه وارد سایت نمیشد [url] رو از اول و آخرش برداشتم
حالا نمیدونم:41:

به لینک زیر برو:

سپس روی گزینه regular download کلیک کن. قسمت بالا زمان انتظار میاد. بعد از زمان به شما یک کد امنیتی میده. با تایپ اون در قسمت مربوطه می تونید دانلود کنید.

EhsanEricsson
22-04-2010, 15:50
f-secure internet security 2010 با آپدیت امروز 28 تا شناخت . ملاک هم شناختن تعداد بالا نیست بلکه تشخیص درسته .
اما مثلا g-data با اینکه فالس آلارمش پایینه اما 54 تا میشناسه ، این به این دلیله که تشخیصش درسته اما زیادی حساسه و شاید اون ویروسایی که تشخیص میده واقعا ویروس باشه اما در واقع اون ویروسا کبریت بی خطر باشن .

(تشخیص 2 تا ویروس خطرناک بین 100 ویروس مهم تر از شناختن 98 تا شبه ویروس بی خطر بین 100 ویروسه (منظور فالس آلارم نیستا )
در کل آنتی ویروس باید تشخیصش خیلی قوی باشه اما الکیم به هر چیزی گیر نده ، مثلا به ویروسای funny

Dr Hannibal
23-04-2010, 14:32
f-secure internet security 2010 با آپدیت امروز 28 تا شناخت . ملاک هم شناختن تعداد بالا نیست بلکه تشخیص درسته .
اما مثلا g-data با اینکه فالس آلارمش پایینه اما 54 تا میشناسه ، این به این دلیله که تشخیصش درسته اما زیادی حساسه و شاید اون ویروسایی که تشخیص میده واقعا ویروس باشه اما در واقع اون ویروسا کبریت بی خطر باشن .

(تشخیص 2 تا ویروس خطرناک بین 100 ویروس مهم تر از شناختن 98 تا شبه ویروس بی خطر بین 100 ویروسه (منظور فالس آلارم نیستا )
در کل آنتی ویروس باید تشخیصش خیلی قوی باشه اما الکیم به هر چیزی گیر نده ، مثلا به ویروسای funny

منظورتون خیلی مبهم بود.

دقیقا معلوم نشد. جی دیتا تشخیصش درست بوده یا نبوده؟ ویروس funny خوبه ویروس بد " بده ؟

EhsanEricsson
23-04-2010, 15:43
منظورتون خیلی مبهم بود.

دقیقا معلوم نشد. جی دیتا تشخیصش درست بوده یا نبوده؟ ویروس funny خوبه ویروس بد " بده ؟

یعنی جی دیتا تشخیصش درست بوده اما زیاد سخت گرفته . میتونست یه سری ها رو بیخیال شه چون خطری ندارن ، هرچند که رفتارشون مثل ویروسه ولی ضرری ندارن .
البته این بیشتر یه احتماله ، چون این ویروسایی که اینجا واسه دانلود گذاشته شده واسه چند سال پیشه ، و اگه واقعا ضرر داشتن تا الان قراضه ترین آنتی ویروسا هم همه ی اینارو به دیتابیسشون اضافه کرده بودن .
همون چندتایی که کسپراسکای و اف سکیور و بیت دفندر و اینا میشناسن کافیه ، بقیش یا از روی فالس آلارم ویروس تشخیص داده میشه یا از روی حساسیت زیادی .

دوستان هم به جای اینهمه حساسیت برید یه f-secure نصب کنید تفاوت رو احساس کنید :31:
شاعر در اینباره میگه :
امروز روزه جمعست ، هرکی f-secure نداره مشقول الزمبست :31:

Dr Hannibal
23-04-2010, 16:45
جمله هایی که به شوخی میگید بیشتر دقت کنید.

EhsanEricsson
23-04-2010, 17:15
جمله هایی که به شوخی میگید بیشتر دقت کنید.
کلی دقت توشه خیالت تخت ! شما خودشو ناراحت نکن ،
به صورت استثنا شما یه نفر میتونی f-secure نصب نکنی مشقول الزمبه هم نمیشی :8:
اونی که نباید بدونه نمیدونه ، اونیم که میدونه مثل شما میدونه ، پس فرقی نداره!
حرف بدی گفته نشده ، شما نگاهتو صاف کن :8:

alireza_farshid
25-04-2010, 13:22
دوستان عزیز
این فایل رو ابتدا باز کردم و با کسپر اسکن کردم 9 تا پیدا کرد. سپس باقیمانده فایل رو با اویرا اسکن کردم 38 تا پیدا کرد. دوباره باقیمانده رو با کسپر اسکن کردم و این بار کسپر 37 تا پیدا کرد:18: = 9 + 38 37 = 84

حالا 53 فایل Disinfect شده باقی مونده رو که کسپر و اویرا هر دو غیر ویروسی میدونستن رو با AVAST اسکن کردم و در کمال تعجب 11 تا ویروس پیدا کرد:18: 84 + 11 = 95 !!!!

توصیه میکنم دوستانی که از کسپر استفاده میکنن اویرا رو هم البته بدون گارد نصب کنن. بدون گارد تداخلی با هم ندارن. ولی در کل این نتیجه برام خیلی عجیب بود.

alireza_farshid
25-04-2010, 13:32
دوستان اضافه میکنم که یک ویروس هست که اجازه نمیداد کسپر کامل اسکن کنه و وقتی اویرا اون ویروس رو حذف کرد ، کسپر بقیه رو شناخت . علت بالا بودن نرخ کلی اسکن هم این هستش که برخی از فایل ها حاوی چند نوع فایل با الگوریتمهای متفاوتند. مثلا با Trust port اگه اسکن بشه یه چیزی حدود 600 - 700 تا فایل رو توی اسکنش میشمره اما 37- 8 تا بیشتر پیدا نکرد.

در کل اگه نتیجه تست خودم در امروز رو بخوام تعمیم بدم میشه گفت همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز زاده نشده اند ( بزرگمهر حکیم) ---> همگان آنتی ویروس ها هم زادده نشده اند:31:

EhsanEricsson
25-04-2010, 15:25
نتیجه اینکه کسپر هم ضعیفه

alireza_farshid
25-04-2010, 18:36

بالاخره ؟؟؟؟؟؟

احسان جان گفتم که همه چیز را همگان دانند . علت شناسایی بالای GDATA هم استفاده از 2 موتوره . این روزا داره تعداد این نوع آنتی ویروسها زیاد میشه . TustPort هم از همین آنتی ویروسهاست. شما هم این کاری رو که بنده کردم انجام بدی :27:
من بعد از تست تمام آنتی ویروس هایی که میشناسی ( حتی همین F-Secure) تصمیم به استفاده از کسپر گرفتم. به هر حال هم اگه همه بخوان یک آنتی ویروس رو انتخاب کنن که بقیه شرکتا باید تخته کنن و برن :31:

در ضمن بحث رو به سمت فرسایش پیش نبریم بهتره . متأسفانه توی این تالار تازگیا اینجور بحثا که یه نفر بیاد و هی بگه آنتی ویروس من توپه و .... خیلی زیاد شده که همه هم دیدیم به نتیجه نمیرسه:11:

EhsanEricsson
25-04-2010, 18:52
متأسفانه توی این تالار تازگیا اینجور بحثا که یه نفر بیاد و هی بگه آنتی ویروس من توپه و .... خیلی زیاد شده که همه هم دیدیم به نتیجه نمیرسه:11:
آنتی ویروسه من که توپ هست این درست:31:
ولی یکی تو عمرش کلا از 2 تا آنتی ویروس استفاده کرده میگه واسه من توپه ، یکی هم همه ی آنتی ویروسا رو امتحان کرده و آخر تجربش رو در اختیار بقیه قرار میده و میگه آنتی ویروسه من توپه .
من شخصا همه رو داشتم و هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو داشتن . اما به صورت میانگین f-secure اکثر قابلیت های خوبه بقیه آنتی ویروسها رو واقعا داشت و اکثر ضعفای بقیه رو نداشت ، شاید عمده ترین مشکلش واسه ما ایرانیا این باشه که آپدیت اولیش یکم حجمش زیاده . من پیشنهادم اینه که کسایی که میتونن بیان اینو یه امتحان کنن بعد به حرف من میرسن ،
اما الان واقعا تو ایران کم ازش استفاده میشه ، الان 2 هفتست یه تاپیک زدم راجبش یه سوال داشتم هنوز هیچکس جواب نداده ، چون همه بیشتر دنبال اسمای قدیمی تر میرن . من خودم قبلا فقط کسپر رو قبول داشتم اما ...
یه سر به اینجا بزنید میفهمید داستان از چه قرار بود ...

hoax3r
25-04-2010, 21:55
فکر میکنم کسی که این مجموعه به قولی ویروس رو جمع کرده احتمالا یکی از این هدف ها که میگم مدنظرش بوده
1 - خواسته یکسری رو سرکار بزاره، :18:
2 - هدفش تست آنتی ویروس ها بوده ولی برای تست میزان خطای آنتی ویروس ها در تشخیص فایل های غیر مخرب

به نظر میاد هیچ کدوم از این فایل ها مخرب نیستن با اینکه %50 اصلا اجرا نمیشن مابقی هم به قصد دیگری ساخته شدن
من همه اینا روی یک ماشین مجازی اجرا کردم، هیچ اتفاقی هم نیافتد، حالا اگه یه آنتی ویروس اینا رو مخرب فرض کنه، اون موقع .... :27: