مشاهده نسخه کامل
: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت
بحث بیخودی هست اگه واقعا اینتر یا بارسا حرفی برای گفتند دارند بازی برگشت مشخص میشه
فقط امیدوارم دیگه اتشفشانی نباشه و همچنین هیچ مصدومی نباشه داوری هم خوب باشه تا مشخص بشه کی باید بره مرحله بعد
به عنوان یک بارسایی اصلا کاری به بازی رفت و... ندارم اگه بارسا نتونه 2 تا گل تو نیوکمپ به اینتر بزنه لیاقت نداره امسال این جامو بگیره
وسلام
اینا شاید هم سطح مورینیو باشن ولی بهتر نیستن.
----
ضمنا بحث گاس هیدینک جداس دیگه به کسی پوشیده نیست که داور شخصا چلسی رو حذف کرد. بارسلونا در مقابل چلسی پارسال یه شوت به سمت دروازه تونست بشه اونم گل شد.
چلسی هر دو تا بازی رو با بارسا مساوی کرد و ازش نباخت + چهار تا پنالتی هم که تو یه بازی نگرفتن.انقدر سر یه سری خوش شانسی ها جوگیر نشین!:10:
دوست من بارسا بازیشو می کنه و میبره و هیچ شانسی در کار نیست !!!!!
آره بارسلونا پارسال رفته بودن پشت 18قدم چلسی پیک نیک و دروگبا تو مهمونی نبود که اونم جلو منتظر بود توپ بیاد که م...خ... کنه که یه دفعه هم تک به تک شد والدز گرفت!!!!
شما یه بار دیگه بیرو بازی رو ببین ببین که کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودش
همون گلی هم که بارسا زد از جای بود که بارسا به صورت خطی پاسکاری میکنه پس شانسی نبود!!!:46:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
وای وای کاش کم آورده بودیم اخه مشکل اینه اینتر کاری کرد خیلی از باشگاه های به حصاب حودشون بزرگتر ارزوشون بود یعنی شکست بارسا پس ما کم نیاوردیم باکه به همه یه حال اساسی دادیم
تیمای دیگه که به گفته ی شما که ارزششون بود پس چرا هیچ کاری نکردن و همه ی زحمتارو انداختن رو دوش اینتر پس ارزششون اندازه ی بارسا نبوده!!!
شما هم هواست باشه بازی برگشت مونده!!!!
زیاد نمی خواد حال اساسی به طرفدارای تیمای دیگه بدی:46:
بحث چلسی را ول کنید اشتباهات داوری جزیی از فوتبال هست مثل دیشب که یه پنالتی برای ما گرفته نشد و مایکون کارد نگرفت و گل سومشون هم افساید بود یبار یه تیم سود میبره یبار ضرر
fery joon
21-04-2010, 16:55
اي بابا اين بارسايي هارو زديم تركونديم باز از رو نميرن كه :31:
عشق است اينتررررررررررررررررررررر ررررررر :40:
S@nti@go_s&k
21-04-2010, 16:58
ایشالا هفته دیگه مامیزنیم میترکونیم ناراحت نباشین :27:
ایشالا هفته دیگه مامیزنیم میترکونیم ناراحت نباشین :27:
:33:بارسارو عشقه:33:
آره بارسلونا پارسال رفته بودن پشت 18قدم چلسی پیک نیک و دروگبا تو مهمونی نبود که اونم جلو منتظر بود توپ بیاد که م...خ... کنه که یه دفعه هم تک به تک شد والدز گرفت!!!!
شما یه بار دیگه بیرو بازی رو ببین ببین که کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودش
همون گلی هم که بارسا زد از جای بود که بارسا به صورت خطی پاسکاری میکنه پس شانسی نبود!!!:46:
من قبول دارم بارسلونا تیم بزرگیه و به طور کلی اون جام حق بارسلونا بود . ولی توی اون بازی چلسی بهتر بود و باید صعود میکرد به فینال.
شما یه بار دیگه بیرو بازی رو ببین ببین که کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودشمن اون بازیو چند بار دیدم. یه جمله ای که فردوسی پور اول اون بازی به کار برد به نقل از (اگه اشتباه نکنم) یکی از نشریات این بود که چلسی برای مقابله با بارسلونا باید یه اتوبوس مدافع بیاره...خیلیا سر این جمله (که از قبل از بازی توی زمین بارسا گفته شده بود) دچار سوء تفاهم شدن چلسی هرگز به این مشکل دچار نشد و یادمه که آخر بازی فردوسی پور گفت عملکرد بارسا توی این جام خیلی خوب بود ولی انصافا برد حق چلسی بوده.
کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودشهیچ کدوم! هر دو تیم خوب بازی کردن ولی اگه چلسی توی محوطه خودش جمع شده بود پس اون چهار تا صحنه مشکوک پنالتی (که اصلا فرض میکنیم پنالتی نبوده) کجا اتفاق افتاد؟اون تک به تک هایی که مالودا و دروگبا خراب کردن چطور؟
درسته بارسلونا مجموعا روی شانس نمیبره ولی توی اون بازی شانس اورد.
گواردیولا رفته بود به هیدینک تبریک بگه اینیستا یه دفعه گل زد و همه پریدن وسط زمین.
کل کارشناسا هیدینک رو فکر برتر اون بازی دونستن.
خلاصه اینکه بارسلونا بیشتر موفقیت هاشو مدیون نبوغ بازیکناشه تا مربیش (هر چند مربی بزرگی داره).نمیگم بده ولی دلیل نمیشه با مربی استثنایی مثل مورینیو مقایسه بشه.
نمونه ش : مسی مقابل آرسنال یه دفعه 4 تا گل زد .
من قبول دارم بارسلونا تیم بزرگیه و به طور کلی اون جام حق بارسلونا بود . ولی توی اون بازی چلسی بهتر بود و باید صعود میکرد به فینال.
من اون بازیو چند بار دیدم. یه جمله ای که فردوسی پور اول اون بازی به کار برد به نقل از (اگه اشتباه نکنم یکی از نشریات) این بود که چلسی برای مقابله با بارسلونا باید یه اتوبوس مدافع بیاره...خیلیا سر این جمله (که از قبل از بازی توی زمین بارسا گفته شده بود) دچار سوء تفاهم شدن چلسی هرگز به این مشکل دچار نشد و یادمه که آخر بازی فردوسی پور گفت عملکرد بارسا توی این جام خیلی خوب بود ولی انصافا برد حق چلسی بوده.
هیچ کدوم! هر دو تیم خوب بازی کردن ولی اگه چلسی توی محوطه خودش جمع شده بود پس اون چهار تا صحنه مشکوک پنالتی (که اصلا فرض میکنیم پنالتی نبوده) کجا اتفاق افتاد؟اون تک به تک هایی که مالودا و دروگبا خراب کردن چطور؟
درسته بارسلونا مجموعا روی شانس نمیبره ولی توی اون بازی شانس اورد.
گواردیولا رفته بود به هیدینک تبریک بگه اینیستا یه دفعه گل زد و همه پریدن وسط زمین.
کل کارشناسا هیدینک رو فکر برتر اون بازی دونستن.
خلاصه اینکه بارسلونا بیشتر موفقیت هاشو مدیون نبوغ بازیکناشه تا مربیش (هر چند مربی بزرگی داره).نمیگم بده ولی دلیل نمیشه با مربی استثنایی مثل مورینیو مقایسه بشه.
نمونه ش : مسی مقابل آرسنال یه دفعه 4 تا گل زد .
منم یه مقدار با شما سر چلسی موافقم ولی بارسا هم تو همون بازی موقعیت داشت و از یکیشم استفاده کرد!!ولی برا اون یه بازی نمیشه گفت که بارسا حقش نبود بره بالا بارسا واقعا پارسال خیلی زحمت کشید!!!
مسی که موتور نیست یه دفعه روشنش کنن 4 تا گل بزنه تا تیم مچ نباشه و نتونه توپ رو بین بازی کنا پخش کنه که نمیتونه گل بزنه
برا چی آمار مالکیت توب بارسا زیاده چرا تعداد پاسا زیاده چرا موقعیت گل زیاد دارن!!!
همه ی این آمارارو که مسی بالا نمیبره در ضمن تو بازی با آرسنال فکر می کنم مسی هتریک کرد و یه گل رو پدرو زد!!!
مسی یه تموم کننده ی فوق آلعادست و از هوش و تکنیک سرشاری بر خوردار ولی نمیشه از بازی ژاوی اینیستا بویان پدرو پویول یا هر کسی چه بسا بازیکنایی که رو نیمکت میشینن و در کل بازی گروهی بارسا صرف نظر کرد
شما خودت کلات قاضی کن اگه بارسا بازی داشته باشه با هر کجا شما بازیو می بینی یا نه!!!
من حاضرم شرط ببندم اکثر همین بچه های همین تاپیک چه مخالف چه موافق بازیهای بارسا رو می بینن چون واقعا فوتبال بازی میکنن و می دونن چی کار می کنن تو زمین و اینا همه به خاطر مربی هست و بعد بازی کن که بتونه اونایی که مربی می خواد رو تو بازی پیاده کنه
شما ها دارید از بازییه خوب بارسا صرف نظر می کنین و میرید به حاشیه و شانس و نمی دونم از این چیزا!!!
الان تو این تاپیک یه رئالی میاد بگه بارسا قشنگ بازی میکنه!!!نمیگه دیگه!!!و بدیه ما همینه!!!!
sAeEd_kHaAn
21-04-2010, 17:16
عجب رویی دارین بخدا کم هم نمیارین ماشالله هالا دیگه همتون بگید هفته بعد هفته بعد
دل خودتونو الکی شاد نکنید بارسا حدف شده مورینیو اگه بخواد طوری بازیو میبنده که نتونید به محوطه جریمه نزدیک بشین
فعلا که بارسا زانو زد همینو عشقه :46: روتون کم شد همینو عشقه :46:
Hamid-kakero
21-04-2010, 17:16
مورینو دیشب نشون داد سر مربی به کی میگن!!
این تیم بارسا دست امیر قلعه نویی هم بود تا اینجا بالا میومد : دی
ولی دست دایی و قطبی بود تا اینجا بالا نمیومد!
عجب رویی دارین بخدا کم هم نمیارین ماشالله هالا دیگه همتون بگید هفته بعد هفته بعد
دل خودتونو الکی شاد نکنید بارسا حدف شده مورینیو اگه بخواد طوری بازیو میبنده که نتونید به محوطه جریمه نزدیک بشین
باشه آقا گیریم اینتر بارسارو هفته ی بعد حذف کرد!!!!
ولی با حذف بارسا فینال به پشیزی نمی ارزه چون دیگه زیبایی نداره!!!
اینتر بارسارو حذف کنه میگن اینتر بارسای رویایی رو حذف کرد و این (رویایی) همون چیزی که طرفدارای بارسا عاشقشن!!
بارسلونا یه تیم رویایی هست با یه مربی جوان و خوش فکر
اصلا شما یه پایه فینال مبارکت باشه
masud-000000
21-04-2010, 17:46
ببین الان داری همه ی پل های پشت سرت رو یکی یکی خراب می کنی و میری جلو ...لااقل یه راهی بزار واسه خودت که اگه(میگم اگه؛:31:) نرفتید بالا روت بشه بیایی اینجا...:20:
بعدشم نیو کمپ دیگه مه آتسا نیست که داری اینجوری حرف میزنی.
هنوز اون 2 صفر رو که به یاد داری؟؟؟؟:46:(به یاد نداری بگو یاد آوری کنم واست)
تازه این بازی بارسا اون بارسای همیشگی نبود که شما داری اینطور میتازی واسه خودت.
شما مطمئن باش که اگه بارسا روز خوبش باشه مورینیو که سهله فیل مورینیو هم نمیتونه جلوی این بارسا رو بگیره...:27:
شما فشار 10 دقیقه پایانی که بارسا به اینتر وارد میکرد رو دیدی...اینتر همین فشار رو باید 90 دقیقه تو نیو کمپ تحمل کنه...آیا اینتر میتونه این فشار رو تحمل کنه؟؟؟به نظر من فقط باید منتظر بود و دید.
من که ترجیح میدم حرفام رو بعد از بازی برگشت بزنم چون فوتباله و 1001 اتفاق. :46:
Dr.FANOOS
21-04-2010, 17:47
بچه ها با هم دوست باشید:31:
ایشالا بارسا می ره بالا از اون ور هم تیم ملی رو می فرستیم جام جهانی غمتون نباشه کار نشد نداره:27:
« قوانین و توصیه های انجمن خبر » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
انحراف اخیر تاپیک رسیدگی شد.
kasra_khan2003
21-04-2010, 18:35
کسری جون وسط دعوا نرخ تعیین نکن
برو به فکر رئال باش که اگه دیشب جای بارسا بود الان سوراخ سوراخ بود
سامی جان اعصابت رو کنترل کن:دی
حالا هیچ کی ندونه میگه مارو این سری 12 تا زدین! خوب 2-0 شد بازی:27:
واقعا چقدر این چند ساعتی که نبودم، بحث شده اینجا:دی
دخترا، دخترا! دعوا نکنین:دی فوتبال هست دیگه! چرا این قدر تو سر و کله ی هم دیگه میزنین!
کلا طرفدارای یه تیم، چند دسته میشن، یه سری هیچ وقت کوتاه نمیان ( حتی اگه بارسا حذف بشه ) یه سری عادل هستن ( به قول مورینیو اگه حذف شدین، بگین اینتر بهتر بود! نگین داوری فلان بود . ... ) یه سری هم که کلا هر وقت بارسا میبره، پیرن بارسا رو میپوشن، هر وقت میبازه، کت شلوار تنشون میکنن.
به هر حال، رفیق باشین:10:
آرسنال و ونگر هم از جفنگیات ما رفتیم دوره بعد زیاد میگفتن بعد بازی رفت...
حالا برگشت میبینبم یه 2 بر صفر هم تیم مارو مثل سال قبل میبره فینال
sAeEd_kHaAn
21-04-2010, 18:45
باشه آقا گیریم اینتر بارسارو هفته ی بعد حذف کرد!!!!
ولی با حذف بارسا فینال به پشیزی نمی ارزه چون دیگه زیبایی نداره!!!
اینتر بارسارو حذف کنه میگن اینتر بارسای رویایی رو حذف کرد و این (رویایی) همون چیزی که طرفدارای بارسا عاشقشن!!
بارسلونا یه تیم رویایی هست با یه مربی جوان و خوش فکر
اصلا شما یه پایه فینال مبارکت باشه
من نمیگم بارسا بده یا خوبه میگم دیشب از اینتز ضعیفتر بود شما ها هم باید قبول کنید تیم خوبتون دیشب اسیر یه تیم خوبتر شد شما عاشق بارسایی منم عاشق اینترم و به تیم شما و طرفداراش احترام میزارم ولی قبول کنید که زیادی مغرور شده بودین وی این گوش مالی واجب بود :31: حالا وقت زیاده فصل بعد اگه تا فینال به اینتر نخورین شاید این بازی تو فینال تکرار بشه :46:
من یه صحبتایی در مورد بازی دیشب داشتم و میخواستم نظر بقیه دوستان رو هم بخونم که متاسفانه تاپیک مربوطه قفل شد.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خوب مثل اینه در کسری از ثانیه باز شده مجدد!!! :rolleye: )
قبلا گفته بودم اینهمه تعصبی که بعضی از ما نسبت به تیمها و لیگهای خارجی داریم نوبره...علاقمندی ایراد نداره اما تا جایی که تبدیل به کینه نشه ,جوری که فقط منتظر شکست یه تیم و دیدن ناراحتی هواداراش باشیم و بعد بیایم با هموطنامون با اون لحن صحبت کنیم.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا برمیگرده به فرهنگ بالای نسل جوان ایران..کاریشم نمیشه کرد!
تبریک به هوادان واقعی اینتر ( نه اونایی که که فقط بخاطر باخت بارسلون خوشحالن)..حقشون بود.
اون چیزی در بازی دیشب بسیار تعیین کننده بود و باعث شکست بارسلون شد در درجه اول توان بدنی دو تیم بود, اینتر برد چون هر بازیکنش به اندازه یک بارسلون دوندگی داشت...برای بردن بارسای دیشب فقط مایکن و اشنایدر(این عجب بازیکنیه!) کافی بودن.
بدون شک سفر زمینی بارسلون در نتیجه تاثیر زیادی داشت ,خستگی بازیکنا کاملا مشخص بود و در اکثر درگیریهای فیزیکی اینتر براحتی پیروز میشد....در کنار این مورینیو هم بخوبی روحیه جنگندگی لازم رو در بازیکناش ایجاد کرده بود,...هر چند شخصا ازش خوشم نمیاد(هیچ مربی در این سطح ندیدم اینقدر کنار زمین ادا اطوار دربیاره و برای رسانه ها نمایش بده!)...اما توی انگیزه دادن به تیم استاده.
اما واقعیتهایی که در بازی دیشب تابلو شد:
_ ابراهیموویچ: سربار تیم ,هر وقت در بازی بوده خط حمله بارسا گره خورده, کابوس امسال هواداران...در مورد انتقالش در عوض اتوئو دیگه لازم نیست چیزی گفته بشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_دنی آلوز: از اون بازیکنایی که کاملا بی فکر و یکنواخت بازی میکنه...هنرش: دویدن در سمت راست زمین و کشیدن زیر توپ(بعضیا معتقدن سانتر میکنه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). معروف به تونل بارسلون: هیچ مدافعی رو نمیشه براحتی این دور زد...مقایسه کنید با مایکون(غوله)
_کیتا:***** [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتر با این نتیجه 90 درصد راه رو رفته (اگه بارسلون با این ترکیب بخواد بازی کنه 100%)...
masud-000000
21-04-2010, 18:48
سامی جان اعصابت رو کنترل کن:دی
حالا هیچ کی ندونه میگه مارو این سری 12 تا زدین! خوب 2-0 شد بازی:27:
واقعا چقدر این چند ساعتی که نبودم، بحث شده اینجا:دی
دخترا، دخترا! دعوا نکنین:دی فوتبال هست دیگه! چرا این قدر تو سر و کله ی هم دیگه میزنین!
کلا طرفدارای یه تیم، چند دسته میشن، یه سری هیچ وقت کوتاه نمیان ( حتی اگه بارسا حذف بشه ) یه سری عادل هستن ( به قول مورینیو اگه حذف شدین، بگین اینتر بهتر بود! نگین داوری فلان بود . ... ) یه سری هم که کلا هر وقت بارسا میبره، پیرن بارسا رو میپوشن، هر وقت میبازه، کت شلوار تنشون میکنن.
به هر حال، رفیق باشین:10:
باز میگن شما چیکار به رئال دارید...ببینید این خود رئالی ها هستن که دوست دارن بحث رو بکشونن طرف رئال ...واقعا که پر رویید.(شما برید تو حسرت برد بارسا تو برنابئو بمونید):27:
عزیز فعلا که هنوز حذف نشدیم که بخواهیم باخت رو قبول کنیم.(باخت در مجموع منظورمه)
حالا اگه(میگم اگه)حذف هم شدیم لااقل با افتخار میگیم اینتر تو نیمه نهایی حذفمون کرد.نمیگیم لیون زدمون کنار :27:
sAeEd_kHaAn
21-04-2010, 18:51
بچه ها با هم دوست باشید:31:
ایشالا بارسا می ره بالا از اون ور هم تیم ملی رو می فرستیم جام جهانی غمتون نباشه کار نشد نداره:27:
:31: ایول خدایش خیلی باهال اومدی اینو حال کردم دمت گرم داداش تیکه جالبی بود :27:
...
لیگ قهرمانان اروپا 1994-1993، مرحله یک شانزدهم
بازی رفت: دیناموکیف 3 - بارسلونا 1
بازی برگشت: بارسلونا 4 - دیناموکیف 1
لیگ قهرمانان اروپا 2000-1999، مرحله یک چهارم پایانی
بازی رفت: چلسی 3 - بارسلونا 1
بازی برگشت: بارسلونا 5 - چلسی 1
جالبه. بارسا تا حالا دو بار دیدار رفت قهرمانان رو 3-1 باخته که هر دو بار با نتیجه درخشان صعود کرده. البته این که بحث تاریخه اما من با توجه به توان فعلی بارسلونا خیلی امیدوارم. از امکان بستن بازی برگشت توسط مورینیو هم آگاهم.
درباره خستگی بازیکنان بارسلونا, اشتباهات داوری و ... با اینکه به نظر من در مورد این بازی واقعیت داشت اما همچین مسائلی رو جزئی از خاطره های فوتبال می دونم. البته نه اینکه بدون در نظر گرفتنشون بحث فنی بشه.
...
یادمه علاقه خود من به بارسا, در مقطعی که شاید فجیح ترین وضعیت دهه اش رو به لحاظ نتیجه داشت شدت گرفت و وارد مرحله جدیدی شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sAeEd_kHaAn
21-04-2010, 19:16
ببین الان داری همه ی پل های پشت سرت رو یکی یکی خراب می کنی و میری جلو ...لااقل یه راهی بزار واسه خودت که اگه(میگم اگه؛:31:) نرفتید بالا روت بشه بیایی اینجا...:20:
بعدشم نیو کمپ دیگه مه آتسا نیست که داری اینجوری حرف میزنی.
شما مطمئن باش که اگه بارسا روز خوبش باشه مورینیو که سهله فیل مورینیو هم نمیتونه جلوی این بارسا رو بگیره...:27:
شما فشار 10 دقیقه پایانی که بارسا به اینتر وارد میکرد رو دیدی...اینتر همین فشار رو باید 90 دقیقه تو نیو کمپ تحمل کنه...آیا اینتر میتونه این فشار رو تحمل کنه؟؟؟به نظر من فقط باید منتظر بود و دید.
من که ترجیح میدم حرفام رو بعد از بازی برگشت بزنم چون فوتباله و 1001 اتفاق. :46:
اتفاقا خوب یادمه اون بازی مشکل مشا اینه داری الان و با اون موقع مقایسه میکنی اون موقع تو سنسیرو 0-0 شدن :31:( اگه یادت نیست یادت بیارم ) ولی الان ...
در مورد پل و پشت سرو این حرفا من یکی که فکر نکنم این اینتر به این بارسا ببازه اونم 2-0 اگه تا هقته بعد همه بارسایی ها دوپینگ کنن شاید
در مورد فشار دقایق پایانی اتفاقا بارسا فقط توپو داشت ولی اینتر تو همون دقایق یه تک به تک و خراب کرد ( اشنایدر) وگرنه الان 4-1 بود نتیجه :46:
گزارش ويژه گل: راز شكست بارسا در مقابل اينتر كشف شد: آنها 10 كيلومتر كمتر دويدند
سفر طولاني آبي و اناري ها در نمايش ضعيف آنها در مقابل اينتر بي تاثير نبود.
Iniesta, Puyol, Ibrahimovic, Atletico Madrid, Barcelona
سايت گل - پپ گوارديولا، سرمربي تيم بارسلونا، در كنفرانس مطبوعاتي اش قبل از ديدار ديشب بارسا مقابل اينتر گفته بود: "بازيكنان ما آنقدر مي دوند كه ديگر ناي دويدن نداشته باشند."
اما پس از پايان ديدار ديشب مشخص شد كه بازيكنان بارسلونا چندان انتظارات مربي شان را برآورده نكردند. در واقع آبي و اناري هاي در بازي ديشب در مجموع 10 كيليومتر كمتر از ديدار مقابل آرسنال دويدند. در حالي كه آنها در ديدار ورزشگاه امارات 113.91 كيلومتر دويده بودند، در بازي ديشب مجموع دوندگي آنها تنها به 104.11 رسيد.
آناليز دقيق بازي ديشب نشان داد كه پنج بازيكن بارسا در ديدار ديشب كمتر از قبل دويدند: دني آلوس (1.11 كيلومتر كمتر)، بوسكتس (1.64 كيلومتر كمتر)، ژاوي (1.24 كيلومتر كمتر)، پدرو (1.35 كيلومتر كمتر) و زلاتان (1.87 كيلومتر كمتر). نمايش مهاجم سوئدي آنقدرانتقاد برانگيز بود كه گوارديولا او را از زمين خارج كرد.
دليل بازي پرانتقاد و ضعيف بارسا در بازي ديشب هنوز مشخص نيست اما نبايد فراموش كرد كه آنها براي رسيدن به ايتاليا سفري طولاني و خسته كننده را پشت سر گذاشتند و اين عاملي است كه نمي توان نسبت به آن بي توجه بود. هرچند تاكتيكي كه مورينيو براي بازي ديشب اتخاذ كرد، بسيار هوشمندانه و حساب شده بود و كاملا بازيكنان تاثير گذار بارسا را از بازي خارج كرد.
2010/4/21
shahshahani
21-04-2010, 19:35
همه ی این آمارارو که مسی بالا نمیبره در ضمن تو بازی با آرسنال فکر می کنم مسی هتریک کرد و یه گل رو پدرو زد!!!
آقا قصد توهین ندارماااااااا ولی این جمله که میگن طرفدرای بارسا 2 روزه که طرفدار این تیم شدن انگار پر بیراه هم نیست!
موفق باشید.
آقا قصد توهین ندارماااااااا ولی این جمله که میگن طرفدرای بارسا 2 روزه که طرفدار این تیم شدن انگار پر بیراه هم نیست!
موفق باشید.
شما از کجا فهمیدی بیراه نمیگن؟؟؟
masud-000000
21-04-2010, 19:39
آناليز دقيق بازي ديشب نشان داد كه پنج بازيكن بارسا در ديدار ديشب كمتر از قبل دويدند: دني آلوس (1.11 كيلومتر كمتر)، بوسكتس (1.64 كيلومتر كمتر)، ژاوي (1.24 كيلومتر كمتر)، پدرو (1.35 كيلومتر كمتر) و زلاتان (1.87 كيلومتر كمتر). نمايش مهاجم سوئدي آنقدرانتقاد برانگيز بود كه گوارديولا او را از زمين خارج كرد.
واقعا نمیدونم دیشب چی بر سر زلاتان اومده بود. یحتمل مافیا چیزخورش کرده بودن :31:
shahshahani
21-04-2010, 19:39
شما از کجا فهمیدی بیراه نمیگن؟؟؟
برای اینکه هر 4 گل رو مسی زد.:27:
masud-000000
21-04-2010, 19:40
موفق باشید.
همیشه سعی کن با سند حرف بزنی...معیارت واسه این حرف چیه؟
برای اینکه هر 4 گل رو مسی زد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
خسته نباشید.که چی؟
موفق باشید.
به خودشون مربوطه الان هم شماها وقت توبه دارید بسوی فوتبال زیبا برگردید ما بارساییهای اصیل میبخشیمتون
برای اینکه هر 4 گل رو مسی زد.:27:
درسته هر 4گل رو مسی زده بود و منم خودم اینو گفته بودم که فکر می کنم یکی رو پدرو زده بود که اشتباه کردم
shahshahani
21-04-2010, 19:49
خسته نباشید.که چی؟
طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...
خوب شد نمردیم و معنی طرفدار اصیل رو هم فهمیدیم.
masud-000000
21-04-2010, 19:53
طرفدار اصیل! بارسلونا که نمیدونه تو مرحله قبل لیگ قهرمانان کی برای تیمش گل زده... معلومه کلا چند روزه فوتبال رو دنبال میکنه... چه برسه به بارسلونا...
پس باید خدا رو شکر کنیم که شما قاضی نشدین. وگر نه واسه همه جز اعدام حکمی نمیدادین.
آخه عزیز من این اشتباه کوچیک که ناشی از یه بی دقتیه جزئیه رو به این حساب می نویسن؟؟:13:
اوکی اینم به نفع شما !!!!برید باش حال کنین
shahshahani
21-04-2010, 20:02
درسته هر 4گل رو مسی زده بود و منم خودم اینو گفته بودم که فکر می کنم یکی رو پدرو زده بود که اشتباه کردم
بله منم گفتم که قصد توهین ندارم.
اوکی اینم به نفع شما !!!!برید باش حال کنین
نمیگفتی هم حال میکردیم :دی:46:
بله منم گفتم که قصد توهین ندارم.
نمیگفتی هم حال میکردیم :دی:46:
من یه بازیه دیگه تو ذهنم بود!!!!
من بازی رئال رو اشتباه گرفتم که پدرو یکی از گل هارو زد
اینم دیگه اینجوری شد!!!!:31:
اینا شاید هم سطح مورینیو باشن ولی بهتر نیستن.
----
ضمنا بحث گاس هیدینک جداس دیگه به کسی پوشیده نیست که داور شخصا چلسی رو حذف کرد. بارسلونا در مقابل چلسی پارسال یه شوت به سمت دروازه تونست بشه اونم گل شد.
چلسی هر دو تا بازی رو با بارسا مساوی کرد و ازش نباخت + چهار تا پنالتی هم که تو یه بازی نگرفتن.انقدر سر یه سری خوش شانسی ها جوگیر نشین!:10:
من نمی خوام طرفداری کنم اما هیچ وقت نگید که فصل قبل چلسی رو بردید که می خندن .
یادتون باشه گاس هیدینگ با بارسا رویایی فصل قبل چی کار کرد
1- دوست عزیز به عنوان مقدمه لازم به ذکره که :اصولا این تابلوی نتایجه که تعیین میکنه کدوم تیم برده و کدوم تیم باخته و درصد مالکیت توپ و تعداد موقعیت خطرناک و اینکه یک تیم توی زمین حریف رفته بود پیک نیک و ... تعیین کننده نیست و در اون بازی هم چلسی حذف شد . در بازی رفت چلسی خیلی بسته بازی کرد اما در بازی برگشت خیلی بهتر بازی کرد ضمن اینکه ترس با عقل دو مقوله کاملا مجزا هستند : چون دیدیم که رئال در بازی برگشت ال کلاسیکو بازی رو هجومی آغاز کرد و به گل هم رسید اما چون خوانده راموس چندان درایت نداشت 6 گل خورد و کاری که هیدینک کرد نشان از تدبیر داشت نه ترس .
2- در مورد گل بارسا به چلسی هم لازم به ذکره که پاس مالودا که میخواست توپ رو دور کنه به اشتباه رسید به اینیستا و اون شوت رو زد و گل بارسا ربطی به پاسکاری خطی ( که گویااز ابداعات تاکتیکی شماست) ندارد .
1- دوست عزیز به عنوان مقدمه لازم به ذکره که :اصولا این تابلوی نتایجه که تعیین میکنه کدوم تیم برده و کدوم تیم باخته و درصد مالکیت توپ و تعداد موقعیت خطرناک و اینکه یک تیم توی زمین حریف رفته بود پیک نیک و ... تعیین کننده نیست و در اون بازی هم چلسی حذف شد . در بازی رفت چلسی خیلی بسته بازی کرد اما در بازی برگشت خیلی بهتر بازی کرد ضمن اینکه ترس با عقل دو مقوله کاملا مجزا هستند : چون دیدیم که رئال در بازی برگشت ال کلاسیکو بازی رو هجومی آغاز کرد و به گل هم رسید اما چون خوانده راموس چندان درایت نداشت 6 گل خورد و کاری که هیدینک کرد نشان از تدبیر داشت نه ترس .
2- در مورد گل بارسا به چلسی هم لازم به ذکره که پاس مالودا که میخواست توپ رو دور کنه به اشتباه رسید به اینیستا و اون شوت رو زد و گل بارسا ربطی به پاسکاری خطی ( که گویااز ابداعات تاکتیکی شماست) ندارد .
نه من تاکتیک خاصی رو ابداع نکردم و منم نگفتم پاسکاری خطی یه تاکتیک و این تاکتیک تیمه (تاکتیکشون بستن پشت محوطه بود که هر بازی همین کارم می کنن) ولی بارسا رو همین حرکت گل میزنه!!!روی پاسکاری و...
ما هم می دونیم تابلو نتایج هیچ وقت بعد بازی کمک کسی نمیاد ما هم موقعیتارو می گیم و اینکه از دست رفتن مثل همون چلسی شما که می گید بهتر بازی کرد ولی حذف شد!!!!
شما هم که می گی چلسی بهتر از بارسا بازی کرد از روی چیزی حرف می زنی که بعد بازی کمک چلسی نیومد و چلسی حذف شد!!!
پس شما دیگه هی نیاین بگید بارسا شانسی برد بارسا حقش نبود
حق دادنی نیست حق گرفتنی!!!
که بارسا چه به نظر شما به کمک داور چه بنظر ما با بازیه قشنگش حقشو می گیره!!!
AhmadReza.
21-04-2010, 20:47
اینتر قهرمان جام باشگاه های اروپاست...
به نظر من فینال همین بازی هست رفت و برگشت چون هر تیمی پیروز بشه دیگه رقیب آنچنان سختی نداره ...
بایرن که به اینتر و بارسا نمیرسه!!!!
Alireza_SA
21-04-2010, 21:17
باید منصف بود.. اینتر با برنامه تر بازی کرد... مسی زیاد حرکت نکرد ؛ ژاوی یه پاس خوب هم نداد...
پویول بازی برگشتو از دست داد...
مورینیو کارشو بلد بود...
موافقم
...
sir0c0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان در مورد 2 مسی بود که به اینییستا پاس عرضی داد. مالودا هم اگر درست یادم باشه تحت فشار اتوئو توپو اونجوری دفع کرد.
تلاش بارسلونا براي بازگشت با پرواز چارتر
کاروان شکست خورده بارسلونا که مسير رفت را با اتوبوس طي کرده بود به درخواست بازيکنان با پرواز چارتر به اسپانيا باز ميگردد.
به نقل از آس اسپانيا، در بازي شب گذشته اينترميلان با پيروزي 3 بر يک برابر بارسلونا گام بلندي براي حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا برداشت.
به اين ترتيب بازي برگشت در ورزشگاه نيوکمپ از حساسيت بسيار بالايي برخوردار خواهد بود.
بازيکنان بارسلونا که به خاطر سفر هزار کيلومتري با اتوبوس از شهر بارسلونا تا ميلان ايتاليا بسيار خسته به نظر ميرسند براي اينکه اين خستگي را به لاليگا منتقل نکنند از مقامات باشگاه خواستند با يک پرواز چارتر به اسپانيا بازگردند.
پس از فعاليت آتشفشان ايسلند و لغو کليه پروازهاي اروپايي تائيد اين درخواست در هالهاي از ابهام وجود دارد اما خوان لاپورتا مدير عامل باشگاه بارسلونا تلاش ميکند هر طور شده کاروان فوتبال خود را با هواپيما به کاتالونيا بازگرداند.
چهارشنبه 01/02/1389
رائول: داور پنالتي بارسلونا را نگرفت
کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا دو اشتباه بزرگ داور پرتغالي ديدار اينترميلان و بارسلونا را نابخشودني توصيف کرد.
به نقل از سايت خبري باشگاه رئال مادريد؛ رائول گونسالس بلانکو در برنامه پخش مستقيم تلويزيون ملي اسپانيا (بخش ورزشي)، بازي بارسلونا برابر اينترميلان را تحليل کرد و گفت: به نظر من حق بارسلونا شکست نبود و شايد اگر همان نتيجه يک بر يک باقي ميماند هر دو طرف راضي بودند.
وي گفت: اشتباه داور در ناديده گرفتن يک پنالتي بسيار واضح به سود بارسلونا براي من بسيار عجيب بود. من داور نيستم اما اين صحنه به قدري واضح بود که نيازي به داشتن تخصص نداشت. بارسلونا با آن پنالتي سرنوشت اين بازي بزرگ را تغيير ميداد. داور بارها به ضرر بارسلونا سوت زد و شايد هواداران اينترميلان هم اين را قبول کنند.
کاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد افزود: يک آفسايد اشتباه هم به ضرر اينترميلان گرفته شد که ميتوانست بسيار تاثيرگذار باشد.
چهارشنبه 01/02/1389
اينتر مقابل بارسا از همه امتيازات استفاده كرد
معتبرترين نشريه تخصصي فوتبال آلمان نوشت: اينترميلان براي غلبه بر بارسلونا از همه امتيازات خود استفاده کرد.
نشريه کيکر در تحليل خود از جدال رفت دو نماينده ايتاليا و اسپانيا در مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا نوشت: براي کسب نتيجه در خانه برابر قهرمان فصل گذشته اروپا، اينترميلان به رهبري خوزه مورينيو از تمام امتيازات خود استفاده کامل کرد و توانست 3 بر يک فاتح اين بازي شود.
اين نشريه نوشت: در جدالي جالب، اينتر حتي از جو مساعد ورزشگاه جوزپه مهآتزا، بطور کامل استفاده کرد. با اين نتيجه ثبت شده حالا مردان مورينيو ميتوانند با روحيهاي مطلوب قدم در بازي برگشت در نيوکمپ گذارند. هم اينترميلان و هم بارسا، در نيمه اول بسيار جنگيدند و کوتاه نيامدند. علاوه براين نراتزوريها به خصوصيات ديگري تکيه کردند تا اين برد برايشان ثبت شد.
در جدال شب گذشته اين دو تيم گلهاي اينترميلان را اشنايدر 30، مايکون 48 و ميليتو 61 به ثمر رساندند. تک گل بارسلونا را نيز پدرو رودريگس در دقيقه 19 وارد دروازه اينترميلان کرد.
چهارشنبه 01/02/1389
majid_potter7
21-04-2010, 21:39
سلام
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
majid_potter7
کاملا واضحه...!!!:31:
فرمایش؟؟؟؟
sir0c0
امری نبود....منظورم از اون کسایی که تو تاپیک نمیومدن شما نبودی..مثل اینکه شما هم تو همون گروه اخبار ورزشی جا میگیری..:27:
دوست عزیز سطح چیه از مورینیو بهتراشم نتونستن دووم بیار !!!
اینا با هر چی که به این سطح رسیدن گواردیولا یه ساله همرو به باد داد و جای همه ی اینا رو گرفت و در عرض یه سال به سطح اینا رسید!!!
یکم حتی یه ذره هم منطق داشته باشید!!!
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
آخ قربون اینتریا بازم به شما
همین اینکه یکی از رئالیا نمیاد بگه اینت قهرمان این فصله خودش جای شکرداره!!!
شما هر چی دوست داری بگو تا هفته ی بعد:31:
خیلی جالبه....هنوز اینقدر فوتبالو متوجه نمیشی که بفهمی گواردیولا نتونست مقابل مورینیو و گاس مقاومت کنه....حتی در مقابل فرگوسن(چون همونطور که همیشه گفتم گواردیولا تاکتیکی من یو رو نبرد...بازیکنای من یو به بازیکنای بارسا باختن..چون مثل همیشه نبودن..ولی بالاخره باختن..ولی دلیل نمیشه که بگیم گواردیولا فرگوسنو به باد داد...تونستی 24 سال رو فرم باشی بیا حرف بزن..خیلی رو دارن بعضی ها به خدا..)
اگه حرفای منم قبول نداری جالبه که بدونی خود گواردیولا بعد از بازی با اینتر گفته بود تاکتیکو باختیم..(دقیقا همین جمله!)..خودش داره اینو میگه و شما داری میگی....:27:یه کم با تیمت مچ باش یه وقت گل به خودی نزنی..:دی
بحث چلسی را ول کنید اشتباهات داوری جزیی از فوتبال هست مثل دیشب که یه پنالتی برای ما گرفته نشد و مایکون کارد نگرفت و گل سومشون هم افساید بود یبار یه تیم سود میبره یبار ضرر
بله..اشنباهات جزئی از فوتباله..ولی نه به نفع گرفتن...این 2 تا خیلی فرق دارن...
.
:46:
آخه بارسای همیشگی نبودن که نشد دلیل ...من یو مگه پارسال همون من یو همیشگی بود؟؟؟همون من یویی که تو نیمه نهایی آرسنال رو دبل کرد...کاری که الانم نتونستین بکنین شما...ولی این دلیل نمیشه بگیم که چون من یو من یو همیشگی نبود..باخت..
آخه عزیز من این اشتباه کوچیک که ناشی از یه بی دقتیه جزئیه رو به این حساب می نویسن؟؟
جالبه...سوتی هاشونو به حساب اشتباه میذارن..
آخه shahshahani جان میدونی چیه؟؟اگه گلا رو از تو اخبار ورزشی ببینی زیاد یادت نمیمونه که کیا زدن..ولی اگه بازیو ببینی فرق میکنه.....طرفدارای بارسا هم که اگه اخبار ورزشی رو ازشون بگیری..بارسا رو فراموش میکنن..:دی
vahidgame
21-04-2010, 21:59
واقعا اوج تعصب به یه تیم رو توی این تاپیک دیدم:20:
دیگه یه بچه هم می دونه که سطح مربیانی مثل مورینیو و فرگوسن و هیدینگ از گواردیولا بالاتره. اینایی که میگن گواردیولا بهتره با چه منطقی اینو میگن؟ کلا فوتبال چند ساله می بینن؟
pcforlife
21-04-2010, 22:02
sir0c0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان در مورد 2 مسی بود که به اینییستا پاس عرضی داد. مالودا هم اگر درست یادم باشه تحت فشار اتوئو توپو اونجوری دفع کرد.
کسی که تو محوطه جرمه سوتی داد، اسین بود... (مالودا کجا بود!) اسین داد به مسی و مسی هم با پاس تو عرض داد به اینیستا و اونم تک ضرب زد تو گل...:20::11:
Dr.FANOOS
21-04-2010, 22:05
بچه ها احساس کردم یه مطلبی رو باید حتما بگم چون در حق فوتبال خیلیا دارن جفا می کنند.
من دوران دبیرستان که بودم به خاطر چند تا از رفیقام روی تیمهای مورد علاقه ام تعصب خاصی پیدا کرده بودم.منچستر--رم---بارسا
هر شب که بازی اینها بود من خفن استرس می گرفتم که چی می شه وگرنه توی مدرسه تابلو بود و طرفدارهای دیگر ما رو مسخره می کردن و ضایع می شدیم و از این جور حرفا....خب شما خودتون قضاوت کنید آیا من اون موقع از فوتبال لذت می بردیم؟ جواب مشخصه خیر برای من نتیجه مهم بود نه فوتبال. پیش دانشگاهی که شد با همین رفقا جمع شدیم و قرار گذاشتیم به خاطر کنکور این قضیه رو جمع کنیم بالاخره 3 سال بود که این ماجرا رو باهم داشتیم (البته ما همون 3 سال هم دوستای جون جونی بودیم وهنوز هم هستیم فقط اصلا توی اون سن دوست نداشتیم جلوی هم کم بیاریم) سال پیش دانشگاهی تازه فهمیدم فتبال یعنی چی ...فوتبال بدون تعصب .......در واقع جدا لذت می بردم . من فوتبال دیدنم رو کم نکردم توی اون سال بلکه لذت بردن از فوتبال رو تجربه کردم و هنوز هم همینطوره.با فوتبال دارم زندگی می کنم من تنها چیزی که از تلویزیون می بینم فوتباله و خبر ورزشی .
نمی خوام بازی دیشب رو تحلیل کنم.من بازی رو توی خواب گاه دیدم.خیلی هم خوش گذشت با وجود اینکه از باخت تیمم و بد بازی کردن(یا بهتر بگم مثل همیشه نبودن تیمم)ناراحت شدم و شاید دیشب یکی از خاطره انگیزترین شب های دوران دانشجویی من باشه.چون در کنار دوستانم از فوتبال لذت بردم.
حالا بعضی از دوستان آنتی بارسلونایی دارن اینجا از آب گل آود ماهی می گیرن :31:.بروبکس اینتر هم خوشحالند بارسایی ها هم در توجیه باخت تیمشون و امیدوار بودن به بازی برگشت.(و مهمترین نکته ی فوتبال همینه .من یک هفته پر از امید هستم مثل دوستانم.فوتبال یعنی امید تا دقیقه ی 95)
احساس می کنم وستانی که دیشب فوتبال رو دیدن و اینجا پست زدن از فوتبال دیشب لذت نبردن حتی اینتری های عزیز.من یه نگاه اجمالی روی پست ها انداختم این امر برای من ثابت شد.
شما می تونید با فوتبال زندگی کنید امید داشته باشید پس خواهشا اعصاب خودتون رو خرد نکنید.
خیلی دوست دارم راجع به این پست صحبت بشه تا تحلیل بازی.سعی کنید فوتبال رو مثل آقای صدر(کارشناس فوتبال ) ببینید و شب های خاطره انگیز با فوتبال رقم زنید.
B L A S T E R
21-04-2010, 22:13
سلام!
چقد پست دادید بابا پاره شدم ولی اکثرشو خوندم :دی
تبریک میگم به هوادارای اینتر ! البته یه 90 دقیقه سخت مونده واسه اینتر فعلا کری نخونین واسه هم بعد ضایع میشین :دی
اما در مورد بازی چند تا نکته هست!
یکی گزارش مسخره یوسفی که کلا شده بود کارشناس داوری و داشت گریه میکرد!
یکی دیگه قهوه ای شدن رضا جاودانی!
یکی دیگه تمارض دنی الوز! که همیشه همینجوی بوده ! بازی با رئالم از کنار رونالدو رد میشد خودشو مینداخت زمین صورتشو میگرفت!
حالا یه سوال هست اینجا واسه من!
زانتی دیشب عالی بود یا مسی بد؟!
در مورد طرفدارای تیمای دیگه که از باخت بارسا خوشحال شدن ( یکیش خودم ) میگم وقتی این خوشحالی ارزش داره که تیم خودمون بازی رو ببره!
فعلا!
خیلی جالبه....هنوز اینقدر فوتبالو متوجه نمیشی
دیگه دوستان دارن پاشونو از گیلیمشون بیشتر دراز می کنن خوبه حالا به تو هیدینگ پول نمیده وگر نه...!!!
به نظر من باید تاپیک بسته بشه!!!!
B L A S T E R
21-04-2010, 22:27
ونگر:
« راه بسیار آسانی است که آن را به مورینیو توصیه می کنم. کسی نمی تواند این کار را بکند!!! متوقف ساختن مسی غیرممکن است.»
یه جورایی مورینیو حال ونگر رو گرفت :دی
L.A.M.P.A.R.D
21-04-2010, 22:48
واقعا اوج تعصب به یه تیم رو توی این تاپیک دیدم:20:
دیگه یه بچه هم می دونه که سطح مربیانی مثل مورینیو و فرگوسن و هیدینگ از گواردیولا بالاتره. اینایی که میگن گواردیولا بهتره با چه منطقی اینو میگن؟ کلا فوتبال چند ساله می بینن؟
امری نبود....منظورم از اون کسایی که تو تاپیک نمیومدن شما نبودی..مثل اینکه شما هم تو همون گروه اخبار ورزشی جا میگیری..:27:
خیلی جالبه....هنوز اینقدر فوتبالو متوجه نمیشی که بفهمی گواردیولا نتونست مقابل مورینیو و گاس مقاومت کنه....حتی در مقابل فرگوسن(چون همونطور که همیشه گفتم گواردیولا تاکتیکی من یو رو نبرد...بازیکنای من یو به بازیکنای بارسا باختن..چون مثل همیشه نبودن..ولی بالاخره باختن..ولی دلیل نمیشه که بگیم گواردیولا فرگوسنو به باد داد...تونستی 24 سال رو فرم باشی بیا حرف بزن..خیلی رو دارن بعضی ها به خدا..)
اگه حرفای منم قبول نداری جالبه که بدونی خود گواردیولا بعد از بازی با اینتر گفته بود تاکتیکو باختیم..(دقیقا همین جمله!)..خودش داره اینو میگه و شما داری میگی....:27:یه کم با تیمت مچ باش یه وقت گل به خودی نزنی..:دی
بله..اشنباهات جزئی از فوتباله..ولی نه به نفع گرفتن...این 2 تا خیلی فرق دارن...
آخه بارسای همیشگی نبودن که نشد دلیل ...من یو مگه پارسال همون من یو همیشگی بود؟؟؟همون من یویی که تو نیمه نهایی آرسنال رو دبل کرد...کاری که الانم نتونستین بکنین شما...ولی این دلیل نمیشه بگیم که چون من یو من یو همیشگی نبود..باخت..
جالبه...سوتی هاشونو به حساب اشتباه میذارن..
آخه shahshahani جان میدونی چیه؟؟اگه گلا رو از تو اخبار ورزشی ببینی زیاد یادت نمیمونه که کیا زدن..ولی اگه بازیو ببینی فرق میکنه.....طرفدارای بارسا هم که اگه اخبار ورزشی رو ازشون بگیری..بارسا رو فراموش میکنن..:دی
تایید میشه :10:
دیگه دوستان دارن پاشونو از گیلیمشون بیشتر دراز می کنن خوبه حالا به تو هیدینگ پول نمیده وگر نه...!!!
به نظر من باید تاپیک بسته بشه!!!!
میبینم که دوست خوبمون دیگه حرفی برای گفتن ندارن..............البته حق دارن
ونگر:
« راه بسیار آسانی است که آن را به مورینیو توصیه می کنم. کسی نمی تواند این کار را بکند!!! متوقف ساختن مسی غیرممکن است.»
دقیقا :27::31:
Dr.FANOOS
21-04-2010, 22:57
سلام!
چقد پست دادید بابا پاره شدم ولی اکثرشو خوندم :دی
تبریک میگم به هوادارای اینتر ! البته یه 90 دقیقه سخت مونده واسه اینتر فعلا کری نخونین واسه هم بعد ضایع میشین :دی
اما در مورد بازی چند تا نکته هست!
یکی گزارش مسخره یوسفی که کلا شده بود کارشناس داوری و داشت گریه میکرد!
یکی دیگه قهوه ای شدن رضا جاودانی!
یکی دیگه تمارض دنی الوز! که همیشه همینجوی بوده ! بازی با رئالم از کنار رونالدو رد میشد خودشو مینداخت زمین صورتشو میگرفت!
حالا یه سوال هست اینجا واسه من!
زانتی دیشب عالی بود یا مسی بد؟!
در مورد طرفدارای تیمای دیگه که از باخت بارسا خوشحال شدن ( یکیش خودم ) میگم وقتی این خوشحالی ارزش داره که تیم خودمون بازی رو ببره!
فعلا!
من اخبار رو دنبال کردم حتی رائول هم گفته بود پنالتیه . البته یه آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفتن که اونا تک به تک می شدن.
شما دقیقا دارید از اب گل آلود ماهی می گیرید . و جمله ی آخرتون با پست هایی که می زنید همخونی نداره.یادم نرفته که بعد بازی ال کلاسیکو یک پست بیشتر نزدید اما حالا پشت سر هم....
به نظر من یه بازیکن می تونه براش اتفاق بیفته که یه شب نتونی قابلیت هاش رو نشون بده . و البته این رو هم قبول دارم که مورینیو دفاع های خیلی مستحکمی داره و یادم نرفته که حتی در زمانی که چلسی بود اگه می خواست به کسی راه نده با مدافعینش موفق می شد و در این امر خبره است. همه چیز دست به دست هم داد تا بارسایی ها هم طعم تلخ شکست رو بچشند !
30 صفحه عقده مونده بود تو دل بدخواه های بارسا . جالب اینه فقط دو سه تا طرفدار اینتر میبینی و بقیه که معلوم الحال هستن :دی
فکر کنم با این روند تاپیک تا بازی برگشت ادامه پیدا کنه ...
noble savior
21-04-2010, 23:11
نه من تاکتیک خاصی رو ابداع نکردم و منم نگفتم پاسکاری خطی یه تاکتیک و این تاکتیک تیمه (تاکتیکشون بستن پشت محوطه بود که هر بازی همین کارم می کنن) ولی بارسا رو همین حرکت گل میزنه!!!روی پاسکاری و...
ما هم می دونیم تابلو نتایج هیچ وقت بعد بازی کمک کسی نمیاد ما هم موقعیتارو می گیم و اینکه از دست رفتن مثل همون چلسی شما که می گید بهتر بازی کرد ولی حذف شد!!!!
شما هم که می گی چلسی بهتر از بارسا بازی کرد از روی چیزی حرف می زنی که بعد بازی کمک چلسی نیومد و چلسی حذف شد!!!
پس شما دیگه هی نیاین بگید بارسا شانسی برد بارسا حقش نبود
حق دادنی نیست حق گرفتنی!!!
که بارسا چه به نظر شما به کمک داور چه بنظر ما با بازیه قشنگش حقشو می گیره!!!
اون بازی اگه داور به نفع بارسا نبود چلسی برده بود حالا هی به روی خودتون نیارین
B L A S T E R
21-04-2010, 23:12
من اخبار رو دنبال کردم حتی رائول هم گفته بود پنالتیه . البته یه آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفتن که اونا تک به تک می شدن.
شما دقیقا دارید از اب گل آلود ماهی می گیرید . و جمله ی آخرتون با پست هایی که می زنید همخونی نداره.یادم نرفته که بعد بازی ال کلاسیکو یک پست بیشتر نزدید اما حالا پشت سر هم....
به نظر من یه بازیکن می تونه براش اتفاق بیفته که یه شب نتونی قابلیت هاش رو نشون بده . و البته این رو هم قبول دارم که مورینیو دفاع های خیلی مستحکمی داره و یادم نرفته که حتی در زمانی که چلسی بود اگه می خواست به کسی راه نده با مدافعینش موفق می شد و در این امر خبره است. همه چیز دست به دست هم داد تا بارسایی ها هم طعم تلخ شکست رو بچشند !
حال و حوصله بحث ندارم!
من تند تند پست زدم ؟ من از اب گل الود ماهی گرفتم؟!
بعد از 15 صفحه جلو رفتن تاپیک دو تا پست میشه پشت سر هم! جالبه!
بعد از کلاسیکو هم من اصلا حال و حوصله شنیدن تیکه ها و مسخره کردنای شما رو نداشتم به خاطر همین طبق وظیفه خودم اومدم تبریک گفتم رفتم!
الانم نه کسی رو مسخره کردم نه ارزش کسی و پایین اورردم ! نظرت درباره جمله اخرم هم زاده تخیلاتت هست!
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه چون مربوط به اینجا نیس!
D r i v e r
21-04-2010, 23:26
ونگر:
شب شبه مسی نبود
با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....
masud-000000
21-04-2010, 23:41
عزیز من که تو تاپیک هستم منتهی نه مثل شما که دیشب از شوق باخت بارسا خوابتون نبرده بود:27:
عزیز اصلا ما همه از اخبار ورزشی گلا رو میبینیم و بازیا رو نیگا نمی کنیم...اصلا شما درست میگی ...شما خیالت راحت بارسا اصلا طرفدار نداره و همه این طرفداراش طرفدارای اخبار ورزشیای هستن و حزب باد..حالا خوب شد راحت شدی؟ عقده گشایی شد واستون؟:13:امیدوارم این حرفم التیامی باشه بر زخم هایی که از بارسا خوردید.
و اینکه که من نمیدونم بارسا تیمتون رو لوله کرده این چه دخلی داره به هوادارای بارسا که از کی طرفدار این تیم شدن؟؟؟هنوز تو اینش موندم که ربطشون به هم چیه؟؟؟:27:
جناب majid_potter7 لطفا و خواهشا من بعد حرفی رو که می خواهید بزنید اول کمی تو دهنتون مزه مزه کنید ببینید چی میخواهید بگید بعد به سمت بیرون پرتاب بفرمایید.(نمی خوام این بحث رو کش بدم ولی این رویه اهانت به دیگران اصلا کار درستی نیست که شما اون رو پیش گرفتید)
kasra_khan2003
21-04-2010, 23:47
باز میگن شما چیکار به رئال دارید...ببینید این خود رئالی ها هستن که دوست دارن بحث رو بکشونن طرف رئال ...واقعا که پر رویید.(شما برید تو حسرت برد بارسا تو برنابئو بمونید):27:
عزیز فعلا که هنوز حذف نشدیم که بخواهیم باخت رو قبول کنیم.(باخت در مجموع منظورمه)
حالا اگه(میگم اگه)حذف هم شدیم لااقل با افتخار میگیم اینتر تو نیمه نهایی حذفمون کرد.نمیگیم لیون زدمون کنار :27:
شما لطف کن، یا تو بحثی که به شما مربوط نیست پابرهنه نپر! یا خوب بخون!
اولا سام عزیز، دوست من هست! قبل اینکه هوادار بارسا باشه.
ثانیا، ایشون خودشون حرف رئال رو پیش کشیده بودن، منم جوابشون رو دادم.
ثالثا، لیون هم تا اینجا مثل شما به نیمه نهایی رسید! پس همچین تیم کمی نیست
آقایون که مسئولن دیگه وقتش رسیده تاپیک بسته شه دیگه کار داره بیخ پیدا می کنه!!!!:41:
هر کی میاد هر چی میخواد میگه و میره!!!!
شب شبه مسی نبود
با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....
واقعا چرا زحمات دیگران رو نادید می گیریم.
حالا یه روز که بارسا باخته خودش مقصر بوده و روز روزش نبوده و شب شبش نبوده و این حرفا...کسی نیست بگه بارسا با یه تیم دیگه بازی داشت نه با خودش...
یه بار دیگه کافیه بازی رو مجددا تماشا کنید اون موقع به اهمیت کار هافبک ها و مدافعان اینتر پی می برید که چطور ژاوی از بازی خارج شده بود و مسی چطور از محوطه دور.
زلاتان هم که دیگه...
S@nti@go_s&k
22-04-2010, 00:04
الان این چیه این وسط دادی؟؟؟پیام بازرگونی بود:دی هر چی میگی آخه یه چی میگن باید اسپم بدی دیگه
ولی خیلی جالبه بارسا باخت دشمنا پدیدار شدن
از همه طرف حمله کردن حاجی رانر
نخودارو تو سرشون بترکون الله اکبر
مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی اعلام کرده که مارکو ماتراتزی در رختکن اینتر به سمت موکلش حمله ور شده است.
سایت گل - مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی مارکو ماتراتزی را به حمله به موکلش متهم کرده است. او معتقد است که پس از پیروزی 1-3 اینتر مقابل بارسلونا، بالوتلی حمله وحشیانه ای به بالوتلی داشته و به او لگد محکمی زده است.
گزارشها و واکنشهای منتشره در پایان این بازی حاکی از آن است که جر و بحث شدیدی در تونل منتهی به رختکن میان این دو بازیکن در می گیرد ولی رایولا در صحبتهایی اعلام کرده که پس از این جرو بحث، کار بالا گرفته و به درگیری فیزیکی نیز کشیده شده.
رایولا به تله لومباردیا گفت: «این برای شما طبیعی است که هم تیمی تان شما را به باد لگد بگیرد؟ به ماریو حمله شده است.»
شنیده می شود که در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه سن سیرو که با پیروزی 1-3 نرآتزوری مقابل بارسلونا همراه بود، درگیریهایی در تونل منتهی به رختکن میان بازیکنان اینتر رخ داد که ریشه همه آنها رفتار بالوتلی و پرتاب پیراهنش برروی زمین، پس از پایان دیدار بود.
این در حالی است که زلاتان هم در صحبتهایی با اشاره به این نکته گفت: «ماتراتزی به بالوتلی حمله کرد. من در زندگی ام چنین صحنه ای ندیده بودم. نمی دانم چه اتفاقی رخ داد ولی اگر کسی چنین برخوردی با من می کرد، مطمئن باشید که من هم با همان شدت به او حمله می کردم. نمی دانم چرا چنین برخوردی رخ داد. اینتر به پیروزی رسیده بود. آنها دیگر چه می خواستند؟ حتی بازیکنان بارسا هم در رختکن تیم ما در مورد این برخورد عجیب غریب صحبت می کردند. »
2010/4/22
Kasra 91
22-04-2010, 16:40
حقشه مردیکه ی بی خاصیت
Forza InterMilano
sAeEd_kHaAn
22-04-2010, 17:10
آره موافقم خیلی مغرور شدههمون چند دقیقه اخر جلو بارسا اومد تابلو بود فکر کرده از دماغ فیل افتاده اینتر جای اینجور ادما نیست
resident_evil
22-04-2010, 17:17
به خاطر اين اينكه اومد تو زمين داشت راه ميرفت همه قاطي كردن از دستش ؟
يه جا قشنگ يه بازيكن بارسايي از جلوش رد شد اما اصلا دنبالش نرفت و گذاشت بره .
بالوتلی حمله وحشیانه ای به بالوتلی داشته و به او لگد محکمی زده است.
ماتراتزي
mahdishata
22-04-2010, 19:00
خب کلی هو شد تو استادیوم.اونم پیراهن تیمشو کوبید زمین. تو جشن شادی بعد بازی هم شرکت نکرد
حقش بود. تازه دژان گفته "من 3 تا بچه دارم ، ماریو مثل بچه هاست!"
واقعا باید بدیمش ارسنال و با یکم پول فابرگاس رو بگیریم.
درسته اخلاقش صفره ولی از نظر فنی قبولش دارم .. بعضی وقتها گلایی میزنه آدمو کف بر میکنه!
چلسی اگه بخردش ضرر نمیکنه ... استیلش به چلسی میخوره از این کالو هم خیلی بهتره!
D r i v e r
22-04-2010, 20:32
واقعا باید بدیمش ارسنال و با یکم پول فابرگاس رو بگیریم.
از این خبرا نیست
اگه قرار باشه تعویضی صورت بگیره این ابوئه هست که میاد اونجا نه فابرگاس :46:
behnambazi
22-04-2010, 20:50
ازین خبرا نیست بالوتلی یه روسونری اصیل گیر شما افتاده میاد تیم خودمون
mehryazdan
22-04-2010, 22:43
اخلاقش مزخرفه تو زمین داشت راه میرفت اگر من بودم از تیم اخراجش میکردم
در پایان دیدار اینتر مقابل بارسلونا در ورزشگاه سن سیرو، ژوزه مورینیو لفظ بسیار زشتی را خطاب به بالوتلی به زبان آورده است.
گل- برنامه "استریسیا لاناتوزیا" در کانال 5 تلویزیون ایتالیا گزارشی را منتشر کرده که با انتشار فیلمی، هیزم این آتش را بیشتر کرده است. در فیلمی که نمایش داده می شود، ژوزه مورینیو ، مربی اینتر در جریان دیدار تیمش مقابل بارسلونا، فحشی ناموسی را خطاب به بالوتلی برزبان می آورد.
مورینیو در دقیقه 90 این دیدار و زمانی که بالوتلی نتوانست از چند موقعیت به خوبی بهره برده، از او عصبانی شده و با لب خوانی لبهای مورینیو می توان متوجه شد که فحشی ناموسی را خطاب به بالوتلی برزبان آورده است.
مهاجم باشگاه اینتر که در دقایق پایانی این دیدار برای تیمش روانه میدان شد، پس از آنکه چند موقعیت گل را خراب کرد، از سوی هواداران نرآتزوری هو شد و همین موضوع باعث عصبانیت بالوتلی شد و در پایان این دیدار، این ستاره جوان پیراهنش را از تن در آورده و برروی زمین پرتاب و وارد رختکن شد.
بدین ترتیب این برنامه تلویزیونی،"جایزه خجالت" را به خاطر این برخورد به بالوتلی داده است. این برنامه عموما این جایزه را به افرادی که به دلایل رفتارهای نادرست خبرساز می شوند، اختصاص می دهد.
پس از آن و در روز چهارشنبه بود که دوربین این برنامه، بالوتلی را در جایی در نزدیکی برشیا یافت و در اینجا این جایزه را به او تقدیم کردند.در ادامه از بالوتلی پرسیده شد که آیا در پایان رقابتهای این فصل رختکن تیمش را ترک خواهد کرد یا نه و بالوتلی در پاسخ به این پرسش فقط خندید.
پس از اتفاقاتی که سه شنبه شب در ورزشگاه سن سیرو رخ داد، صحبتهای متعددی در مورد جدایی این ستاره از رختکن نرآتزوری شنیده می شود. روز جمعه نیز گروهی از تیفوسی های اینتر مقابل درب خروجی کمپ محل تمرین این تیم تجمع کرده و پلاکاردهایی با این پیغام" بالوتلی برو" را در دست داشتند. ولی با این وجود مورینیو به هواداران تیمش اجازه داد تا تمرینات صبح امروز اینتر را نظاره گر باشند و در این میان تعدادی از هواداران، سرودهایی را در حمایت از ستاره جوان تیمشان می خواندند.
2010/4/23
بالوتلی عذرخواهی کرد
مهاجم جوان اینتر در چند روز اخیر در صدر اخبار تیمش قرار داشت.
سایت گل- ماریو بالوتلی، مهاجم تیم اینتر به دلیل رفتار ناشایستی که در پایان بازی مقابل بارسلونا انجام داد، از همه طرفداران و هم تیمی هایش عذرخواهی کرد. او که در پیروزی 3-1 تیمش مقابل بارسا در نیمه دوم به میدان رفته بود، چند موقعیت خوب را از دست داد که موجب اعتراض هواداران اینتر شد. به همین دلیل او در پایان بازی به جای شرکت در جشن پیروزی نرآتزوری، پیراهنش را از تن درآورد و روی زمین انداخت و به رختکن رفت. در رختکن نیز با ماتراتزی درگیر شد و این جنجال ها حتی پیروزی درخشان و خیره کننده اینتر را تحت الشعاع قرار داد.
او امروز رسما از همه به دلیل حرکتی که انجام داده بود، عذرخواهی کرد و در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت: "من واقعا بایدبه دلیل همه رفتارهایم در بازی سه شنبه شب عذر خواهی کنم. واقعا متاسفم. وقتی در زمین بودم، با شنیدن سوت تماشاگران و فریادهای سرمربی، یک لحظه کاملا عقلم را از دست دادم. من چیزی نمی فهمیدم و در پایان بازی از عصبانیت پیراهنم را روی زمین پرت کردم. از اینکه نتوانستم خودم را کنترل کنم، واقعا متاسفم. باید اعلام کنم که از هواداران اصلا دلخور نیستمو آنها همیشه زمانی که بقیه من را هو می کنند، پشتیبان من هستند. به خاطر آنهاست که من می خواهم اینتر همه جام ها را فتح کند و همیشه به پیراهن اینتر افتخار می کنم."
2010/4/23
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.