مشاهده نسخه کامل
: سریال هوش سیاه
Behroooz
23-05-2010, 19:56
جا داشت که اخرش خرفه ای تر تموم شه
Gamemaster
23-05-2010, 20:42
لينا برم همون دزداي مجسمهارو پيدا كنن نمخاد با هوش سياهها در بيفتن:27:
online_amin
23-05-2010, 20:59
باو این شما با اون شما فرق داره ؟:دی
یه جورایی حرف نعجب بود ....!
البته این که همیشه یه جورایی وصلش می کنن به اون ور آب غیر قابل انکاره ولی خداییش این سری ربطی نداشت !!!
می خواست بره اونور خب مثلا به آشناش زنگ زد دیگه ....! حالا چه ربطی به .... بیخیال آقا بلند بگو مرگ بر آمریکا
تازه اینجوری کمی هم ناجور به نظر میاد:
این نشون میده ایران نابغه نداره و اگر هم داره دستشون با آمریکا یکی هست؟
شما همین فیلم جنایت های غیر حرفه ای را هم که ببینید در آخر مرد بمب گذار دستگیر می شه و هیچ کس ناراحت نمیشه .
اگر اونجا ناراحت نمیشن, به این خاطر هست که جنایتهایی که انجام میدن غیر حرفه ای هست ولی در این سریال, هوش معمولی که نداره که... هوشش سیاه هست :دی جنایتهایی که انجام میده خیلی حرفه ای هست.
masoudtr
23-05-2010, 21:27
لينا برم همون دزداي مجسمهارو پيدا كنن نمخاد با هوش سياهها در بيفتن:27:
به جان تو منم میخواستم همین را بگم
شما برو 4 تا مجسمه پیدا کن نمیخواد هوش سیاه را پیدا کنی:21::21::21:
نادر1368
23-05-2010, 23:03
دنبال این بودم
این قسمت آخر به شکل عجیبی شبیه فیلم SAW نبود؟؟؟؟!!!!
:31:
پایان مزخرف یعنی این!هوش سفید بودن ایشون اون موقع که سهیل داشت میرفت خونشون هوش سفید از پشت پاترول اومد بیرون اگه سهیل فاصله داشت میتونست یک تعقیب و گریز اساسی صورت بگیره:31:به نظر خوب توجیح شده بود که قرار بگیرنت داد و هوار راه ننداز:31:اقا اون دکتره هم دیگه اخرش بود سرش یه پوست گوسپند انداخته بودن:31:کلا خیلی خندیدیم اخرش هم دیگه اخر ضایع کار بود.
شـیـفــو
24-05-2010, 01:52
ما ایرانی ها عادت کردیم فیلم ها رو اونجوری ببینیم که نباید ببینیم ... کسی منکر سوتی های فیلم نیست ... ولی از اون جهت هم ببینید که این فبلم اینقدر تو ایران خوب کار شده که در حد فیلم های فخیم زاده باشه . یه جور حرف می زنید که انگار ایران مهد فیلم پلیسی هست و اینا اومدن یه فیلم چرت ساختن .
چرت و پرت واسه لحظشه !!
تازه يه جاش يه دختره داشت با يكي چت ميكرد "My Computer" باز بود داشت تو اون تايپ ميكرد و فقط از صدا خوندش ميشد فهميد چي نوشته !!!
اين ديگه سوتي نيست اين بوقــه !!!
mortezaon
24-05-2010, 02:38
اسمش بايد مي شد خنگ سياه نه هوش ساه اخرش هم دیگه آخر ضایع بازي بود.
.
من هوز تو فکر اینم که این تونیک و دستگاه و طناب رو این یارو برا چی بسته بود به خودش؟ :31:
بعد هم اون یارو "خنگ قهوه ای" چطوری با یه لپ تاپ کل پارکینگ رو زیر نظر داشت؟ نکنه تکنولوژی دوربین وایرلس داشته؟
بعدش هم چه بمب پایه ای ساخته بود. فقط یه کانتر 10 بیتی داشت :31:
در کل این سریال چیزی نبود جز کپی از روی سریال های "جنایت های غیر حرفه ای" و "24"
یا هوووووووووووووووووو
Smartie7
24-05-2010, 07:39
دنبال این بودم
:31:
پایان مزخرف یعنی این!هوش سفید بودن ایشون اون موقع که سهیل داشت میرفت خونشون هوش سفید از پشت پاترول اومد بیرون اگه سهیل فاصله داشت میتونست یک تعقیب و گریز اساسی صورت بگیره:31:به نظر خوب توجیح شده بود که قرار بگیرنت داد و هوار راه ننداز:31:اقا اون دکتره هم دیگه اخرش بود سرش یه پوست گوسپند انداخته بودن:31:کلا خیلی خندیدیم اخرش هم دیگه اخر ضایع کار بود.
منم میخواستم همینو بگم ... واقعا مسخره بود ... :27:
منو باش فكر ميكردم عين بقيه فيلم هاي ايراني آخرش اق پبيسه و خانوم پليسه با هم ازدواج ميكنن و.... قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد،كلي به خودشون اوردن كه فيلمشون يكم با بقيه فيلم هاي ايراني فرق كنه اما...
specter-1369
24-05-2010, 10:10
من نمی دونم چرا هر چی آدم نقش منفی تو سریال های ایرانی هست همیشه یا خارج از کشور یا با خارج ارتباط داره و یا به جای چایی قهوه می خوره ؟ :) چرا؟
mohsen_gh1991
24-05-2010, 10:26
این فیلمای ایرانی همشون قسمت اخرشون خراب میشه نمیدونم چرا؟شاید کارگردان حوصلش سر میره.:31:
درسته سریالش واقعا افتضاح و بیخود بود اما در بین سریال های ایرانی دیگه به نظرم پایانش خیلی خوب بود و خیلی خوب تموم شد
منو باش فكر ميكردم عين بقيه فيلم هاي ايراني آخرش اق پبيسه و خانوم پليسه با هم ازدواج ميكنن و....
آخه آق پلیسه زن داشت ...:27:
ولی بازم چون فیلم ایرانی بود حتی انتظار می رفت که هوش سیاه با این زن پلیسه ازدواج کنه !:18:
Vahid.Mob.14
24-05-2010, 12:04
من فکر میکردم هادی پور با این زن پلیسه ازدواج کنه که خوشبختانه نشد.
اگه قسمت یکی مونده به آخر تموم میشد جالب تر بود. حالا این قسمت دومشو کی میسازن؟
من فکر میکردم هادی پور با این زن پلیسه ازدواج کنه که خوشبختانه نشد.
اگه ازدواج میکردن خوب میشد میدونی چرا چون بی جنبگی ایرانیها رو در کار باهم نشون میداد!!!!:41:
خیلی دوست داشتم همه ی پلیسهایی که توی انفجار خونه یاکیده بودن بمیرن..!!:46:
حالا بدم نشد کارگردان دوطرفه عمل کرد هم خوب برنده شد هم بد برنده خواهد شد(فرار از زندان)
ولی وقتی بچش رو داشت میترکوند داشتم کیفوووووووووووووور میشدم:8:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
اگه قسمت یکی مونده به آخر تموم میشد جالب تر بود. حالا این قسمت دومشو کی میسازن؟
اگه اجازه ساخت بدن!!:13:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
ولی بازم چون فیلم ایرانی بود حتی انتظار می رفت که هوش سیاه با این زن پلیسه ازدواج کنه !
بعید نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا فقط آشپز باشی و اینو میدیدم تو تلوزیون. کلا ایده فیلم خوب بود. سوتی هم به اندازه بقیه فیلمای ایرانی نداشت. اما خوب فیلم که بی سوتی نمیشه!اما خوب، انتظار میرفت که یاکیده در بره. چه کاری بود که بره بالای همون پارکینگ؟.اصولا چون تو همه ی فیلاما(90%) ادم بد ها میبازن، اینم همینطور بود دیگه.
.اصولا چون تو همه ی فیلاما(90%) ادم بد ها میبازن، اینم همینطور بود دیگه.
کاملا تایید می شه ..
آقا به خدا تو فیلمای خارجیم 90 درصد به بالا آدم خوبا برنده می شن !
خب همیشه همین بوده ....
چرا از اونا با این شدت انتقاد نمی شه ؟!
Electronic-Arts
24-05-2010, 22:12
فیلمش کاملا چرت تموم شد کلا ایرانی ها وقتی بخوان فیلم بسازن بهتر از این نمیشه
فکرشو بکنین اگر "فرار از زندان" رو ایرانی ها میخواستن بسازن چی میشد:31: توی همون فصل اول توطئه اونا معلوم میشد و همشون رو پلیسا دستگیر میکردن
Gamemaster
24-05-2010, 22:34
كشته هك كردن سيستماش بودم :27:
من تا حالا به هیچ فیلمی توی سایت صدا و سیما رای ندادم ولی می خواهم به این فیلم رای بدهم. :20: کسی می داند چه سایتی باید بریم ؟
saeedadash
25-05-2010, 22:31
من تا حالا به هیچ فیلمی توی سایت صدا و سیما رای ندادم ولی می خواهم به این فیلم رای بدهم. :20: کسی می داند چه سایتی باید بریم ؟
متاسفانه در مورد این سریال نظر سنجی تمام شده و تا تاریخ 3/3/89 بیشتر نبوده ولی ادرس سایت این هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cj-afshin
26-05-2010, 22:12
اين سوتي ها عاديه.همه هم مي دونيم.:41:
بريد نقد هاي ديگه رو بخونيد كه كوبيدن تو سر سريال.:24:
*Necromancer
26-05-2010, 22:19
کاملا تایید می شه ..
آقا به خدا تو فیلمای خارجیم 90 درصد به بالا آدم خوبا برنده می شن !
خب همیشه همین بوده ....
چرا از اونا با این شدت انتقاد نمی شه ؟!
واسه اینکه اونا نامردی پیروز نمی شن پدر شخصیتای خوب باید حتما در بیاد
اگرم دقت کرده باشی وقتی ماجرا تموم شد تا زه پلیسا می رسن!
اما تو فیلمای ایرانی همین که یه گره کور بوجود میاد یهو نیرو انتظامی سر می رسه و همه چی به خوبی تمو ممی شه
cj-afshin
03-06-2010, 21:56
مسعود آب پرور گفته:
به عقیده بسیاری در حال حاضر اگر کارگردانان بخواهند، سریالی پلیسی بسازند، مخاطبان به طور حتم آن را با مجموعه «هوش سیاه» و ریزه کاریهای موجود در آن قیاس میکنند.
باز هم این مقوله باعث خوشحالی من است و این وظایف و مسئولیتهای من را بیشتر میکند که در ساخت «هوش سیاه 2» بیشتر و بهتر از «هوش سیاه» عمل کنم.
یعنی در «هوش سیاه2» ما شاهد فرار دوباره جمشید کاظمی از زندان و از دست مأموران پلیس خواهیم بود؟!
ممکن است که این اتفاق بیفتد هر کس میتواند در این زمینه حدس و گمان خود را داشته باشد.
معمولاً و در کشور ما وقتی سریال یا فیلمی را در اوج رها کنی، خاطرهاش در ذهن مخاطب، ماندگارتر میشود تا اینکه سعی در ساخت سریهای دوم و سوم و... آن داشته باشیم. فکر نمیکنید ساخت «هوش سیاه 2»به محبوبیت و موفقیت «هوش سیاه 1» لطمه وارد کند؟
مطلقاً. این اطمینان را به شما و خوانندگانتان میدهم که اگر شرایط ساخت «هوش سیاه 2» مهیا شود، آن را بسیار دیدنی و هیجانانگیزتر از سری اول خواهم ساخت و شاید حتی زمینه برای ساخت 3 و 4 آن هم مهیا شود. دوست دارم هوش سیاه دغدغه دائم مردم باشد و همیشه در آنتن به دنبال آن بگردند یک ادعای بزرگ را هم ضمیمه حرفهایم کنم اگر روزی شاهد ساخت سری های جدید از هوش سیاه باشم شخصیت سرگرد احمدی و حسین یاری میتواند به یک قهرمان ملی تبدیل شود.
منبع:جام جم آنلاين
ماشالا اعتماد به نفس
خداییش آقای آبکی پرور یه سر به این تاپیک بزنه از ساخت سری اول هم پشیمون میشه. آقا رو باش:دی 3 و 4.
توهم
توهم
توهم
یا هوووووووووووووووو مددی
ای خدا! پول حق من و شما رو میدن باهاش چی میسازن؟! هوش سیاه 2؟!
مرتیکه خجالت هم نمیکشه! میگه طرفدارا منتظرش بمونن! بشه قهرمان ملی مردم؟! طرف فک کرده اسپایدر من یا ایرون من یا کت ومن یا سوپر من یا....ساخته!!!!
یکی نیست بگه بیچاره،شما عرضه نداری داستان های تاریخ واقعی ایرانو فیلم کنی و هزاران نفر از روش پول بخورن(اشاره به پول گرفتن برای عکس انداختن با اشخاصی که در خیابون هالیوود لباس شخصیت های معروف رو پوشیدن و کلا شبیه اونا هستن!) و خیلی راه های دیگه!
اونقوت اغا! میخوان برا من از تو مخ شست و شو داده شده ی پر از کاه و عقده ی 24 خودش برا من شخصیت ملی درست کنه!
احتمالا اخرش میشه شخصیت میلی!(صدا وسیمای میلی چرا نباید شخصیت میلی درست کنه و تحویل بده؟)
mr_khodaei2008
06-06-2010, 19:00
تازع اين كه نوشت ادامه دارد يعني 2 هم هست ؟
به نظرم سريال خيلي جالبي بود حيف كه آخرش مثل اولش نبود!
ali kaka
08-06-2010, 20:48
به نظرم سريال خيلي جالبي بود حيف كه آخرش مثل اولش نبود!
ميذاشتي يه ماه ديگه ميگفتي
ميذاشتي يه ماه ديگه ميگفتي
اين تاپيك رو تا بحال نديده بودم! حالا شما چرا ناراحت ميشي! البته حق داري از پخش سريال مدت زيادي گذشته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.