ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری:روشن نشدن تلویزیون LCD سامسونگ LE40B750

abdollah0098
07-04-2010, 01:31
سلام دوستان عزیز
من یک LCD سامسونگ مدل LE40B750 دارم که مدل اروپایی است چند روز پیش وارد منو مخفی شدم و گزینه Tuner را تغییر دادم و بعد کلید پاور کنترل را فشار دادم تا تغییرات ذخیره و ریستارت شود اما متاسفانه دیگر روشن نشد .البته به محض زدن دوشاخه به برق لامپ قرمز رنگ گوشه LCD که مربوط به سنسور کنترل میباشد چشمک میزند و پانل برای چند ثانیه نورانی و سفید میشود و مجددا خاموش و همین وضعیت تکرار میشود.هر کار میکنم که بتوانم با زدن کلیدهای منو مخفی دوباره وارد منو مخفی شوم و Reset Factory کنم ممکن نمیشود.

با پیگیری فراوان متوجه شدم که مشکل پیش آمده برای من اخیرا و طی چند هفته گذشته در سطح وسیع کشورهای مختلف برای بسیاری از دارندگا تمام مدلهای سامسونگ B650 و B750 درست بعد از وارد کردن Firmware جدید 3000.2 که سایت رسمی سامسونگ UK برای مدلهای یاد شده صادر کرده این مشکلات پیش آمده و از همه بدتر اینکه در این فیرم ویر گزینه Alternative software نیز حذف شده که برگشت به ورژن قبلی را متوقف کرده است.من پشت LCD را با راهنمایی یکی از دوستان باز کردم و کلید Reset Factory را نیز استفاده نمودم اما بی نتیجه بود.
مطلب را در چند فروم اختصای ال سی دی های سامسونگ مطرح کردم و دیدم که بقیه هم قبل از من به مشکلات این فیرم ویر جدید 3000.2 مبتلا شده اند .حتی دوستان هم وطن که مدلهای LA40b690 دارند و از فیرم ویر جدید 3000.2 سری LE یعنی اروپایی استفاده کرده اند همگی دچار مشکل شده اند و هیچ راه برگشت و زدن دوباره فیرم ویر نسخه های قبلی وجود ندارد .
تنها راهی که تا کنون مانده فلش کردن IC اصلی Mainboard میباشد که با توجه به اینکه سری اروپایی یعنی LE دارای گارانتی نیست نه سام سرویس میپذیرد و اگر هم بعضی از سرویس کاران بپذیرند که تماس گرفته ام گفته اند که باید برد هم مدل آن وجود داشته باشد تا کار فلش کردن یا Jtag کردن انجام شود.

موضوع را نیز در چند سایت و فروم سامسونگ مطرح کرده ام که می توانید ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به این تاپیک در Cnet توجه کنید:

و این هم تاپیکی که خودم در Cnet باز کردم و پاسخ یکی از کاربران که دقیقا مشکل بنده را بعد از زدن این فیرم ویر جدید 3000.2 داشته است:

از دوستان صاحب نظر برای حل این مشکل درخواست همفکری و کمک دارم.قبلا از توجه شما سپاسگزارم.

ata_webmaker
07-04-2010, 09:19
من چندین بار راجع وارد شدن دوستان برای انگولک کردن منوی مخفی تلویزیون سامسونگ توضیح داده بودم ولی متاسفانه گوش دوستان بدهکار نیست و حتی این مشگل برای یکی از دوستان و چندین دوستان دیگر در فروم های دیگر پیش آمده بود
این مطلبی را که شما میگید سامسونگ شما مدل اروپایی هست خوب dvbt تنظیم شده داره تو منو و نیازی نیست به انجام اینکار که وارد منو مخفی تی وی بشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پست های زیر هم دلیلشو گفتم
این مشگل مربوط میشه به گزینه ای به نام xray که در وضعیت روشن است
زمانی که تلویزیون های دیجیتالی منظورم سخت افزارشون هست نه dvbt می خواهند روشن بشن تمامی مقادیر رو چک می کنند که نرم افزار با سخت افزار تطبیق داشته باشه زمانی که شما اون گزینه رو فعال کردین حتما تیونیر دیجیتالی تو دستگاه نیست که این مشگل بوجود اومده در نتیجه این وضعیت پیش میاد این وضعیت شامل تمامی گزینه ابعاد تصویر و دیگر مغادیر هم میشه
تنها کاری که شما می توانید انجام بدین خواهش کنید که از بچه های سام سرویس تلویزیون شما را ریست کنند که با اینکار انجام میشه چون دقیقا این مشگل برای یکی دیگر از دوستان هم پیش اومده بود
من شنیدم اتفاقا سام سرویس ها انجام میدن ولی پول میگیرن اگر منصف باشه 20 یا 30 تومان بیشتر نباید بشه چون فقط ریست می کنند و کاری نمی کنند

abdollah0098
07-04-2010, 16:03
من چندین بار راجع وارد شدن دوستان برای انگولک کردن منوی مخفی تلویزیون سامسونگ توضیح داده بودم ولی متاسفانه گوش دوستان بدهکار نیست و حتی این مشگل برای یکی از دوستان و چندین دوستان دیگر در فروم های دیگر پیش آمده بود
این مطلبی را که شما میگید سامسونگ شما مدل اروپایی هست خوب dvbt تنظیم شده داره تو منو و نیازی نیست به انجام اینکار که وارد منو مخفی تی وی بشید
در پست های زیر هم دلیلشو گفتم
این مشگل مربوط میشه به گزینه ای به نام xray که در وضعیت روشن است
زمانی که تلویزیون های دیجیتالی منظورم سخت افزارشون هست نه dvbt می خواهند روشن بشن تمامی مقادیر رو چک می کنند که نرم افزار با سخت افزار تطبیق داشته باشه زمانی که شما اون گزینه رو فعال کردین حتما تیونیر دیجیتالی تو دستگاه نیست که این مشگل بوجود اومده در نتیجه این وضعیت پیش میاد این وضعیت شامل تمامی گزینه ابعاد تصویر و دیگر مغادیر هم میشه
تنها کاری که شما می توانید انجام بدین خواهش کنید که از بچه های سام سرویس تلویزیون شما را ریست کنند که با اینکار انجام میشه چون دقیقا این مشگل برای یکی دیگر از دوستان هم پیش اومده بود
من شنیدم اتفاقا سام سرویس ها انجام میدن ولی پول میگیرن اگر منصف باشه 20 یا 30 تومان بیشتر نباید بشه چون فقط ریست می کنند و کاری نمی کنند

سلام
دوست عزیز این موضوع بعد از انتقال فیرم ویر جدید 3000.2 سامسونگ برای اغلب دارندگان مدلهای B650 و B750 پیش آمده .ظاهرا شرکت سام سونگ قصد محدود کردن امکانات این LCD ها را داشته یا اینکه باگ مهمی داشته که این همه تلفات گرفته.
شما اگر لینکهایی را که مربوط به سایتهای انگلیسی زبان است گذاشته ام بخوانید متوجه خواهید شد.
در ضمن من از طریق کلید ریست سخت افزاری اقدام کردم اما نتیجه نداد.
سرویس کاران سام هم گفته اند که حتما باید یک برد مدل B750 در اختیار داشته باشند تا از روی آن IC برد بنده را فلش کنند .درست مثل Jtag کردن.
اما مشکل پیدا کردن LCD مدل LE40B750 است و الا از نوع LA نمی توان بجای آن استفاده کرد.

abdollah0098
08-04-2010, 22:29
این همه در این بخش صحبت از LCD LED میشه هیچ کسی نمی خواست در این تاپیک نظری بده ؟!

*Alucard*
09-04-2010, 00:22
TV رو در حالت Standby قرار بدین دکمه های {INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} رو به طور همزمان فشار بدین و دو ثانیه نگه دارید اگر با این روش پنل با سرویس منو روشن شد که میتونید برید و پنل رو Reset کنید اگر با این روش کاری انجام نشد همونطور که خودتون گفتید هیچ راه حلی به غیر از فلش کردن Setup پنل وجود نداره.

mohammadirani
09-04-2010, 01:46
چه جالب!!!

Lcd ما هم دچار مشکل شده بود
دقیقا همین مشکل که روشن نمیشد

چراغ هی چشمک میزد و قرمز میموند

البته برای من ال جی بوده نه سامسونگ
دیروز غروب برم نمایندگی امروز ظهر گرفتم.چون گارانتی داشت مجونی تموم شد ولی اگه گارانتی نداشت باید تا 100 چوب ضرر میکردم

البته ال جی منوی مخفی نداره.مثل اینکه یکی از سنسور ها سوخته بود یا به قول تعمیرکار باد کرده بود!

jabarsink2000
09-04-2010, 10:31
چه جالب!!!

Lcd ما هم دچار مشکل شده بود
دقیقا همین مشکل که روشن نمیشد

چراغ هی چشمک میزد و قرمز میموند

البته برای من ال جی بوده نه سامسونگ
دیروز غروب برم نمایندگی امروز ظهر گرفتم.چون گارانتی داشت مجونی تموم شد ولی اگه گارانتی نداشت باید تا 100 چوب ضرر میکردم

البته ال جی منوی مخفی نداره.مثل اینکه یکی از سنسور ها سوخته بود یا به قول تعمیرکار باد کرده بود!

LG منو مخفی داره به جای یکی 2 تا هم داره.

vahid_vzc
17-05-2010, 14:57
با سلام خدمت دوستان گرامي

من حدود يك ماهي است اين تلويزيون را خريده ام اما مشكلي كه به تازگي پيدا كرده اينست كه بدون دليل ديگر تلويزيون روشن نشد و فقط زماني كه آنرا به برق مي زني پنل كليدهاي آن روشن شده و صفحه روشن نمي شود و دوباره خاموش شده و روشن مي شود البته بعد از يك هفته اي كه خاموش بود يك دفعه روشن شد ولي دوباره بعد از چند روز كار كردن همان مشكل بوجود آمده تعمير كار مي گه بايد بردي را كه وروديها به آن وصل مي شود را تعويض نمائيد ولي مشكل اينجاست كه قطعات اين سريهاي جديد يا اوراق آنها در بازار وجود ندارد لطفا راهنمايي نماييد

با تشكر

javid43
25-05-2010, 15:33
LG منو مخفی داره به جای یکی 2 تا هم داره.
با سلام
ممکن است روش ورود به این منو ها را بفرمائید .

MASOUD48
28-11-2010, 10:31
با سلام من 42 اينچ x vision دارم چند روزيه براي روشن شدن مشكل پيدا كرده بايد چندين بار پاورو روي كنترل رو بزنيم تا روشن بشه-مرتب led جلوي دستگاه خاموش و روشن ميشه به رنك زرد و قرمز كه بعد از 5 تا 10 بار سبز ميشه و دستگاه روشن ميشه.اگر امكان داره راهنمايي كنيد.ممنون

Kharg Island
29-11-2010, 17:14
با سلام

دوستان تو رو خدا راهنمایی کنید. یه ال سی دی دارم به مدل سامسونگ LA40B750 . به خدا دیوانه شده. یهو صداش قطع و وصل میشه بعد خاموش و روشن میشه. همینطور هی خاموش میشه هی روشن میشه. از دوستان محترم کسی راهی بلده بگه یه عمر دعاش میکنم.

با تشکر

یــا عــلــی

t_tanhayam
29-11-2010, 17:18
با سلام

دوستان تو رو خدا راهنمایی کنید. یه ال سی دی دارم به مدل سامسونگ LA40B750 . به خدا دیوانه شده. یهو صداش قطع و وصل میشه بعد خاموش و روشن میشه. همینطور هی خاموش میشه هی روشن میشه. از دوستان محترم کسی راهی بلده بگه یه عمر دعاش میکنم.

با تشکر

یــا عــلــی

-اولين راه رست فكتوري هست از طريق منوي مخفي اينكار رو انجام دادين؟

Kharg Island
29-11-2010, 17:39
-اولين راه رست فكتوري هست از طريق منوي مخفي اينكار رو انجام دادين؟

ممنون از این که جوابمو دادید.:11: در پاسخ باید بگم خیر دوست عزیز. این منوی مخفی چطوری باید اجرا بشه که بتونم ریست کنم؟

t_tanhayam
29-11-2010, 17:41
ممنون از این که جوابمو دادید.:11: در پاسخ باید بگم خیر دوست عزیز. این منوی مخفی چطوری باید اجرا بشه که بتونم ریست کنم؟

-خواهش ميكنم
info-menu-mute-power
اين 4 كليد رو زمانيكه tv تون استند باي هست پشت سر هم بزنيد سرويس منو مياد

Kharg Island
29-11-2010, 17:55
هر کاری کردم منوی مخفی نیومد:41:. راستی وقتی تلویزیونو روشن میکنم بعدش خودم میرم توی منو توی قسمت تنظیمات میرم یه جا نوشته قفل برنامه روشن.غیر فعالش کردن:18: یعنی اصلا نمی تونم خاموشش کنم . حالا ممکنه این قفل نذاره منوی مخفی بالا بیاد؟؟؟

منوی مخفی رو اجرا کردم و بعد factory reset کردم. برای یه 20 دقیقه ای درست شد که بعد دوباره صداش قطع شد و حالا هم خاموش و روشن میشه.:37:

t_tanhayam
29-11-2010, 20:28
هر کاری کردم منوی مخفی نیومد:41:. راستی وقتی تلویزیونو روشن میکنم بعدش خودم میرم توی منو توی قسمت تنظیمات میرم یه جا نوشته قفل برنامه روشن.غیر فعالش کردن:18: یعنی اصلا نمی تونم خاموشش کنم . حالا ممکنه این قفل نذاره منوی مخفی بالا بیاد؟؟؟

منوی مخفی رو اجرا کردم و بعد factory reset کردم. برای یه 20 دقیقه ای درست شد که بعد دوباره صداش قطع شد و حالا هم خاموش و روشن میشه.:37:

-ممكن واقعا ايراد از برد پنلتون باشه
-گارانتي داره ؟
-يكبار فريمور ش رو هم اپديت كنيد شايد اميدي بود

Kharg Island
29-11-2010, 20:54
-ممكن واقعا ايراد از برد پنلتون باشه
-گارانتي داره ؟
-يكبار فريمور ش رو هم اپديت كنيد شايد اميدي بود

راستی دوست عزیز شرمنده مدل رو اشتباه نوشتم . مدل اصلی اینه LA40B570 . من توی پست های قبلی نوشته بودم LA40B750 که اشتباه هستش.
الان ال سی دی داره کار میکنه. این دفع بیشتر نیم ساعت طول کشید که خاموش بشه. :10:(فعلا امیدوار شدم)
گارانتیش که پیشمه ولی هنوز مهر و امضا نشده.

حالا چطوری میشه آپدیتش کرد؟ برنامه شو از کجا بگیرم؟ اگه بگید ممنون میشم.

یــا عــلــی

t_tanhayam
29-11-2010, 21:06
الان ال سی دی داره کار میکنه. این دفع بیشتر نیم ساعت طول کشید که خاموش بشه. :10:(فعلا امیدوار شدم)
گارانتیش که پیشمه ولی هنوز مهر و امضا نشده.

حالا چطوری میشه آپدیتش کرد؟ برنامه شو از کجا بگیرم؟ اگه بگید ممنون میشم.

یــا عــلــی

-خوب اميدوارم مشكلتون حل بشه كلا :10:
-در مورد اپديت من اينچ و مدل دقيق شما رو توي سايت مالزيايي نتونستم پيدا كنم :

-پيشنهاد ميكنم اگر گارانتي داره از اون طريق دنبال كنيد

-مدل شما اين هست؟

-فريموري براي اين مدل پيدا نكردم بزرگوار نه در سايت مالزيايي ونه در سايت ايراني ممكن بخاطر قديمي شدن اين مدل باشه

-باز هم اينجا رو ببيند ايا ميتونيد مدل خودتون رو پيدا كنيد :

MASOUD48
30-11-2010, 11:17
با سلام من 42 اينچ x vision دارم چند روزيه براي روشن شدن مشكل پيدا كرده بايد چندين بار پاورو روي كنترل رو بزنيم تا روشن بشه-مرتب led جلوي دستگاه خاموش و روشن ميشه به رنك زرد و قرمز كه بعد از 5 تا 10 بار سبز ميشه و دستگاه روشن ميشه.اگر امكان داره راهنمايي كنيد.ممنون

كسي نبود جواب منو بده؟

t_tanhayam
30-11-2010, 14:14
كسي نبود جواب منو بده؟

-والا كمي گشتم تا ورود به سرويس منوي مدلتون رو پيا كنم نتونستم
-رست فكتوري از طريق منو ويا اپديت فريمور اگه داره
-پيشنهاد ميكنم در سايت خود ماديران مطرح كنيد زودتر جواب ميگيري بزركوار

Kharg Island
30-11-2010, 14:18
دوستان من به کلی گیج شدم:41:

پشت ال سی دی این مدل نوشته:

LA40B570P7R

وحالا توی منوی مخفی مدل رو نوشته LB530 :18:

تازه جالب اینجاست وقتی مدل 530 رو توی اینترنت SEARCH میکنم عکس ال سی دی خودمو بهم میده اینم از عکسش :

باید چه کار کنم؟

t_tanhayam
30-11-2010, 14:22
دوستان من به کلی گیج شدم:41:

پشت ال سی دی این مدل نوشته:

LA40B570P7R

وحالا توی منوی مخفی مدل رو نوشته LB530 :18:

تازه جالب اینجاست وقتی مدل 530 رو توی اینترنت SEARCH میکنم عکس ال سی دی خودمو بهم میده اینم از عکسش :

باید چه کار کنم؟

-بزرگوار اين مربوط ميشه به نام گذاري سامي بر روي محصولاتش در داخل ايران
-نگران نباشين تقريبا در همه مدلها اين تفاوت وجود داره
شما همون مدل 530 رو سرچ كنيد واگر فريمور مربوطه رو پيدا كردين ميتونيد استفاده كنيد

Kharg Island
30-11-2010, 14:47
-بزرگوار اين مربوط ميشه به نام گذاري سامي بر روي محصولاتش در داخل ايران
-نگران نباشين تقريبا در همه مدلها اين تفاوت وجود داره
شما همون مدل 530 رو سرچ كنيد واگر فريمور مربوطه رو پيدا كردين ميتونيد استفاده كنيد

دوست عزیز ممنونم از اینکه راهنماییم کردی.:11::10:

فقط یه چیزی؟ با توجه به این مدل اگه بخوام 530 رو روش بریزم مشکلی براش پیش نمیاد؟

یــا عــلــی

t_tanhayam
30-11-2010, 15:53
دوست عزیز ممنونم از اینکه راهنماییم کردی.:11::10:

فقط یه چیزی؟ با توجه به این مدل اگه بخوام 530 رو روش بریزم مشکلی براش پیش نمیاد؟

یــا عــلــی

-خواهش ميكنم
-نه عزيز اين مدلي كه روي پنلتون هست دقيقا همونه نگران نباشين ان شا... مشكلي پيش نمياد

kazemi3250
18-01-2011, 10:16
منو مخفی ال جی نیاز به سخت افزار خاصی داره با کنترل خود تلویزیون نمیشه

mojtaba2043
19-01-2011, 18:41
سلام
a450 32 دارم دیروز با منو مخفیش ور رفتم
فرداش تلویزیون خاموش شد نه صدا داره نه تصویر البته اینو بگم که چراغ استندبای روشنه و وقتی روشنش می نکنی روشن میشه ولی تصویر خاکستری میشه ولی صدا و تصویر نداره چه کنم

t_tanhayam
19-01-2011, 20:50
سلام
فرداش تلویزیون خاموش شد نه صدا داره نه تصویر البته اینو بگم که چراغ استندبای روشنه و وقتی روشنش می نکنی روشن میشه ولی تصویر خاکستری میشه ولی صدا و تصویر نداره چه کنم

-خوب وارد منوي مخفي بشين و رست فكتوري كنيد
-يا براي 10-15 ثانيه كليد exit رو نگهدارين تا ازتون رست بخواد

excellent67
20-01-2011, 11:23
سلام

دوست عزیز این مشکل در مرحله اول با فلش دوباره ic برد حل میشه و سعی کن بیشتر از این باهاش ور نری چون باعث میشه اون ic بسوزه و مجبور به تعویض بشی پس ببرش پیش یه تعمیر کار حرغه ای که واست ردیفش کنه.

micro60
20-01-2011, 22:58
دوست عزیز این مشکل در مرحله اول با فلش دوباره ic برد حل میشه و سعی کن بیشتر از این باهاش ور نری چون باعث میشه اون ic بسوزه و مجبور به تعویض بشی پس ببرش پیش یه تعمیر کار حرغه ای که واست ردیفش کنه.
سلام به همه اساتید

دوستان میدونید قیمت برد a450 چند هست و آیا کسی داره واسه همون دوستمون میخوام ، اون دسترسی نداشت من پست زدم :20:

pesar_tanha
29-01-2011, 23:12
سلام دوستان عزیز
من یک LCD سامسونگ مدل LE40B750 دارم که مدل اروپایی است چند روز پیش وارد منو مخفی شدم و گزینه Tuner را تغییر دادم و بعد کلید پاور کنترل را فشار دادم تا تغییرات ذخیره و ریستارت شود اما متاسفانه دیگر روشن نشد .البته به محض زدن دوشاخه به برق لامپ قرمز رنگ گوشه LCD که مربوط به سنسور کنترل میباشد چشمک میزند و پانل برای چند ثانیه نورانی و سفید میشود و مجددا خاموش و همین وضعیت تکرار میشود.هر کار میکنم که بتوانم با زدن کلیدهای منو مخفی دوباره وارد منو مخفی شوم و Reset Factory کنم ممکن نمیشود.

با پیگیری فراوان متوجه شدم که مشکل پیش آمده برای من اخیرا و طی چند هفته گذشته در سطح وسیع کشورهای مختلف برای بسیاری از دارندگا تمام مدلهای سامسونگ B650 و B750 درست بعد از وارد کردن Firmware جدید 3000.2 که سایت رسمی سامسونگ UK برای مدلهای یاد شده صادر کرده این مشکلات پیش آمده و از همه بدتر اینکه در این فیرم ویر گزینه Alternative software نیز حذف شده که برگشت به ورژن قبلی را متوقف کرده است.من پشت LCD را با راهنمایی یکی از دوستان باز کردم و کلید Reset Factory را نیز استفاده نمودم اما بی نتیجه بود.
مطلب را در چند فروم اختصای ال سی دی های سامسونگ مطرح کردم و دیدم که بقیه هم قبل از من به مشکلات این فیرم ویر جدید 3000.2 مبتلا شده اند .حتی دوستان هم وطن که مدلهای LA40b690 دارند و از فیرم ویر جدید 3000.2 سری LE یعنی اروپایی استفاده کرده اند همگی دچار مشکل شده اند و هیچ راه برگشت و زدن دوباره فیرم ویر نسخه های قبلی وجود ندارد .
تنها راهی که تا کنون مانده فلش کردن IC اصلی Mainboard میباشد که با توجه به اینکه سری اروپایی یعنی LE دارای گارانتی نیست نه سام سرویس میپذیرد و اگر هم بعضی از سرویس کاران بپذیرند که تماس گرفته ام گفته اند که باید برد هم مدل آن وجود داشته باشد تا کار فلش کردن یا Jtag کردن انجام شود.

و این هم تاپیکی که خودم در Cnet باز کردم و پاسخ یکی از کاربران که دقیقا مشکل بنده را بعد از زدن این فیرم ویر جدید 3000.2 داشته است:

از دوستان صاحب نظر برای حل این مشکل درخواست همفکری و کمک دارم.قبلا از توجه شما سپاسگزارم.

سلام
چی شد مشکلت بر طرف شد ؟

batman232
12-04-2011, 09:50
سلام خدمت دوستان عزیز

مشکل من اینه که تلویزیون روی حالت AV نمیره و گزینه هاش خاموش شده
(مدل تلویزیون سامسونگ پلاسما)
پیشاپیش تشکر فراوان

t_tanhayam
12-04-2011, 10:01
سلام خدمت دوستان عزیز

مشکل من اینه که تلویزیون روی حالت AV نمیره و گزینه هاش خاموش شده
(مدل تلویزیون سامسونگ پلاسما)
پیشاپیش تشکر فراوان

-شما منوي مخفي رو دستكاري كردين ؟
فكتوري رست كردين ؟

zoroo27
05-10-2012, 20:56
سلام مال منم دقیقا همین مشکل داسش پیش اومده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
واسه شما درست شد ؟
میشه بپرسم چکار کردین؟

zoroo27
05-10-2012, 20:59
سلام دوستان عزیز

سلام مال منم دقیقا همین مشکل داسش پیش اومده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
واسه شما درست شد ؟
میشه بپرسم چکار کردین؟

ehsan_r_s2
13-02-2013, 00:10
با سلام خدمت اساتید چندی پیش یکی از دوستان با مشکل روشن کردن x-ray در سرویس منو (منو مخفی) مواجه شده بود و تلوزیون پس از روشن شدن بعد از چند ثانیه خاموش می شد پس از کلی گشتن تو سایت های خارجی یه راه حل خیلی ساده برای رفع این مشکل پیدا کردم (غیر از روش فلش کردن EEPROM ) روی برد در اطراف میکروکنترولر جای دو تا مقاومت (اصولا با نامهای R7,R8 و یا R9,R8 روی برد مشخصه) خالیه اون ها رو با مقاومت 1K پر کنید (لحیم کاری کنید) می بینید که تلوزیون دیگه خاموش نمیشه :n04:حالا از منو مخفی X-ray رو خاموش کنید و سپس مقاومت ها رو از برد جدا کنید. البته این کا رو من برای مدل های سری CS تست کردم جواب داد.

awearyway
19-03-2013, 10:52
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
ممنون میشم:n03::n03::n03:

matinpour
20-03-2013, 14:05
دوست عزیز

رفع مشکل بوت نشدن تلویزیون بعداز نصب فریمور
تلویزیون را روشن کنید وقتی لوگوی بوت ظاهر شد و ناپدید شد، با کنترول
“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

matinpour
20-03-2013, 14:11
سلام دوستان عزیز

دوست عزیز

“MUTE” “2” “5” “8” “EXIT” را فشاردهید در نهایت، یک صفحه نمایش ظاهر شد که میگوید: "به روز رسانی نرم افزار". به محض این که کامل شد، تلویزیون به طور خودکار به حالت نرمال درمی آید.

awearyway
29-03-2013, 03:29
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
ممنون می شم راهنمای کنید

usaa
03-10-2013, 23:26
با سلام من led سامسونگ دارم داخل منو مخفی بودم برق رفت دیگه روشن نشد حتی چراغ جلو ش خواهشن راهنمای کنید .چطوری خودم درستش کنم.مدل ue40 eh5000

matinpour
04-10-2013, 00:02
با سلام من led سامسونگ دارم داخل منو مخفی بودم برق رفت دیگه روشن نشد حتی چراغ جلو ش خواهشن راهنمای کنید .چطوری خودم درستش کنم.مدل ue40 eh5000

دوست عزیز
فکر می کنم تلویزیون شما به اصلاح Brick شده و نیاز است که مین برد تان تعویض شود ولی اگر از لحاظ فنی واردید از این مطلب این پست استفاده کنید
#2259 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رضاکلاته
18-10-2013, 00:03
دوست عزیز

سلام دوست عزیز من هم مشکل دوستمانabdollah0098رو دارم البته مدل من ua32d4430bmآیا روش شما روی این مدل جواب میده؟

matinpour
18-10-2013, 00:10
سلام دوست عزیز من هم مشکل دوستمانabdollah0098رو دارم البته مدل من ua32d4430bmآیا روش شما روی این مدل جواب میده؟

دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود

رضاکلاته
18-10-2013, 13:22
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید

دستورالعمل ها

- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
سلام من فایل ارتقا تلویزیونمو توسایت سامسونگ پیدا نکردم مدلua32d4430bmباید چکارکنم؟
درضمن من دستورالعمل 1رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین.

matinpour
18-10-2013, 13:39
سلام من فایل ارتقا تلویزیونمو توسایت سامسونگ پیدا نکردم مدلua32d4430bmباید چکارکنم؟
درضمن من دستورالعمل 1رو متوجه نشدم میشه توضیح بدین.

دوست عزیز
یعنی اینکه usb را از تلویزیون جدا کنید نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua32d4430bm و نام گذاری اصلی آن ua32 d4003bm می باشد و برای دانلود فریمورتان به این سایت رفته و از قسمت محصول خود را انتخاب کنید اول تلویزیون را و سپس led را و بعد مدل تلویزیونتان یعنی ua32 d4003bm را انتخاب و دکمه پیدا کن را زده و فریمور یا همان سفت ابزار تان را دانلود و نصب می کنید.
UA32D4003BM UA32D4003BM

رضاکلاته
18-10-2013, 23:38
دوست عزیز
یعنی اینکه usb را از تلویزیون جدا کنید نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua32d4430bm و نام گذاری اصلی آن ua32 d4003bm می باشد و برای دانلود فریمورتان به این سایت رفته و از قسمت محصول خود را انتخاب کنید اول تلویزیون را و سپس led را و بعد مدل تلویزیونتان یعنی ua32 d4003bm را انتخاب و دکمه پیدا کن را زده و فریمور یا همان سفت ابزار تان را دانلود و نصب می کنید.
UA32D4003BM

UA32D4003BM

سلام دوست عزیز ازراهنماییهایتان کمال تشکررودارم کارهایی که فرمودین انجام دادم ولی اصلا صفحه نمایش برای ارتقا سیستم عامل ظاهر نمیشه. باید چکارکرد؟

matinpour
18-10-2013, 23:49
سلام دوست عزیز ازراهنماییهایتان کمال تشکررودارم کارهایی که فرمودین انجام دادم ولی اصلا صفحه نمایش برای ارتقا سیستم عامل ظاهر نمیشه. باید چکارکرد؟

دوست عزیز
آیا توانستید که از فایل آبدیت استفاده کنید؟

QSEVEN
19-10-2013, 17:50
دیگه کم کم دارم از داشتن سامسونگ میترسم اخه 6 میلیون پول دادم :n03::n03: این سری جدید f8000 این طوری نشه ؟؟؟؟

matinpour
19-10-2013, 20:25
دیگه کم کم دارم از داشتن سامسونگ میترسم اخه 6 میلیون پول دادم :n03::n03: این سری جدید f8000 این طوری نشه ؟؟؟؟

دوست عزیز
مگر چه مشگلی پیش آمده تلویزیون نو که مشگلی ندارد شما با آن چه کردید که میترسید؟

رضاکلاته
19-10-2013, 23:20
دوست عزیز
آیا توانستید که از فایل آبدیت استفاده کنید؟

فایل روگرفتم یک بار بدون اکسترکت توفلش ریختم وبه تلویزیون زدم هیچ چیزی ظاهر نشد فایل رو اکسترکت کردم ومجددا به تلویزیون زدم ولی باز هم اثری نداشت .

matinpour
20-10-2013, 00:03
فایل روگرفتم یک بار بدون اکسترکت توفلش ریختم وبه تلویزیون زدم هیچ چیزی ظاهر نشد فایل رو اکسترکت کردم ومجددا به تلویزیون زدم ولی باز هم اثری نداشت .

دوست عزیز
آلان سیستم شما چه مشگلی دارد

رضاکلاته
20-10-2013, 14:27
دوست عزیز
آلان سیستم شما چه مشگلی دارد

وقتی روشن میکنم فقط آرم سامسونگ میاد وخاموش وروشن میشه .

QSEVEN
20-10-2013, 15:25
دوست عزیز
مگر چه مشگلی پیش آمده تلویزیون نو که مشگلی ندارد شما با آن چه کردید که میترسید؟

سلام هیچ کاری نکردم فقط خواستم آپدیت کنم ترسید البته توی دفترچه راهنماش نوشته حتما همیشه آپدیت پیشنهاد شده رو انجام بدید که من نکردم البته اپدیت یک بار کردم تا 6 درصد رفت ترسیدم کنسل کردم

راستی یک مشکلی هستش تلویزیون بعضی وقتها که میخواهیم روشن کنم دکمه قرمز روشن شدن رو روی کنترل لمسیش مزنم اما تی وی بلافاصله روشن نمیشه هی من هم تند تند میزنم اما روشن نمیشه بعد از حدود 40 ثانیه یکهو روشن میشه ترسیدم مشکلی داره که اینطوری هستش ؟؟؟

matinpour
20-10-2013, 20:19
وقتی روشن میکنم فقط آرم سامسونگ میاد وخاموش وروشن میشه .

دوست عزیز
این مشگل به منزله این است که آی سی eeprom تلویزیون شما قابلیت لود کردن تلویزیون شما را ندارد و ممکن است که مین بردتان آسیب دیده باشد و با ید از یک متخصص و یا یک تعمیرکار کمک بگیرید و از این پست استفاده کنید #2259 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لازم به ذکر است که باید اطلاعات option تان مانند type- front color - model - بدانید تا بهد از ریست کردن آی سی eeprom به آن نیاز پیدا خواهید کرد وگرنه باید مین بردتان را تعویض کنید

matinpour
20-10-2013, 20:22
سلام هیچ کاری نکردم فقط خواستم آپدیت کنم ترسید البته توی دفترچه راهنماش نوشته حتما همیشه آپدیت پیشنهاد شده رو انجام بدید که من نکردم البته اپدیت یک بار کردم تا 6 درصد رفت ترسیدم کنسل کردم

راستی یک مشکلی هستش تلویزیون بعضی وقتها که میخواهیم روشن کنم دکمه قرمز روشن شدن رو روی کنترل لمسیش مزنم اما تی وی بلافاصله روشن نمیشه هی من هم تند تند میزنم اما روشن نمیشه بعد از حدود 40 ثانیه یکهو روشن میشه ترسیدم مشکلی داره که اینطوری هستش ؟؟؟

دوست عزیز
اگر تلویزیون تان دچار مشگل شده آن را آبدیت کنید امیدوارم مشگل حل شود .

morton915
15-11-2013, 22:23
سلام اساتید گرامی
من یک عدد تلویزیون سامسونگ پلاسما 42 اینچ مدل PS42A410C1XHC ورژن BS01 سری 4
دارم.روشن نمیشه......
دیروز ظهر روشن کردیم حدودا 1 ساعتی نگاه کردیم.خاموش کردم چون داشتیم میرفتیم بیرون شب بر نمیگشتیم محافظ را از برق کشیدم بیرون و فردا صبح که آمدیم به برق زدم دیگه روشن نشد.دستگاههای دیگه که به محافظ هستند روشن شدن با این وجود کابل برقش را هم عوض کردم پیریز برق عوض کردم.ولی بازم روشن نشد.لطفا کمک کنید

matinpour
15-11-2013, 23:08
سلام اساتید گرامی
من یک عدد تلویزیون سامسونگ پلاسما 42 اینچ مدل PS42A410C1XHC ورژن BS01 سری 4
دارم.روشن نمیشه......
دیروز ظهر روشن کردیم حدودا 1 ساعتی نگاه کردیم.خاموش کردم چون داشتیم میرفتیم بیرون شب بر نمیگشتیم محافظ را از برق کشیدم بیرون و فردا صبح که آمدیم به برق زدم دیگه روشن نشد.دستگاههای دیگه که به محافظ هستند روشن شدن با این وجود کابل برقش را هم عوض کردم پیریز برق عوض کردم.ولی بازم روشن نشد.لطفا کمک کنید

دوست عزیز
دوست عزیز
آیا چراغ ال ای دی قرمز رنگ روی تلویزیون تان روشن میشود ؟ و نگاه کنید همان جایی که ال ای دی قرمز رنگ تلویزیون است پشت تلویزیون کلید گرد کوچکی است آن را فشاردهید ببینید تلویزیون تان روشن می شود؟ یا نگاه کنید که کنترولتان باطریش جابجا نشده و کنترول تان کار می کند.؟

Mr.Crow
22-12-2013, 16:50
لطفاً پاک بشه.

hosein moteai
25-07-2014, 15:29
آقا ما زدیم LED رو آپدیت کنیم. دیدم طول کشید دوشاخه رو از برق کشیدم. دیگه نه چراغ استندبای روشن میشه نه تلویزیون. مدلشم LED Samsng UE40EH5000 هست. یکی راهنمایی کنه لطفا

matinpour
25-07-2014, 15:57
آقا ما زدیم LED رو آپدیت کنیم. دیدم طول کشید دوشاخه رو از برق کشیدم. دیگه نه چراغ استندبای روشن میشه نه تلویزیون. مدلشم LED Samsng UE40EH5000 هست. یکی راهنمایی کنه لطفا

دوست عزیز
اول اینکه نباید این کار را می کردید و دوم از روشهای زیر استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود

ویا
1- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

2- سیستم عامل به روز رسانی را در درایو فلش USB قرار دهید و آن را به پورت USB تلویزیون وصل کنید.
3- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
4- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
5- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و برای حدود یک دقیقه اجرا شود .
6 صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون را هنگامی که انجام شود

hosein moteai
25-07-2014, 16:38
ممنون از کمکتون . تغییری نکرد. من اینطوری حسی میکنم که به خاطر اینه دوشاخه رو از برق جدا کردم باید مشکل برقی باشه نه نرم افزاری. احتمال داره مقاومت ها مشکل پیدا کرده باشند

hosein moteai
25-07-2014, 16:51
دوست عزیز
اول اینکه نباید این کار را می کردید و دوم از روشهای زیر استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود

ویا
1- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

2- سیستم عامل به روز رسانی را در درایو فلش USB قرار دهید و آن را به پورت USB تلویزیون وصل کنید.
3- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
4- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
5- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و برای حدود یک دقیقه اجرا شود .
6 صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون را هنگامی که انجام شود

ممنون از کمکتون . تغییری نکرد. من اینطوری حسی میکنم که به خاطر اینه دوشاخه رو از برق جدا کردم باید مشکل برقی باشه نه نرم افزاری. احتمال داره مقاومت ها مشکل پیدا کرده باشند

matinpour
25-07-2014, 19:32

دوست عزیز
متاسفانه تلویزیونتان بریکت شده و باید به تعمیرگاه مجاز بروید. و اگر با روش آی سی eeprom آشنایی دارید و از لحاظ فنی مهارت دارید ممکن است بشود دوباره احیا بشود وگرنه باید مین برد تعویض کنید.
به این پست#52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید

hosein moteai
29-07-2014, 14:06
دوست عزیز
متاسفانه تلویزیونتان بریکت شده و باید به تعمیرگاه مجاز بروید. و اگر با روش آی سی eeprom آشنایی دارید و از لحاظ فنی مهارت دارید ممکن است بشود دوباره احیا بشود وگرنه باید مین برد تعویض کنید.
به این پست#52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید

دوست عزیز من دستگاه رو بردم نمایندگی مجاز. اونا گفتن که ظاهرا IC E-Flashing دستگاه ایراد داره و الان قراره که واسم تعویض کنن. البته موجو نداشتن قرار شده که از تهران برام سفارش بگیرن

matinpour
29-07-2014, 17:48
دوست عزیز من دستگاه رو بردم نمایندگی مجاز. اونا گفتن که ظاهرا IC E-Flashing دستگاه ایراد داره و الان قراره که واسم تعویض کنن. البته موجو نداشتن قرار شده که از تهران برام سفارش بگیرن

دوست عزیز
نمایندگی همان
آی سی eeprom را برایتان تعویض و یا پرگرام خواهد کرد که ظاهرا IC E-Flashing می گویند.

sima3
08-12-2015, 11:44
سلام وشن بشه
تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم که اگه تلویزیون رو خاموش کنم و بخوام دوباره روشنش کنم حدودنیم ساعت باید صبر کنم تا دوباره روشن بشه میشه بگین مشکلش چیه؟

matinpour
08-12-2015, 15:48
سلام وشن بشه
تلویزیون پلاسمای سامسونگ دارم که اگه تلویزیون رو خاموش کنم و بخوام دوباره روشنش کنم حدودنیم ساعت باید صبر کنم تا دوباره روشن بشه میشه بگین مشکلش چیه؟
دوست عزیز
احتمالاً پاورتان مشگل دارد به تعمیرگاه مراجعه کنید.

***tanha***
26-02-2016, 14:51
با سلام و خسته نباشین خدمت شما عزیزان .... و با تشکر فراوان بابت زحماتی که میکشید تا به تمام سوالات دوستان پاسخ دهید ... تشکر و خسته نباشید فراوان[گل][گل]
بنده یه led سونی 46اینچ KDL_46EX520 دارم که مدت 5 سال است خریدم و در این مدت مشکلی نداشته است اما الان مدتی است که وقتی میخواهم روشنش کنم دگمه پاور اون رو یمزنم دگمه پاور بجای اینکگه سبز شود و روشن شود شروع میکند به چشمک زدن و قرمز میشود یعنی چشمک قرمز میزند و و اصلا روشن نمیشود البته امروز سومین بار بود که اینجروی شد دو دفعه دیگه هم اینجروی شد یکبار بیست روز قبل و یکبار هفت هشت روز قبل اینجروی شد و هر بار بعد اینکه چشمک قرمز میزد و روشن نیمشد من خاموشش میکردم بعد از نیم ساعت مجدادا روشن میکردم که روشن میشد اما امروز دیگه روشن نشد . ممنون میشم اگر راهنماییم کنین و بگین باید چیکار کنم .. در ضمن بنده خودم دست به آچار هستم و کارم تاسیسات هست البته گاهی با هویه و لوازم الکترونیک هم در حد چند تا لحیم کار کردم و تا حدودی میتوانم بعضی از کارها رو انجام بدهم
با تشکر از شما عزیزان

***tanha***
27-02-2016, 02:06
سلام ... کسی من و راهنمایی نمیکنه؟ خواهشا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه

danyalsh
24-12-2016, 19:57
سلام برای ابدیت وارد منو مخفی شدم پیغامwaitداد منم ازبرق کشیدم حالا فقط چراغ پشت روشن میشه وهیچ چیز کار نمیکنه چکار کنم مدل تلویزیونlcd d475