ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیمایش انیمیشن

CPUSatan
06-04-2010, 23:45
با سلام خدمت دوستان انیمیشن کارم
شنیدم که تری دی مکس پلاگینی داره که با نصبش می تونی هر چیزی که می سازی رو پیمایش کنی.... اطلاعات دقیق تری ندارم. منظور از پیمایش اینه که بعد از اینکه یه محیط رو ساختی بتونی توش حرکت کنی...
می خواستم ببینم واقعا همچین چیزی وجود داره یا نه؟؟!!
کلا جدا از تری دی مکس هم اگر برنامه ای هست که این قابلیت رو داشته باشه ممنون می شم معرفی کنید.

pclord
07-04-2010, 12:25
باید با انجین ها این کار رو انجام بدی.پلاگین هم فکر کنم یکی هست به اسم Nova .برای اطلاعات بیشتر تو بخش ساخت بازی مطرح کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hrgh2
07-04-2010, 13:03
خوب آره توی مکس میشه در محیط حرکت کرد ( شبیه سازی راه رفتن ) نیازی به پلاگین هم نداره
کافیه اون پایین سمت راست ابزار Walk trough رو برداری ( باید اونرو به جای ابزار pan view انتخاب کنی ) و با کمک ماوس و صفحه کلید حرکت کنی

CPUSatan
08-04-2010, 00:42
دوست من، من این چیزه برای خود محیط مکس نمی خوام. برای اکسپورتی یا چیزی شبیه این
مرسی

hadi665
08-04-2010, 10:15
خوب شما برای اینکه یه فایل exe برای این منظور داشته باشید من بهتون پیشنهاد میکنم شبیه ساز quest 3d رو استفاده کنید

مهم : *+=[پشتیبانی]=+* Quest 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

tovamohammad
09-04-2010, 03:44
با سلام خدمت دوستان انیمیشن کارم
شنیدم که تری دی مکس پلاگینی داره که با نصبش می تونی هر چیزی که می سازی رو پیمایش کنی.... اطلاعات دقیق تری ندارم. منظور از پیمایش اینه که بعد از اینکه یه محیط رو ساختی بتونی توش حرکت کنی...
می خواستم ببینم واقعا همچین چیزی وجود داره یا نه؟؟!!
کلا جدا از تری دی مکس هم اگر برنامه ای هست که این قابلیت رو داشته باشه ممنون می شم معرفی کنید.

سلام دوست عزیز

شما چند جا پست زده بودی، نمی دونستم کدومو چک می کنی، پس اینجا هم لینک جواب رو می ذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امیدوارم به دردت بخوره.:8: