ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : backupگیری از جداول sql در دلفی

clematis_h
06-04-2010, 23:33
سلام دوستان:
من میخوام داخل دلفی کدی بنویسم که از آخر هر روز یا هر هفته به طور خود کار از پایگاه دادم backup بگیره. یا اگه نمیشه با فشردن یه دکمه توسط کاربر این کار رو بکنه. در این مورد سرچ کردم اما راستش سر در نیاوردم.:eh:آخه من تازه کار با db رو یاد گرفتم. اگه میشه یکی از اساتید برای منه مبتدی به طور کامل توضیح بده!:whistle:

CPUSatan
06-04-2010, 23:48
این چیزی که شما فرمودید ربطی به بانک اطلاعاتی نداره... شما برای عملیات پشتیبان گیری باید فایل هایی را که می خوای جمع کنی، فشرده کنی و برای استفاده های بعدی بسته به شرایطی که برای استفاده از فایل های پشتیبان گیری تعیین می کنییه جا ذخیره شون می کنی، اگر بخوای قدم به قدم بنویسی می شه:
- جمع آوری اطلاعات
- فشرده سازی
- ذخیره سازی

pourya_lover
07-04-2010, 02:20
دوست عزیز با سلام این موردی که شما میخواین یعنی نسخه پشتیبان گرفتن از پایگاه sql دوستان با کد و مثال توضیح دادن درست بگردین هستش بعدم در مورد تاریخ خواس پرسیدین میتونین یه تایمر بزاری یا سال نامه که همون معلوم کننده تاریخ سیستم هست رو بزاری که مثلا اگه مساوی با روز سه شنبه بود نسخه پشتیبان بگیره اگه بازم نتونستین پیدا کنین بگین تا کد گرفتن نسخه پشتیبان رو بهتون بدم

pourya_lover
07-04-2010, 02:21
دوست عزیز با سلام این موردی که شما میخواین یعنی نسخه پشتیبان گرفتن از پایگاه sql دوستان با کد و مثال توضیح دادن درست بگردین هستش بعدم در مورد تاریخ خواس پرسیدین میتونین یه تایمر بزاری یا سال نامه که همون معلوم کننده تاریخ سیستم هست رو بزاری که مثلا اگه مساوی با روز سه شنبه بود نسخه پشتیبان بگیره اگه بازم نتونستین پیدا کنین بگین تا کد گرفتن نسخه پشتیبان رو بهتون بدم

F A R H A D
07-04-2010, 21:33
سلام
اگر برای back up گرفتن مشکل دارید لینک زیر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای زمانبندی هم باید از تاریخ سیستم کمک بگیرید. البته پیشنهاد میکنم به صورت ابزاری قرار بدید تا کاربر استفاده کنه، مگر اینکه حجم اطلاعات به حدی زیاد باشه که نیاز به backup روزانه باشه
موفق باشید

clematis_h
09-04-2010, 00:33
سلام pourya_lover عزیز:
لطفا کد گرفتن نسخه پشتیبان رو برام بفرستین. خیلی بهش نیاز دارم.ممنون:11:

pourya_lover
09-04-2010, 02:26
دوست عزیز فرهاد جان لینک تایپیک رو براتون گذاشتن با این حال با اجازه فرهاد جان هر چند بی ادبیه ولی این کدش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای Anbar_dari اسم پایگاه خودتو بنویس