hamedDJboy
06-04-2010, 22:46
با سلام خدمت تمام عزیزان
من یه چند وقتی هست که دوربین HX-1 SONY رو خریدم و ازش راضی هستم
file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قسط دارم یه پرینتر جهت چاب عکس هام بگیرم
پرینتری که میخام بگیرم دوست دارم مشخصات زیر رو داشته باشه
1: کیفیت پرینت عالی با بالاترین DPI
2: نمایشگرش کوچک نباشه که عکس هام رو توش بتونم بخوبی ببینم
3: سرعت پرینت و امکانات اضافیش اصلا" برام مهم نیست فقط کیفیت و ماندگاری عکس ها برام مهمه
4: قیمتش حداکثر 170 هزار تومان باشه ( تو بهترین و با کیفیت ترین مدل ) که با خرید کاغذ مخصوصش بشه 200هزار تومن
من خودم رفتم و چند مدل سونی و کانن رو دیدم ولی فروشنده هاشون فقط میخان جنسشون رو به فروش برسونن و اصلا" توضیح خوبی نمی دن و دست رو هر مدلی میذاری میگن این خیلی برای شما خوب هستش و به درد شما میخوره
ممنون میشم دوستان عزیز یه راهنمایی دقیق به من بکنن
من یه چند وقتی هست که دوربین HX-1 SONY رو خریدم و ازش راضی هستم
file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قسط دارم یه پرینتر جهت چاب عکس هام بگیرم
پرینتری که میخام بگیرم دوست دارم مشخصات زیر رو داشته باشه
1: کیفیت پرینت عالی با بالاترین DPI
2: نمایشگرش کوچک نباشه که عکس هام رو توش بتونم بخوبی ببینم
3: سرعت پرینت و امکانات اضافیش اصلا" برام مهم نیست فقط کیفیت و ماندگاری عکس ها برام مهمه
4: قیمتش حداکثر 170 هزار تومان باشه ( تو بهترین و با کیفیت ترین مدل ) که با خرید کاغذ مخصوصش بشه 200هزار تومن
من خودم رفتم و چند مدل سونی و کانن رو دیدم ولی فروشنده هاشون فقط میخان جنسشون رو به فروش برسونن و اصلا" توضیح خوبی نمی دن و دست رو هر مدلی میذاری میگن این خیلی برای شما خوب هستش و به درد شما میخوره
ممنون میشم دوستان عزیز یه راهنمایی دقیق به من بکنن