ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اوضام خیلی داغونه.با شرایط من می تونم پزشکی ازاد یا سراسری قبول بشم.کمک کنید.کمک.

mehdi_mh71
06-04-2010, 22:03
ای عزیزی که الآن وارد این تاپیک شدی خواهش می کنم تاپیک را نبند و تا آخرین این نوشته را بخون شاید بتوانی کمک کنی.

خیلی حالم گرفتست
چند ماه دیگه کنکور دارم هیچی درس نخوندم
اگه راهنماییم کنید بهم کمک زیادی کردید

شرایطم:
رشته تجربی
فارغ التحصیل
ریاضی وفیزیک و شیمی و زیست دوران دبیرستان همیشه بالای 18 بودم
پارسال سر جلسه کنکور بد شانسی آوردم
ترازای قلم چی که پارسال میدادم بین 6000 تا 6400 بود
تا الان درس نخوندم
از 6 صبح تا 2 بعد از ظهر هر روز (به جز جمعه ها) کار می کنم.
اگه امسال پزشکی قبول نشم از خونه پرتم می کنند بیرون!!!اینو جدی میگم.
اگر قبول نشوم باید بروم سربازی

به نظر شما می توانم در این مدت اندک خودم را برسانم و پزشکی قبول شوم

اگه سراسری قبول نشوم آزاد هم بشم خوبه
شرایط ازاد:
سهیمه بسیج دارم
اولین انتخابم پزشکی شاهرود زدم
اصلا سوالم اینجاست این سهمیه بسیج چه قدر در کنکورم تاثیر داره.ترازم را چه قدر بالتر از درصدایی که زدم می بره.
می دونم شاید ببینید سهیمه بسیج دارم شاید راهنمایی نکنید.ولی باور کنید من خیلی اوضام داغونه این سهمیه بسیج هم سهمیه مدرسه هست نه پایگاه.
فکر کنید می خواید به برادر کوچکتون کمک کنید.
خواهش می کنم اگه کسی می دونه این سهمیه ها چه قدر تاثیر در قبولی داره کمک کنه.
اگه کسی کارنامه ای داره از پزشکی ازاد که کسی با سهمیه بسیج قبول شده ازش خواهش میکنم بهم بدهد.
باور کنید خیلی نیاز دارم.خیلی خیلی.نشان دادن یه کارنامه با سهمیه ارزش کسی را کم نمی کنه ولی شاید بتونه گره از کار من حل کنه.

فکر نکنید همین جوری اودم اینجا یه پست دادم.
خواهش می کنم جوابم را بدید.خواهش می کنم.
پول هیچ مشاوری ندارم.امیدم بعد از خدا به شماست.

مدیران عزیز این تاپیک را نبندید.من اوضام خیلی خرابه .به من رحم کنید!!!وتاپیک را نبندید تا من جوابم را بگیرم

avator20002000
07-04-2010, 10:45
پزشكي قم هم بزن فقط پسر بر ميداره . سهميه بسيج هم اونجور كه تو گفتي چون فعاليت نداشتي هيچ تاثيري نداره كشكه اصلا به سهميه زياد فكر نكن تازه اگه سهميه بسيجم ميدادن بهت تاثير زيادي نداشت .
هنوزم وقت داري واسه خوندن ناميد نشو توكل كني به خدا ان شا ... كه امسال هر چي و هر جا كه مي خواي قبولي.
موفق باشي

ساش
07-04-2010, 13:17
سلام
چون تراز شما تو قلم چی 6400 بودی حتما قبول می شی
اگر شما تو ازاد

زیست 100
شیمی 80
ریاضی 10
فیزیک 80
ادبیات 90
دینی 90
عربی 60
زبان 50

بزنید حتما قبول می شوید

چرا قم را انتخاب نکردید؟؟؟؟؟؟

Alamate Soal
07-04-2010, 14:57
اگر اينطور كه ميگيد استعداد داشته باشيد حتي در اين مدت كم هم ميتونيد با مطالعه درست و حسابي به پزشكي آزاد برسيد . راستش من خودم هم تازه شروع كردم خوندن ولي سعي كنيد بيشتر روي دروس تخصصي تمركز كنيد .

سهیمه بسیج دارم

:2:

ساش
07-04-2010, 15:01
عمو محسن تریپ سهمیه را خوب اومدی

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

سهمیه بسیج شما رل 150 تا 200 نفر می یاره بالا

ولی با کارنامه هایی که من دیدم خیلی حق داوطلبان آزاد ضایع می شه با این سهمیه

mehdi_mh71
07-04-2010, 15:21
سهمیه بسیج شما رل 150 تا 200 نفر می یاره بالا

ولی با کارنامه هایی که من دیدم خیلی حق داوطلبان آزاد ضایع می شه با این سهمیه

میشه یه عکسی از همین کارنامه هایی که میگید بزارید تا من خیالم راحت بشه؟؟از پزشکی قم هم بذارید مشکلی نیست.
فقط شما یه عکس بذارید.ازتون خواهش می کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

شما هم لطف دارید!!!
هیچ کسی نمیتونه شرایط منو درک کنه.از 6صبح تا 2 ظهر باید کار بدنی بکنم بعدش هم خسته وکوفته بیام درس بخونم.

اگه کسی کارنامه ای از پزشکی هرجا داره که با سهمیه بسیج قبول شده باشه ازش خواهش می کنم یه عکس از کارنامش را بذاره.خواهش می کنم.

avator20002000
07-04-2010, 15:49
چي رو مياره بالا؟رتبه رو ميگيد؟ازاد كه رتبه نداره تراز داره!
بسيجم بايد خيلي فعال بوده باشي يا يه چيزي تو اين مايه ها كه تاثير داشته باشه تو كنكورت.ولي در كل فقط اميدت به خدا باشه زياد به قبول شدن يا نشدن فكر نكن اگه اون خودش بخواد قبولت ميكنه يا تو يه راه بهتر قرارت ميديه!

faraz-hacker
07-04-2010, 16:22
شرایط ازاد:
سهیمه بسیج دارم
:2::2::2:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ساش
07-04-2010, 17:03
چي رو مياره بالا؟رتبه رو ميگيد؟ازاد كه رتبه نداره تراز داره!
بسيجم بايد خيلي فعال بوده باشي يا يه چيزي تو اين مايه ها كه تاثير داشته باشه تو كنكورت.ولي در كل فقط اميدت به خدا باشه زياد به قبول شدن يا نشدن فكر نكن اگه اون خودش بخواد قبولت ميكنه يا تو يه راه بهتر قرارت ميديه!

نه من گفتم نفر می یاره بالا

مثلا اگر تو پزشکی آخربن نفر قبول عادی 150 همین نفر هست
با سهمیه می شه 300 همین نفرم

یعنی یک سری بد بخت که صبح تا شب درس خوندن و سر یه تست شدن 160 تمین نفر قبول نمی شه و یکی یهمو 200 یا 150 نفر می ره بالا
با 200 نفر فاصله از آخرین نفر سهمیه عادی قبول می شه

این خیلی بد

Hossein Adeli
07-04-2010, 17:34
بسیجی مدرسه به درد نمی خوره!
موقع ثبت نام کد سهمیه بسیجی رو وارد کردی؟
با سهمیه تراز خود فرد حداکثر 1000 تا میره بالا و به رتبه ربطی نداره.
یعنی اگه خودت 5500 آورده باشی ترازت رو مینویسن 6500 حداکثر و حداقل هم 6200

mehdi_mh71
07-04-2010, 18:34
بسیجی مدرسه به درد نمی خوره!
موقع ثبت نام کد سهمیه بسیجی رو وارد کردی؟
با سهمیه تراز خود فرد حداکثر 1000 تا میره بالا و به رتبه ربطی نداره.
یعنی اگه خودت 5500 آورده باشی ترازت رو مینویسن 6500 حداکثر و حداقل هم 6200

بله کد را وارد کردم.
اگه کل دبیرستان وپیش فعال باشید می توانید از این سهمیه استفاده کنید.
شما مطمئنید که این قدر تراز را بالا می بره؟چون در دفترچه نوشته که باید 95 درصد نمره آخرین فرد قبولی را کسب کنم.
یعنی الکی نوشته؟؟!!
یه چیز دیگه این حداقل وحداکثر تراز که بالا میره بر چه اساسیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif2:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

من هیچ کدام از مسئولیت هایی که مسئول بسیج مدسه برام نوشته بوده و فرستاده اداره نمی دونم فقط هر سال یه فرم پر میکردیم و بهش میدادیم.موقع انتخاب رشته دانشگاه آزاد هم رفتم آموزش پرورش یه نامه گرفتم بعد رفتم ستاد اونجا بمم کد دادند.
من آدم بدی نیستم به خدا!!!

mehdi_mh71
07-04-2010, 18:34
همون بالایی
اشتباه شد دو بار فرستادم

avator20002000
07-04-2010, 20:47
خوب بهتره يه بار ديگه دفترچرو بخونيد چون اونطور كه شما گفتيد بسيج عادي حساب ميشيد و سهميه اي به شما تعلق نمي گيره.مگر اينكه تو رزمايشا و از اين جور چيزا كه هر 2 3 ماه يه بار شركت كرده باشي!
موفق باشي!

mehdi_mh71
07-04-2010, 21:15
خوب بهتره يه بار ديگه دفترچرو بخونيد چون اونطور كه شما گفتيد بسيج عادي حساب ميشيد و سهميه اي به شما تعلق نمي گيره.مگر اينكه تو رزمايشا و از اين جور چيزا كه هر 2 3 ماه يه بار شركت كرده باشي!
موفق باشي!
سال دوم هم اردو آمادگی دفاعی نرفتیم.یعنی نبردنمون.به جاش امتحان کتبی ازمون گرفتند.

avator20002000
08-04-2010, 11:53
خوب مشكلت ديگه حل شدديگه پس برو بچسب به درس ان شا ... امسال قبول شي!:20:

sinasalar2007
08-04-2010, 12:10
ببین عزیز اگه شما فعال باشید بهتون کد رهگیری و ... میدن که حتما بودید که بهتون دادن
به نظر من تو این مدت میتونید روی دین و زندگی و عربی و فیزیک و زیست ( یه سری از فصول مهم ) تمرکز کنید ادبیات هم که نخونده 40-50 باید بزنید زبان و ریاضی هم که خیلی سخته ، شیمی هم که ضریبش پایینه اگر وقت اوردی شیمی رو بخون ( چون تقریبا حجیمه ولی ضریبش کمه ) مطمئن باش میتونی ولی خوب خیلی باید تلاش کنی از خواب شبت هم باید بزنی و تنها چیزی که میتونه بهت انگیزه بده امید به ساخت اینده ای بهتر برای خودت هست

ramin 69
08-04-2010, 14:21
دوست گرامی

اولااز همه در مورد سهمیه بسیج ، بگم که هیچ کدوم از بچه های مدرسه ما جای خاصی نرفتن شرکت کنن اما چون مدیر مدرسه پارتی داشت واسه همه بچه ها از اول راهنمایی بسیج گرفت ، از موقع میدون تیر به بعد فعال و قبلش عادی بود. جالب اینجا بود کسانی که تازه از دبیرستان اومدند مدرسه ما بازم از اول راهنمایی بسیج گرفتند.
(البته من و دو نفر دیگه نگرفتیم.....:46:)

امتیاز آدم باید به 100 برسه تا تاثیر داشته باشه.
هر ماه بسیج عادی 1 امتیاز و هر ماه بسیچ فعال 1.5 یا 2 امتیاز بود(یادم رفته ....)

در مورد مقدار تاثیرش ببینید ، فرضا اگر یک رشته تراز آخرین فرد قبولی 6500 باشه شما باید 90درصد اون تراز که میشه 5900 بیارید. این موردی که گفتم بر اساس دفترچه اتنخاب رشته دانشگاه آزاد بود ، اما از بچه های پارسال که پرسیدم بره هر کی یه مقدار زیاد شده بود( مثل همه چی خرتوخر....)

درضمن سهمیه بسیج ترازی که با درصدهاتون کسب میکنید تغییر نمیده ، تراز و رتبه آخرین فرد قبولی رو براتون میاره پایین که قبول بشین

terminator 2007
08-04-2010, 14:41
سلام
راستش رو بخای من الان دانشجو هستم اما نه پزشکی و هم درس می خونم هم کار می کنم از صبح تا 9 شب.
اول از همه سعی کن به سهمیه امیدی نداشته باشی و بیشتر به دانسته های خودت امید داشته باشی.
اینکه یه نفر بعد از کار درس بخونه کار سختی نیست و فقطو فقط نیاز به یه عامل مشوق داره که باعث بشه به سمت درس بره.
اول از همه سعی کن عامل مشوق رو پیدا کنی .به نظر من بهترین عامل مشوق خودت و آینده ات میتونه باشه
باز هم اگر نظر خواستی حاضرم.
راستی سعی کن درس ها رو با جدیت و درصد تمر کز 100% بخونی وگرنه نتیجه خوبی نمی گیری.
ایمیل من : iranianman2007@yahoo.com

kian28
08-04-2010, 18:10
من هم با حرفهای بالا موافقم
انگیزه قوی و اینکه آرامش داشته باشی و از صمیم قلب ایمان داشته باشی به هدفت می رسی
جدا از این، روی دروس تخصصی و به ویژه، یعنی به ویژه زیست و شیمی تمرکز کن و در اولویت قرار بده اما نه اینکه بقیه کنار برن اما توی این مدت این دو درسن که برات مهم تر محسوب میشن هم در سراسری و هم در آزاد
با تلاش به همونی که می خوای می رسی.

mehdi_mh71
18-04-2010, 13:03
از همه کسانی که کمک کردند متشکر هستم.
دم همتون گرم.