مشاهده نسخه کامل
: همکاری کاربران بخش ساخت بازی برای فارسی سازی Help موتورها
AMIR REZAs
06-04-2010, 20:00
سلام.
من یه پیشنهاد تو ذهنم بود ، گفتم بهتره اون رو ارائه بدم ، همون طور که عنوان رو خوندید ، میگم بیاییم با هم چند نفره قسمتهای Help موتورها رو (همه ی موتورها) به صورت فایلpdf فارسی شده در بیاریم؟؟
چه طوره؟؟ پیشنهاد خوبیه؟؟؟
من و 2 یا 3 نفر بشینیم با کمک برنامه های مترجم هلپ رو ترجمه کنیم و چند نفر دیگه جمع آوریش کنن و به صورتpdf در بیارن....
این طوری مشکل خیلی ها رو برطرف کردیم..
خوب چند نفر حاضرا همکاری کنند؟؟:10:
AMIR REZAs
07-04-2010, 12:29
به به چه استقبال چشم گیری:31:
دوستان لطفا هرکی حاضر به همکاری هست ، اعلام کنه.
اینم برای اینکه خیال نکنید کار سختیه ، قسمت کوچکی از بخش اکشن هلپ گیم میکر ترجمه شده با ترجمه گر گوگل:
اولین مجموعه از اقدامات شامل آن قسمت مربوط به حرکت اجسام. اقدامات زیر وجود دارند :
حرکت ثابت
با استفاده از این اقدام برای شروع به عنوان مثال حرکت در جهت خاص است. شما می توانید با استفاده از دکمه های جهت با فلش بر روی آن نشان می دهد. استفاده از کلید وسط حرکت متوقف شود. همچنین شما نیاز دارید که تعیین سرعت حرکت. این سرعت در پیکسل در هر مرحله داده می شود. مقدار پیش فرض 8 است. ترجیحا با سرعت انجام منفی استفاده نمی کند. شما می توانید چندین جهت را مشخص کنید. در این حالت انتخاب تصادفی ساخته شده است. در این روش شما می توانید اجازه دهید هیولا شروع به حرکت یا چپ یا راست.
انتقال رایگان
این راه دوم را مشخص حرکت است. در اینجا شما می توانید جهت دقیق نشان می دهد. این زاویه بین 0 و 360 درجه است. 0 به معنی درست است. جهت مبارزه با جهت عقربه های ساعت است. بنابراین به عنوان مثال نشان می دهد 90 جهت رو به بالا. اگر شما می خواهید جهت دلخواه ، شما می توانید نوع تصادفی (360). همانطور که در زیر تابع تصادفی را ببینید می دهد عدد تصادفی کوچکتر از مقدار نشان داده شود. همانطور که شما ممکن است متوجه شده است که گزینه وجود دارد با برچسب نسبی. اگر بررسی این حرکت جدید به قبل اضافه شده است. برای مثال ، اگر به عنوان مثال در حال حرکت به سمت بالا و اضافه کردن برخی از شما حرکت به سمت چپ حرکت خواهد شد به سمت بالا به سمت چپ.
حرکت به سوی
این اقدام می دهد راه سوم را مشخص حرکت. شما نشان می دهد موقعیت و سرعت و به عنوان مثال شروع می شود در حال حرکت با سرعت به سمت جایگاه. (مهم نیست که توقف در سمت!) برای مثال ، اگر شما می خواهید یک گلوله به سمت موقعیت سفینه فضایی شما می توانید به عنوان spaceship.x موقعیت استفاده ، spaceship.y پرواز کند. (شما بیشتر در مورد استفاده از متغیر هایی از این زیر وارد نمایید. آموختن) اگر شما جعبه نسبی ، و موقعیت شما را مشخص نسبت به موقعیت فعلی به عنوان مثال. (سرعت نسبتا گرفته نشده باشد!)
سرعت افقی
سرعت نمونه شامل قسمت افقی و قسمت عمودی. با این عمل شما می توانید سرعت افقی را تغییر دهید. سرعت افقی مثبت به معنی حرکت به سمت راست. یکی از منفی به معنی حرکت به سمت چپ. سرعت عمودی ثابت باقی خواهند ماند. استفاده از نسبت به افزایش سرعت افقی (یا کاهش آن را با ارائه شماره منفی).
Arrowtic
07-04-2010, 12:52
فكر خوبيه.ولي فكر نمي كنم الآن كسي وقت داشته باشه.ولي تابستونو هستم.
AMIR REZAs
07-04-2010, 13:16
فكر خوبيه.ولي فكر نمي كنم الآن كسي وقت داشته باشه.ولي تابستونو هستم.
آخه وقت زیادی نمیخواد...
اگر چند نفر باشیم راحت در طول یه ماه یک انجین رو فارسی میکنیم.
دیدید که 1دقیقه ای یه قسمت گیم میکر رو ترجمه کردم:31:
فقط باید یکی اینها رو تو pdf بذاره.
parvizamd
07-04-2010, 14:11
امیر رضا جان یه خورده به جمله بندی ترجمه گر گوگل توجه کن!برای انتقال رایگان اشتباه است بلکه حرکت آزاد .مبارزه با عقربه های ساعت (خلاق عقربه های ساعت ) و ...... و غیره و زیاد به ترجمه گر گوگل تکیه نکن
AMIR REZAs
07-04-2010, 14:15
امیر رضا جان یه خورده به جمله بندی ترجمه گر گوگل توجه کن!برای انتقال رایگان اشتباه است بلکه حرکت آزاد .مبارزه با عقربه های ساعت (خلاق عقربه های ساعت ) و ...... و غیره و زیاد به ترجمه گر گوگل تکیه نکن
اوه ! زیاد دقت نکرده بودم.
ولی فقط گوگل که نیست خیلی برنامه ها این کار رو میکنند.
Amir_Amir_Amir
08-04-2010, 15:06
اکثر برنامه های مترجم همینن !
اون که نمیفهمه منظورت از free یعنی چی ، پرکاربرد ترین معنی رو واست مینویسه .
اگه به همین راحتی بود که خیلیا زودتر از من و تو اینارو ترجمه کرده بودن !
Arrowtic
13-04-2010, 18:51
باید انگلیسیت فول باشه.من زبانم بد نیست.کیان هم زبانش عالیه.شماها هم که دیگه استادید!
AMIR REZAs
15-04-2010, 14:08
بفرما این مقاله اصلی گیم استادیو به صورت آنلاین ترجمه شده با گوگل:(برای یادگیری خیلی خوبه ، خودم میشینم می خونمش:31:)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بود؟؟؟؟
AMIR REZAs
15-04-2010, 14:17
اینم کتاب آنلاین تری دی گیم.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کی میخواد تری دی گیم یاد بگیره بجنبه ، آدرسی که دادم بهترین مکان برای یادگیریه....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.