مشاهده نسخه کامل
: جوش زدم در حین مصرف دکوتان
با سلام. امروز که براتون این پسترو می نویسم 92 قرصی هست که مصرف میکنم یعنی 3 ماهه که دارم قرص مصرف میکنم. الان یک هفته است که صورتم داره جوش خیلی شدید میزنه . در حالی که صورتم خیلی خوب و صاف شده بود . الان داره مثل روز اولش میشه.
به نظرتون مشکل کجاست؟ اصلا مصرفش رو هم قطع نکردم . نمیدونم چرا اینطوری شده؟ به نظرتون عادیه؟
الان یک هفته است که صورتم داره جوش خیلی شدید میزنه
یکی از اصول مصرف دارو اینه که اگه اثر سوء یا تحریکی داشت - حتما با پزشک خودتون در میون بذارید
البته شاید اینجا کسی باشه کمکتون کنه
ولی حتما با پزشکی که دارو رو تجویز کرده هم مطرح کنید
سلامت باشید
دوست عزیز
معمولا دوره ی درمان آکنه با این قرص 6 ماهه!!!شما از ماه ششم منتظر جواب دهی باش!!حتی تا ماه پنجم هم ممکنه جوش های شدیدی بزنی مثل روز اول ولی واقعا داروی موثری و میشه بهترین راه درمان آکنه دونستش...
دوست عزیز
معمولا دوره ی درمان آکنه با این قرص 6 ماهه!!!شما از ماه ششم منتظر جواب دهی باش!!حتی تا ماه پنجم هم ممکنه جوش های شدیدی بزنی مثل روز اول ولی واقعا داروی موثری و میشه بهترین راه درمان آکنه دونستش...
سلام. نظر Feli رو قبول دارم.من خودم دارم از دکوتان استفاده میکنم.روزی 1دونه 20mg.تازه حالا که 150 تاشو کوفت کردم،صورتم 15 روزه که جوش نزده.تازه همین دیشب که دکتر بودم 30 تایه دیگه هم واسم نوشته.
صبر داشته باش، خوب میشی،ماه میشی،ناز میشی.
شاید 20-25 تا مریض داشتم که با دکوتان مشکلشون 100% حل شد...
در هفتههای آغازی درمان احتمالآ جوشهای شما شدیدتر میشود. این به خاطر آنست که در ابتدا پوست در مقابل دارو واکنش نشان میدهد و با تولید چربی بیشتر سعی در تعدیل شرایط دارد که افزایش ترشح چربی منجر به تولید جوشهای بیشتر میگردد. در این باره نگران نباشید. این امر نشان دهندهٔ آنست که دارو مؤثر واقع شدهاست.
Mehdi.7600
20-09-2010, 13:21
سلام. دوز مصرفی این دارو چند قرص در یک روزه برای یک دختر 50 کیلویی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.