ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دما و گرافیک

h-rafiee
06-04-2010, 17:07
با سلام خدمت دوستان حدود 6 ماه از زمانی که کارت گرافیکمو خریدم گذشته(xfx 9500 Gt) و در اوایل ماه سوم شروع کرد به تیک گرفتن هنگام اجرای بازی حدود 10 دقیقه بعد بازی ها گفتم شای ویروس باشه که در هنگام بازی بر روی رم از سی پی یو کار می کشه اما بعدا به این فکر افتادم که شاید به خاطر خود گرافیکم البته می دونستم که جایی که کیسم قرار داره گردش هوا خیلی کمه تا اینکه کیس رو بیرون آوردم و بدون درب بازی کردم تونستم بازی کنم (45 دقیقه) اما هنگامی که خاموش کردم دیدم گرافیکم مثل بخاری گرمه تا اینکه امروز برنامه های زیادی نصب کردم که بفهمم دمای گرافیکم تا چه حدودا است که دیدم در مدت 15 دقیقه که 5 دقیقه اش در محیط بازی اجرا شد دما به 105 درجه رسیده حالا دنبال راهه حلی هستم چیکار کنم؟:18:

HASHEM289
07-04-2010, 15:04
سیستم خنک سازی گرافیکتون چیه
فکر می کنم هدسینگ بدون فن باشه درسته

h-rafiee
07-04-2010, 15:54
فن داره ولي فكر مي كنم نيازهاي گرافيكمو بر طرف نمي كنه

HORROR
07-04-2010, 17:41
سلام
بقیه قطعاتو چک کن ببین اونام داغ میشن خیلی. گاهی اوقات گرافیک منم داغ میکنه که هیت سینک و فن رو باز میکنم تمیز میکنم بعدش به حالت عادی برمیگرده شما هم امتحان کن فقط دقت کنو با حوصله انجام بده.اگه بازم درست نشد ببر گارانتی

h-rafiee
08-04-2010, 08:44
بقیه قطعاتم گرماش در حد نرماله (زیر50) مرسی این راهه حل هم می رم امتحان کنم ولی گفتی گارانتی ؛ گارانتی ها اکثرا در محیط ویندوز گرافیک رو امتحان می کنند و در محیط گرافیکی نه و از آنجا که گرافیکم بر روی ویندوز راحت کار می کنه فکر نکنم اونا کار خاصی رو انجام بدن و یه یک ماه حداقل اسیری باید بکشم.

HASHEM289
08-04-2010, 10:22
گرافیکتو از سیستم خارج کن اگه خاک گرفته تمیز کن فن شم یه قطره روغن چرخ وسط فن بریز
معمولا یه برچسب کاغذی روشه اونو بکن و بعد روغن بریز و با دست بچرخونش

h-rafiee
08-04-2010, 16:24
این کار خیلی خطرناکه چون ممکن است معایب دیگری در آینده پیدا کنه ولی مرسی از راهه حلت امروز یک فن8 گرفتم می رم یه تست می کنم ببینم چی میشه البته از دوستان خیلی ممنونم که به من کمک کردن.با زم راهه حل پیدا کردین بهم بگین اگه این فن 8 نیازشو برطرف نکرد از راههای دیگر باید وارد بشم بازم راه حل بدین مرسی.راستی سرعت فن رو کجا می شه فهمید؟

mjzaret
08-04-2010, 16:30
من نظرم اینه که مشکل از پاورتون هست. معمولاً حرارت زیاد ناشی از ولتاژ نا مناسب هست. برق کامپیوتر به صورت DC هست و حرارت بیشتری رو نسبت به AC دارند.
با یه پاور سالم تست کنید.

A.M.D.D.E.V.I.L
08-04-2010, 16:40
من جای تو بودم ریسک نمیکردم
معلومه که مشکل از fan هست یکاریش کن که بتونه بیشتر خنکش کنه

HASHEM289
09-04-2010, 00:47
من نظرم اینه که مشکل از پاورتون هست. معمولاً حرارت زیاد ناشی از ولتاژ نا مناسب هست. برق کامپیوتر به صورت DC هست و حرارت بیشتری رو نسبت به AC دارند.
با یه پاور سالم تست کنید.

:18:
دوست عزیز جای دیگه نگی این حرفو

dc مستقیم
ac متناوب
و کلا جریان (amper) باعث تولید حرارت می شه حالا فرق نمی کنه dc باشه یا ac
ولتاژ خروجی از پاور از نوع dc هست

تو بدن شما خون جریان داره و بدنت گرمه و بعد از 150 سال خدای نکرده جریان خون قطع بشه بدن حرارتشو از دست

میده

HASHEM289
09-04-2010, 00:54
این کار خیلی خطرناکه چون ممکن است معایب دیگری در آینده پیدا کنه ولی مرسی از راهه حلت امروز یک فن8 گرفتم می رم یه تست می کنم ببینم چی میشه البته از دوستان خیلی ممنونم که به من کمک کردن.با زم راهه حل پیدا کردین بهم بگین اگه این فن 8 نیازشو برطرف نکرد از راههای دیگر باید وارد بشم بازم راه حل بدین مرسی.راستی سرعت فن رو کجا می شه فهمید؟

سرعت فن سیستم و فن سی پی یو میتونید تو قسمت منو ستاپ سیستم ببینید
سیستمو که روشن می کنید چند بار کلید delete رو بزنید تا وارد منو ستاپ بشید

HORROR
09-04-2010, 03:03
سلام
من برای این میگم ببر گارانتی چون این احتمال وجود داره که نقص فنی داشته باشه و خدای ناکرده با این درجه حرارت خرابی بدتری پیش نیاد. باز هم این راهایی دوستان گفتنو انجام بده ایشالا که خیره...

h-rafiee
13-05-2010, 18:52
دست شما درد نکنه از این همه دلسوزی کارم با همون فن 8 راه افتاد تازه گرافیکم باز کردم دیدم هیچ گونه خاکی نمی بینم که گرمش بشه در هر صورت مشکل از XFX که دیگه قدرت قدیم رو نداره چون یکی از دوستام هم 8800 داره که اونم همین طور می شد و با فن 8 کارش راه افتاد. باز هم تشکر.