ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل باز شدن در DVD Writer

saadi126
06-04-2010, 16:34
سلام به دوستان و اساتيد عزيز

من يه DVD Writer لايتون دارم كه فكر كنم نزديك 2 سال هست خريدمش. به تازگي مشكل اساسي باهاش پيدا كردم سر اينكه بايد 5-6 بار دكمه باز كردن در رو بزنم تا درش باز بشه (نميدونم اصطلاحات درستي به كار بردم يا نه)
گفتم شايد با آپديت فيرم وير درست بشه ولي وقتي فيرم وير رو دانلود كردم و خواستم نصب كنم نشد و گفت مخصوص اين مدل نيست!!!
حالا دوستاني كه تجربه اين مشكل رو دارند يا اطلاع دارند كه چجوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم لطف كنند و من رو راهنمايي كنند.
ممنون

pooriya_hp
06-04-2010, 17:39
سلام به دوستان و اساتيد عزيز

من يه DVD Writer لايتون دارم كه فكر كنم نزديك 2 سال هست خريدمش. به تازگي مشكل اساسي باهاش پيدا كردم سر اينكه بايد 5-6 بار دكمه باز كردن در رو بزنم تا درش باز بشه (نميدونم اصطلاحات درستي به كار بردم يا نه)
گفتم شايد با آپديت فيرم وير درست بشه ولي وقتي فيرم وير رو دانلود كردم و خواستم نصب كنم نشد و گفت مخصوص اين مدل نيست!!!
حالا دوستاني كه تجربه اين مشكل رو دارند يا اطلاع دارند كه چجوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم لطف كنند و من رو راهنمايي كنند.
ممنون
حقیقتش من یه cd rom داشتم مشکل واسه شما رو داشت اما ریل ها رو تمیز کردم حل شد.
یهcd Writer هم الان دارم که اونهم همینطور هست البته زیاد اینجوری نمیشه من که با سوزن های مخصوص
باز می کنم
شما هم ریل ها و اتصالات رو تمیز کنید
اگه دیگه درست نشد باید با همون سوزن دربیاری با چاقو هم میشه
فقط حواست باشه که تسمش پاره نشه
شاید را های بهتری باشه اما اطلاعات من همین قدره
شما لطف کن مارک دستگاه هم بنویس
به امید خدا درست میشه
موفق باشید

EXTREME
06-04-2010, 17:52
شما باید تسمه ی جلویی رو عوض کنید بعد از یه مدت که درایو کار میکنه اون تسمه اون سفتی خودشو از دست میده
وگشاد میشه

Mahdi.p30
06-04-2010, 18:50
برای من هم با همین دی وی دی رایتر لایتون ، این مشکل وجود داره
ولی یه بار امتحان کردم ، اون پلاستیک سفید رنگ گرد روی رایتر رو با چاقو کندم ، زیرش یه جسم پلاستیکی (که بخش روییش فلزی بود) هم موجود بود که اونم برداشتم ، دیدم راحت باز و بسته میشه:19:
به این نتیجه رسیدم که به مرور زمان اون بخش فلزی مغناطیده میشه و تبدیل میشه به آهن ربا ، باعث میشه اون دی وی دی گردون بهش بچسبه و نمیذاره در رایتر باز بشه
اون جسمی که بخش فلزی داره ، باید بیاد بالا تا در راحت باز بشه!
حالا اینکه چرا وقتی دیسک توشه ، راحت تر باز میشه رو نمیدونم
یه چسب شیشه ای زدم پشتش تا خاصیت آهنرباییش (موقعی که دور نمیزنه) کم بشه ، چند روز خوب بود ولی بازم به همون سرنوشت دچار شد!
فعلا که حوصله نکردم دوباره بازش کنم و با سوزن کارمو راه میندازم ، ولی احتمال میدم همون قسمتو عوض کنی درست میشه
میتونی اگه سی دی رام یا رایتر قدیمی و دور انداختنی داری ، از اونا برداری و روی این امتحان کنی!

پ.ن:
اصطلاح جدید: دی وی دی گردون:31:

==============================================

ویرایش: الان که اون قسمت رو برای یه سی دی رام قدیمی باز کردم ، دیدم اون قسمت فلزی رو اصلا نداره ، چسب شیشه ای هم که قبلا زده بودم ، کاملا خورده
من که فکر میکنم مشکل توی همین قسمته تا نظر دیگران چی باشه!

Mahdi.p30
06-04-2010, 21:00
آقا برای من درست شد ، یه قطعه اضافه اومد
کلا وجودش برای چی بود ، من موندم!
هر چی فکر کردم ، لایتون میتونست یه طور دیگه اون قسمتو بسازه تا این مشکل پیش نیاد!:31:
اون قسمتی که توی پست قبل گفتم ، اون بخش فلزیشو بچرخونی ، از جاش در میاد ، یه آهن ربای گرد زیرشه که یه سوراخ وسطشه ، اون قسمت فلزی که شیار داره رو از اون آهن ربا جدا کردم ، فقط آهن ربا رو گذاشتم وسط اون پلاستیکیه و درشو گذاشتم ، دیگه راحت باز و بسته میشه و بدون هیچ مشکلی کار میکنه!
اون بخش فلزی که شیار داره ، احتمالا برای نگه داشتن آهن ربا تعبیه شده ، که میتونست پلاستیکی باشه!
ولی من اونو هم نذاشتم ، مشکلی نیست!
امیدوارم منظورمو گرفته باشین!

یه تایپیکی قبلا در این مورد داشتیم که اونم دقیقا همین مشکل رو داشت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم یکی از دوستان همین چیزی رو که من گفتم ، گفته:

نمیدونم چجوری توضیح بدم اما مطمئن باشید این مشکل از مغناطیس تشکلیل شده در لایه ی روی CD رام هستش.

اگر باز کردن درایو براتون مقدوره میتونم راهنماییتون کنم

قطعه ای که در دستگاه در مرکز CD قرار میگیره و سی دی رو میچرخونه دارای مغناطیس هستش
وقتی CD داخل دستگاه قرار میگره (یا وقتی درب سی دی رام بسته میشه) این قطعه بالا میاد و به (سقف) سی دی رام میچسبه.
به مرور زمان این نیروی مغناطیسی به بخش بالایی دستگاه منتقل میشه و این افزایش نیرو باعث میشه که دیگه دستگاه قدرت جداکردن این دو رو از هم نداشته باشه.
وقتی CD در دستگاه باشه چون فاصله بین این 2 قطعه وجود داره درب سی دی رام باز میشه اما وقتی CD داخل دستگاه نباشه این 2 قطعه کاملا به هم میچسبند و باید دستگاه رو با یک ضربه باز کرد.

بهترین راه اینه که یک چسب کاغذی به محل قرار گیری و اتصال این 2 قطعه بچسبونید تا همیشه یک فاصله بینشون باشه.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم (بعید میدونم:19:)

یاعلی:11:

ضمنا مرسی از اینکه منو به فکر درست کردن دی وی دی رایترم انداختی!:31: