ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان کمک/ تبدیل VHS به DVD

zadis
06-04-2010, 09:37
سلام دوستان
من یه دوربین فیلم برداری پاناسونیک که نوار کوچک میخوره ضبط میکنه
دارم و باهاش فیلم خانوادگی ضبط شده
چجوری میتونم اونو تبدیل کنم به DVD یا VCD . آخه خانوادگیه
نمیخوام ببرم جایی تبدیلش کنن.
ممنون میشم کمک کنید . چه وسایلی نیاز داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kourosh_sos
06-04-2010, 10:33
دوست عزيز اگر دوربينت از اين پاناسونيك هاي قديمي هستش و پورت USB نداره مجبوري از كارت كپچر استفاده كني ولي نه اگر اين پورت رو داره دوربين رو با اين پورت به سيستم وصل كن درايور دوربين رو نصب كن بعد با يكي از برنامه هاي تدوين مثلا يوليد ويدئو استديو فيلم رو كپچر كن

rasoolsm
06-04-2010, 11:09
سلام. فکر میکنم با یو اس بی کیفیتت خیلی بیاد پایین اما چاره ی دیگه ای نداری جز خریدن یه کارت کپچر 300 هزار تومنی که بتونی کپچرش کنی

masoudtr
06-04-2010, 11:35
یک کارت دزل dazzle
بخر کیفیتشون بالاتره از مدل های دیگه زیر 100 تومن هم هست
و راحت تبدیل هات را بکن
من dazzle 120 داشتم سال قبل 65 دادم رفت
تا کیفیت دی وی دی با بالاترین کیفیت میزد و اینکه اکسترنال هم بود و با یو اس بی وصل میشد

Mr Andersson
07-04-2010, 01:05
درود;

احتمال داره پورت Dv هم داشته باشه که در اونصورت فقط با 15-16 تومن میتونی یه کارت 1394 بگیری تا راحت کپچرشون کنی. بپرس بهت میگن.

.......

outpost
07-04-2010, 09:18
سلام. فکر میکنم با یو اس بی کیفیتت خیلی بیاد پایین اما چاره ی دیگه ای نداری جز خریدن یه کارت کپچر 300 هزار تومنی که بتونی کپچرش کنی

لازم نيست كارت كپچر 300 تومني بخره.

با هزينه خيلي پايينتر ميشه يك دستگاه DVD recorder خريد كه عمليات كپچر و رايت رو به خوبي و با كيفيت انجام ميده.

توي دي وي دي ريكوردرها ، برند سوني و پاناسونيك خيلي خوب هستن.

mh2002ir
07-04-2010, 19:57
لازم نيست كارت كپچر 300 تومني بخره.

با هزينه خيلي پايينتر ميشه يك دستگاه DVD recorder خريد كه عمليات كپچر و رايت رو به خوبي و با كيفيت انجام ميده.

توي دي وي دي ريكوردرها ، برند سوني و پاناسونيك خيلي خوب هستن.

سلام دوست عزیز
پیشنهاد مناسبی دادید ولی در صورتی که بشه فایل مورد نظر به کامپیوتر منتقل شود
اصولا رکوردرها تنها خروجی فایل آنها بر روی دی وی دی است و اگر هارد نیز داشته باشند متاسفانه نمی شود هارد را به کامپیوتر وصل و دیتا را منتقل کرد.
اگه جدا رکوردری با قابلیت اتصال به رایانه و منتقل شدن فایل به سیستم وجود داشته باشد ، من قصد تعویض رکوردرم را دارم و حتما خریداری خواهم کرد.