مشاهده نسخه کامل
: FC چیه؟
smartkittty
05-04-2010, 23:15
سلام
کسی در مورد RFC چیزی میدونه؟
یه توضیح ساده و کامل میخوام
همینقدر میدونم:
متون بسيار کامل ولی خشک و ثقيل که در مورد مفاهيم مختلف شبکه بحث میکنند. اين فايلها به صورت متنی و با پسوند txt هستند و بهعنوان مرجع (برای مراجعه و نه مطالعه کامل) کاربرد دارند. اين فايلها يکبار منتشر شده و هرگز تغيير داده نمیشوند (حتی اگر حاوی اشتباه باشند.)
paranoid_android
06-04-2010, 13:03
سلام
کسی در مورد RFC چیزی میدونه؟
یه توضیح ساده و کامل میخوام
همینقدر میدونم:
متون بسيار کامل ولی خشک و ثقيل که در مورد مفاهيم مختلف شبکه بحث میکنند. اين فايلها به صورت متنی و با پسوند txt هستند و بهعنوان مرجع (برای مراجعه و نه مطالعه کامل) کاربرد دارند. اين فايلها يکبار منتشر شده و هرگز تغيير داده نمیشوند (حتی اگر حاوی اشتباه باشند.)
استانداردها و پروتكل هايي كه در زمينه اينترنت ارائه ميشن و يه سند RFC براي اونها تدوين ميشه، با يه شماره منحصربفرد (RFC Number) مشخص ميشه..
اين اسناد حاوي اطلاعاتي در مورد استانداردهاي مورد استفاده در مورد اينترنت هستن كه از همان بدو شكل گيري پروژه ARPANET مطرح شدن، يعني از سال 1969.
هر استانداردي كه متولد ميشه يه سند از اون به سازمان IETF كه سازمان دهنده عمده استانداردهاي اينترنتي هستش ارسال ميشه و بعد از تاييد اين سازمان، بصورت يه RFC منتشر ميشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينكه فرموديد RFC ها عاري از اشتباه هستن و تغيير نميكنن گمان نميكنم درست باشه، بلكه اين RFC Number هست كه عوض نميشه و اگر قرار باشه تغييري در يك سند RFC داده بشه، RFC قبلي باطل و يه شماره جديد به اون تعلق ميگيره و به نوعي شماره قبلي براي هميشه بايگاني ميشه..
smartkittty
07-04-2010, 11:26
ممنون از جوابتون
اون متن رو من ننوشتم رو نت سرچ کردم تقریبا همه جا اونو نوشته بودن
با چیزایی که خوندم فهمیدم RFC تا به مرحله ی استاندارد برسه و یه سند بشه اول در حد یک پیشنهاده بعد یه پیشنویس و کلی روش کا میکنن و تحقیق میکنن و ویرایش میکنن که مشکلی نداشته باشه بعد تبدیل میشه به یه سند استاندارد و مورد استفاده همه در اینترنت
درمورد اینکه هرگز تغییر داده نمیشن! فکر میکنم حق با شماست
smartkittty
07-04-2010, 12:28
چرا دکمه تشکر برای من فعال نیست؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.