مشاهده نسخه کامل
: دانلود رايگان ادوب پريمير از کدام سايت؟؟
سلام بر دوستان
من عليرغم راهنمائيهاي دوستان از هيچ يک از سايتهاي ارائه شده نتوانستم Adobe Premier را دانلود کنم .بيشتر لينک هاي داده شده خراب بود و ارور ميداد.ممنون ميشم کمکم کنيد .
از اینجا
ولی باید عضو باشی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr Andersson
11-04-2010, 02:29
درود;
500 تومن هم تو بازار دیدم! چرا میخوای این همه وقت دانلود بزاری؟ در ضمن تو سایت Adobe کراکش رو هم گذاشتن؟؟!!:31:
یه جستجوی فارسی بزن پیدا میشه.
.......
specter-1369
28-04-2010, 12:49
سلام بر دوستان
من عليرغم راهنمائيهاي دوستان از هيچ يک از سايتهاي ارائه شده نتوانستم Adobe Premier را دانلود کنم .بيشتر لينک هاي داده شده خراب بود و ارور ميداد.ممنون ميشم کمکم کنيد .
دانلود نرم افزار Adobe Premiere CS4 v4.2 :
حجم دانلود : 1.2 گیگابایت
دانلود بخش اول:
دانلود بخش دوم:
دانلود بخش سوم:
دانلود بخش چهارم:
دانلود بخش پنجم:
دانلود بخش ششم:
دانلود بخش هفتم:
طريقه فعالسازي : برای نصب و فعالسازی می بایست نرم افزار را به صورت آزمایشی و بدون هیچ گونه سریال نامبری نصب کنید سپس محتویات پوشه کرک را در محل نصب نرم افزار کپی کنید. پس از جایگزین کردن نرم افزار را اجرا کرده که از شما سریال نامبر درخواست می کند . شما باید بدون توجه به این مورد و به صورت آزمایشی نرم افزار را اجرا کنید که خود به خود کار کرک کردن انجام می شود و در مرتبه دوم اجرا دیگر سریال نامبر درخواست نخواهد شد.
پس از نصب ، فایل Update را که به صورت جداگانه برای دانلود قرار داده شده است دریافت نموده و نصب نمائید.
دانلود آپدیت آفلاین نرم افزار به نسخه ی 4.2:
پسورد:
بنده نمی دونم این کار ممنوع هست یا نه اما این بهترین لینکی بود که از این نرم افزار پیدا کردم چون همگی از رپید شیر بودن که مشکل هست دانلود کردن از اون به هر حال اگر صلاح دیدید پست رو پاک کنید اگر کارم اشتباه هست پیشاپیش عذر می خوام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.