ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدا دادن سیستم هنگام اجرای برنامه های سنگین مخصوصا بازی.

rassool
05-04-2010, 20:42
سلام دوستان سیستم من وقتی یه برنامه خیلی سنگین یا یه بازی (مخصوصا تو بازی) سروصدا میده انگار یه سیم گیر میکنه داخل یه فن صدای وزه میده در کیسم باز کردم هرچی گوش دادم نفهمیدم از کدوم قسمته :41: . ممنون میشم کمک کنین:11:

mjzaret
06-04-2010, 00:06
در موقع اجرای بازی از بیشترین توان سیستم دارید استفاده می‌کنید. به همین علت سیستم‌تون حرارت بیشتری تولید می‌کنه و برای دفع این حرارت تولید شده استفاده از خنک کننده‌ها اجباری هست. بیشتر خنک‌کننده‌ها مکانیکی هستند و برای همین از خودشون صدا دارند.
در مورد شما بیشتر به فن CPU بر می‌گرده چون بیشترین حرارت در این قسمت تولید می‌شه. اگه در حالت عادی هیچ صدایی ندارید این سروصدا به فن CPU بر می‌گرده.
موقع اجرای بازی چند ثانیه هر یک از فن‌ها رو نگه دارید و ببینید که کدام‌یک بیشترین صدا رو ایجاد می‌کنند و بعد اقدام به تعویض اون کنید.

rassool
06-04-2010, 11:37
نه از هیچکدوم از فنهای سیستمم نیست نه از cpu نه از گرافیک ونه سه تایی دیگه همشونو بادست نگه داشتم ولی تو بازی بازم صدا میده . انگار بوق میزنه یا یه سیم گیر میکنه یه جا سیستم رو خوابوندم انگار حل شد ولی وقتی باز صافش میکنم یه چند دقیقه بعد باز شروع میکنه به صدا دادن صدا هم معلوم نیست از کجا هست سرمو میکنم تو سیستم صدا میپیچه معلوم نیست از کجاست:13:

amd>intel
06-04-2010, 11:41
پاور هم میتونه باشه

rassool
06-04-2010, 12:58
از پاورم نیست قبلا یه پاور دیگه رو سیستمم بود با اونم همین صدا میومد. یه کم پاور ضعیف بود عوضش کردم. کلا 6 ماه نمیشه سیستم رو خریدم.

mjzaret
13-04-2010, 15:16
شاید به خاطر لق بودن کیس تون این مشکل به وجود می آد. چون ورق های کیس حلبی هستند با کوچکترین تکون سر و صدای عجیبی ایجاد می کنند. دربهای بغل کیس تون رو باز کنید. فکر کنم مشکلتون همین باشه.

HORROR
13-04-2010, 21:34
ممکنه صدای هارد شما باشه موقع بازی کردن چون سیستم با سرعت اطلاعات رو از رو هارد میخونه بنابر این صای بیشتری تولید میکنه (و من فکر میکنم شما زیاد حساسین نسبت به این قضیه بهترین راهش بیخیالیه!:5:

rassool
14-04-2010, 12:29
نه از درای کیسم نیست کلا بازشون کردم ولی بازم حل نشد .اصلا معلون نیست صدا از کجا میاد میپیچه تو کیس . صداش خیلی اعصاب خورد کنه نمیشه بیخیال شد هی وصل میشه هی قطع .

mjzaret
14-04-2010, 22:39
شرمنده که این رو بیان می‌کنم. یه مقدار پشم شیشه بگیرید و بپیچید دورش که صداش قطع بشه !!!!

alpacino_2010
15-04-2010, 15:19
نه از درای کیسم نیست کلا بازشون کردم ولی بازم حل نشد .اصلا معلون نیست صدا از کجا میاد میپیچه تو کیس . صداش خیلی اعصاب خورد کنه نمیشه بیخیال شد هی وصل میشه هی قطع .

شما کلا قطعات رو از کیس خارج کنید . حتی پاور هم و بعد فن های گرافیک و سی پی یو بگرید و اگر مشکل حل نشد فن پاور رو بگرید ببنید مشکل حل می شه . اگر هم حل نشد . به احتمال زیاد پایه های فن سی پی یو روی برد محکم نبستید . چون دیگه مشکلی به غیر از اینها نمی تونه باشه . فن های درب کیس هم جدا کنید . موفق باشید . :11:

A.M.D.D.E.V.I.L
15-04-2010, 15:22
شما اگه خیلی عصبی هستید 2 تا پنبه بکنید رو گوشتون و حله

rassool
15-04-2010, 19:16
شما کلا قطعات رو از کیس خارج کنید . حتی پاور هم و بعد فن های گرافیک و سی پی یو بگرید و اگر مشکل حل نشد فن پاور رو بگرید ببنید مشکل حل می شه . اگر هم حل نشد . به احتمال زیاد پایه های فن سی پی یو روی برد محکم نبستید . چون دیگه مشکلی به غیر از اینها نمی تونه باشه . فن های درب کیس هم جدا کنید . موفق باشید . :11:
راه حل خوبه حتما فردا امتحان میکنم :11:

شما اگه خیلی عصبی هستید 2 تا پنبه بکنید رو گوشتون و حله
خسته نباشی استاد با این همه فکر :31: . اعصاب دارم ولی واقعا صداش بده یه کم بلنده اگه کم بود میشد صرف نظر کرد:41:

kafepaeto
17-04-2010, 20:44
دوست عزیز نوع کیس شما از ورقه نازک میباشد که با بالا رفتن دور فن تولید صدا کرده و چون لرزش در وسط سینه مین برد تشدید میشود باعث بالا رفتن صدای نا هنجار بر روی درهای کیس میشود و این عمل ازنازکی قطر ورق کیس و خوب پرچ نشدن پایه های درونی کیس و خود سینه کیس میباشد ... شما زمانی که کیس به صدا میافتد دست خورد را برروی کیس گذاشته و اگر لرزش حاصل با قدرت زیادی بر روی دست خود احساس میکنید آنوقت مطمئن باشید که کیس شما از ورق نازک ساخته و کلیه پرچهای آن خوب سفت نیستند .

بهتر است فوم پلاستیک برای درب کیس و سینه مین برد استفاده کنید و کیس خود را بر روی یک پاچه چند لایه کتان قرار دهید .

:10:

MehDi79H
17-05-2016, 07:15
مال من همینطوری صدا میده! حتی وقتی بازی سنگین اجرا نمیکنم...
ضمنا سیتم هم عمری نداره و تازه ست..