مشاهده نسخه کامل
: برای کار طراحی و چاپ چه مانیتوری بخرم ؟
سلام
همانطور که می دانید بسیاری از کسانی که در امر چاپ و طراحی فعالیت می کنند ترجیح می دهند از مانیتور های CRT استفاده کنند. زیرا اولا نور صفحه نمایش آنها همیشه یکنوخت است ، از زاویه های مختلف رنگ ها تغییر نمی کند. و از همه مهمتر رنگ ها را تغییر نمی دهند.
از وقتی که پردازشگر های دیجیتال برای بهبود کیفیت تصاویر بر روی مانیتورها و تلوزیون های LCD و LED نصب می شوند ، بیشتر این پردازنده ها برای بهبود کیفیت رنگ ها اغلب طیف های میانی رنگ را باز تر کرده تا جلوه رنگ ها بهتر شده تا بیننده را مجذوب خود کند.
هر چند بالا بودن کنتراست باعث می شود بیننده تصاویر جالب تر و بهتری را ببیند ولی متاسفانه چون برخی رنگ ها تغییر می کنند در کارهایی مثل طراحی های گرافیکی و چاپ چندان مناسب نیستند.
من دنبال مانیتوری هستم که برای کارم مناسب باشد. ترجیحا ورودی DVI یا HDMI داشته باشد. بین 20 تا 22 اینچ.
کسی مانیتور خوبی سراغ داره ؟
متشکر
سلام
صحبت هاتون درباره تغییر رنگ و غیر واقعی بودن تصاویر در LCD های جدید کاملا درسته ... چقدر می تونید هزینه کنید ؟
ProGamer
06-04-2010, 13:06
الان ديگه براي كار گرافيكي نبايد از تكنولوژي منسوخ شده اي مثل CRT استفاده كرد. چرا كه مضرات زيادي داره
یک نوع فن آوری خاص وجود داره بنام IPS Panel که اختصاصا برای LCD های حرفه ای با نمایش کیفیت و پالت رنگ طبیعی ساخته شده و در بعضی مدلها هم بکار رفته،اما قیمت بالاتری نسبت به پانلهای معمولی TN دارن
بعضی مدلهای مانیتور برند DELL از این نوع هستن ،ضعفشون هم توی سرعت پاسخگویی هست که باعث میشه برای بازی مناسب نباشن.
مانيتور هاي LG هم اين پنل رو دارن ولي فقط مدل هاي زير كه بايد بتوني پيداشون كني . چون تا جايي كه من ميدونم ماديران نداره اين پنل ها رو و بايد از كسي بخواي برات بياره
W3000H كه فقط dvi داره
W2600HP كه فقط dvi داره
W2420R كه هم hdmi داره و هم dvi
W2220P كه هم hdmi داره و هم dvi
سلام
اکثر مانیتور های بازار به جای اینکه رنگ ها رو به شکل واقعی نشون بدند .;به شکلی زیباتر نشان میدهن.و برای کارهایی نظیر کار شما مناسب نیستند.
لطفا بودجتونو مشخص کنید تا stream جان که اطلاعاتی جامع در این زمینه دارند راهنماییتون کنند.
سلام
صحبت هاتون درباره تغییر رنگ و غیر واقعی بودن تصاویر در LCD های جدید کاملا درسته ... چقدر می تونید هزینه کنید ؟
سلام
متشکرم از پاسخهای شما.
بین 300 تا 350 . نهایتا 375 .
راستی یک سوال دیگر :
هرچند کیفیت نمایشی LED ها مطمئنا بهتر از LCD ها است ولی آیا برای هدف من تفاوتی هم می کنند که LED برتری داشته باشد ؟
لطفا نظرتان را در مورد این مانیتور هم بفرمایید Samsung XL2370
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط قیمت جدید آن و اینکه اصلا در بازار موجود هست یا نه را نمی دانم :
بودجه ام را گفتم !
راستی یک سوال دیگر :
هرچند کیفیت نمایشی LED ها مطمئنا بهتر از LCD ها است ولی آیا برای هدف من تفاوتی هم می کنند که LED برتری داشته باشد ؟
کسی نظری ندارد ؟
قیمتش را 345 گیر آوردم. (فکر کنم با ضمانت سام سرویس.)
می خواهم بروم این را بخرم ها ... !
alpha007
12-04-2010, 18:25
بودجه ام را گفتم !
کسی نظری ندارد ؟
قیمت از کجا اوردی بگو با هم بریم بخریم
منم دنباله مانیتورم
هرکس یه مدلیو که خودش عاشقشه معرفی میکنه ولی 2370 یه چیزه دیگه ست
دوست داشتی پیغام خصوصی بده بیشتر گپ بزنیم درباره مانیتور
شما هم 2370 طالب شدی؟
:40:
:31:
اره بابا نمیدونم چرا دلم به الجی نیست البته خیلیها میگن الجی خوبه مثله اونأی که میگن ۲۳۷۰ خوبه ولی جوابی که از طرفه دارندگان و فروشنده گان LG شنیدم زیاد منطقی نبود البته منظورم بچههای سایت نیست:46:
مثلا یه چیزی که خیلی از طرفه طرفداران الجی میشنوم اینه که میگن ۲۳۷۰ رو کاغذ خوبه ولی تو عمل این توری نیست:16:
ولی بازم از مقایسه هایی که انجام دادم تا الان سامسونگ بهتره البته اگه نظر جدیدی نیاد و ما دوباره دو به شک بشیم:8:
و از همهٔ دوستان دعوت میکنم که در این بحث شرکت کنن تا این دو مدلو بهتر بشناسیم:42:
alpha007
12-04-2010, 19:34
:31:
اره بابا نمیدونم چرا دلم به الجی نیست البته خیلیها میگن الجی خوبه مثله اونأی که میگن ۲۳۷۰ خوبه ولی جوابی که از طرفه دارندگان و فروشنده گان LG شنیدم زیاد منطقی نبود البته منظورم بچههای سایت نیست:46:
مثلا یه چیزی که خیلی از طرفه طرفداران الجی میشنوم اینه که میگن ۲۳۷۰ رو کاغذ خوبه ولی تو عمل این توری نیست:16:
ولی بازم از مقایسه هایی که انجام دادم تا الان سامسونگ بهتره البته اگه نظر جدیدی نیاد و ما دوباره دو به شک بشیم:8:
و از همهٔ دوستان دعوت میکنم که در این بحث شرکت کنن تا این دو مدلو بهتر بشناسیم:42:
منم زیاد درباره نقدهای بی پایه و اساس xl2370 شنیدم
اگه پست های قبلیه من یا پستهایی که تو تاپیکهای دیگه دادم رو بخونید متوجه منظورم میشید
مثلا یه بنده خدایی میگفت این مانیتور چشم رو خراب میکنه
در صورتیکه هنوز چند ماه نیست که این مانیتور اومده بیرون اونوقت طرف خودش که الجی مثلا 2286 یا 2261 یا فلان مدل رو داره مرتب سعی در خراب کردن این مانیتور داره
چی بهش میرسه نمیدونم، انگار نماینده الجی کره بهش مدال میده،
یا اینکه همین موردی که شما فرمودید گفتن:رو کاغذ خوبه ولی تو عمل این توری نیست این حرف یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟؟
الجی ها رو کاغذ خوبن؟
بنظرم تو این دسته مانیتورها 2370 جزء بهترین هاست
برای اطلاع همه دوستان هم میگم معتبرترین ریویو ها تو نت مربوط به xl2370 هستش
اونم ریویو های فنی و حساب شده
نه اینکه چشمو خراب میکنه،یا چرا رو کاغذ فلانه و اینا....
ریویو هایی با مباحث فنی و کاربردی که هرکسی بخونه کاملا قضیه دستش میاد
سلام
متشکرم از پاسخهای شما.
با این بودجه محصول مطلوبی نمی تونید تهیه کنید.
راستی یک سوال دیگر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط قیمت جدید آن و اینکه اصلا در بازار موجود هست یا نه را نمی دانم :
برای هدف شما تفاوتی نمی کنه، به خصوص زمانی که اون مانیتور LED ؛ Edge-lit هم باشه (مثل همین Samsung XL2370) ... محصولات حرفه ای این کار هم اکثرا LED نیستند.
+
این Samsung XL2370 محصول خوبیه، ولی یک محصول فوق العاده نسبت به بقیه نیست و حتی ارزش تفاوت قیمتی رو هم که با مدل های پایین تر داره، نداره . البته با این قیمت چیز بهتری هم پیدا نمی کنید.
منم زیاد درباره نقدهای بی پایه و اساس xl2370 شنیدم
اگه پست های قبلیه من یا پستهایی که تو تاپیکهای دیگه دادم رو بخونید متوجه منظورم میشید
مثلا یه بنده خدایی میگفت این مانیتور چشم رو خراب میکنه
در صورتیکه هنوز چند ماه نیست که این مانیتور اومده بیرون اونوقت طرف خودش که الجی مثلا 2286 یا 2261 یا فلان مدل رو داره مرتب سعی در خراب کردن این مانیتور داره
چی بهش میرسه نمیدونم، انگار نماینده الجی کره بهش مدال میده،
یا اینکه همین موردی که شما فرمودید گفتن:رو کاغذ خوبه ولی تو عمل این توری نیست این حرف یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟؟
الجی ها رو کاغذ خوبن؟
بنظرم تو این دسته مانیتورها 2370 جزء بهترین هاست
برای اطلاع همه دوستان هم میگم معتبرترین ریویو ها تو نت مربوط به xl2370 هستش
اونم ریویو های فنی و حساب شده
نه اینکه چشمو خراب میکنه،یا چرا رو کاغذ فلانه و اینا....
ریویو هایی با مباحث فنی و کاربردی که هرکسی بخونه کاملا قضیه دستش میاد
صحبت های بی پایه و اساس درباره این سری سامسونگ خیلی زده میشه (خرابی زیاد، اذیت کردن چشم، عمر پایین، روشنایی نامناسب، ...) ، ولی روی این مدل تبلیغ بیخود زیاد صورت گرفته و آش دهن سوزی نسبت به بقیه نیست ... گرچه میشه لقب "بهترین تصویر" رو در رده زیر 350 محصولات بازار بهش داد (فقط بهترین تصویر، نه بهترین از همه نظر) ، ولی اختلاف محسوسی هم با بقیه نداره.
البته محصول های LG هم همین هستن ... هیچ کدوم برتر مطلق نیستند و توی بعضی فاکتورها هر کدوم بهتر عمل کردند.
alpha007
12-04-2010, 21:40
با این بودجه محصول مطلوبی نمی تونید تهیه کنید.
برای هدف شما تفاوتی نمی کنه، به خصوص زمانی که اون مانیتور LED ؛ Edge-lit هم باشه (مثل همین Samsung XL2370) ... محصولات حرفه ای این کار هم اکثرا LED نیستند.
+
این Samsung XL2370 محصول خوبیه، ولی یک محصول فوق العاده نسبت به بقیه نیست و حتی ارزش تفاوت قیمتی رو هم که با مدل های پایین تر داره، نداره . البته با این قیمت چیز بهتری هم پیدا نمی کنید.
صحبت های بی پایه و اساس درباره این سری سامسونگ خیلی زده میشه (خرابی زیاد، اذیت کردن چشم، عمر پایین، روشنایی نامناسب، ...) ، ولی روی این مدل تبلیغ بیخود زیاد صورت گرفته و آش دهن سوزی نسبت به بقیه نیست ... گرچه میشه لقب "بهترین تصویر" رو در رده زیر 350 محصولات بازار بهش داد (فقط بهترین تصویر، نه بهترین از همه نظر) ، ولی اختلاف محسوسی هم با بقیه نداره.
البته محصول های LG هم همین هستن ... هیچ کدوم برتر مطلق نیستند و توی بعضی فاکتورها هر کدوم بهتر عمل کردند.
با این وجود تا 400 تومان چی میتونی پیشنهاد بدی؟
من تو این مدت چند تا مانیتور پنل ips رو امتحان کردم
درسته مانیتورهای ردیفی بودن برای کارای طراحی و گرافیک، اما برای بازی به دلیل نیاز به سرعت پاسخگویی پایین شاید مناسب نباشن
اصلا نیازی هم به این مانیتورها احساس نمیشه
1100000 تومان برای مانیتور واقعا زیاده
مبالغ بالاتری هم هست
بگذریم.......
شما تا 400 تومان از الجی یا سام یا برندهای دیگه چی پیشنهاد میدی؟
با این وجود تا 400 تومان چی میتونی پیشنهاد بدی؟
شما تا 400 تومان از الجی یا سام یا برندهای دیگه چی پیشنهاد میدی؟
همونطور که توی پست قبلی هم گفتم:
البته با این قیمت چیز بهتری هم پیدا نمی کنید.
برای کار ایشون با اینکه مانیتور رزولوشن مناسبی هم نداره ولی محصول بهتری نیست. اگه استفاده چیز دیگه باشه (مثلا بازی) گزینه های دیگه ای هم وارد میشن.
من تو این مدت چند تا مانیتور پنل ips رو امتحان کردم
درسته مانیتورهای ردیفی بودن برای کارای طراحی و گرافیک، اما برای بازی به دلیل نیاز به سرعت پاسخگویی پایین شاید مناسب نباشن
مانیتور های IPS هم داریم که از نظر زمان پاسخگویی ضعف محسوسی نداشته باشند و شاید از خیلی از این TN های به اصطلاح 2 یا 5 میلی ثانیه هم بهتر باشن، ولی خب به کل خرید IPS برای بازی به سه دلیل کاملا بی معنیه:
1. مهمترین فاکتورهای مانیتور برای بازی Response Time و Input Lag هستند، که IPS / VA ها در هر دو نسبت به TN های خوب و درجه یک ضعیف تر هستند با اینکه قیمت جندین برابر دارند.
2. برای بازی کردن نیازی به اون تفکیک رنگ نیست.
3. سازنده ها بازیها رو با فرض اینکه قراره روی مانیتور TN اجرا بشند طراحی می کنند، و اصلا بازیها نمی تونند از اون قدرت تفکیک بالای مانیتورهای حرفه ای تر استفاده کنند.
+
در این پست صحبتی از "بازی" نشد، و پست قبلی من صحبتی از IPS نکردم، و البته صحبت دربارش در این محدوده بودجه به کل بی معنیه. اگه از محصولات حرفه ای حرف زدم به خاطر این بود که بدون وارد شدن به جزئیات فقط اشاره ای داشته باشم که محصولات حرفه ای هم هستند.
اصلا نیازی هم به این مانیتورها احساس نمیشه
1100000 تومان برای مانیتور واقعا زیاده
مبالغ بالاتری هم هست
بگذریم.......بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنید. نمی دونم شما چطور یا با چه تجهیزاتی اون چند مانیتور IPS رو امتحان کردید ولی مسلما نیاز بهشون کاملا احساس میشه (اگه نمی شد اینقدر مانیتور IPS توی بازار نمی دیدیم!)
اگه استفاده حرفه ای باشه، 1100 دلار برای یک مانیتور حرفه ای مبلغ به کل ناچیزیه و خیلی بالاتر از این هم کاملا ارزشش رو داره... ولی اگه صرفا برای اینکه بگیم این مانیتورها خوبه قصد خرید داشته باشیم که کلا نباید دنبال این محصولات باشیم. تصویر IPS ها حتی شاید برای خیلی از یوزرهای عادی جذاب هم نباشه.
در کل از بحث تاپیک منحرف نشیم، مانیتور ViewSonic VP2365wb یا Dell 2209WA رو هم در نظر داشته باشید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرچه اطمینان خاصی دارم در بازار پیدا نمیشن، ولی هر دو برای شما نسبت به XL2370 محصولات کاملا مناسب تری هستند. اگه گذرتون بهشون خورد در خریدشون شک نکنید.
برای کار ایشون با اینکه مانیتور رزولوشن مناسبی هم نداره ولی محصول بهتری نیست. اگه استفاده چیز دیگه باشه (مثلا بازی) گزینه های دیگه ای هم وارد میشن.
رزولوشن مناسبی نداره ؟
1080*1920 رزولوشن کمی هست ؟
اگه استفاده حرفه ای باشه، 1100 دلار برای یک مانیتور حرفه ای مبلغ به کل ناچیزیه و خیلی بالاتر از این هم کاملا ارزشش رو داره... ولی اگه صرفا برای اینکه بگیم این مانیتورها خوبه قصد خرید داشته باشیم که کلا نباید دنبال این محصولات باشیم. تصویر IPS ها حتی شاید برای خیلی از یوزرهای عادی جذاب هم نباشه.
حق با شماست. کسی که کار حرفه ای می کنه می دونه که تفکیک پذیری رنگ چقدر لازمه. مثلا وقتی روی طیف های نزدیک سفید و طیف های رنگی نزدیک سیاه کار می کنید مشکلات مانیتورهای موجود را کاملا حس خواهید کرد.به عنوان مثال رنگ زرشکی تیره با قهوه ای سیر و یا سورمه ای سیر با چشم خیلی مشخص نیست.
البته من مجبور شده ام خودم را تا حدی نیز سازگار کنم . بر اسا تجربه و همچنین طراحی با استفاده از کد های رنگ کمی مشکلاتم کمتر شده. ولی خوب مثلا می خواهید یک کار به مشتری نشان دهید که تایید کنه ، اون نمی تونه تصورات و تجربه شما را داشته باشه. بگذریم ...
راستش من اینقدر بودجه ندارم که صرف مانیتور کنم. می خواستم حد اقل در حد توانم انتخاب بهتری داشته باشم.
در کل از بحث تاپیک منحرف نشیم، مانیتور ViewSonic VP2365wb یا Dell 2209WA رو هم در نظر داشته باشید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرچه اطمینان خاصی دارم در بازار پیدا نمیشن، ولی هر دو برای شما نسبت به XL2370 محصولات کاملا مناسب تری هستند. اگه گذرتون بهشون خورد در خریدشون شک نکنید.
ببینم می تونم پیداشون کنم ، خبر می دهم.
متشکر
ProGamer
13-04-2010, 14:02
بودجه ام را گفتم !
کسی نظری ندارد ؟
دوست عزيز. مسئله LED يا LCD بودن نيست. مسئله نوع پنل هست . نوع پنل اگر TN باشه سيستم تنظيم رنگ مانيتور بايد SRGB باشه. كه 2286 تنها مانيتور با اين تنظيم رنگه
در غير اينصورت اگه LED با پنل RGB باشه كه رنگ ها خيلي اوت هستن. اگر 2370 براي طراحي ميخواي بخري همون CRT بخري بهتره
alpha007
13-04-2010, 17:18
دوست عزيز. مسئله LED يا LCD بودن نيست. مسئله نوع پنل هست . نوع پنل اگر TN باشه سيستم تنظيم رنگ مانيتور بايد SRGB باشه. كه 2286 تنها مانيتور با اين تنظيم رنگه
در غير اينصورت اگه LED با پنل RGB باشه كه رنگ ها خيلي اوت هستن. اگر 2370 براي طراحي ميخواي بخري همون CRT بخري بهتره
جدا من متوجه نشدم شما چه پدر کشتگی با 2370 داری؟
راستشو بگو مانیتوره خودت 2286 ه نه؟
بابا بزار هر کی راه خودشو بره
اصلا بزار آپ پاکی رو بریزم رو دستت: آقاجون سامسونگ اصلا آشغالترین مانیتور ، سامسونگ چینی آشغال
الجی هم بهترین مانیتور تو کل کهکشان راه شیری و فراتر از اون !
تازه تو نت خوندم که فضانوردهای ناسا تو شاتل هاشون مانیتوره الجی 2286 دارن
ای بابا
دست بردار دیگه...
شما اصلا 2370 رو از نزدیک دیدی؟ کار کردی باهاش که مرتب داری لیف و صابون میکشیش؟
چرا تو این پست وقتی ازتون میپرسه :
3-کدوم مانیتور (ال ای دی یا ال سی دی ) برای چشمها ضررش کمتره؟چرا ؟
میگید : 3- فقط 2286 ال جي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جواب چراش رو نمیدید؟
واقعا 2286 برای چشم بی ضرره و 2370 انسان رو کور میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی دلیل هیچ وقت حرف نزن
کجا xl2370 می فروشن؟
البته اگر 2370LED (که توی لیست زیر آمده) همون XL2370 باشه در لینک زیر توی لیست قیمت مربوط به 89/01/17 قیمتش 349 هزار تومان هست. شاید اگر کسی این را بعد از این تاریخ باز کنه متفاوت باشه.
این لیست یکی از مراجع به روز قیمت قطعات کامپیوتر در شیراز و حومه است معمولا تمام فروشنده های بازار کامپیوتر شیراز این لیست را جلوی مشتری می گذارند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
ProGamer
14-04-2010, 08:34
همونطور که توی پست قبلی هم گفتم:
مانیتور های IPS هم داریم که از نظر زمان پاسخگویی ضعف محسوسی نداشته باشند.
آيا پنل IPS به جز كار طراحي كاربرد ديگه اي هم داره؟؟؟
رزولوشن مناسبی نداره ؟
حق با شماست. کسی که کار حرفه ای می کنه می دونه که تفکیک پذیری رنگ چقدر لازمه. مثلا وقتی روی طیف های نزدیک سفید و طیف های رنگی نزدیک سیاه کار می کنید مشکلات مانیتورهای موجود را کاملا حس خواهید کرد.به عنوان مثال رنگ زرشکی تیره با قهوه ای سیر و یا سورمه ای سیر با چشم خیلی مشخص نیست.
متشکر
شما حتما ميخواي پنلت IPS باشه؟ چرا يه سر نميري پايتخت. يا بازار ايرانيان . اونجا يه سري دست دوم هم ميتوني پيدا كني با قيمت كمتر از 1000 $
ميتوني اگر بين دو مدل شك داري يه كاري بكني . فايل يكي از كارات رو كه چاپ كردي رو بريز رو فلش و ببر تو مغازه و با هر دو مانيتور 2370 و 2286 ببين فايلو و با كار چاپي مقايسه كن و بببين كودوم به كارت نزديك تره. اين طوري مطمئن تر از هر روشي هست
شما حتما ميخواي پنلت IPS باشه؟ چرا يه سر نميري پايتخت. يا بازار ايرانيان . اونجا يه سري دست دوم هم ميتوني پيدا كني با قيمت كمتر از 1000 $
ميتوني اگر بين دو مدل شك داري يه كاري بكني . فايل يكي از كارات رو كه چاپ كردي رو بريز رو فلش و ببر تو مغازه و با هر دو مانيتور 2370 و 2286 ببين فايلو و با كار چاپي مقايسه كن و بببين كودوم به كارت نزديك تره. اين طوري مطمئن تر از هر روشي هست
اتفاقا ایده ی خوبی است.
منتها اول باید XL2370 ای را پیدا کنم که وقتی طرف بازش کرد نگه باید ببری اش.ضمنا همون جا هم یک 2286 باشه. مشکل سوم هم اینه که من شیرازم.:31:
ProGamer
14-04-2010, 09:23
اتفاقا ایده ی خوبی است.
منتها اول باید XL2370 ای را پیدا کنم که وقتی طرف بازش کرد نگه باید ببری اش.ضمنا همون جا هم یک 2286 باشه. مشکل سوم هم اینه که من شیرازم.:31:
آهان من تهرانم ميبينم 2286 پشت ويترينه و اونجا ميتوني بري امتحان كني. ولي 2370 رو نميدونم . ضمن اينكه الان خيلي كمياب شده. به هرحال هرچي خريدي مباركت باشه.
به ما هم اطلاع بده و بگو چي خريدي و چند حريدي و راضي يا نه. در ضمن منم همشهريتم كاكو. شيرازيم ولي فعلا كه افتاديم تهران. خوش به حالت ارديبهشت شيراز محشره
رزولوشن مناسبی نداره ؟
1920x1080 رزولوشن "کمی" نیست، رزولوشن مناسبی برای طراحی نیست. رزولوشن استاندارد برای طراحی 1920x1200 (و در مرحله بعد، 1680x1050 است که 16:10 هستند) ، اگه دقت کنید به جز یکی دو مورد استثنا مانیتورهای ویژه طراحی هم همگی 16:10 هستند.
آيا پنل IPS به جز كار طراحي كاربرد ديگه اي هم داره؟؟؟استفاده اصلی که طراحی و پزشکی است، ولی خب در تلویزیون ها هم از IPS استفاده میشه (LCD های سایز پایین پاناسونیک، یا محصولات LG و Philips ، یا جدیدا Apple iPad ) از IPS استفاده می کنند. ولی اولین و مهمترین استفاده نهایتا همون طراحی و پزشکی است.
البته خب محصولاتی که زمان پاسخدهی متوسط رو به خوبی دارند رو میشه برای استفاده عادی هم استفاده کرد، البته در صورتی که هزینه اش معقول باشه، و خب تجربه خیلی خوبی برای سیستم های Multimedia ارائه میدن.
الان مدتیه استفاده از IPS و VA توی سیستم های Multimedia بیشتر شده (چون پنل هایی کمی ضعیف تر از IPS های قبل، با زمان پاسخگویی مناسب و قیمت معقول طراحی شده )
البته این کار کار خوب و دقیقیه، ولی باید پروفایل پرینت دقیقا مشخص باشه و با پرینتر حرفه ای هم پرینت شده باشه، و در مرحله بعد باید موقع تست مانیتورها کالیبره بشن. یعنی باید عکس رو بگذارید کنار تصویر و با دستکاری تنظیمات سعی کنید چند طیف رنگ رو نزدیک به عکس کنید و ببینید در نزدیک ترین حالت چقدر در طیف های دیگه تفاوت ایجاد میشه.
آهان من تهرانم ميبينم 2286 پشت ويترينه و اونجا ميتوني بري امتحان كني. ولي 2370 رو نميدونم . ضمن اينكه الان خيلي كمياب شده. به هرحال هرچي خريدي مباركت باشه.
به ما هم اطلاع بده و بگو چي خريدي و چند حريدي و راضي يا نه. در ضمن منم همشهريتم كاكو. شيرازيم ولي فعلا كه افتاديم تهران. خوش به حالت ارديبهشت شيراز محشره
به به چقدر انجمن از شیراز اینجا عضو داریم :27: ما هم نصفه نیمه اصل و نصبمون از شیراز می گذره! :31:
1920x1080 رزولوشن "کمی" نیست، رزولوشن مناسبی برای طراحی نیست. رزولوشن استاندارد برای طراحی 1920x1200 (و در مرحله بعد، 1680x1050 است که 16:10 هستند) ، اگه دقت کنید به جز یکی دو مورد استثنا مانیتورهای ویژه طراحی هم همگی 16:10 هستند.
استفاده اصلی که طراحی و پزشکی است، ولی خب در تلویزیون ها هم از IPS استفاده میشه (LCD های سایز پایین پاناسونیک، یا محصولات LG و Philips ، یا جدیدا Apple iPad ) از IPS استفاده می کنند. ولی اولین و مهمترین استفاده نهایتا همون طراحی و پزشکی است.
البته خب محصولاتی که زمان پاسخدهی متوسط رو به خوبی دارند رو میشه برای استفاده عادی هم استفاده کرد، البته در صورتی که هزینه اش معقول باشه، و خب تجربه خیلی خوبی برای سیستم های Multimedia ارائه میدن.
الان مدتیه استفاده از IPS و VA توی سیستم های Multimedia بیشتر شده (چون پنل هایی کمی ضعیف تر از IPS های قبل، با زمان پاسخگویی مناسب و قیمت معقول طراحی شده )
البته این کار کار خوب و دقیقیه، ولی باید پروفایل پرینت دقیقا مشخص باشه و با پرینتر حرفه ای هم پرینت شده باشه، و در مرحله بعد باید موقع تست مانیتورها کالیبره بشن. یعنی باید عکس رو بگذارید کنار تصویر و با دستکاری تنظیمات سعی کنید چند طیف رنگ رو نزدیک به عکس کنید و ببینید در نزدیک ترین حالت چقدر در طیف های دیگه تفاوت ایجاد میشه.
به به چقدر انجمن از شیراز اینجا عضو داریم :27: ما هم نصفه نیمه اصل و نصبمون از شیراز می گذره! :31:
:37:
آقای STREAM شما همرو راهنمایی کردی حالا اگه میشه بیا آب پاکی رو بریز رو دسته ما آقا برایه گیم اگه خودت بودی XL2370 برمیداشتی یا 2286 LG
3dmaxacad
14-04-2010, 20:35
سلام من دیروز یه پاسخ ارسال کردم اما امروز حذف شده
از مدیریت سایت می خوام بفرمایند چرا پاسخ من حذف شده؟ من نوشته بودم از کجا xl2370 می فروشن؟
از دوستان هم تقاضا می کنم یه جمع بندی داشته باشن بحث خیلی دچار ابهام شده
الان xl2370 موجود نیست و سوال ن این بود از کجا می شه تهیه کرد؟
ممنون
:37:
آقای STREAM شما همرو راهنمایی کردی حالا اگه میشه بیا آب پاکی رو بریز رو دسته ما آقا برایه گیم اگه خودت بودی XL2370 برمیداشتی یا 2286 LG
دوست عزیز وسط یک تاپیک دیگه یک سوال بی ربط رو نمی پرسند! سوالتون رو جای درست مطرح کنید (تاپیک جدید) تا بهش پاسخ داده بشه.
سلام من دیروز یه پاسخ ارسال کردم اما امروز حذف شده
از مدیریت سایت می خوام بفرمایند چرا پاسخ من حذف شده؟ من نوشته بودم از کجا xl2370 می فروشن؟
از دوستان هم تقاضا می کنم یه جمع بندی داشته باشن بحث خیلی دچار ابهام شده
الان xl2370 موجود نیست و سوال ن این بود از کجا می شه تهیه کرد؟
ممنون
به دو دلیل،
1. سوالتون هیچ ربطی به بحث این تاپیک نداشت.
2. قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید: سخنی در رابطه با انجمن "مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات" ، قبل از فعالیت مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعالیت این بخش از انجمن محدود به معرفی قطعات است، و هیچ نوع کمک در زمینه خرید قطعات یا معرفی محل خرید در حیطه فعالیت های این انجمن نیست و نخواهد بود.
متاسفانه در انجمن سخت افزار P30world نمی تونید به پاسخ سوالتون برسید.
موفق باشید.
3dmaxacad
15-04-2010, 19:06
دوست عزیز وسط یک تاپیک دیگه یک سوال بی ربط رو نمی پرسند! سوالتون رو جای درست مطرح کنید (تاپیک جدید) تا بهش پاسخ داده بشه.
به دو دلیل،
1. سوالتون هیچ ربطی به بحث این تاپیک نداشت.
2. قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید: سخنی در رابطه با انجمن "مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات" ، قبل از فعالیت مطالعه کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعالیت این بخش از انجمن محدود به معرفی قطعات است، و هیچ نوع کمک در زمینه خرید قطعات یا معرفی محل خرید در حیطه فعالیت های این انجمن نیست و نخواهد بود.
متاسفانه در انجمن سخت افزار P30world نمی تونید به پاسخ سوالتون برسید.
موفق باشید.
سلام
فکر میکنم بشه کلمات طوری انتخاب کرد که مودبانه تر باشه
بعد هم سوال من بسیار هم مربوطه عنوان انجمن هم همین موضو جالب اینجاست بخشی از بحث ها با پس زمینه بازار یابی انجام می شه و اگر کسی پرسید از کجا می شه تهیه کرد بی ربط بوده!!
لطفا دوستان در این مورد نظر بدن تا نظر جمع هم منعکس بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.