مشاهده نسخه کامل
: هفته 31 لالیگا / ال کلاسیکو 160 / بارسا برد و به صدر بازگشت!
تا حالا دقت کردی که اسم ویارئال به صورت villareal نوشته میشه ؟ یا کاپدویا به صورت capdevila ? اینم دقیقا مثل همونه که پلگرینی نوشته میشه ولی تلفظ صحیحش پیگرینیه ، و توی گزاشگرها و کارشناسها تنها فردوسی پوره که درست اسمش رو تلفظ میکنه و بقیه میگن پلگرینی .
البته صحیحش کاپدویلا هست چون یک L داره ... تو زبان اسپانیایی دبل L "ی" تلفظ میشه مثه دیوید ویا "David Villa"
اینیستا: هنوز هفت بازی دیگر باقی مانده است
هافبک اسپانیایی گفت هم تیمی هایش می دانند که هنوز قهرمانی را به دست نیاورده اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک ملی پوش بارسلونا، پس از پیروزی 2-0 تیمش مقابل بارسلونا به هم تیمی هایش هشدار داد و تاکید کرد که هنوز تا پایان رقابت های این فصل هفت بازی جذاب و نفس گیر باقی مانده است.
گل های مسی و پدرو پیروزی بارسلونا را در بازی دیشب رقم زد و حتی در صورتی که دو تیم هم امتیاز شوند، نتایج بهتر بارسا در دیدارهای رو در رو موجب برتری آنها خواهد شد. علی رغم موقعیت خوب بارسلونا، اینیستا اعتقاد دارد که آبی و اناری ها تا زمانی که جام قهرمانی را بالای سر نبردند نباید تمرکزشان را از دست بدهند. او پس از بازی دیشب گفت:" بازیکنان می دانند که چه کاری باید انجام دهند. ما می دانیم که در بازی بزرگی به پیروزی رسیدیم اما هنوز هفت بازی دیگر تا انتهای رقابت ها باقی مانده و نباید دست از تلاش برداریم."
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پدرو: گل قشنگی زدم
بازیکن جوان بارسا از گلزنی در ال کلاسیکو بسیار خوشحال است.
سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسلونا که گل دوم تیمش را در بازی دیشب وارد دروازه رئال مادرید کرد از گلزنی در مقابل حریف بسیار خوشحال است اما او نیز مانند سایر هم تیمی هایش می داند که هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
او گفت:" من از پیروزی تیم بسیار خوشحالم. نتیجه خوبی بود و گلی که به ثمر رساندم برایم بسیار مهم بود. من موقعیت کاسیاس را دیدم و به خوبی توپ را به گوشه دروازه هدایت کردم. بی تردید این دیدار بازی مهمی بود اما هنوز بازی های زیادی باقی مانده و نباید از همین حالا خودمان را قهرمان بدانیم."
2010/4/11
مدافع کهکشانی ها اعتقاد دارد که باید از این شکست درس بگیرند.
سایت گل- رائول آلبیول، مدافع رئال مادرید، پس از دیدار دیشب تیمش مقابل بارسا تایید کرد که تیم حریف، حداقل در حال حاضر تیم بهتری است.
بارسلونا در بازی دیشب بازی بهتری به نمایش گذاشت و به لطف گل های مسی و پدرو میزبانش را شکست داد. اینک شاگردان گواردیولا با سه امتیاز اختلاف نسبت به رئال در صدر قرار دارند.
مدافع سابق والنسیا پس از بازی به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر حقیقت این است که بارسلونا تیم بهتری است. آنها واقعا سازماندهی خوبی دارند. ما باید کمی بهتر شویم. باید به آنها تبریک گفت. بازی دشواری بود. ما باید پیشرفت کنیم و تلاش کنیم که در بازی های باقی مانده به پیروزی برسیم."
آلبیول تاکید کرد که هم تیمی هایش باید از اشتباهاتی که در بازی دیشب داشتند، درس بگیرند. " ما یک فرصت خوب را برای اینکه 3 امتیاز پیش بیفتیم، از دست دادیم. هنوز هفت بازی دیگر باقی مانده و باید منتظرب مانیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد. ما در خانه نتوانستیم به پیروزی برسیم در روزی که اشتیاق زیادی برای برد داشتیم اما توان پیروزی نداشتیم. ما باید از این شکست درس بگیریم و بدانیم که باید پیشرفت کنیم."
2010/4/11
sia-saketi
11-04-2010, 20:39
باریکلا کلی از باخت رئال حال کردم!
D r i v e r
11-04-2010, 21:03
باریکلا کلی از باخت رئال حال کردم!
شما هم هر تیمی میبازه حال میکنه برای خودت ها :27:
زنده باد رئال :40:
mashhadkhafan
11-04-2010, 21:11
سلام
باخت رو تسلیت میگم
از صفحه 20 دوباره تک تکشو خوندم
بچه ها دارن مانو رو مقصر میگیرن در صورتی که مانو تقصیر زیادی نداشت و اگر اونجو که شما میگید تقصیر داشت دلیلش اینه که تیم تازه بسته شده و بنظرم باید فرصت داد فرگوسن که شد سر واسه این بود که وقت داشت
در مورد کاسیاس این بود که خوب بازی کرد ولی در گل دوم 50% تقصیر داشت
راموس شب خوبی رو پشت سر گذاشت و خوب بازی کرد
در باره رونالدو هم باید بگم که خوب بازی کرد که هیچ عالی بازی کرد ولی وقتی هیگویین لامصب میاد تو زد حمله میده به مارسلو احمق دیگه از رونالدو نباید انتظار داشت
مارسلو و هیگویین به نظرم باید برن و پشتشونو نگاه نکنن
درباره پرز هم بگم اگه تو برنامه کهکشانی دو این قضیه که باید صبر داشته باشه رو آورده باشه که خوبه وگر نه که بازم بدبختیم چون هیچ وقت نمیزاره طرف بفهمه که هم تیمیهاش می خون چی کار کنند
درباره بارسلون هم باید بگم که چچون این تیم 5سال که بسته شده واسه همون خوبه و داره بازیهای عالی رو اجرا میکنه
درباره مسی هم بگم که هیچ حرفی واسه گفتن نداشت فقط این بود که ژاوی تغذیه میکردش و اگه ما یکی مثه ژاوی داشتیم میبردیم دلیل اینکه مسی هم شده مسی اینه که ژاوی هست اگه این درست نیست چرا تو تیم ملی هیچ قلطی نمی تونه بکنه
من هنوز صبر دارم و میشنم که بازی ها رو نگاه کنم تا ببینم چی میشه
زندگی یعنی امید
یک مطلب دیگه اینه که دلیلی که بارسا طرفدار زیاد داره اینه که پارسال 6جام گرفت و گر نه اینقدر طرفدار نداشتش و اگه یک سال رئال که هیچی تنریف اینطور بازی کنه همه میرن طرفدارش میشن
امید داشته باشید
hamijoon
11-04-2010, 21:12
من ديشب نتونستم بيام چون خيلي ناراحت بودم اما الان اومدم به همه بارسايي ها تبريك بگم
مثل هميشه خوب بازي كردن . من از بازي بارسا واقعا لذت ميبرم اما نميدونم چرا ازش بدم مياد ...
البته ميدونم چون عاشق كريسم نميتونم بگم مسي خوب بازي ميكنه :دي
به نظر من بارسايي ها غيرتي بازي ميكنن اما رئالي ها اينجوري نيستن . بعد گل دوم به خودشون اومدن و يكم غيرتي شدن ...
ايكر روز خوبش نبود ...:41:
در كل هنوز هم عاشق رئالم ، عاشق كريسم و علي رغم بازي خيلي قشنگ مسي متنفر از مسي
بازم تبريك ميگم به همه بارسايي ها :10:
ولي بازم ميگم ما قهرمانيم ... مطمئن باشين :40:
خداییش به آمار برد گواردیولا جلوی رئال توجه کنین:
4 بازی و 4 برد
یعنی 100 % برد!!!!!!
فقط بارسااااااا
Mohammad
11-04-2010, 21:49
رئال تویه سانتیاگوبرنابوو له شد ! بارسا واقعا قشنگ بازی کرد و در کل بازیه قشنگی بود ! بارسا مهار نشدنیه !
1- تشکراز اصلاح جناب MORINIO
2- من فکر میکنم جدای از مسائل فنی چیزی توی اکثر بازیکنان اسپانیایی (کاتالونیایی) بارسا وجود داره به نام غیرت که نمونه بارزش رو در کاپیتان کارلس پویول میبینیم که با تمام وجود بازی میکنه و تکل میزنه و حتی نفوذ میکنه و به راموس که برجسته ترین دفاع رئاله لایی میزنه و واقعا قابل ستایشه( تنها چیزی که توی کل مجموعه بارسا ازش متنفر نیستم همین پویوله) ،و این غیرت توی بازیکنان اسپانیایی رئال مثل آلونسو و آربلوا و آلبیول به نظر میاد خیلی کمتر باشه ( البته ما هم رائول رو داریم که متاسفانه همنشین نیمکت شده) . و با توجه به اخلاقیات فلورنتینو پرس فکر میکنم مهندس پیگرینی تابستان مادرید رو دیگر نخواهد دید ( والبته امیدوارم که نبینه ) .
masoudtr
11-04-2010, 23:16
اینم عکس طرفداران مسلمان در ورزشگاه:31:
resident_evil
12-04-2010, 00:21
رائول آلبیول: حقیقت این است که بارسلونا تیم بهتری است
حقيقت اين است كه شما به اتفاق بقيه غير از ايكر مقدس گند زدين .
asbfrooshan
12-04-2010, 07:22
شهر مادريد به عنوان پايتخت اسپانيا همواره و به صورت بديهي حق بيشتري براي شهروندان خود نسبت به همتايان كاتالونيايي قايل بوده است.
به گزارش فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، آس و ماركاي اسپانيا، مادريد همواره در تيررس حملات مطبوعاتي بوده است؛ به خصوص در دوران ژنرال فرانكو، مستبد تاريخ اسپانيا، اين تعصبات و قضاوتها بيش از پيش اوج گرفت. در آن سالها، افرادي در پشت پرده سياست اسپانيا، به نمايندگي از نيروهاي محافظه كار كه تمايل خاصي نيز به دولت مركزي داشتند، تلاش كردند ديكتاتوري فرانكو را بر هم زده و حكومت مركزي را با رنگ و لعاب جمهوريت به مردم عرضه كنند.
درست است كه اولين حزب سياسي كه نشان از تولد دموكراسي در اسپانيا داشت، در مادريد متولد شد؛ اما سايرين مثل حزب سوسياليست، جمهوري خواه، فدراليسم، آنارشيسم، حزب وابسته به تاسيس اتحاديه و كمونيسم همگي تولد و تداوم در حيات خود را مديون فضاي باز سياسي بارسلونا و جو هنردوست و فرهنگ پرور كاتالونيا هستند.
در طول ديكتاتوري پريمو ده ريورا و پس از او فرانسيسكو فرانكو، تمام زبانهاي منطقه اي و هويت هاي ايالتي سركوب شدند و زبان اسپانيايي اجبارا در همه مناطق به عنوان زبان رسمي شناخته شد. اين اجبار بذر كينه را در قلب مردم مناطقي چون آندلوس، گاليسيا، باسك و البته كاتالونيا پاشيد و بعدها با آبياري مستمر بيگانگان و فرصت طلبان در كشورهاي همسايه بارور هم شد.
اف.سي بارسلونا به نماينده كاتالونيا در ورزش، فرهنگ، سياست، اقتصاد و اجتماع تبديل شد و شعار "بيش از يك باشگاه " از همان تاريخ شكل گرفت.
به رغم اين واقعيت تزريق شده در اذهان عمومي و افسانه تاريخي دولتي بودن مادريد و مردمي بودن بارسلونا حقيقت اين است كه هر دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا از ديكتاتوري فرانكو رنج بردند و پس از تولد دموكراسي در اسپانيا اين رئال مادريد بود كه بيش از هر باشگاه ورزشي در اسپانيا بهاي مردمي شدن را پرداخت كرد و امروزه در اوج دموكراسي يكي از باشكوهترين رايگيريهاي دنياي ورزش را براي انتخاب رياست باشگاه خود برگزار ميكند.
به گواه تاريخ و در جنگ هاي داخلي اسپانيا، روساي هر دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا چون خوسپ سونيال از بارسا و رافائل سانچس از مادريد همواره از دخالت دولت در فوتبال رنج برده و بي انصافي تاريخ در مورد مادريد اينجا است كه رخ مينمايد و اين چنين القا مي كند كه مادريد همواره دولتي و ثروتمند بوده و بارسلونا هميشه فقير و مردمي.
ال كلاسيكو از نگاه آمار؛ همه چيز به نفع بارسلونا بود
در بازي حساس شب گذشته ميان رئال و بارسلونا، اطلاعات آماري نيز به سود آبي و اناريهاي كاتالونيا بود.
در جدال شماره 160 رئال مادريد و بارسلونا و به نوعي پذيرايي شماره 80 برنابئو از شاگردان گوارديولا، اطلاعات آماري كاملا به سود ميهمان بود و نشان از اقتدار اين تيم و شايستگي در كسب هر 3 امتياز خارج از خانه داشت.
در 95 دقيقه از بازي برگزار شده شب گذشته، بارسا در مجموع 393 پاس و رئال مادريد 318 پاس را ثبت كرد. از اين ميان، تعداد پاسهاي صحيح بارسلونا 363 و رئال مادريد 273 بود.
در طول بازي، شاگردان گوارديولا تنها 24 پاس اشتباه داشتند؛ در حالي كه مردان پيگريني 37 پاس اشتباه مرتكب شدند.
12 سانتر از سوي بارسلونا در برابر 22 سانتر رئال مادريد نشان از بازي هوايي و به نوعي بيهدف تيم ميزبان داشت. اين در حالي است كه تنها 7سانتر رئال مادريد صحيح بود. در 26 موقعيت بارسلونا ضربه سر اول را زد و مادريد از اين نظر تنها 16 بار موفق عمل كرد.
12 خطا از سوي بارسا برابر 25 خطاي رئال نشان از ناتواني ميزبان در مهار ابرستارگان كاتالونيا دارد. مردان كاتالونيا 45 بار در مجموع دو نيمه توپ را دفع كردند؛ اما مادريد تنها 27 بار در اين مورد موفق عمل كرد.
به طور كلي ميشود موقعيت خطرناك بارسا را 4 و براي رئال مادريد عدد 2 را متصور شد.
هيچ ضربه سر داخل يا بيرون چارچوبي از سوي بارسلونا، دروازه كاسياس را تهديد نكرد؛ اما رئال مادريد 2 ضربه سر بيرون چارچوب داشت. تنها در 15 دقيقه ابتدايي، 64 درصد مالكيت توپ در اختيار تيم ميهمان بود و اين نشان ميداد كه پيگريني هرگز يك مربي در حد ال كلاسيكو دربي نيست.
250 ميليون دلار درآمد از ديدار بارسلونا ـ رئال!
استفاده تبليغاتي قطر براي كسب ميزباني جام جهاني در الكلاسيكو
شبكههاي مختلف تلويزيوني الجزيره اسپورت، دولت قطر با استفاده از موقعيت پربيننده ديدار مهم تيمهاي بارسلونا و رئال مادريد در لاليگاي اسپانيا، به تبليغات گسترده براي ميزباني جام جهاني 2022 دست زد.
به گزارش ایسنا؛ دولت قطر كه در اولين مرحله تبليغات خود براي كسب ميزباني جام جهاني سال 2022 ميلادي 350 ميليون دلار اختصاص داده است، با پرداخت مبالغ هنگفت و با استفاده از تجربيات فرانك ديبوئر هلندي، بازيكن سابق تيم بارسلونا اسپانيا، با توجه به مخاطب گسترده ديدار سنتي ال كلاسيكو تبليغات مستمر دور زمين اين ديدار را به خود اختصاص داد.
در حالي كه منابع قطري از پرداخت مبلغ هزينه اين تبليغات كه به طور گسترده در اطراف زمين چشمنوازي ميكرد خودداري كردند اما منابع آگاه خبري در حوزه كشورهاي خليج فارس ميگويند، قطريها با پرداخت بسيار كلان و كنار زدن بسياري از شركتهاي تبليغاتي، در تبليغات دور زمين ال كلاسيكو شركت كردند.
در همين حال از شب گذشته تا امروز، كاربران اينترنتي كشورهاي عربي با ابراز تاسف از پرداخت پولهاي هنگفت توسط كشور قطر براي كسب ميزباني جام جهاني، ميگويند، در حالي كه در مصر بحران اقتصادي باعث بيكاريهاي گسترده، فقر و فحشا شده است، در يمن مردم آواره و جنگزده محتاج قرص ناني هستند و در غزه به دليل محاصره شديد اقتصادي، سوء تغذيه ايجاد گشته و به دليل نبود داروهاي اوليه، مرگ و مير كودكان افزايش يافته است و در سومالي و سودان قحطي مردم را از پاي درآورده است، پولهاي كشورهاي مسلمان عرب به جيب دلالهاي اسپانيايي ميرود.
گفته ميشود، ديدار يكشنبه شب تيمهاي بارسلونا و رئال مادريد در چارچوب لاليگا در بخش تبليغات و حق پخش تلويزيوني بيش از 250 ميليون دلار نصيب منابع اسپانيايي و باشگاه رئال مادريد و بارسلونا كرده است.
از سوي ديگر برخي از اقلام تبليغاتي، تبليغات گسترده قطريها براي كسب ميزباني جام جهاني در خلال اين ديدار توزيع شد. تلويزيون الجزيره اسپورت بر روي كانال اصلي خود از قول فرستادگان ويژه خبرياش براي بازي سنتي ال كلاسيكو، لحظه به لحظه گزارش تهيه و حتي كورنومتر معكوس آغاز بازي را نيز بر روي صفحههاي تلويزيوني خود درج كرده بود.
سرمايهداران بخش مخابرات عربستان سعودي نيز از اين فرصت استفاده كردند و با تبليغات بزرگترين شركت تلفن همراه خاورميانه، در پر كردن جيب دلالهاي باشگاه رئال مادريد از همتاي قطري خود عقب نماندند.
تلويزيون الجزيره اسپورت همچنين در پايان ديدار بارسلونا و رئال مادريد رقص و پايكوبي فوتباليستهاي ايالت كاتالان اسپانيا را به نمايش گذاشته و ساعتها بر روي سايتهاي اينترنتي خود تصاوير و اخبار حاشيهاي اين ديدار را منعكس كرده و ميكنند.
گازتا دلواسپورت: بارسلونا، مردم و خدا را داشت
روزنامه ايتاليايي چاپ ميلان نوشت: درسي كه بارسا به اهالي برنابئو داد، بسيار ارزشمند بود و آنها مردم و خدا را داشتند.
روزنامه گازتا دلو اسپورت ايتاليا نوشت: درسي كه بارسا به اهالي برنابئو داد، بسيار ارزشمند بود. آنها مردم و خدا را داشتند. اين را كرايف پيش از ال كلاسيكو دربي گفته بود و در طول بازي ميشد چنين توصيفي را تماشا كرد. در ادامه اين تحليل نيمه احساسي، آمده است: رئال مادريد بيش از 400 ميليون يورو را دور ريخت و بيش از 8 ميليون هوادار خود را در سراسر جهان نااميد كرد.
كيكر: رئال با رونالدو هم نتوانست انتقام 6 تاييها را بگيرد
معتبرترين هفتهنامه فوتبال آلمان نوشت: بازي الكلاسيكو در برنابئو نشان داد رئال با بهرهگيري از گرانقيمتترين بازيكن جهان قادر جبران باخت 6 بر 2 نيست.
نشريه كيكر در گزارش تحليلي خود از بازي شب گذشته رئالمادريد و بارسا معروف به الكلاسيكو(ال دربي) نوشت: به لحاظ مهره رئال مادريد نسبت به بازي فراموش نشدني منجر به باخت 6 بر 2 فصل قبل، از پتانسيل غنيتر نيروي انساني برخوردار بود. حتي كريستيانو رونالدو كه تابستان گذشته در ازاي 94 ميليون يورو از منچستر به عنوان گرانترين بازيكن جهان خريداري كرد، را در اختيار دارد؛ ولي با قبول باخت خانگي 2 بر صفر، امكان انتقام را بدست نياورد.
اين نشريه افزود: رئال باز هم از پاسهاي طلايي ژابي لطمه خورد. او سازنده دو گل زيبا براي ليونل مسي و پدرو بود.
كوريره دلو اسپورت: بارسا برنابئو را بلعيد
روزنامه ايتاليايي شهر رم بارسلونا را تيمي فضايي توصيف كرد.
روزنامه كوريره دلو اسپورت ايتاليا در تيتر اول صفحه فوتبال خارجي خود نوشت: بارسلونا برنائو را بلعيد. در تحليل منتشره از سوي اين روزنامه، آمده است: كنترل ميدان در اختيار بارسا بود. اين براي هواداران رئال مادريد به شدت آزار دهنده به نظر ميرسيد. بارسلونا يك تيم فضايي بود و هرگز با اصول فوتبال زمينيها بازي نميكرد.
رونالدو من مقصر اين شكست نبودم
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا از زير بار مسئوليت شكست در ال كلاسيكو دربي شانه خالي كرد.
كريستيانو رونالدو، بازيكن پراشتباه و بياثر بازي بزرگ شب گذشته در تركيب رئال مادريد، گفت: من مقصر اين شكست نبودم. هر چه از دستم برميآمد، براي تيمم انجام دادم.
وي افزود: رئال مادريد تمام توانش همين بود كه ديديد. بيش از اين قدرت مقابله با تيمي مثل بارسلونا را نداشتيم. آنها در جنگ تاكتيكي با اقتدار ما را شكست دادند و با تمام احترامي كه براي مربي تيم خود قائل هستم، بايد بر اين حقيقت تاكيد كنم كه در مهره چيني و مسائل تاكتيكي به شدت ضعيف عمل كرديم.
رونالدو عنوان كرد: تمام نكات تاكتيكي و دستوراتي كه در تمرينات به ما ديكته شده بود، در ديدار برابر بارسلونا پياده شد. بعيد ميدانم سرمربي تيم بهانهاي براي دلخوري يا ناراحتي از ما داشته باشد.
گوارديولا: هنوز قهرمان نشدهايم
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: 7 بازي حساس ديگر مانده و هنوز قهرمان نشدهايم.
جوزپه گوارديولا پس از پيروزي 2 بر صفر برابر رئال مادريد، اظهار داشت: قبل از اين بازي نيز تأكيد كرده بودم كه الكلاسيكو دربي تعيين كننده سرنوشت قهرماني نيست. 7 بازي حساس ديگر پيش روي خود داريم.
بازيكن اسبق تيم فوتبال بارسلونا و سرمربي متعصب اين تيم افزود: هنوز قهرمان نشدهايم و براي رسيدن به قله لاليگا بايد تلاش بيشتري بكنيم.
گوارديولا خاطر نشان ساخت: در جنگ تاكتيكي بسيار برتر از رئال مادريد بوديم؛ اما مقصر اصلي در شكست مادريد، سرمربي اين تيم نيست. به نظر من بازيكنان رئال مادريد مقصران اصلي در اين شكست هستند.
پيگريني: بايد به پرز توضيح قانعكنندهاي بدهم
سرمربي اهل شيلي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا علت شكست برابر بارسلونا را ناتواني تاكتيكي توصيف كرد.
مانوئل پيگريني، سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در نشست خبري پس از بازي برابر بارسلونا گفت: از بازيكنان خود راضي هستم. به عقيده من، در جنگ تاكتيكي برابر بارسلونا تن به شكست داديم. بنابر اين مقصر اين شكست خود من هستم و بايد به مديرعامل باشگاه توضيح قانعكنندهاي بدهم.
وي افزود: هنوز 21 امتياز براي گرفتن و صعود در جدول باقي است. به نظر من سرنوشت قهرماني همچنان مبهم است. اطمينان دارم بارسلونا بر لبه تيغ حركت ميكند و ما همچنان شانس قهرماني داريم.
كاسياس: مستحق شكست بوديم
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از شكست تيمش برابر بارسلونا تيم ميهمان را شايسته پيروزي دانست.
ايكر كاسياس در بازي بزرگ شب گذشته برابر بارسلونا پر اشتباه ظاهر شد و البته تحت فشار شديد هواداران رئال مادريد قرار داشت. خط دفاعي بسيار ضعيف رئال مادريد دست به دست بازي پراشتباه كاسياس داد تا مردان گوارديولا از 4 موقعيت گل به دست آمده به 2 گل زده دست يابند.
كاسياس در نشست خبري پس از اين بازي گفت: ما مستحق شكست بوديم و پيروزي بارسلونا هرگز تصادفي نبود.
وي افزود: تيمي كه ليونل مسي را داشته باشد، بدون ترديد قهرمان لاليگا خواهد شد. ما تلاش خود را كرديم؛ اما هرگز در حد بارسلونا نبوديم.
kasra_khan2003
12-04-2010, 09:34
منبع اینا چیه؟! بعضی هارو نوشته داخل متن، ولی کاملا مشخص هست یه طرفه برخورد شده!!!
asbfrooshan
12-04-2010, 10:31
منبع اینا چیه؟! بعضی هارو نوشته داخل متن، ولی کاملا مشخص هست یه طرفه برخورد شده!!!
منبع آن سایت:
Mojtaba-MCI
12-04-2010, 10:46
اینم عکس طرفداران مسلمان در ورزشگاه:31:
حوله بسته به سرش:31:؟!
سلام
تبریک به تمام بارسایی ها...عجب پاسی داد ژاوی و عجب گلی زد این مسی ! ایول به ژاوی !
یا علی
این حرف معنیش چی بود اونوقت ؟؟؟؟؟
فک کنم فارسی نوشتم که احتیاجی به ترجمه و توصیف پیدا نکنه!
بالاخره هوادارا از شکم مادر که زاییده میشن هوادار نمیشن که عمو جان !!!
اینکه مشخصه اما چه ربطی داشت؟طرفداری از فوتبال یه امر سلیقه ای هستش و به علاقه یه نفر مربوط میشه نه به ارث و ژنتیک و شکم مادر و...
از یه مقطعی از عمرشون از یه تیم که براشون جذابیت داره حمایت میکنن و به طرفداریش میپردازن !
توی مرام یه هوادار واقعی ثبات و وفاداری شرطه و مقطع و مرحله و زمان بی معنی هستش.حالا اگه شما در ابتدای شناختتون از فوتبال باشید و فوتبال رو با این بارسلونا شناخته باشید آره توجیه تون کاملا منطقی هستش.اما نه اینکه با بیست و خرده ای سال بعد از طرفداری از یک تیم دیگه به علت تحت تاثیر قرار گرفتن از بازی یک تیم قبلی رو فراموش کنید و تمام دین ایمونتون بشه اون تیم و بعد از افولش بشید هوادار تیم دیگه که هم قوی تر و هم تاکتیکی تره. و مطمئن باشید همچین تیمی بالاخره پیداش میشه.
من از اینکه دوم شخص رو خطاب قرار میدم معنیش همه هست نه شخص خاص.
حالا شما این نفی کردنت به چه معنیه ؟؟؟؟؟؟ بله احتمال داره از همین فصل و از همین بازی دیشب یه سری طرفدار سر سخت بارسا بشن : این مگه عجیبه ؟؟؟؟
جواب این سوال رو دادم...
اما بزار یه نکته رو اضافه کنم که مقصود من اون کسایی هستش که الان بارسلونایی شدن و فردا معلوم نیست زیر پرچم کدوم تیم برن.اون کسایی هستش که تا دیروز آرسنال.چلسی.اینتر.میلان و حتی رئالی بودن و امروز به خاطر حرکات مسی و بازی ژاوی بارسایی شدن.
اگه اینطوریه هر چند سال یه بار همه باید تیمشون رو عوض کنن چون بازیکنان جدید میان و تاکتیک ها هم عوض میشن.
این حرفت من رو یاد حرف کسری انداخت : رئالی یا بارسایی واقعی کسیه که همیشه توی برد و باختها ( مخصوصا باختها ) تیمش رو تنها نزاره و از واقعیت در نره
طرفدار بارسا شدن نه تنها ایرادی نداره بلکه یه حق طبیعی برای هم تماشاگره فوتباله.اما به قول شما یه طرفدار واقعی در همه حال با تیمش همراهه.با بردهاش خوشحال و با باخت هاش ناراحته اما تا ابد باهاش میمونه.
در ضمن صحبت های من به هیچ عنوان به منظوره انکاره قدرت بارسلون و بازیکنانش نیست چرا که باید اعتراف کرد بارسلون بهترین تیم حال حاضر جهان هستش.
موفق باشید
با برگزاری 5 دیدار، رقابتهای هفته سی و یکم لالیگا به پایان رسید.
سایت گل - هفته سی و یکم رقابتهای لالیگا با برگزاری 5 دیدار دیگر پیگیری شد که در این دیدارها اتلتیکو مادرید، اوساسونا، اسپانیول و مایورکا مقابل میهمانانشان به برتری دست یافتند و یک دیدار نیز با تساوی به پایان رسید.
بدین ترتیب و با اتمام رقابتهای این هفته، بارسلونا با برد شیرینی که شنبه شب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو کسب کرد، با 80 امتیاز به تنهایی در صدر جدول قرار دارد. رئال با 77 امتیاز دوم است و والنسیا که در این هفته امتیازی کسب نکرد همچنان با 56 امتیاز رده سوم را به خود اختصاص داده. تیمهای سویا (51)، مایورکا (51) و اتلتیک بیلبائو (48) نیز در سایر رده های جدول برای کسب مجوز حضور در رقابتهای اروپایی هستند. تیمهای ویارئال (46)، ختافه (44) و دپور (43) نیز در رده های هفتم تا نهم اندک امیدی به بهبود جایگاهشان در جدول رقابتهای لالیگا در حالی که 7 هفته دیگر تا پایان بازیها باقی است، دارند.
در دیدارهای یکشنبه شب نتایج زیر به دست آمد:
* اتلتیک بیلبائو 4 - آلمریا 1
گلها: مارتینس (13و 49)، گابیلوندو (32) و یورنته (51) برای بیلبائو و پیاتی (71) برای آلمریا
*دپورتیوو لاکرونیا 1 - راسینگ سانتاندر 1
گلها: ریکی (1) برای دپور و مورال (85) برای راسینگ
* اوساسونا 2 - ساراگوسا 0
گلها: آراندا (2) و وادوکس (90) برای اوساسونا
* اسپانیول 3 - اتلتیکو مادرید 0
گلها: روئیس (47)، اوسوالدو (67) و آلونسو (90)
* مایورکا 3 - والنسیا 2
گلها: کاسترو (6)، وبو (21) و فرناندس (63، گل به خودی) برای مایورکا، آلبا (46) و ارناندس (86) برای والنسیا
2010/4/12
سرمربی تیم ملی آرژانتین در پایان دیدار ال کلاسیکو در صحبتهایی اعلام کرد که از شیوه بازی بارسلونا، نحوه تجهیز این تیم و حرکات گیج کننده مسی واقعا خوشش می آید.
سایت گل - مارادونا شنبه شب (به وقت اروپای مرکزی) در یکی از سالنهای سینمای شهر بونئوس آیرس حاضر بود و همراه حدود 200 نفر از میهمانان دعوت شده به این سالن، بازی ال کلاسیکو را بر روی پرده سینمایی تماشا نمود.
در پایان این دیدار که با برتری 0-2 تیم کاتالان به پایان رسید، سرمربی آلبی سلسته در صحبتهایی اعلام کرده که تقریبا لیست بازیکنان تیم ملی آرژانتین برای اعزام به رقابتهای جام جهانی را آماده و تکمیل کرده و تنها می بایست نام یک مهاجم دیگر را به این لیست اضافه کند.
مارادونا در صحبتهایش با آنالیز شرایط ال کلاسیکو و ستاره های آرژانتینی حاضر در میدان به تعویض گابی میلیتو به خاطر مصدومیت اشاره کرد و گفت: «زمانی که بازیهایی را تماشا می کنم و می بینم که بازیکنان تیم ملی آرژانتین در آنها ضرباتی را دریافت می کنند، واقعا آزرده می شوم. با هر ضربه خطایی، سرم را می گیرم.»
او همچنین در مورد گاگو گفت: «فرناندو اندکی از فوتبال اوجش دور شده است.»
و در پایان در مورد لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا گفت: «تماشای بازی این تیم بارسلونا، به خاطر شیوه ای که تجهیز شده و حضور مسی در ترکیب این تیم، که انسجام تیم حریف را برهم می زند واقعا لذت بخش است.»
2010/4/12
* اسپانیول 3 - اتلتیکو مادرید 0
گلها: روئیس (47)، اوسوالدو (67) و آلونسو (90)
ای بابا بازی مینی کلاسیکو(:دی) رو هم کاتالان ها بردند!
masud-000000
12-04-2010, 14:34
عکس حیرت آور 800 مگاپیکسلی از بازی رئال-بارسلونا :18:
امروز عکسی منتشر شد از بازی چند شب پیش رئال و بارسا که در آن شما می توانید تصویر تک تک تماشاگران بازی را ببینید. این عکس کیفیت و اندازه ای نزدیک به ۸۰۰ مگاپیکسل دارد که بسیار حیرت آور است . عکسی که در زیر مشاهده می کنید تصویر دو تماشاگر از بین عکس اصلی هست که با زوم روی تصویر اصلی بدست آمده است.
برای مشاهده این عکس به لینک زیر برید.
منبع: iMilad
timsar jackson
12-04-2010, 14:36
من با این سرعت افتضاح عکس 8 مگا پیکسلی رو هم به زور میتونم باز کنم 800 که جای خود داره...
masud-000000
12-04-2010, 14:48
من با این سرعت افتضاح عکس 8 مگا پیکسلی رو هم به زور میتونم باز کنم 800 که جای خود داره...
عکسش به راحتی قابل مشاهده است من خودم با دیال آپ دارم عکس رو نیگاه می کنم .:31:
------------
این عکس رو هم همین الان از تو این عکس 800 مگاپیکسلی استخراج کردم(خدایی عجب کیفیتی داره).
عکسی است از دروازه بارسا...
نکته جالب توجهش اینه که کسی تو دروازه بارسا نیست.:27::31:
Zhangooler
12-04-2010, 16:31
خب خب خب!!!Where is B L A S T E R???کجان اون کسانی که می گفتند بارسا اله و بله..؟؟
تبریک
فکر کنم دیگه تیمی نمونده که بارسا لوله اش نکرده باشه...؟؟؟آره دیگه..
تعدادی از بازیکنان و مربی باشگاه مادریدی تصمیم داشتند تا در پایان دیدار ال کلاسیکو که به گمان آنها به نفع تیم مادریدی پایان می یافت، نزدیکانشان را به رستوران دعوت کنند و به همین منظور میزهایی را نیز رزرو کرده بودند که در نهایت رزروهایشان را لغو کردند.
سایت گل - کهکشانی ها بی صبرانه در انتظار پیروزی در دیدار ال کلاسیکو و برداشتن گامی محکم در رقابتهای لالیگا بودند. در طول تمام هفته قبل، در رختکن باشگاه مادریدی صحبت از شکست دادن بارسلونا بود.
حتی تعدادی از بازیکنان رئال مادرید، میزهایی را در رستورانهای متعدد شهر مادرید رزرو کرده بودند تا در پایان دیدار ال کلاسیکو که به زعم آنها با برتری تیم مادریدی پایان می یافت، این موفقیت را با اعضای خانواده و دوستانشان جشن بگیرند.
از میان این افراد می توان به کریستیانو رونالدو، گوتی و پیگرینی اشاره کرد. بدون شک شکست رئال در این دیدار باعث شد که این سه نفر رزوری که چند ساعت قبل از بازی انجام داده بودند را لغو کنند و پس از این شکست ترجیح دهند تا به منازلشان بروند.
نکته جالب توجه اینجا بود که میزی که کریس رونالدو در رستوران تسیستو رزرو کرده بود، پس از آن توسط گروهی از هواداران تیم مادریدی که از لاکرونیا برای تماشای بازی تیمشان به شهر مادرید سفر کرده بودند، اشغال شد. ستاره پرتغالی هنوز از ضربه روانی ناشی از شکست تیمش مقابل بارسلونا رها نشده و تنها برای انجام تمرینات تیمش از خانه خارج می شود و به نظر می رسد که تمام فکر و ذکرش را برروی مصاف مقابل آلمریا متمرکز کرده است.
2010/4/12
عکسش به راحتی قابل مشاهده است من خودم با دیال آپ دارم عکس رو نیگاه می کنم .:31:
------------
این عکس رو هم همین الان از تو این عکس 800 مگاپیکسلی استخراج کردم(خدایی عجب کیفیتی داره).
عکسی است از دروازه بارسا...
نکته جالب توجهش اینه که کسی تو دروازه بارسا نیست.:27::31:
تصویرو کامل ندیدم اما به نظر میاد تکه های عکس در زمان های مختلفی گرفته شده. پانارومایی (360 نیست) که اشیا جابجا شدن.
اسطوره بلغارستانی معتقد است که پول باعث می شود که بازیکنان فوتبال خوبی را ارائه ندهند. صدها میلیونی که رئال مادرید خرج کرد برای آنکه این تیم بتواند حتی به یک گل برسد، کافی نبود.
سایت گل - هریستو استوایچکوف، اسطوره بلغاری دنیای فوتبال در گفتگو با روزنامه بلغاری ترود، در صحبتهایی با آنالیز شرایط دیدار حساس ال کلاسیکو پرداخته است. او در بخشی از صحبتهایش به شیوه بازی مسی اشاره کرده و اعلام کرده که تنها راه متوقف کردن مسی استفاده از مسلسل است.
او در این رابطه گفت:« زمانی به من می گفتند که تنها راه متوقف کردن من استفاده از یک تفنگ است ولی اکنون من معتقدم که برای متوقف کردن مسی به یک مسلسل نیاز است.»
استوایچکوف، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی با آنالیز دیدار ال کلاسیکو، بار دیگر با لحن تندی به انتقاد از عملکرد بازیکنان تیم مادریدی پرداخته و در صحبتهایی گفته : «در حالی که تعدادی از بازیکنان مثل خ.ر مشغول لگد زدن بودند، عده ای دیگر خود را وقف فوتبال می نمودند.»
او ادامه داد:« پول، بازی فوتبال را خوب نمی کند. صدها میلیون یورویی که رئالی ها خرج کردند،حتی نتوانست برای آنها یک گل در ال کلاسیکو به همراه داشته باشد.»
2010/4/12
masud-000000
12-04-2010, 19:01
تنها راه متوقف کردن مسی استفاده از مسلسل است.
مطمئنا با اون هم نمیشه :27:
تصویرو کامل ندیدم اما به نظر میاد تکه های عکس در زمان های مختلفی گرفته شده. پانارومایی (360 نیست) که اشیا جابجا شدن
مطمئن باش تکه تکه نیست ...شما اگه تماشا چی ها رو به ترتیب بشینی نیگاه کنی میبینی که اصلا تو تصویر اثری از برش وجود نداره :11:
من خودم طرفدار رئال هستم و قطعا دوست داشتم رئال ببره اما،بارسا بهتر بازي كرد و خقش بود كه ببره
تبريك به همه طرفداراي بارسا....:13:
ایول داداش دمت گرم....
Fc Barcelona
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا فاش کرد پيش از ديدار با رئال مادريد از بازيکنان تيمش خواست تحت هر شرايطي به تيم رئال مادريد حمله کنند.
پپ گورادیولا در تمرینات پیش از بازی از بازیکنان تیم فوتبال بارسلونا خواسته صرفنظر از برد یا باخت، تنها به حمله کردن به تیم فوتبال رئال مادرید فکر کنند.
گواردیولا پیش از دیدار با رئال مادرید خطاب به بازیکنانش گفت: من فقط از شما در این دیدار سه چیز می خواهم: حمله کنید، حمله کنید و حمله کنید. استراحت در کار نیست و حق ندارید فروکش کنید؛ فقط حمله.
گواردیولا به بازیکنانش اطمینان خاطر داد که فقط به حمله فکر کنند چرا که نه پیروزی در این دیدار و نه شکست در آن در تعیین تیم قهرمان تاثیرگذار نخواهد بود.
دیدار تیم های فوتبال بارسلونا و رئال مادرید در هفته سی و یکم رقابتهای لالیگا اسپانیا بامداد یکشنبه با برتری 2 بر صفر تیم بارسلونا به پایان رسید.
دوشنبه 23/01/1389
مهاجم سوئدي امروز نيز در تمرينات تيمش حضور نداشت.
سايت گل- بازيكنان تيم بارسلونا پس از پيروزي شيرين 2-0 مقابل رئال مادريد، امروز اولين جلسه تمريني شان را برگزار كردند.
شاگردان پپ گوارديولا بايد اين هفته خود را براي انجام دو بازي حساس مقابل دپور و اسپانيول آماده كنند. اما بعيد است كه زلاتان ابراهيموويچ بتواند در اين دو ديدار براي تيمش به ميدان برود. او پيش از آغاز بازي مقابل اتلتيكو بيلبائو در حالي كه مشغول گرم كردن بود، دچار مصدوميت شد و از آن زمان دوران نقاهت را سپري مي كند. اريك آبيدال نيز هنوز از بند مصدوميت رهايي پيدا نكرده و نتوانست در تمرينات امروز تيمش حضور پيدا كند.
ديگر بازيكني كه امروز در تمرينات حضور نداشت، خرارد پيكه بود. او در ديدار مقابل رئال دچار آسيب ديدگي شد اما اميدوار است كه با بهبودي سريع، بتواند تيمش را در ديدارهاي پيش رو همراهي كند. امروز چهار بازيكن از تيم جوانان در كنار بازيكنان تيم اصلي تمرين كردند: ادو اوريول، ايلي، لوكه و گاي آسولين.
2010/4/12
بارسا با مسی و پِپ قوی شده..
پیروزی بارسلونا در ال کلاسیکو، همچنان بازتابهای گسترده ای در رسانه های بین المللی دارد. خیلی ها معتقدند که مسی شاید ریزنقش تر از رونالدو باشد ولی در زمین مسابقه یک سر و گردن از او بالاتر است.
سایت گل - مقایسه لیونل مسی و کریستیانو رونالدو مدتهاست که سوژه یک دنیاست و از زمانی که کریس به لیگ اسپانیا پیوسته این مقایسه داغتر شده است.
این دو ستاره که دارندگان توپ طلا نیز هستند، کانون توجه دیدار حساس ال کلاسیکو نیز بودند و پس از پایان یافتن این دیدار حساس که با برتری 0-2 به سود تیم کاتالان پایان یافت، همه مسی را برتر و سرتر از کریس پرتغالی می دانستند.
رسانه های اسپانیایی نیز در مطالب خود به بررسی عملکرد این دو ستاره پرداخته اند.به عنوان مثال تیتر روزنامه کاتالونیایی اسپورت این بود: «لیونل، در مصاف ستارگان کریس را به سخره گرفت» در گزارش این روزنامه به 4 گلی که مسی هفته گذشته وارد دروازه آرسنال نمود و پس از آن هم به ثمر رساندن اولین گل بارسا درون دروازه رئال اشاره کرده است.
برخلاف کریس رونالدو که در جریان دیدار ال کلاسیکو، نتوانست موقعیت چندانی برای تیمش خلق کند، مسی چندین ضربه را روانه دروازه کاسیاس کرد و نمایش قابل قبولی را به اجرا گذاشت واین در حالی بود که توقع به مراتب بیشتری از کریس می رفت.
هواداران عصبانی باشگاه مادریدی، در دقایق پایانی این دیدار، به نشانه اعتراض به عملکرد ستاره پرتغالی شان برای او سوت می زدند و این گویای آن است که آنها معتقدند که کریسی که با دریافت 94 میلیون یورو به رختکن برنابئو پیوسته، هنوز نتوانسته ارزش واقعی اش را نشان داده و آنها را متقاعد سازد.
تیتر شماره یک روزنامه مارکا نیز به این نکته اشاره می کرد: «مسی، به مراتب برتر از سی آر 9»
پیروزی بارسا مقابل رئال، در حالی که تنها 7 دیدار دیگر تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است، تیم کاتالان را به صدر جدول رقابتها بازگرداند.
روبرتو پالومار، ستون نویس روزنامه مارکا در گزارشی نوشت: «تمام هواداران مادرید اکنون یک حس مشترک دارند و همگی اعتراف می کنند که لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست و شاید برای مدتها این روند ادامه داشته باشد.» او در ادامه مطلبش به این نکته اشاره کرده که رئال ممکن است رقابتهای این فصل را نیزبدون کسب عنوانی به پایان برد.
مسی 22 ساله در حال حاضر با به ثمر رساندن 27 گل در صدر جدول گلزنان لیگ اسپانیاست و رونالدو 18 گل را در این رقابتها به ثمر رسانده است.
روزنامه اسپورت کاتالونیا در مطلب دیگری با اشاره به برتری مسی نسبته به کریس نوشت: «مسی شنبه شب و در ورزشگاه برنابئو نشان داد که دومین بازیکن برتر دنیا، به اندازه چندین سال نوری با او فاصله دارد. در حالی که لیونل تلاش می کرد تا آمار گلزنی اش را افزایش دهد، کریس مرد بازنده میدان بود. او حرکات بی ثمری انجام می داد و خشمش را با چهره ای عصبانی و حرکاتی زیاده از حد بروز می داد. رونالدو می بایست خودش این واقعیت را بپذیرد که بازگشت به عنوان برترین بازیکن دنیا برای او تمام شده است.»
روزنامه آ.اس هم در گزارشی به این نکته اشاره کرده که دوندگی های کریس در دیدار شنبه شب بی ثمر بوده و تنها این ستاره 25 ساله را خسته کرده است. در مطلبی که به قلم جی جی سانتوس نوشته شده، می خوانیم: «کریس دوندگی های بی ثمری داشت؛ گویی که به دنبال یک سایه می دوید. باگذشت زمان او فضا پیدا کرد و زمانی که دیگر واقعا خسته شده بود، توپ را در اختیار داشت و بدین ترتیب در جریان دیدارال کلاسیکو تنها نظاره گر این بود که نابغه ای مثل مسی تمام برنامه های تدافعی مربی شیلیایی اش را بر هم می زند و آنچه برای کریس سخت تر از شکست در ال کلاسیکو بود، این بود که هواداران مادریدی برای اولین بار علیه او سوت زدند.»
پالومار نیز در روزنامه مارکا نوشت: «کریس به شدت دوید، تمام انرزشی اش را مصرف کرد ولی او تنها و خسته ماند. او از هر جناحی سعی می کرد ولی به ندرت این فرصت را می یافت تا والدس را مورد امتحان قرار دهد.»
2010/4/12
بارسا با مسی و پِپ قوی شده..
خوب میخوای با من و تو قوی بشه ؟
یکی بازیکنشه یکی سر مربی ... وقتی اینا نباشند بارسایی هم در کار نیست .
MoJtaBa.R
12-04-2010, 21:50
خب خب خب!!!Where is B L A S T E R???کجان اون کسانی که می گفتند بارسا اله و بله..؟؟
تبریک
فکر کنم دیگه تیمی نمونده که بارسا لوله اش نکرده باشه...؟؟؟آره دیگه..
حالا چرا همه دنبال دیگرانین ؟؟ :دی
اومد و پست داد عمو : با حوصله صفحات رو میخوندی
alireza fatemi
12-04-2010, 23:16
مطمئن باش تکه تکه نیست ...شما اگه تماشا چی ها رو به ترتیب بشینی نیگاه کنی میبینی که اصلا تو تصویر اثری از برش وجود نداره
مطمئن باش که تیکه تیکه هست
1- در مورد نحوه کار gigapan یه تحقیق کن
2- به مشخصات عکس توی همین لینک ، قسمت Stitcher Notes: view یه نگاهی بنداز متوجه میشی:46:
مقایسه لیونل مسی و کریستیانو رونالدو مدتهاست که سوژه یک دنیاست و از زمانی که کریس به لیگ اسپانیا پیوسته این مقایسه داغتر شده است.
کی برای اولین بار این مقایسه رو کرده؟!
آخه این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق دارن
مسی کجا این رونالدو کجا ؟!
آخه کی دیدن از گوشه فرار کنه بعد زاویه خودشو تنگ تر کنه بعد شوت بزنه؟!:19:
مربی شیلیایی باشگاه مادریدی دلایل شکست شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا را با شاگردانش بررسی کرد و تعدادی از بازیکنان تیم پایه ای را نیز به تمرینات تیم مادریدی فرا خوانده است.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، جلسه تمرینی روز دوشنبه باشگاه مادریدی طولانی تر از همیشه برگزار شد،چرا که مانوئل پیگرینی مربی شیلیایی رئال مادرید در رختکن تیمش با شاگردانش جلسه ای را تشکیل داد و به آنالیز دیدار شنبه شب ال کلاسیکو پرداخت.
شکست شنبه شب رئال مقابل بارسلونا در دیدار ال کلاسیکو، به منزله اولین شکست خانگی کهکشانی ها در رقابتهای این فصل لالیگا بود و مادریدی ها پس از 15 پیروزی خانگی در رقابتهای لالیگا، تن به شکست دادند
رائول، کاکا و رافائل فان در فارت در جلسه تمرینی امروز تیم مادریدی غایب بودند و هر یک از آنها به تنهایی تمرینات خود را دنبال کرد. په په و درنته نیز تمرینات سبکی را پیش از انجام بدنسازی برگزار کردند.
پیگرینی همچنین برای تکمیل تیمش در جریان تمرینات امروز، تعدادی از بازیکنان تیم جوانان رئال را به تمرینات تیمش دعوت کرد.: ولایوس، فلیپه، جوانان، اوپاره ، سارابیا، لوئیس ارناندس، روبن راموس و واسکس، بازیکنان تیم کاستیا بودند که همراه با سایر شاگردان پیگرینی به تمرین پرداختند.
2010/4/12
رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا در صحبتهایی عملکرد این تیم مقابل رئال مادرید را ستود.
سایت گل - یوهان کرایوف، رئیس افتخاری باشگاه بارسلونا در ستون هفتگی خود در روزنامه ال پریودیکو بازی ال کلاسیکو را آنالیز کرد و به این نکته اشاره نمود که از پیروزی بارسلونا مقابل رئال لذت برده و آن هم به دلیل عملکرد بازیکنان در ورزشگاه برنابئو بوده است.
به رغم پیروزی بارسا، کرایوف هشدار داده که پیروزی حساس در دیدار شنبه شب، نباید باعث شود که کاتالونیایی ها جشن زودهنگام قهرمانی در لالیگا را به راه اندازند.
او در این رابطه گفت:« باتوجه به آمار و ارقام ما می توانیم در یکی از 7 دیدار باقی مانده مغلوب شویم و اگر این طور شود تیم مادریدی آماده است تا ما را تحت فشار بگذارد.»
این اسطوره هلندی در ادامه صحبتهایش با تمجید از تلاشهای گروهی بازیکنان بارسلونا گفت:« ناعادلانه است که بخواهیم تلاشهای ویکتور والدس را تمجید کنیم ،از پاسهای چابی تعریف کنیم و یا گلهای مسی و پدرو را بستائیم.بهترین نکته در مورد تیم این است که هیچ کسی بدتر از دیگری نبود. هر کسی کار خود را انجام می داد و تیم از این سود می برد . بارسا کامل و فوق العاده بود.»
البته کرایوف از عملکرد تیم مادریدی نیز تعریف کرده و گفت: «رئالی ها به مراتب بهتر از پارسال بود، هر چند که پس از این سرمایه گذاری عظیم چنین توقعی می رفت. زمانی که یک تیم به صورت واحد بازی می کند، می بایست در خط میانی تعادل برقرار شود تا تیم بتواند بر بازی مسلط شود. در حقیقت ژابی آلونسو خیلی تنها بود.»
2010/4/13
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا فاش کرد پيش از ديدار با رئال مادريد از بازيکنان تيمش خواست تحت هر شرايطي به تيم رئال مادريد حمله کنند.
گواردیولا پیش از دیدار با رئال مادرید خطاب به بازیکنانش گفت: من فقط از شما در این دیدار سه چیز می خواهم: حمله کنید، حمله کنید و حمله کنید. استراحت در کار نیست و حق ندارید فروکش کنید؛ فقط حمله.
دوشنبه 23/01/1389
این خبرمنو یاد یکی از نغز ترین و فنی ترین توصیه های تاکتیکی سلطان علی پروین انداخت که توی رختکن گفته بود ((( برین توپو بکنین تو گل ))) :دی
اسطوره بلغارستانی اعلام کرده که تنها راه متوقف کردن مسی استفاده از مسلسل است.
استوایچکوف، بازیکن سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی با آنالیز دیدار ال کلاسیکو، بار دیگر با لحن تندی به انتقاد از عملکرد بازیکنان تیم مادریدی پرداخته و در صحبتهایی گفته : «در حالی که تعدادی از بازیکنان مثل خ.ر مشغول لگد زدن بودند، عده ای دیگر خود را وقف فوتبال می نمودند.»
او ادامه داد:« پول، بازی فوتبال را خوب نمی کند. صدها میلیون یورویی که رئالی ها خرج کردند،حتی نتوانست برای آنها یک گل در ال کلاسیکو به همراه داشته باشد.»
1- در باره مسی حق با ایشونه ، البته شاید مسی باتوپ ، فشنگ رو هم دریبل کنه .:دی
2- جناب استویچکوف شما دیگه چرا برادر ؟ یعنی باید به شما هم یادآوری کنیم ادب مرد به ز دولت اوست ؟ :دی
3- کاملا درسته ، 260 میلیون یورو حتی نتونست باعث یک گل در دو دیدار رفت و برگشت ال کلاسیکو بشه .:41:
این خبرمنو یاد یکی از نغز ترین و فنی ترین توصیه های تاکتیکی سلطان علی پروین انداخت که توی رختکن گفته بود ((( برین توپو بکنین تو گل ))) :دی
...
Football3 مدتیه زده تو کار این خبرا. اینم یکی دیگه:
مسي: وقتي براي جواب دادن به رونالدو ندارم
(به نقل از فارس) ليونل مسي اظهار داشت: پس از الکلاسيکو و کسب پيروزي دوست ندارم پاسخ حرفهاي رونالدو را بدهم. من با بارسا آنقدر کار دارم که وقت پاسخگويي ندارم و مايل نيستم باقي مانده وقتم را بيهوده تلف کنم.
اين بازيکن که شنبه شب در برد 2 بر صفر تيمش مقابل کهکشانيها مادريدي گل اول را به ثمر رساند، تاکيد کرد: اين بازي بيانگر همه نکات بود. از جمله اين که از تمام جهات بارسلونا تيم برتر بود و اگر لازم باشد، بازهم همين کار را مقابل آنان انجام خواهيم داد.
مسي که در پايان سال گذشته ميلادي بالاتر از رقبايي همچون کريس رونالدو توانست عنوان مرد سال اروپا و جهان را به خود اختصاص دهد، گفت: الان مهم اين است که بازي را برديم، تيم برتر ميدان بوديم و شانس مسلم قهرماني هستيم.
فوقستاره کاتالاني بدين ترتيب سعي کرد در پاسخ به حرفهاي رونالدو که خود را برتر دانسته بود، واکنش نشان دهد.
سهشنبه 24/01/1389
۲۴ فروردين ۱۳۸۹
باید پیش از هر چیزی اعلام کنیم که "مشکل این رویا خود آن است"، یعنی زدن راه میانبر برای پیروزی و به دست آوردن همه چیز در یک شب.
دکتر فواد حبیبی
سایت گل - در فیلم ماتریکس هنگامی که نیو (با بازی کیانو ریوز) به نیروهای شورشی ضدماتریکس می پیوندد و برمی گزیند که از دنیای خیالی و حتی نمادین زندگی روزمره فراتر رود توسط استاد راهنمایش مورفیوس با بازی (لارنس فیشبرن) چهره ی واقعی جهان اطرافش و شهر لس آنجلس را می تواند ببیند که چیزی نیست جز خرابه هایی وحشتناک و یک کابوس تمام عیار؛ در این هنگام است که مورفیوس نیو را خطاب قرار می دهد و از او با این جمله استقبال می کند: "به برهوت حقیقت خوش آمدید"
وقتی لحظات آخر بازی رئال مادرید-بارسلونا طی می شد بسیاری از هواداران مادریدی احساسی را داشتند که بیشتر از هر کسی به آن احساس نیو می مانست که دنیای شیرین اطراف را که تا مدتها در آن لذت می برد اکنون کابوسی بیش نمی دید.
این در حالی است که همین 80 هزار هوادار حاضر در سانتیاگو و همه هواداران این تیم در همه ی دنیا کمتر از یک سال پیش از زیبایی و بزرگی رویایی که برای فصل پیش رو ساخته بودند غرق لذت بودند؛ همان زمانی که این تیم دست روی هر ستاره و فوق ستاره ای می گذاشت چند روز بعد او را در جشن معرفی باشکوهی با یونفرم باشگاه خود ملاقات می کردند. اما چه شد که این رویای شیرین به کابوسی بدل شد که نقطه ی پایانی آن باخت در سانتیاگو به رقیب ازلی و ابدی یعنی بارسلونا بود؟
اگر بخواهیم روانکاوانه به این "رویای جمعی" هواداران مادریدی بپردازیم باید ابتدا عناصر برسازنده ی آن را واکاوی بکنیم و آنگاه نشان دهیم که چگونه این رویا فقط یک رویا بود و امری متعلق به ساحت خیال و در عرصه ی واقعیت خرابه ی رئال فصل پیش تفاوت بنیادینی با بنای پیش روی ما ندارد. این شیوه ی تحلیل می تواند کمک کند که تا حدی بفهمیم چرا سالهاست که این تیم بر دور باطلی گام می نهد و بازهم فصل دیگری و تکرار این ماجرای دردناک.
در این میان جالب این است که روز بعد از همین الکلاسیکو می شنویم که رئالی ها به دنبال بازیکن پرویی فیورنتینا وارگاس هستند. آیا ساختن رویا و دچار شدن به کابوسی دیگر برای مادریدی ها در حال کلید خوردن است رویا از آنجا آغاز شد که فلورنتینو پرز برای تکرار عصرطلایی خویش به باشگاه برگشت کسی که تیم کهکشانی را بنیان نهاد؛ او نیز از همان ابتدا یک سرمربی موفق را به سانتیاگو آورد و بلافاصله سیلی از بازیکنای معروف را خرید: از کاکا (مرد سال فوتبال جهان در سال 2007)، کریس رونالدو (مرد سال فوتبال جهان در سال 2008) تا کریم بنزما مهاجم برتر لوشامپیونه، چابی آلونسو، رائول آلبیول، آلوارو آربلوئا تا گرانروی جوان. خوب تا اینجای کار یک رویای شیرین را شاهدیم رویایی که با بردهای خوب تیم ادامه پیدا می کند تا آنکه تیم به سویا می بازد و از آن تلقی به اتفاق می شود، در ادامه باخت به بیلبائو و بارسا را هم شاهدیم اما هنوز این تکانه ی آسیب زا و تروماتیک جدی گرفته نمی شود تا آنکه تیم در بازی رفت جام حذفی با مجموعه ای از ستاره ها و بازیکنان رزرو نتیجه ی وحشتناک 4-0 را مقابل تیم دسته چهارمی آلکورکون متحمل می شود.
بلافاصله همه چیز به غیبت رونالدو و کاکا نسبت داده می شود و رویا ادامه می یابد حتی وقتی در سانتیاگو تیم با برد خفیف 1-0 بازی برگشت را به گودبای پارتی در اولین جام ممکن بدل می کند کسی تصور نمی کند آنچه پیش روست نه واقعیت یک تیم قهرمان اروپا و اسپانیا بلکه فقط رویایی شیرین در ناخودآگاه جمعی مادریدی هاست که نمی تواند درواقعیت نشانی برای خود بیابد. اینجا امکان بیداری وجود داشت اما رویای کهکشانی های 2 آنچنان رنگین و قشنگ است که کمتر کسی حاضر است از آن بیدار شود. دومین اتفاق آسیب زای روان جمعی مادریدی ها حذف در لیگ قهرمانان اروپاست.
حذف شدن و باخت در مقابل تیم نه چندان قدرتمندی چون لیون ضربه ی وحشتناکی به این رویا وارد می کند زیرا جدا از آنکه پیروزی در فینال و در ورزشگاه خانگی می تواست التیامی بر زخم چند ساله ی اروپایی تیم و هواداران باشد، پروژه ی اصلی قهرمان (فلورنتینو پرز) که قهرمانی در اروپا بود را زیر سوال می برد. اما هنوز لالیگایی بود و بردهای مقتدرانه ای که همه مادریدی ها را همچنان مجذوب رویا کرده بود، هرچه که بود بازی برگشت در سانتیاگو برگزار می شد و بردن بارسا می توانست اعاده ی حیثیتی باشد برای این همه زخم و رنج روانی هواداران. حرف های بازیکنان تیم هم از این تعلق به رویای جمعی حرف می زد، تا جایی که رونالدو در لوای طعنه ی همراه با شوخی به تحقیر لیو مسی و تیم حریف پرداخت.
اینگونه بود که الکلاسیکو صد و شصتم به مثابه ی وفاداری به رویای کهکشانی های 2 آغاز شد اما هنگامی که پدرو جوان و کم نام و نشان آربلوئا و کاسیاس ملی پوش را تسلیم خود ساخت هجمه ی سهمگین واقعیت دیگر امکانی برای رویاپروری بر جای نگذاشت اما چرا کهکشانی های 2 فقط یه "رویا" بود و "واقعیت" حذف و شکست در سه جام مختلف است؟
البته پیش از پرداختن به این سوال باید گفت که ممکن است بسیاری باشند که اصل مسئله را نپذیرند؛ یعنی اینکه کلا مشکلی وجود دارد و در سال اخیر رویه ای نادرست طی شده است،همانند آنها که به واکنش های انکار و فرافکنی پناه می برند تا همچنان رویا را حاضر و واقعی بدانند اما اگر از این دسته افراد و واکنش های ناسالم دفاعی روانی بگذریم باید پیش از هر چیزی اعلام کنیم که "مشکل این رویا خود آن است"، یعنی زدن راه میانبر برای پیروزی و به دست آوردن همه چیز در یک شب.
مشکل از آنجا شروع شد که به جای تحلیل سیاست های غلط مداخله گرانه ی مقامات عالی باشگاه در امور فنی همه برای دستیابی به رویا راه میانبر پناه بردن به دامان یک قهرمان را برگزیدند و این قهرمان نیز همه را به ناکجاآبادی برد که همانند رویای بهشت کمونیستی کشورهای بلوک شرق در اصل جهنمی از شکست، باخت، تحقیر شدن و زیرسوال رفتن یک تیم و احساسات هواداران آن بود. در اینجا برآن نیستیم که به راهکارها بپردازیم که خود می تواند موضوع بحثی جداگانه باشد اما آیا بهتر نبود که مدیر جدید تنها به انتخاب سرمربی و جذب بازیکنان مورد نیاز او، تامین خواست ها و نیاز های وی، احترام به استقلال او در کارهای فنی و جذب بازیکنان و تشویق استفاده از بازیکنان آکادمی می پرداخت؟
برای مثال و در رابطه با استفاده از بازیکنان آکادمی باشگاه می توان به نمونه ای نه چندان دور پرداخت. بازی خوب پاره خو در بازی رفت الکلاسیکو پارسال را برخی ممکن است به یاد داشته باشند اما آیا کسی سراغی از بازیکن جوان و پدیده ای دارد که در نیوکمپ مدافعین بارسا را براستی به زحمت انداخت و بسیار بهتر از مهاجمین گرانقیمت و نامی این تیم در الکلاسیکو صد و شصتم مقابل سد دفاعی بارسلونا ظاهر شد؟
از آن زمان تاکنون بارسا رقیب اصلی تیم توانسته ستاره هایی را از آکادمی خود برکشد که نمونه آن زننده ی گل دوم بازی برگشت امسال پدرو رودریگز است. اما کو امثال نگردو و پاره خو در ترکیب رئال مادرید؟
به هر حال بازهم می توان به رویا متوسل شد و با انکار آنچه بازی الکلاسیکو صد و شصتم نشان داد به دل ماتریکس بازگشت، از بردهای هشتاد سال پیش دم زد و چهار باخت پشت سر هم در الکلاسیکو را انکار کرد، از قهرمانی چندساله در رقابت های اروپایی لاف زد و حذف مکرر در مرحله ی یک هشتم لیگ قهرمانان را در سال های اخیر کم ارزش دانست اما اگر تیم و هواداران مادرید بخواهند رویه ای سالم از لحاظ روانشناختی و ورزشی را پیش بگیرند این رخداد تروماتیک می تواند آنها را به دل واقعیت ببرد و امکان حل مسئله و پروبلماتیک پیش روی آنرا را فراهم سازد.
نباید از "برهوت حقیقت" به "دنیای کاذب اما شیرین تخیل و رویا" پناه برد این تیم نیازمند استفاده از تجارب موفق و برخورد صحیح و سالم با مشکلات و شکست هاست نه شروع ماراتنی دیگر از جذب اسامی بزرگ و کارناوال های اول فصل و در نتیجه طی طریقی مجدد و مکرر به کابوس های پایان فصل.
2010/4/13
يادداشت ويژه:رئال، ناکام در بازیهای بزرگ؛گمانه زنی در مورد مربی جدید رئال
گرچه کهکشانی ها به نتایج خوب و جالب توجهی دست یافته اند ولی شکست در کلیدی ترین دیدارهایشان در رقابتهای فصل، موجب شده تا بار دیگر صحبت از برکناری پیگرینی در پایان رقابتهای این فصل لالیگا به گوش برسد.
سایت گل- شکست 0 - 2 رئال مادريد در ديدار خانگي مقابل بارسلونا کافي بود تا بار ديگر تمام توانايي هاي مانوئل پيگريني، مربي رئال ناديده گرفته شود. اين مربي توانا که همراه با تيمش در هر 15 ديدار خانگي اش در رقابتهاي لاليگا به برتري دست يافته بود، شنبه شب براي اولين بار در طول رقابتهاي اين فصل تن به شکست داد و البته به نظر مي رسد که اولين شکست رئال در خانه که مقابل بارسا رقم خورد و ممکن است تا به عدم قهرماني اين تيم در رقابتهاي اين فصل منجر شود، براي پيگريني گران تمام شود.
اکنون بار ديگر روزنامه هاي اسپانيايي از احتمال برکناري اين مربي شيليايي صحبت مي کنند. روزنامه مارکا در گزارش دوشنبه خود، به اين نکته اشاره کرده بود که اگر مانوئل پيگريني پيش از ديدار شنبه شب ال کلاسيکو شانس کمرنگي براي ادامه حضورش برروي نيمکت رئال در رقابتهاي فصل بعد داشت، در حال حاضر، شانس او به صفر رسيده است.
پس از نمايش نااميد کننده رئال در ديدار ال کلاسيکو، روشن و واضح است که اين مربي شيليايي فصل بعد را در رختکن رئال نخواهد بود، مگر آنکه معجزه اي در رقابتهاي لاليگا رخ دهد.
اکنون نام گزينه هاي متفاوتي در رختکن تيم مادريدي به گوش مي رسد. از مورينيو، مربي کنوني اينتر و آنچلوتي، مربي موفق چلسي گرفته تا رافا بنيتس که روزگار سختي را در ليورپول سر مي کند و در اين ميان نام فابيو کاپلو، مربي صاحب نام ايتاليايي که اکنون سرمربي تيم ملي انگليس را برعهده دارد و لوئيس فليپه اسکولاري، مربي بنيادکار ازبکستان نيز ديده مي شود.
در ادامه اين مطلب 7 گناه يا اشتباه پيگريني که او را در يک قدمي دربهاي خروجي باشگاه مادريدي قرار داده اشاره شده است.اشتباهات مربي تواناي شيليايي بدين شرح است:
1 - ناتوان در مديريت رختکن تيم
2 - بي توجهي به تيمهاي پايه اي و عدم استفاده از بازيکنان اين تيم ها
3 - شکست تحقيرآميز مقابل آلکورکن و حذف از رقابتهاي کوپا دل ري
4 - عدم توانايي در بهره گيري از ماکسيمم راندمان ستاره هاي تيم
5 - نامشخص بودن سيستم و سبک بازي رئال
6 - شکست مقابل ---- و حذف از ليگ قهرمانان اروپا
7 - شکست در ديدارهاي بزرگ و مهم
*رئال، ناتوان در ديدارهاي بزرگ
روزنامه مارکا در گزارشي تحليلي به اين نکته اشاره کرده که تيم مادريدي در کسب پيروزي در ديدارهاي بزرگ عاجز و ناتوان است.
اعداد و ارقامي که رئال در رقابتهاي اين فصل کسب کرده، شايد بتواند گوياي شرايط يک تيم قهرمان باشد؛ چرا که اين تيم از نظر آمار گلزني و امتيازات کسب شده، شرايط ايده آلي دارد ولي واقعيت امر چيز ديگري است؛ چرا که کهکشاني ها در طول رقابتهاي اين فصلشان نتوانسته اند تا از آزمايشهاي مهم و بزرگ سربلند خارج شوند و در تک تک ديدارهايي که مي توانسته در کسب يک عنوان قهرماني تاثيرگذار باشد، سرافکنده بوده اند.
چهارم اکتبر سال 2009 ، اولين آزمايش جدي کهکشاني ها در رقابتهاي اين فصل رقم خورد که آن هم اولين ناکامي رئال بود. سويا با اقتدار تمام از سد رئال مادريد عبور کرد و اين براي کهکشاني ها واقعا دردناک بود.
روز بيست و يکم اکتبر از راه رسيد و ديدار دو تيم ميلان و رئال در ورزشگاه سانتياگو برنابئو، در ديدارهاي مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا.
تيم مسن و سالخورده ميلان مقابل رئال لبخند تحقير آميزي زد و اين هم يکي ديگر از صحنه هاي ناخوشايندي بود که در پرونده رئال ثبت شد. در آن زمان عدم تمرکز تيم، ريتم نامناسب بازي و انگيزه کم بازيکنان، از دلايل ناکامي رئال برشمرده شد.
ولي مادريدي ها در ماه هاي بعدي هم موفق نبودند. البته اين تيم در ديدار برگشت خود مقابل ميلان در سن سيرو (روز سوم نوامبر) به مراتب بهتر از قبل شده بود و اين بازي با تساوي 1 - 1 خاتمه يافت.
رويارويي با بارسلونا، در نوکمپ که روز بيست و نهم نوامبر بود و با شکست 0 - 1 تيم کهکشاني خاتمه يافت.
کهکشاني ها در ديدار ورزشگاه نوکمپ حتي قادر نبودند که از برتري عددي خود در طول نيمه دوم که پس از اخراج بوسکتس حاصل شده بود، بهره اي ببرند و زلاتان ايبراهيموويچ با نبوغ خود توانست بازي را به نفع تيم آبي اناري پوش به اتمام برد.
شانزدهم ژانويه، سومين شکست در لاليگا، اين بار مقابل اتلتيک بيلبائو؛ گل زود هنگام يورنته پاسخي نداشت و رئال باز هم تن به شکست داد.
ماه فوريه از راه رسيد و شکست مقابل المپيک ----. در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، رئال مادريد در ورزشگاه ژرلند با نتيجه 0 - 1 مغلوب ليوني شد که در جريان بازي، تيم برتر ميدان بود و توانست کسب نتيجه تساوي 1 - 1 در ديدار برگشت با غلبه بر رئال در نهايت اين تيم را از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا حذف کند و در پايان هم که شکست 2 - 0 تيم کهکشاني مقابل بارسا، هيچ راه چاره اي را باقي نگذاشته، جز اينکه همگان منتظر اعلام نام مربي جديد رئال باشند.
اکنون نام گزينه هاي متفاوتي در رختکن تيم مادريدي به گوش مي رسد. از مورينيو، مربي کنوني اينتر و آنچلوتي، مربي موفق چلسي گرفته تا رافا بنيتس که روزگار سختي را در ليورپول سر مي کند و در اين ميان نام فابيو کاپلو، مربي صاحب نام ايتاليايي که اکنون سرمربي تيم ملي انگليس را برعهده دارد و لوئيس فليپه اسکولاري، مربي بنيادکار ازبکستان نيز ديده مي شود.
1- مورینیو : استاد بردن با حداقل گل فاصله . با اینکه ازش بدم میاد ولی فکر میکنم شخصیت کاریزماتیک و غرورش میتونه این افسار گسیختگی رئال ((( که همه میخوان توش فرمانده باشن ))) رو به بهترین نحو ساماندهی کنه . ولی تفکرات فنی و تاکتیکیش با فلسفه فوتبالی که رئال به دنبالشه و فوتبال رو به جلویی که از رئال انتظار میره در تضاد کامل به سر میبره .
2- آنجلوتی : بسیار بسیار جنتلمن ، و همین باعث میشه که احتمالا مثل مهندس پیگرینیه ( که اونم دست بر قضا بسیار جنتلمنه ) موفق نباشه .
3- رافا بنیتس : شاید بهترین مزیتش این باشه که اسپانیاییه ، با فلسفه فوتبالی نتیجه گرا . مطمئنا چهره خونسردش که چهار زانو روی زمین نشسته بود و سیگار میکشید و ضیافت پنالتیها رو مانند یک تماشاگر عادی نگاه میکرد ( در فینال لیورپول میلان در ضربات پنالتی ) یاد خیلیها مونده ( هرچند که بعد از اون قهرمانی چندان موفق نبود )
4- فابیو کاپلو : بدون شک یکی از برترین مربیان از لحاظ نتیجه گیری و تداوم موفقیتها و شخصیت بسیار کاریزماتیک که در بخش مورینیو به مزیت کاریزما اشاره شد ، کسی که سیستم 4-4-2 دیاموند (دایموند) یا الماس رو پس از آریگو ساکی تکمیل کرد . دو دوره هم سرمربی رئال بوده و موفق هم بوده . یکی نیست بگه اگه خوب بود چرا برکنارش کردید ؟؟؟ ( البته بازهم همانند مربیان بالا با فلسفه فوتبالی نتیجه گرا و اینکه به خصوص در دوره قبل از برند شوستر که مربی رئال بود با اینکه میبرد و قهرمان لالیگا هم شد ولی سبک بازی تیمش بسیار کسل کننده و بی روح بود وموجب اعتراض بخصوص طرفداران ) . البته موفقیت دن فابیو با یوونتوس ( که فصل بعد که کاپلو از یووه رفت گند کالچوپولی دراومد ) رو نمیشه چندان به پای ایشون نوشت . ( به علت کالچو پولی)
2- اسکولاری : کوچکترین فیلی که تا حالا دیدم ، و از نظر من یکی ازلمپن ترین (از لحاظ رفتاری و نوع پوشش ، فکر کن ، سرمربی رئال با لباس ورزشی وکلاه اسپرت لبه دار به جای کت و شلوار و کراوات درمثلا فینال لیگ قهرمانان ) مربیان در سطح مربیان درجه یک دنیا ( البته دن دیه گو ی کبیر با اختلاف فاحشی نسبت به ایشون در رده اول قرار دارند) ، مربی ای که بیشتر از اینکه در باشگاهها موفق بوده باشه در سطح ملی موفق بوده . البته از ایشون به عنوان مربی تاکتیکی یاد میشه ولی به طور کل رئال همین که بتونه حواشی که بازیکناش درست میکنن رو جمع کنه خیلی هنر کرده ، چه برسه به اینکه حواشی سرمربیش رو هم بخواد جمع کنه .
طرفداران تيم رئال مادريد معتقدند مائول پيگريني سرمربي شيليايي اين تيم هر چه سريعتر بايد از سمت خود برکنار شده و به جاي وي رافا بنيتس منصوب شود.
در نظرخواهی انجام شده از سوی روزنامه مارکا که 8310 نفر از طرفداران رئال در آن شرکت کردند حدود 44 درصد رای دهندگان به حضور بنیتس، مربی اسپانیایی تیم لیورپول، در این تیم رای دادند. بنیتس که خود فوتبال را از رئال آغاز کرده در سال 1994 دستیار ویسنته دل بوسکه مربی سابق رئال بوده است. پس از وی 33 درصد ژوزه مورینیو مربی پرتغالی و کنونی تیم اینتر را گزینه مناسبتری برای حضور روی نیمکت سانتیاگوبرنابئو معرفی کرده اند. پس از این دونفر فابیو کاپلو، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس که قبلا در دو دوره یکساله مربیگری در رئال در سالهای 1997 و 2007 این تیم را قهرمان لالیگا کرده با 12 درصد در رده سوم جای گرفته است و بالاخره لوئیش فیلیپه اسکولاری مربی مطرح پرتغالی که درحال حاضر هدایت تیم بنیادکار ازبکستان را برعهده دارد با 5 درصد و کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی با 4 درصد آرا رده های چهارم و پنجم این نظرخواهی را به خود اختصاص داده اند.
جالب اینکه در بین گزینه های مارکا اشاره ای به نام آرسن ونگر، مربی فرانسوی، آرسنال نشده است. ونگر سال قبل پیشنهاد مربیگری رئال را نپذیرفت.
سهشنبه 24/01/1389
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.