مشاهده نسخه کامل
: ارتباط نت بوک و pc با کابل؟
شرمنده من تازه کار هستم و تازه امروز asus eee pc 1005ha گرفتم میخواستم بدونم چه طوری میشه بدون خرید وسیله گرونی نت بوک رو به pc متصل کنم و از اطلاعات هارد pc استفاده کنم
نت بوک جای کابل rj45 داره ولی انگار برای اتصال با این روش pc کارت شبکه میخواد که ماله من نداره
pooriya_hp
05-04-2010, 19:02
شرمنده من تازه کار هستم و تازه امروز asus eee pc 1005ha گرفتم میخواستم بدونم چه طوری میشه بدون خرید وسیله گرونی نت بوک رو به pc متصل کنم و از اطلاعات هارد pc استفاده کنم
نت بوک جای کابل rj45 داره ولی انگار برای اتصال با این روش pc کارت شبکه میخواد که ماله من نداره
دوست من ما همه از یه جای شروع کردیم من خودم فرق خاموش بودن کامپیوتر رو با روشن بودنش نمیدونستم.:31:
را های زیادی برای اتصال دو کامپیوتر وجود داره که من در زیر بهشون اشاره می کنم:
1.usb به usb
2.wi-fi
3.blutooth
4.infrared
5.crass
6. و ......
که من به شما wi-fi رو پیشنهاد می کنم زیرا هم راحت تر هست و هم سرعت قابل قبولی داره
البته بازهم درمورد هرکدوم سوالی داشتی در همین تاپیک قرار بده !!!!!!
راه های دیگری هم وجود داره که بهترین و راحت ترین اونها blutooth و wi-fi هست
موفق باشید:40:
دوست عزیز ارزونترین و راحت ترین راه شبکه کردن هست که شما کارت شبکه ندارید .
وایرلس هم که خیلی گرون در میاد و آخرین گزینه هست .
یا باید از تبدیل های مستقیم USB استفاده کنی و 2 تا دستگاه رو مستقیم به هم وصل کنی یا هارد رو مستقیم به نت بوک وصل کنید .
دوست عزیز ارزونترین و راحت ترین راه شبکه کردن هست که شما کارت شبکه ندارید .
وایرلس هم که خیلی گرون در میاد و آخرین گزینه هست .
یا باید از تبدیل های مستقیم USB استفاده کنی و 2 تا دستگاه رو مستقیم به هم وصل کنی یا هارد رو مستقیم به نت بوک وصل کنید .
کارت شبکه تو چه رنج قیمتی هست؟
وایرلس چه قدر گرون در میاد؟
یه سوال دیگه هم داشتم تو دانشگاهمون(رودهن) بعضی از کلاسهاش پورتهایی گذاشتند که به کابل rj45 میخوره اگه یه سر کابل رو به این پورتها بزنم و سر دیگش رو به نت بوکم به نت وصل میشه؟اگر بله تنظیمات خاصی میخاد؟
یه کارتی تو کامپیوترم پیدا کردم این کارت شبکه نیست؟
marvell yukon 88e8053 pci-e gigabit ethernet controller
این کارت رو که enable کردم تو network connections یه کانکشن به اسم local area connection 2 ساخته شد (لوکال 1 مال مودمم هست) جلوش زیر status هم نوشته network cable unplugged
احیانا این کارت شبکه نیست؟
شما میتونید از کابل usb-usb استفاده کنید که هم برای share اطلاعات میشه استفاده کرد و هم برای کپی کردن اطلاعات
این کارت رو که enable کردم تو network connections یه کانکشن به اسم local area connection 2 ساخته شد (لوکال 1 مال مودمم هست) جلوش زیر status هم نوشته network cable unplugged
کسی نمیدونه این کارت marvell چی هست؟احتمال داره کارت شبکه باشه؟
مودم اکسترنالم یه پورت usb و rj45 داره نمیشه از طریق مودم نت بوک به pc وصل بشه؟
بله کارت شبکه هست
شما نیاز به یک کابل با سوکت RJ 45 دارید که دو دستگاه رو به هم وصل کنید و اطلاعات رو تبادل کنید .
تو انجمن شبکه در مورد آموزش انتقال اطلاعات بین دو دستگاه تحت شبکه جستجو کنید .
بله کارت شبکه هست
شما نیاز به یک کابل با سوکت RJ 45 دارید که دو دستگاه رو به هم وصل کنید و اطلاعات رو تبادل کنید .
تو انجمن شبکه در مورد آموزش انتقال اطلاعات بین دو دستگاه تحت شبکه جستجو کنید .
کدوم یکی از آموزشهای زیر درست هست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.