PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گیر کردم بینشون !

rpf
05-04-2010, 15:03
سلام...

میخوام از لپ تاپ های Hp pavilion dv6 1390 و Dell studio 1557 یکی رو بخرم.. کدومش خوب تره ؟؟؟

از نظر کیفیت ساخت و دوام و زود گرم شدن و راضی بودن از عملکرد....

راستی اچ پی core 2 due است و دل core i7 کدومشون بهتره؟؟ واقعا core i7 چهار هسته ای است ؟؟؟؟

hoha881
05-04-2010, 18:05
از لحاظ باتری و cpu وusb2.1 دل بهتره
از لحاظ سرعت هارد و گرافیک و داشتن دکمه لمسی(مخصوصا واسه صدا) hp بهتره.
اگه زیاد اهل بازی نیستی دل گزینه مناسب تریه.

rpf
05-04-2010, 18:39
والا بازی هم لازمه... ولی میگن اچ پی زود گرم میکنه و گرافیکش میسوزه ؟؟؟

babak7610
05-04-2010, 21:46
والا بازی هم لازمه... ولی میگن اچ پی زود گرم میکنه و گرافیکش میسوزه ؟؟؟

در مورد گرم کردن راست میگن اونم در حد نرمال ولی خوب سوختن رو دیگه چرت میگند....!:13:حالا از مشخصات فنی هم بگذریم حیف ظاهر جذاب و شیک اچ پی نیست که شما میخواین برین سمت دل که مثل جنسای روسی اکثر مدلاش زمخت و بی ریخته...!!.:5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

biostar
05-04-2010, 21:49
مدلی که از اچ پی انتخاب کردی که منقرض شده. نشده؟

این مدل جایگزین هست:

Reman
06-04-2010, 10:39
سلام . من همین مدل اچ پی رو دارم. خیلی نوت بوک خوبیه. تا حالا که مشکلی نداشتم. در کار های معمولی و محاسباتی سنگین به هیچ وجه کم نمیاره و داغ هم نمی کنه. در هنگام بازی ( من زیاد اهلش نیستم و لی تست کردم) دماش کمی بالا میره ولی چون با مدل های دیگه کمتر کار کردم نمی تونم بگم ایا در مقایسه با اونها زیاد هست یا کم.
کلا بنظرم با توجه به کاربرد ما اون cpu چهار هسته ای واقعا لازم نیست و به درد شما هم گرافیک 4650 می خوره که قوی تر از گرافیک دل هست.
امکانات جانبی و پورت های اچ پی رو هم از یاددتون نبرید.

موفق باشید

rpf
06-04-2010, 13:02

این مدل جایگزین هست:

واقعا منقرض شده؟؟:18: ولی تو دیجی کالا واسه فروش گذاشتن و میفروشن 1.150.000 با گارانتی و بیمه....

یعنی اچ پی از دل بهتره ؟؟ من زیاد به ظاهرش توجه نمیکنم و کارایی و کیفیت ساخت برام مهمه...

راستی اچ پی ها همه چین هستند ؟؟؟ کیفیت چین خوبه ؟

این HP dv6 2150 ایران هم هست؟؟؟

rpf
06-04-2010, 19:21

این مدل جایگزین هست:

واقعا منقرض شده؟؟:10: ولی تو دیجی کالا واسه فروش گذاشتن و میفروشن 1.150.000 با گارانتی و بیمه....

یعنی اچ پی از دل بهتره ؟؟ من زیاد به ظاهرش توجه نمیکنم و کارایی و کیفیت ساخت برام مهمه...

biostar
06-04-2010, 22:11
واقعا منقرض شده؟؟:10: ولی تو دیجی کالا واسه فروش گذاشتن و میفروشن 1.150.000 با گارانتی و بیمه....

چین و امریکا نداره دوست من......

HP تولید کرده ، نه این که چین سر خود تولید کنه... پس کیفیت امریکایی با چینی هیچ فرقی نداره ، چون HP هست.
مدلی که میگی یعنی 1390 شاید هنوز گیر بیاد ، اما حقیقتش این هست که دیگه تولید نمی شه ... به نظرم رو ندل جدید تر فکر کنی بهتر هست........

HP هم از دل بنظرم... در کیفیت و زیبایی بهتر هست.

linkinkurd
07-04-2010, 10:11
شما اگه اهل بازی و کارهای گرافیکی نیستی مدل دل رو بخر- در غیر اینصورت HP 1390. برا گرم کردن هم نگران نباش- گارانتی معتبر بخر و از کول پد هم برای اطمینان استفاده کنید.

rpf
07-04-2010, 14:28
چین و امریکا نداره دوست من......

HP تولید کرده ، نه این که چین سر خود تولید کنه... پس کیفیت امریکایی با چینی هیچ فرقی نداره ، چون HP هست.
مدلی که میگی یعنی 1390 شاید هنوز گیر بیاد ، اما حقیقتش این هست که دیگه تولید نمی شه ... به نظرم رو ندل جدید تر فکر کنی بهتر هست........

HP هم از دل بنظرم... در کیفیت و زیبایی بهتر هست.

شما درست میفرمایید..

من هم خودم اچ پی رو بیشتر دوست دارم... ولی این مدل 2150 تو ایران یا حداقل تو دیجی کالا نیست..
راستی 2.8 کیلوگرم برای لپ تاپ زیاد نیست ؟؟؟