ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم های تدوین اپل مکنتاش

rasoolsm
05-04-2010, 09:38
سلام.برای مقدمه بگم که در اروپا 80% سیستم های تدوین مک هست و از نرم افزار final cut pro استفاده میکنن و نرم افزارهای دیگه که من نمیشناسم.این تاپیکو ایجاد کردم تا خبلی ها از جمله خودم:31: که اطلاعاتی در مورد این سیستم های قدرتمند ندارن از اطلاعات دوستان عزیزمون که ایتجا مارو کمک خواهند کرد استفاده کنن.سیستم های مک با استفاده از یک سیستم عامل قوی خیلی راحت و روان در کار تدوین انجام وظیفه میکنن.اونایی که با مک کار کردن نوشتن که دیگه نمیخوان با ویندوز کار کنن.و اما من و شما که با ادیوس کار میکنیم هم میتونیم با استفاده از نسخه ی جدید شرکت اپل بنام leopart از طریق خود سیستم عامل مک ویندوز رو نصب کنید و هر دو رو کنار هم داشته باشین.یه تدوین گر خوب هیچ موقع خودشو با یه نرم افزار محدود نمیکنه بلکه میتونه از چند نرم افزار استفاده کنه تا یه کار خوب و حرفه ای بسازه. امیدوارم دوستانی که در این ضمینه اطلاعاتی دارن مارو کمک کنن.
یا علی

reza2kn
05-04-2010, 13:05
سلام دوست عزیز...
بله قدرت مک چیز دیگری که نه دنیای دیگریست:8:
راجع به سیستم عامل اسم جدید ترین نسخش Snow Leopard که فقط رو خود مک نصب میشه نه روی PC های ما!
البته روی مک ویندوز نصب میشه ولیلئوپارد اینور نصب نمیشه ، البته چند تا تیم تو دنیا هر ساله ورژن های جدید هماهنگ با PC این سیستم عامل رو بیرون میدن ه با اسم های iDeneb و iKatoos و ... شناخته میشه که باز اونا هم رو Pc به اندازه خود مک جواب نمیدنولی باز هم خوبه ، الان اگه شما جدید ترین نسخه و بی عیب ترین iDeneb رو پیدا کنی و رو PC نصب کنی نهایتا اندازه Windows 7 بهت کار میده که البته خیلی خوب هست ، ولی اگه رو مک استفاده کنی معنی کامپیوتر رو میفهمی:31:
امیدوارم که فرهنگ استفاده از مک و فروشش هرچه سریع تر تو ایران گسترش پیدا کنه که بد جور داریم رو این موضوع ضرر می کنیم چون مثلا تو شیراز فقط و فقط یه مکان هست که Mac میفروشن و هرکی تو استان فارس بخواد مک بگیره باید از اینا بگیره و اینا هم هر قیمتی بخوان میدن:31:

موفق باشید:11:

Javad_Ed
05-04-2010, 20:11
راجع به سیستم عامل اسم جدید ترین نسخش Snow Leopard که فقط رو خود مک نصب میشه نه روی PC های ما!
من روی pc نصب دارم
البته بسته به سخت افزار شما هم داره....

rasoolsm
06-04-2010, 10:58
سیستم جدید مک.آدم حال میکنه فقط نیگاش کنه !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza2kn
06-04-2010, 22:40
من روی pc نصب دارم
البته بسته به سخت افزار شما هم داره....
سلام جواد جان:10:
شما استاد مایی ولی مطممئنی خود نسخه اصلی که روی مک نصب میشه ، همون رو دقیقا روی PC نصب کردی؟؟ چون همونجور که گفتم یه نسخه دیگه هست که رو PC نصب میشه ها:13:شایدم من اشتباه می کنم:40:
موفق باشید:11: