مشاهده نسخه کامل
: ریستارت شدن سیستم
soroori2
04-04-2010, 23:43
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم وقتی مودم رو روشن می کنم سیستم ریستارت میشه و تا زمانی که مودم ای دی اس ال وصله همینطور ریستارت میشه و از طرفی هشدار کم شدن فضای درایو c رو دارم و هرجی فضا رو خالی می کنم باز هم زود حجم اون زیاد میشه و دوباره هشدار میده .
Dr Hannibal
05-04-2010, 09:21
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم وقتی مودم رو روشن می کنم سیستم ریستارت میشه و تا زمانی که مودم ای دی اس ال وصله همینطور ریستارت میشه و از طرفی هشدار کم شدن فضای درایو c رو دارم و هرجی فضا رو خالی می کنم باز هم زود حجم اون زیاد میشه و دوباره هشدار میده .
با این نرم افزار اول درایو سی رو پاک سازی کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایلها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هرچی برنامه داری توی درایو سی پاک کن بذار سبک بشه فایل های دیگه هم خالی کن همیشه 20 درصد از درایو ویندوز باید خالی باشه.
بعد با انتی ویروس کسپرسکی یا آویرا یا آواست آپدیت شده تا امروز که فعال هم باشه نه اکسپایر یک بار سیستمت رو اسکن کن.
مشکل حل میشه.
درایو مودم رو هم یک بار دیگه کامل نصب کن. اگه هم با usb و هم با کابل لن میشه کابلی وصل کن.
amd>intel
05-04-2010, 09:24
پاور سیستم رو چک کن حتما . حداقل یک 400 وات کولر مستر بگیر .
armin15000
05-04-2010, 13:37
پاور سیستم رو چک کن حتما . حداقل یک 400 وات کولر مستر بگیر .
سلام
فکر نمی کنم مشکل از پاور باشه چون ایشون میگن هر وقت به اینترنت وصل میشه ریستارت میشه .به نظر من با تعو یض ویندوز درست میشه .
soroori2
05-04-2010, 13:47
با این نرم افزار اول درایو سی رو پاک سازی کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد فایلها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هرچی برنامه داری توی درایو سی پاک کن بذار سبک بشه فایل های دیگه هم خالی کن همیشه 20 درصد از درایو ویندوز باید خالی باشه.
بعد با انتی ویروس کسپرسکی یا آویرا یا آواست آپدیت شده تا امروز که فعال هم باشه نه اکسپایر یک بار سیستمت رو اسکن کن.
مشکل حل میشه.
درایو مودم رو هم یک بار دیگه کامل نصب کن. اگه هم با usb و هم با کابل لن میشه کابلی وصل کن.
سلام
من کلا ویندوز رو که رو درایو c بود روبعد از فرمت عوض کردم ولی مشکل حل نشد .
Dr Hannibal
05-04-2010, 16:17
سلام
من کلا ویندوز رو که رو درایو c بود روبعد از فرمت عوض کردم ولی مشکل حل نشد .
مشکل حل میشه.
ادامه متن خوانده شود:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.