مشاهده نسخه کامل
: اسيب ديدن اطلاعات در کول ديسک
سلام دوستان
اطلاعاتم رو که روي کول ديسک کپي مي کنم آسيب ميبينه و ديگه نمي تونم از اونا استفاده کنم . مثلا اگه برنامه باشه باز که ميکنم ميگه يکي از فايلها موجود نيست و يا فايل موسيقي رو کامل پخش نمي کنه . چه جوري حلش کنم؟
ebicross
04-04-2010, 21:17
سلام دوستان
اطلاعاتم رو که روي کول ديسک کپي مي کنم آسيب ميبينه و ديگه نمي تونم از اونا استفاده کنم . مثلا اگه برنامه باشه باز که ميکنم ميگه يکي از فايلها موجود نيست و يا فايل موسيقي رو کامل پخش نمي کنه . چه جوري حلش کنم؟
نوع فلش رو ذکر کنید.
فرمت کردین؟ سیستم ویروسی نیست؟
pooriya_hp
04-04-2010, 21:31
سلام دوستان
شما قبل از کشیدن فلش از پورت. فلش رو eject کن
ببین تاثیری داره؟
فلشم silicon power است. هم فرمت کردم ، هم آنتي ويروسم آپ ديته ، هم eject مي کنم. ولي باز مشکل پا برجاست.:41:
pooriya_hp
05-04-2010, 22:08
فلشم silicon power است. هم فرمت کردم ، هم آنتي ويروسم آپ ديته ، هم eject مي کنم. ولي باز مشکل پا برجاست.:41:
به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری داره
شما ببر گارانتی
این گونه مشکلات بیشتر سخت افزاری هست و ممکنه فلشتون تقلبی باشه. اگه فلشتون گارانتی داره از گارانتیش استفاده کنید.
ebicross
06-04-2010, 13:35
اگر تازه خریدین ممکنه تقلبی باشه.
ظرفیت فلش چنده و از کجا خریدین؟ چقدر پول دادین؟
از اونجايي که 32 گيگه و ارزون خريدم پس حتما تقلبيه .
چه جوري ميشه فلش تلقبي رو شناخت؟
ممنون از همه
سلام یهترین راه از قیمتش و بعد از قیمت از طریق همین سایت و در میان گذاشتن مشخصاتش با بچه ها
از اونجايي که 32 گيگه و ارزون خريدم پس حتما تقلبيه .
چه جوري ميشه فلش تلقبي رو شناخت؟
ممنون از همه
بیشتر فلشها شماره سریال دارند. یکی از موارد اصلی قیمت اونهاست. فلشهای با حجم بالا و قیمت کم جای تعجب نیست؟!!
شماره سریالهای حک شده اعتبار بیشتری دارند و اعتماد کردن به این نوع فلشها بیشتر از بقیه هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.