PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شاگردتم!

SevenART
04-04-2010, 19:25
داش من شاگردتم ... هر کسی که توی نوشتن تکس رپ تبهر داره بیاد من شاگردش می شم ... بعد فیت بهش میدم با هم می خوینم ..... بهتون بگم تو خونندگی تا اینجا پیش رفتم که با بهرام و هیچکس و یاس می تونم بخونم .... نه اینکه برم باشون بخونما نه عزیزم همراهشون می خونم وقتی دارن می خونن ....مثلا بهرام اون آهنگی بود که برا حج آقا خونده بودن ( :31:) می تونم مثل خودش و دقیق بخونم ... اگر خواستی می رم صدامو ظبط می کنم میارم برات ... صدامم خوبه در مایه های هیچ کسه .....علاقم هم این قده ::40::40::40::40::40:... .... همین ....خیلی زیاده نه ؟

reza_r
04-04-2010, 19:42
دوست عزیز سعی کن خودت بهونی نه تقلیدی از دیگران!

S@nti@go_s&k
04-04-2010, 19:44
حالا یه نمونه کارتو بزار ببینیم چه جوریه

من برم ستار و صدا کنم بیاد نظر بده :دی

SevenART
04-04-2010, 20:50
دوست عزیز سعی کن خودت بهونی نه تقلیدی از دیگران!

ببخشید ولی من که گفتم اصلا نمی تونم تکس بنویسم ... نمی دونم چرا هر موقع می نویسم چرت از آب در میاد ... ولی خوب می تونم بخونم صدام هم خوبه ....

حالا یه نمونه کارتو بزار ببینیم چه جوریه

من برم ستار و صدا کنم بیاد نظر بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

کاری تا حالا نکردم ولی قصد داشتم آهنگ بهرام و یخونم ولینک کنم اینجا..
ستار کیه دیگه >؟

Big-Boss
05-04-2010, 15:35
ببخشید ولی من که گفتم اصلا نمی تونم تکس بنویسم ... نمی دونم چرا هر موقع می نویسم چرت از آب در میاد ... ولی خوب می تونم بخونم صدام هم خوبه ....

کاری تا حالا نکردم ولی قصد داشتم آهنگ بهرام و یخونم ولینک کنم اینجا..
ستار کیه دیگه >؟

نمی دونم اوضاع رپ فارسی چجوریه
ولی اصل رپ همه جا متنشه که خود رپر میگه

SevenART
05-04-2010, 20:42
بله دقیقا .... حالا خودم رفتم صب تا حالا یه چی اهتراع کردم ... خیلی مذخرفه ولی خوب دیگه کار اوله ... یه بیته ببیند خوبه؟
تو تو خیابونها میگردی و نمی بنی یه آدم که نباشه به سردی تو از تو چشاش می فهمی که داره یه دنیا غم ز دردی ..
هه مسخره بود نه ... با هم بهش بخندیم....