ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بیماری پوستی

باغبون
04-04-2010, 14:02
سلام من یه مشکل پوستی دارم پوست دستم به گرد و غبار و مواد شوینده و آب خیلی حساسه اصلا هم به این مواد دست نمیزنم همیشه به دستم کرم میزنم و چربش میکنم،دستکش میپوشم ولی با کوچکترین بی احتیاطی بیماری دوباره شروع میشه دیگه خیلی برام خسته کننده شده یعنی یک لحظه نمی تونم از کرم دور شم بنظرتون چکار کنم؟

eMer@lD
05-04-2010, 16:33
سلام
احتمالا شمادر گذشته در شتستشو ی دستهاتون وسواس زیادی به کار میبردید و با مواد شوینده زیاد تماس داشتید.

گرد وخاک آلودگیها رو زیاد به سمت خود جذب میکنه.

بهتره قبل از استفاده از دستکش های پلاستیکی از دستکش های نخی مصرف کنید وبعد دستکش پلاستیکی رو روی دستکش نخی بکشید.
از آب گرم و جوش برای شستشو استفاده نفرمایید. به حساسیت والتهاب می افزاید.
همیشه دستهایتان را با پماد ها وکرمهایی که پزشکتون تجویز کردند چرب کنید و اگر حتی انگشت یا قسمتی از دستتان بیشتر اگزما شده ، بعد از چرب کردن بابانداژ استریل ببندید.

گاهی حساسیتهای پوستی سالهای مدیدی در کنار پوست هستند و اگر مراقبتهای شدید و مداوم داشته باشید حتی در تغذیه به طور مثال از خوراکیهایی مانند:((تخم مرغ،بادنجان،گوجه فرنگی، بعضی از ادویه جات،)) با احتیاط استفاده کنید ممکن هست ریشه کن شود.

باغبون
10-04-2010, 15:41
سلام
احتمالا شمادر گذشته در شتستشو ی دستهاتون وسواس زیادی به کار میبردید و با مواد شوینده زیاد تماس داشتید.

گرد وخاک آلودگیها رو زیاد به سمت خود جذب میکنه.

بهتره قبل از استفاده از دستکش های پلاستیکی از دستکش های نخی مصرف کنید وبعد دستکش پلاستیکی رو روی دستکش نخی بکشید.
از آب گرم و جوش برای شستشو استفاده نفرمایید. به حساسیت والتهاب می افزاید.
همیشه دستهایتان را با پماد ها وکرمهایی که پزشکتون تجویز کردند چرب کنید و اگر حتی انگشت یا قسمتی از دستتان بیشتر اگزما شده ، بعد از چرب کردن بابانداژ استریل ببندید.

گاهی حساسیتهای پوستی سالهای مدیدی در کنار پوست هستند و اگر مراقبتهای شدید و مداوم داشته باشید حتی در تغذیه به طور مثال از خوراکیهایی مانند:((تخم مرغ،بادنجان،گوجه فرنگی، بعضی از ادویه جات،)) با احتیاط استفاده کنید ممکن هست ریشه کن شود.

سلام،من همه این مواردو رعایت میکنم حتی موقع حموم رفتنم دستکش پلاستیکی میپوشمولی بازم اگه یکم بی احتیاطی کنم بیماریم خودشو نشون میده تازه برام خیلی خسته کننده است که این مواردو رعایت کنم خصوصا جلو دیگران که باید به همه توضیح بدم چرا این کار رو میکنم

S0R3N4
10-04-2010, 17:10
میتونید بیشتر در مورد این بیماری توضیح بدید؟علایم اگزما رو به طور کامل دارید؟

باغبون
10-04-2010, 21:55
میتونید بیشتر در مورد این بیماری توضیح بدید؟علایم اگزما رو به طور کامل دارید؟

سلام، شروعش به این شکل بود که تو دوره راهنمایی یه بار رفتم خیر سرم نون بخرم و نونی که گرفتم خیلی داغ بود و دوتا انگشت شصتم پوستش سوخت و خوب نشد بعد از چند مدت بیماری تشدید پیدا کرد البته اینم بگم که من اصلا به مواد شوینده دست نیمزدم ولی با خاک زیاد بازی میکردم البته یه مواردی هم تو خونواده پدریم و مادریم دیده میشه ولی نه به این شدت مثلا دست عمه ام به وایتکس حساسه با استفاده زیاد از مایع ظرفشویی خصوصا وایتکس پوست دستش نازک میشه و البته کم کم خودش خوب میشه ، روی پای خاله ام یه بیماری پوستی که باید جوراب نخی بپوشه و.. چون رعایت نمیکنه خوب نمیشه فکر میکنم زمینه ارثی هم دارم ولی کلا مال من اینطوریه که با دست زدن به مایع ظرفشویی، خاک و حححتی آب خالی پوستم خشک میشه طوری که ممکنه خشکیش منو از خواب بیدار کنه تا پاشم کرم بزنم کرم وصله جدا نشدنی منه یعنی هر لحظه کرم میزنم و مجبورم فقط روزی دو سه بار دستمو با صابون بشورم و از صابون بادام اژه استفاده میکنم که دکترم بهم داده و کرم پلی ویتامینه ، حتی با دستکش میرم حموم و... علائم :با این همه رعایت، اینجوریه که احساس خشکی دارم حالا کافیه فقط یه بار بی دستکش ظرف بشورم پوست پوف میکنه و کنده ومیشه اگه رعایت نکنم که وا ویلا ، مثلا قبلا که اصلا بیماری رو نمیشناختم اصلا نه کرم میزدم و... پوست که پوف میکرد کنده میشد کم کم خشکیش زیاد میشد (البته بیشتر تو نوک انگشتا بود و در طی زمان تو کف دست هم دیده شد)ترک میخورد و خون میو مد وو اصلا روی انگشتانم اثر انگشت نداشتم دکترم اولش پماد فلوسینولون و بتامتازونوو آمپول حساسیت و ... زیاد مفید نبود کم کم سعی کردم خودم یه راهی پیدا کنم بیشتر و جدی تر دستکش گذاشتم کمتر صابون زدم تا خدا رو شکر حداقل ظاهرش خوب شده ولی با کوچکترین بی احتیاطی باز شرو ع میشه دیگه این همه رعایت برام خسته کننده شده حتی مجبورم با دست کرم زده غذا بخورم بنظرتون چکار کنم البته اینم بگم که مدت بیماریم یه ده و دوازده الی میشه. ممنون میشم راهنماییم کنین

S0R3N4
10-04-2010, 22:22
واست این نسخه ای که نوشتم رو ببر داروخونه تا برات بسازن
روزی دوبار(صبح و شب) به قسمت های مورد نیاز بزن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
استفاده از کرم مرطوب کننده ی راسن 10% اوره در بین فواصل زمانی که اینو مصرف میکنی
به مدت 2 ماه بزن و نتیجه رو به من بگو
برات عکس گذاشتم تا داروخونه بهانه نیار که حتما باید امضای دکتر پاش باشه+بگو نسخه رو گم کردم...
موفق باشی
در ضمن.جنسیت مونث؟

shalineh
10-04-2010, 22:30
با توجه به توضیحات ، اگزما محرز می باشد.
کلوبتازول در دراز مدت مناسب نیست ( با توجه به اینکه این دوستمون بیماریش مزمن هست )
بهتره از مواد ملایمتر و نرم کننده استفاده بشه و اینکه اگزما ممکنه خود بخود خوب بشه یا تا آخر عمر مهمان شما باشه.
منم این نسخه رو پیشنهاد میکنم:

Sodium Chloride 3 gr
Distilled Water 5 ml
cold cream 100 ml

هر 12 ساعت به دستاتون بمالید و همونطوریکه که المیرا گفت ، دستکش نخی فراموش نشه و از روی اون دستکش پلاستیکی !

باغبون
10-04-2010, 23:23
واست این نسخه ای که نوشتم رو ببر داروخونه تا برات بسازن
روزی دوبار(صبح و شب) به قسمت های مورد نیاز بزن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
استفاده از کرم مرطوب کننده ی راسن 10% اوره در بین فواصل زمانی که اینو مصرف میکنی
به مدت 2 ماه بزن و نتیجه رو به من بگو
برات عکس گذاشتم تا داروخونه بهانه نیار که حتما باید امضای دکتر پاش باشه+بگو نسخه رو گم کردم...
موفق باشی
در ضمن.جنسیت مونث؟

متشکرم

بله، مونث!

S0R3N4
10-04-2010, 23:26
منم نگفتم دراز مدت
2 ماه

morsadr
11-04-2010, 09:38
دوست عزیز بدونید که در وهله اول مراقفت از پوست و دوری از موادی که ایجاد واکنش می کنند بهترین درمان و کنترل بیماریه.
بجای استفاده از کرم از پماد استفاده کنید که چون پایه آن چرب است مدت تاثیر آن روی پوست شما بیشتر خواهد بود .
اوره 10% در مرحله اول و در صورت نیاز استفاده از 15% . که انواع ایرانی آن هم کارایی خوبی دارند مثل آردن .
در موارد التهاب شدی پوست کورتون ها مثل کلوبتازول می توانند مفید باشند ولی بسیار کوتاه مدت چون خود این داروها باعت آتروفی و نازکی پوست می شوند .
موفق باشید :11:

باغبون
11-04-2010, 10:06
دوست عزیز بدونید که در وهله اول مراقفت از پوست و دوری از موادی که ایجاد واکنش می کنند بهترین درمان و کنترل بیماریه.
بجای استفاده از کرم از پماد استفاده کنید که چون پایه آن چرب است مدت تاثیر آن روی پوست شما بیشتر خواهد بود .
اوره 10% در مرحله اول و در صورت نیاز استفاده از 15% . که انواع ایرانی آن هم کارایی خوبی دارند مثل آردن .
در موارد التهاب شدی پوست کورتون ها مثل کلوبتازول می توانند مفید باشند ولی بسیار کوتاه مدت چون خود این داروها باعت آتروفی و نازکی پوست می شوند .
موفق باشید :11:

سلام ،ممنونم، من در حال حاضر کرم پلی ویتامینه سی گل رو استفاده میکنم نظرتون چیه؟

S0R3N4
11-04-2010, 11:26
کرم بدی نیست.ولی خب.شما خودتون که میگید من نمیتونم ازش جدا شم...پس...؟؟؟؟؟نسخه ای که نوشتم به نظرم خوبت کنه..

morsadr
11-04-2010, 12:49
سلام ،ممنونم، من در حال حاضر کرم پلی ویتامینه سی گل رو استفاده میکنم نظرتون چیه؟

خوبه ولی داروهایی که اثر طولانی تر داشته باشند و یا اگر بتوانند ریشه ای درمان کنند بهترند. درمان ریشه ای هم که تصور نمیکنم بدون رعاایت مناسب و دوری از مواد حساسیت زا امکان داشته باشه. اکثر درمانها کنترل کننده مشکل شما هستند نه درمان کننده قطعی مگر علت اصلی پیدا بشه و درمان بشه و یا خودبخود علت آن رفع بشه

shalineh
11-04-2010, 14:07
درمان ریشه ای هم که تصور نمیکنم بدون رعاایت مناسب و دوری از مواد حساسیت زا امکان داشته باشه
دقیقا. نکته ای که من هم در پاسخ به پیغام خصوصی این دوستمون عرض کردم و در مورد سایر بیماریهای آلرژیک هم صدق می کنه.

یا خودبخود علت آن رفع بشه
این هم هست.

کلا کورتونها برای درمان کوتاه مدت یا درمان موارد حمله ای تهدید کننده حیات ( مثل Paroxysmal Asthma ) مناسب هستند و گرنه مصرف طولانی مدتشان مصداق از چاله به چاه افتادن است.

باغبون
11-04-2010, 17:19
ممنونم از همه دوستای خوبم بخاطر راهنمایی هاتون امیدوارم همین طور با حوصله به حرفهای مریضاتون تو مطب گوش کنین و با دقت جزیییات بیماری رو ازش بپرسین و برای مریض کامل در مورد بیماریش توضیح بدین چون من خودم برا این بیماری به دکتر مراجعه کردم دکتره اصلا حاضر نبود به حرفام گوش بده تازشم اصلا در مورد جزییات (مثلا گذاشتن دستکش نخی ، یا استفاده کمتر آب و صابون بهم نگفتن فقط برام یه صابونی نوشتن بعدش منم فکر میکردم شستن با این صابون به درمان بیماریم کمک میکنه حالا هی دستامو میشستم فکر میکردم مفیده در حالیکه خودم کم کم فهمیدم این صابونها فقط قلیاییتشون کمتر و کمتر به دستم آسیب میرسونه خلاصه خودم خیلی چیزهای مضر و مفید رو به مرور کشف کردم در حالیکه دکترا همه اینها رو میدونستن و حوصله نداشتن به من بگن شاید واقعا اگه از همون اول اینا رو میدونستم و اینقدر رعایت میکردم دستم ریشه ای خوب میشد)بهم توضیح ندادن. ممنونم موفق باشید:46::20: