ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LPIC Certifications

paranoid_android
04-04-2010, 13:52
سلام.
كسي تا حالا دوره هاي LPIC موسسه فناوران آنيسا شركت كرده؟ منظورم دوره هاي كمپشون هست. امتحاناتشو چطور؟ (LPIC1 و 2)
اين دوره ها چقدر براي افرادي كه در زمينه لينوكس مبتدي هستن ميتونه مفيد باشه؟
شركت در امتحانات LPIC1 و 2 و certificate شدن اونا چقدر زمان و انرژي مي بره؟
گويا شركت آنيسا نماينده رسمي موسسه LPI كانادا در ايران هست و امتحاناتشو بطور قانوني در ايران برگزار ميكنه... اما مگر امتحانات LPI رو VUE برگزار نميكنه؟ پس اين موضوع صحت داره يا خير؟!
با سپاس.

paranoid_android
05-04-2010, 11:11
???
...
???
..

m a j r i x
05-04-2010, 17:33
سلام
اگر میخواهی با لینوکس پول در بیاری آره مدرکش خوبه یا برای اسنخدام جایی مناسب مدرکش خوبه

hashem_wolf
16-04-2010, 23:33
بله من یک دوره lpi-c1 را در رشت به وسیله شرکت خودم با همکاری شرکت انیسا برگذار کردم
بسیار دوره خوبی بود و مطالب و نکات ریز کاری ها داشت با اینکه 6 سال هست با لینوکس در گیر هستم
برخورد نکرده بودم قبل از دوره

symk
22-04-2010, 21:22
من تو کمپشون شرکت کردم . مطالب خیلی مفیدی گفته میشه . فقط به نظر من یعنی اصول کمپ اینه که شما باید برای رفع اشکال برید . چون حجم مطالب زیاده و زمان 6 روز کافی نیست برای گفتن همه مطالب . اگر میخواهید واقعا استفاده کنید حداقل به نظر من 2 سال باید با لینوکس درگیر باشید بعد برید کمپ تا مطالبی که در گذشته نتونستید حل و فصل کنید تکمیل کنید وگرنه اگر مبتدی باشید مطالب زیاد جالب نخواهد بود.

web3
02-12-2010, 09:24
بنظرم شركت كاريار ارقام هم كارش خيلي خوبه. اولا كه نماينده رسمي LPI كانادا هست و تو سايت LPI هم اسم شركت كاريار ارقام هست. در ضمن استاداش حرفه اي هستند و لابراتوارشم مجهز هست و اينكه دوره هاي ديگه لينوكس هم براي كسانيكه مي خواهند ادامه بدهند برگزار مي كنند مثل RHCE كه من تو اين دوره هم بودم و خيلي راضي بودم. سايتش هم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عكس لابراتوارشون هم تو سايتشون هست
موفق باشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidshome
05-12-2011, 05:51
سلام از کجا می‌تونم فیلم lpic۱ رو دانلود کنم ممولا لینک‌ها خرابند