ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین های موبایل واقعا کارایی دارن؟؟؟؟

S0R3N4
04-04-2010, 12:35
سلام دوستان
دیگه خودتون میدونید بازار گوشی ها چه جوریه دیگه!گوشی میاد دوربینش 12 مگاپیکسل و hd فیلم میگیره!گوشی فعلیم kc910 شرکت lg هست که یه دوربین واقعا قوی و باحال 8 مگی داره!!واقعا راضی کننده هست!فیلمبرداریش متوسطه!!یعنی اونطوری که میخوام نیست!بد نیستا!ولی عالی نیست!!!
الان سامسونگ گوشی های خوبی زده که دوربین خوبی دارن و ادعا میکنه hd فیلم میگیره!مثلا 8910!!!
اینم نمونه ی کیفیتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا سونی اریکسون و گوشیه ویواز با کیفیت فیلم این چنین:

به نظرتون واقعا کارایی یه دورین دیجیتال رو دارن؟یا واسه یه فیلم برداری خوب و دقیق و قشنگ و با کیفیت نیاز به دوربین دیجیتال هست؟

sastwhc
04-04-2010, 13:28
سلام دوستان
دیگه خودتون میدونید بازار گوشی ها چه جوریه دیگه!گوشی میاد دوربینش 12 مگاپیکسل و hd فیلم میگیره!گوشی فعلیم kc910 شرکت lg هست که یه دوربین واقعا قوی و باحال 8 مگی داره!!واقعا راضی کننده هست!فیلمبرداریش متوسطه!!یعنی اونطوری که میخوام نیست!بد نیستا!ولی عالی نیست!!!
الان سامسونگ گوشی های خوبی زده که دوربین خوبی دارن و ادعا میکنه hd فیلم میگیره!مثلا 8910!!!
اینم نمونه ی کیفیتش:

یا سونی اریکسون و گوشیه ویواز با کیفیت فیلم این چنین:

به نظرتون واقعا کارایی یه دورین دیجیتال رو دارن؟یا واسه یه فیلم برداری خوب و دقیق و قشنگ و با کیفیت نیاز به دوربین دیجیتال هست؟

یه ذوربین دیجیتال 2 مگاپیکسلی از بهترین گوشی ها بهتر عکس میگیره چون علاوه بر مگاپیکسل پارامترهای مهم دیگری در این امر دخیل هستند

AliSub
04-04-2010, 13:31
اون کارایی که دوربین دیجیتال داره یه موبایل اصلا نداره.

4870x2
04-04-2010, 13:40
به نظرم اصلا این دو لنز نباید با هم مقایسه بشن!
هر چی نباشه اپتیكالی گفتن: دی
+
الان میشه با 250 تومن یه دوربین متوسطی خریدش كه كاملا از همه گوشی های موبایل سر تره
با بقیه پول هم میشه یه گوشی خوب با دوربین ضعیف تر خریدش

pulp_152
04-04-2010, 13:50
معلومه که کارایی دوربین دیجیتال رو ندارن ! .. اما برای کار راه اندازی و افراد مبتدی خوبه ...و فرق چندانی نمیکنه ... البته منظورم با حرفه ای یا نیمه حرفه ای نیست فقط با دیجیتال های هم قیمتش مثلا تا 200 تا 250 ...

یه گوشی داده بیرون که فعلا مختص کره هستش ولی مثل اینکه قرار بود با اسم m8920 بیاد بیرون .. تو ریویوش که خوندم نوشته بود دوربین های دیجیتال فیلمبرداری و عکسبرداری رو به مبارزه طلبیده حداقل برای اونایی که تثبیت کننده ندارن ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلمبرداری هم به سنسور و پردازنده بیشتر ربط داره .. که 8910 24 فریم با بیت ریت 9000 میگیره که خوب حتی از دوربین های دیجیتال هم بهتره ... من الان خودم s8300 دارم 720*480 میگیره با 30 فریم ... والا از کنون 960 هم وضوحش بهتره هم رنگ بندیش سرد نیست ...

8910 که دیگه خیلی بهتره .. البتهب گم اگه فیلمبرداری خیلی خوب میخوای رو گوشی باید منتظر wave یا i8520 و ... بمونی که بیت ریتشون 14000 تا 15000 هستش ..

تا یادم نرفته بگم که دوربین فیلمبرداری قابلت های زیادی داره مثلا زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری یا فوکوس روی جسم و .. که اینارو در موبایل کم شاهدیم اما با اون رنج قیمتی که شما میگین که هم عکس بگیره هم فیلم بگیره .. به نظرم گوشی چیزی کم نداره ..

4870x2
04-04-2010, 14:49
اولا این M8920 شایعه ای بیش نبودش(اگه می خواست تایید بشه تا الان شده بودش)
ولی داری نامردی میشه
دوربین های دیجیتال برای عكس ساخته شدن شما می تونی یه دوربین فیلم برداری Sony Handycam HDR-XR100 بگیری كه دیگه كلا هیچ گوشی در برابرش حرفی نداره برای گفتن نداره
و یا مثلا یه دوربین دیجیتالی مثل canon sx120is كه با قیمت پایینش كیفیت خیلی خوبی داره

H a m e e d
04-04-2010, 15:21
دوربین های دیجیتال برای عكس ساخته شدن
راست میگی، تا بخوای یه مقدار باهاشون فیلمبرداری کنی باتریشون خالی میشه. از نظر فیلمبرداری، دوربین های دیجیتال خیلی هم عالی نیستن و گوشی های موبایل در این مورد میتونن تا حدودی بهشون نزدیک بشن.

S0R3N4
04-04-2010, 15:36
مرسی از همه دوستان
بحث من سر 2 گوشی قدر در این زمینه هست!!!8910 ساموسنگ واقعا کیفیت بالایی داره تو فیلمبرداری!!نمیدونم دیدید فیلم ها رو یا نه.!!بحث من اصلا سر عکس نیس!!سر فــــیـــــلـــــمه!!!
دوربین های دیجیتال تو فیلم برداری چطورن؟
کلا یه دوربین فقط و فقط واسه فیلمبرداری بخوام بگیرم چند در میاد حدودا؟اونو بهتر میدونید یا خرید یه گوشی با قابلیت های منحصر به فرد 8910؟

pulp_152
04-04-2010, 15:43
اولا این M8920 شایعه ای بیش نبودش(اگه می خواست تایید بشه تا الان شده بودش)
ولی داری نامردی میشه
دوربین های دیجیتال برای عكس ساخته شدن شما می تونی یه دوربین فیلم برداری Sony Handycam HDR-XR100 بگیری كه دیگه كلا هیچ گوشی در برابرش حرفی نداره برای گفتن نداره
و یا مثلا یه دوربین دیجیتالی مثل canon sx120is كه با قیمت پایینش كیفیت خیلی خوبی داره

شایعه چیه ! الان اسمش w880 هستش که مخصوص کره هستش ... بزار سال 2010 تموم بشه بعد بگو شایعه بود .. gsm arena تو رویو گفت مکنه عرضه جهانی بشه ...

در این مورد که هر چیزی برای هر کاری ساختن حرفی نیست .. و کاملا قابل قبوله .. ولی شما میتونی یه نینتندو بگیری دستت یه mp3 پلیر بزاری تو جیبت .. یه دوربین عکاسی ببندی به کمرت یه دوربین فیلمبرداری هم بزاری رو دوشت که بهترین هارو داشته باشی .. اما اگر بخوای همرو در حد معمولی داشته باشی در کنار هم گوشی میتونه بهت بده در یه ابعاد نسبتا مناسب ...

دوربین فیلمبرداری اگر میگیری زیر FULL HD گرفتن اشتباست ! ... الان این دوربینی که گفتی چنده ؟هم فیلمبرداری هم قیمت

S0R3N4
04-04-2010, 15:47
فیلمبرداری واسه متوسط تا حرفه ای میخوام!عکاسی اهمیت چندانی نداره...

hasanmotori
04-04-2010, 15:49
مرسی از همه دوستان
بحث من سر 2 گوشی قدر در این زمینه هست!!!8910 ساموسنگ واقعا کیفیت بالایی داره تو فیلمبرداری!!نمیدونم دیدید فیلم ها رو یا نه.!!بحث من اصلا سر عکس نیس!!سر فــــیـــــلـــــمه!!!
دوربین های دیجیتال تو فیلم برداری چطورن؟
کلا یه دوربین فقط و فقط واسه فیلمبرداری بخوام بگیرم چند در میاد حدودا؟اونو بهتر میدونید یا خرید یه گوشی با قابلیت های منحصر به فرد 8910؟

شما لازم نیست با دوربین دیجیتال مقایسه کنی
ببین در حدی هست که کارتو راه بندازه یا نه
من خودم 8510 رو با کنون 8 مگاپیکسلی که تو اماتور هار جزو خوباستو الکی نیست
تو روز از لحاظ رنگ بندی و وضوح و... در یه سطحن ینی اصلاً کم نمیاره ... شاید یکم تو دینامیک رنج کم بیاره
ولی خب کنون 4x زوم اپتیکال داره و اینجاس که 8510 کم میاره

تو شبم که مشخصه قابل مقایسه نیستن
البته تو فاصله دور که نور فلش تاثیر نداره با انتخاب حالت نایت شات عکساش خیلی خوبه ... تو این بدیش اینه که به لرزش خیلی حساسه

8910 هم تو نور کم مشکل داره و نمیشه با دوربین مقایسش کنی ... حتا گوشیهایی که فلش زنون هم دارن بازم در برابر دوربین کم میارن چون همین کنونه بدون فلشم عکساش خیلی روشن و بدون لرزشه

پس 8910 تو روز کارتو راه میندازه
شبم اگه تنظیمش کنی میشه باهاش عکس قابل قبول بگیری
فیلم برداریشم که جزو بهتریناست و خودت دیدی دیگه

4870x2
04-04-2010, 15:50
100% یه دوربین فیلمبرداری بهتره
همه موبایل ها میان d1 فیلم میگرن بعد با cpu و gpu میان رزولوشنش رو بالا میبرن كه این باعث افت كیفیت میشه
من بودم یه دوربین فیلمبرداری می خریدم(البته من فعلا تو فكر sx120is هستم چون فیلم برداری برام مهم نیست)

S0R3N4
04-04-2010, 16:15
شما لازم نیست با دوربین دیجیتال مقایسه کنی
ببین در حدی هست که کارتو راه بندازه یا نه
من خودم 8510 رو با کنون 8 مگاپیکسلی که تو اماتور هار جزو خوباستو الکی نیست
تو روز از لحاظ رنگ بندی و وضوح و... در یه سطحن ینی اصلاً کم نمیاره ... شاید یکم تو دینامیک رنج کم بیاره
ولی خب کنون 4x زوم اپتیکال داره و اینجاس که 8510 کم میاره

تو شبم که مشخصه قابل مقایسه نیستن
البته تو فاصله دور که نور فلش تاثیر نداره با انتخاب حالت نایت شات عکساش خیلی خوبه ... تو این بدیش اینه که به لرزش خیلی حساسه

8910 هم تو نور کم مشکل داره و نمیشه با دوربین مقایسش کنی ... حتا گوشیهایی که فلش زنون هم دارن بازم در برابر دوربین کم میارن چون همین کنونه بدون فلشم عکساش خیلی روشن و بدون لرزشه

پس 8910 تو روز کارتو راه میندازه
شبم اگه تنظیمش کنی میشه باهاش عکس قابل قبول بگیری
فیلم برداریشم که جزو بهتریناست و خودت دیدی دیگه
آره
فیلمبرداربش خیلی خوب بود!!عرض کردم!عکس واسم مهم نیس زیاد!مهم فیلمه!!!
دوربین فیلمبرداری در برابر 8910 چطوره؟
کلا دوربین فیلمبرداری چه قیمتی هست الان خوبش؟

4870x2
04-04-2010, 16:16
مطمئن باش با قیمت 8910 میشه یه دوربین فیلمبرداری كه ازش خیلی بهتره خرید

pulp_152
04-04-2010, 16:30
مطمئن باش با قیمت 8910 میشه یه دوربین فیلمبرداری كه ازش خیلی بهتره خرید

علیرضا خسته نباشی :31: توقع داری با قیمت 8910 بهش دوربین ضعیفتر بدن ! ... ؟ :18:

با این قیمت میتونی تقریبا یه چیز یتو این مایه ها برداری

حالا دقیقا همین مدل نه ولی تو این مایه ها میشه برداشت ... و خیلی بهتر از 8910 هستش .. طبیعی هم هست ... اما دوربین دیجیتال که هم عکس بگیره هم فیلم ... نه فرق چندانی نیست

4870x2
04-04-2010, 16:43
اخه كی میره سامسونگ می خره؟: دی
به نظرم سونی باید خوب باشه
رزولوشنش رو:
1920x1080
:22:

علیرضا خسته نباشی
یك سوال
علیرضا كیه؟: دی

pulp_152
04-04-2010, 16:54
اخه كی میره سامسونگ می خره؟: دی
به نظرم سونی باید خوب باشه
رزولوشنش رو:
1920x1080
:22:

یك سوال
علیرضا كیه؟: دی

هر کسی که عشقش بکشه یکیش خودم ... :31:

همچی میگی رزولوشنش رو که فکر کردم الان 10000*5000 میگیره :31:

یه نگاه بکن بهد بگو

عیلرضا پسر عمومه :20:

seymour
04-04-2010, 19:29
آره
فیلمبرداربش خیلی خوب بود!!عرض کردم!عکس واسم مهم نیس زیاد!مهم فیلمه!!!
دوربین فیلمبرداری در برابر 8910 چطوره؟
کلا دوربین فیلمبرداری چه قیمتی هست الان خوبش؟
طبیعتاً برداشت ما اینه که شما میخوای موبایلی بخری که ضمناً یکی از ویژگی های مهم برات فیلمبرداری اش هست؛ همینطوره یا نه؟...

یعنی اگه معلوم بشه که این 8910 کیفیت فیلمبرداری اش پایین تر از یه دوربین فیلمبرداری هم رده (از نظر بودجه منظورمه) هستش شما چه تصمیمی می گیری؟ ... آیا قید خرید این موبایل رو می زنی و میری دوربین فیلمبرداری می گیری؟...

بنابراین فکر کردن به این سوالها و اون چیزی که نهایتاً مصالحه بهش میگیم مهمه ... بله - این دوربین نسبت به دوربین های هم رده فیلمهای بهتری باید بگیره، نمونه هاش هم که روی وب موجوده .. خب اگه راضی ات می کنه که هیچ، اما اینکه بخوای با دوربین فیلمبردای مقایسه اش کنی جالب نیست (بحث زوم رو در نظر بگیر-- بحث انتقال ویدئوها از دستگاه به رسانه های دیگه/output-- بحث خوشدستی --- بحث کیفیت ضبط صدا -- بحث حافظه-- و آخرش هم بحث کیفیت!) ..

بنابراین اینکه این موبایل اساساً نسبت به کیفیت فیلمبرداری اش بیارزه یه بحثه، اما اینکه بخوای با دوربین فیلمبرداری مقایسه اش کنی، شاید شما روبه نتیجه نرسونه.. (مگه اینکه از قبل تصمیمت رو گرفته باشی و بیشتر دنبال یه جور تایید گرفتن واسه اون تصمیم باشی -- شوخی!)

S0R3N4
04-04-2010, 20:01
خب.شما تا400 -300 چی پیشنهاد میکنید بگیرم؟
دوربین فیلمبرداری باشه فقط...
8910 رو شاید گرفتم و اونم روش

pulp_152
04-04-2010, 23:55
فیلمبرداری واسه متوسط تا حرفه ای میخوام!عکاسی اهمیت چندانی نداره...

این دوربینی که سونی دوستان نام بردند یه چیزی نزدیک 700 تا 750 هزار قیمتشه ..

سامسونگ ها هم تقریبا همین قیمته ...و اینکه جمع و جورتره از تکنولوژی های جدیدتری توش استفاده شده

ولی کلا زیر 600 فکر نمیکنم بیتونی full hd جالبی گیر بیاری ...