ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغام بایوس در مورد هارد

amirbp
04-04-2010, 09:26
سلام هارد من سامسونگ با ظرفیت 500 گیگ هست که دچار بد سکتور شده بود با نرم افزار hddregnerator سکن کردم حدود 40000 بد سکتور پیدا و ریکاور کرد ولی الان موقع بالا اومدن بایوس میگه که هاردت دچار مشکله باید بک آپ بگیری و عوض کنی بعد f1می زنم ویندوزم بالا میاد به نظرتون مشکل از کجاست دیفالت بایوس رو هم زدم حل نشد لطفا اساتید راهنمایی کنن

amirbp
05-04-2010, 07:52
ظاهرا اساتید اینجا دوست ندارن کمک کنن ؟ ایها النا س کمک .........

amd>intel
05-04-2010, 10:11
دوست من از اطلاعاتی که روی هارد داری بک بگیر و اگر گارانتی داره ببر گارانتی چون این حجم بدسکتور خیلی زیاده

ebicross
05-04-2010, 10:17
سلام هارد من سامسونگ با ظرفیت 500 گیگ هست که دچار بد سکتور شده بود با نرم افزار hddregnerator سکن کردم حدود 40000 بد سکتور پیدا و ریکاور کرد ولی الان موقع بالا اومدن بایوس میگه که هاردت دچار مشکله باید بک آپ بگیری و عوض کنی بعد f1می زنم ویندوزم بالا میاد به نظرتون مشکل از کجاست دیفالت بایوس رو هم زدم حل نشد لطفا اساتید راهنمایی کنن

40 هزار بد سکتور؟ فکر میکنم این نرم افزار یکمی اغراق کرده.
یه پیشنهاد دوستانه میکنم اگر هاردت گارانتی نداره.
کل اطلاعات رو بریز یه جای امن مثل یه هارد دیگه و یا توی DVD.
هاردت رو با CD ویندوز XP کاملا پارتیشینهاشو پاک کن و دوباره پارتیشن بندی کن.
و بعدش ویندوز نصب کن.
ببین مشکل رفع میشه.
یه قابلیت هم توی تنظیمات Setup هست به نام S.M.A.R.T Capability یا همچین چیزی. اونو غیر فعال کن.

rasool1
09-04-2010, 21:09
سلام دوست عزیز مشکل شما از بد سکتور نیست از هاردت بک آپ بگیر هارد شما هدش مشکل پیدا کرده و هر جا که هد کم آورده اعلام بد سکتور کرده در هر صورت هارد مشکل داره باید عوض بشه