ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب دو کارت گرافیک متفائت

pclord
03-04-2010, 20:04
سلام به همه ی دوستان عزیز

چند تا سوال دارم،ضروریه،ممنون میشم جواب بدید.
اول این که کار اصلی من سه بعدی هست.

1-میشه یه کارت گرافیک Quadro یا FireGL رو با یه کارت گرافیک معمولی مثل Ati 5850 روی یه کیس بست و هر وقت خواستیم سه بعدی کار کنیم از Quadro ،و هر وقت خواستیم بازی کنیم از Ati 5850 ؟

2-Quadro قدرت بیشتری داره یا FireGL ؟

3-اگه میشه مدل های مختلف Quadro و FireGL رو نام ببرید و جدیدترین هاشو هم بگید و در حدود 600 تومن گیر میاد؟

ممنون از همگی دوستان.

UltraForce
03-04-2010, 20:24
سلام Pclord جان
Ultra3D هستم (تو مجید آنلاین)
درباره سوال اولت
آره می شه به هر کدوم از اون ها کابل مانیتور رو وصل کنی اون کارت گرافیک خروجی می ده و اون یکی غیر فعال می شه!
سوال دومت
دقیقش رو نمی دونم چون درباره FireGL خیلی خبر ندارم
سوال سومت
از آخرین مدل های Quadro رو هم باید بگم که از آخرین مدل هایی که دیده بودم FX4800 بود که تو سایت اپل برای Mac دیدم که اونجا
1.8 میلیون تومن دیدم البته برای PC هم هست و قیمتش همینطوریه
باز هم می تونی به سایت آلبالو کامپیوتر بری و بهتر تو جریان باشی الان که پیام می زنم در حال بروز رساننی هست
آلبالو کامپیوتر از بزرگترین(شاید هم بزرگترین) وارد کننده و توزیع کننده های کامپیوتر های سرور و رندرینگ و وسایل و قطعات جانبی اون هست
کارت گرافیک های Quadro با مارک PNY می فروشه که همون FX4800 که تو سایت اپل بود هم مارکش PNY بود!

pclord
04-04-2010, 13:11
دوستان دیگه نظری ندارن.

farzin3daxis
10-04-2010, 19:21
یه سوالی دارم .
میشه یه کارت مثلا gtx480 رو با مثلا gtx460 اس ال ای کرد ؟
تو یه جا خونده بودم با ویندوز 7 میشه این کار رو کرد .
اگه کسی خبر داره به ما هم بگه .

Stream
10-04-2010, 20:08

1-میشه یه کارت گرافیک Quadro یا FireGL رو با یه کارت گرافیک معمولی مثل Ati 5850 روی یه کیس بست و هر وقت خواستیم سه بعدی کار کنیم از Quadro ،و هر وقت خواستیم بازی کنیم از Ati 5850 ؟

3-اگه میشه مدل های مختلف Quadro و FireGL رو نام ببرید و جدیدترین هاشو هم بگید و در حدود 600 تومن گیر میاد؟

ممنون از همگی دوستان.

سلام
با تاخیر ولی:

1. ممکنه امکان پذیر باشه البته در صورتی که دو محصول از یک برند باشند. البته ممکنه مشکلات درایور و ناپایداری بوجود بیاد چون درایورهای این محصولات Quadro/FirePro کاملا متفاوته .

2. بعضی از نرم افزارها بیشتر سمت ATI هستند و بعضی بیشتر سمت NVIDIA . باید ببینید استفاده شما چیه . در حال حاضر ATI محصولات جدیدترش رو هم عرضه کرده ATI FirePro V8800 و سریهای مشابه که از DirectX11 هم پتشیبانی می کنند و بر مبنای همون کارتهای Radeon HD 5800 هستند.

3. در حدود 600 تومن محصول قوی ای نمی تونید تهیه کنید. در سایت سازنده ها جدیدترین محصولات رو می تونید ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سوالی دارم .
میشه یه کارت مثلا gtx480 رو با مثلا gtx460 اس ال ای کرد ؟
تو یه جا خونده بودم با ویندوز 7 میشه این کار رو کرد .
اگه کسی خبر داره به ما هم بگه .

خیر . این کار فقط در محصولات همرده ATI امکان پذیره (HD 5870 با HD 5850 ) و در NVIDIA امکان پذیر نیست.

zeus-king
10-04-2010, 20:48

ممنون از همگی دوستان.
در مورد کارتای Quadro و FireGL
شما به این لینک جهت دیدن مدلهال و تستای کارت سر بزنید تستا معتبرند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددو سه مدل اول این حدود قیمتند
در مورد تهیه این کارتا کم یابند و سخت پیدا میشن
ولی تا zeus-king داری غم نداری:27:
مارک elsa با ارانتی دریا راینه
مارکleadtek با گارانتب اواژنگ
که باید تماس بگیری و اینا فقط Quadro می ارند
اگه بازم پیدا نکردی

pclord
10-04-2010, 21:28
از دوستان عزیز تشکر میکنم.

از چند تا از بچه های انجمن سخت افزار که سوال پرسیدم،گفتن Fire Pro با مایا بیشتر سازگاری داره و Quadro با تری دی مکس.
من چون بیشتر با مایا کار میکنم فکر کنم Fire Pro برام بهتر باشه.
با نرم افزارهای آفتر افکت و Vue هم زیاد کار میکنم.

با 600 هم همون طور که گفتین نمیشه چیزی گرفت،برا همین هم تصمیم گرفتم 1000000 برا گرافیک بزارم.حالا 100 تومن هم بیشتر بشه مشکلی نداره.حالا تو این جدیدا که از DirectX11 هم پشتیبانی میکنن چیزی با این پول میتونم بگیرم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
10-04-2010, 21:35
دوستان اگه چند تا کارت رو باهم SLI کنیم میزان مصرف قدرت و پاور هم بالا میره؟

Stream
11-04-2010, 06:02
از دوستان عزیز تشکر میکنم.

از چند تا از بچه های انجمن سخت افزار که سوال پرسیدم،گفتن Fire Pro با مایا بیشتر سازگاری داره و Quadro با تری دی مکس.
من چون بیشتر با مایا کار میکنم فکر کنم Fire Pro برام بهتر باشه.
با نرم افزارهای آفتر افکت و Vue هم زیاد کار میکنم.

با 600 هم همون طور که گفتین نمیشه چیزی گرفت،برا همین هم تصمیم گرفتم 1000000 برا گرافیک بزارم.حالا 100 تومن هم بیشتر بشه مشکلی نداره.حالا تو این جدیدا که از DirectX11 هم پشتیبانی میکنن چیزی با این پول میتونم بگیرم؟

درسته محصولات FirePro الان سازگاری خیلی خوبی با مایا و افترافکت دارند.

از محصولات فعلی تا 1000 دلار، ATI FirePro V8700 در محدوده قیمت شماست که از DirectX 11 پتشیبانی نمی کنه و البته محصول خیلی خوبیه ... ATI FirePro V8800 هم هست که از DirectX 11 پشتیبانی می کنه ولی قیمت بالاتری داره (1500 دلار) . پیشنهاد می کنم چند ماه صبر کنید تا ارزون قیمت تر های DirectX 11 هم عرضه بشن.
+

پیدا کردن این محصولات در ایران اون هم با قیمت مناسب کار ساده ای نیست!

pclord
11-04-2010, 10:16
ممنون دوست عزیز Stream

تا ماه آینده صبر میکنم ببینم چی میشه.

فقط این ATI FirePro V8800 که قیمتش 1500 دلار هست ،به پول خودمون 1500000 تومن میشه درسته؟
اگه بخوان برام وارد کنن،حداکثر چقد میکشن روش.

zeus-king
11-04-2010, 17:10
ممنون دوست عزیز Stream

تا ماه آینده صبر میکنم ببینم چی میشه.

فقط این ATI FirePro V8800 که قیمتش 1500 دلار هست ،به پول خودمون 1500000 تومن میشه درسته؟
اگه بخوان برام وارد کنن،حداکثر چقد میکشن روش.
از اون روشی که اخر اون پستم گفتم میشه 30 ال 40 درصد قیمت جهانی باید هزینه بیشتر بدید
1 الی 2 ماه طول میکشه ولی گفتم شما تستایی که گذاشتمو با دقت برسی کنید

pclord
11-04-2010, 20:30
حالا دوستان اینجا کسی هست که از این کارت گرافیک ها خریده باشه؟