ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با درایور سامسونگ !

a.z.p.z
03-04-2010, 16:35
سلام دوستان من پاورم چند وقت پیش سوخت ... دادم واسم تعمیر کردن بعد از اون وقتی میخواستم درایورم رو بزنم بیاد بیرون بیرون نمیاد بعد متوجه شدم که اصلا چراغش روشن نمیشه یعنی انگار برق بهش وصل نیست !

بعد باز کردم کیس رو دیدم که فقط یه سیم هست که به درایور من وصل هست ! یه سیم دیگه هم بود که اصلا ربطی به درایور من نداشت یعنی به درایور من نمیخورد تنها سیمی که از برد به درایور من وصل شده بود فقط 1 سیم بود !!!
درایور من هم سامسونگ هست چیزی هم که روش نوشته این هاست :super writter master و speed plus !

حالا نمیدونم اون طرف یه کرمی ریخته یا درایورمو سوخته کلا نمیدونم چون درایور من سالم بود و فک نکنم پاور ربطی به این داشته باشه !!!

ممنون میشم کمکم کنید فوری هست چون میخوام تکلفیم رو بدونم ...
خیلی ممنونم دوستان منتظرم :11:

HORROR
03-04-2010, 17:24
سلام
دوست عزیز اون تعمیرکار پیش خودتون پاورو تست کرد؟

به درایو شما فقط دو سیم باید وصل بشه یکی data ویکی هم سیم برق پاور شما. ممکنه مقعی که پاور شما سوخته کابلشم از بین رفته باشه.اینا رو چک کن ببین چی میشه

ebicross
03-04-2010, 20:25
ببینید به CD-ROM یا رایتر شما باید دو سیم وصل باشه. این سیمها ممکنه متفاوت باشند.
عکسهای زیر رو ببینید و هرکدوم که شبیه به وضعیت شما بود طبق اون عمل کنید.
قبل از این کار سیستم رو خاموش کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به درایو شما کابل DATA متصل هست. فقط کابل برق رو خودتون وصل کنید.
کابل برق فقط در یک حالت داخل میشه. به این نکته توجه کنید.
اگر درایور شما ساتا باشه (عکس اول) یعنی کابل DATA خیلی کم عرض باشه اون وقت ممکنه کابل برق براش توی سیستم نباشه و اون طرف که تعمیرکار بوده یادش رفته تبدیل برق رو براتون بزاره.