ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد استفاده بهینه از cpu , m.b

hesam 63
03-04-2010, 15:58
سلام به همه دوستان
من دو ماهی می شه که سیستمی تهیه کردم با این عنوان
amd phenom x2 550
m.b 770 c45 msi
مشکلی که هست اینه که از سرعت ش راضی نیستم ... یعنی انگار با سلرون 6 سال پیش هم تفاوتی نداره .
موقع استفاده از نرم افزارهای ساده تدوین گیر می کنه
ویروس هم گمون نمی کنم داشته باشه ...
چه جوری می تونم استفاده بهینه ای ببرم از سی پی یو تا حداقل برای یه تدوین ساده مشکلی پیش نیاد ... جای شنیدم باید یک هسته رو آنلاک کنی و از این حرفها ...
توصیه شما دوستان برای عملکرد چیه و چه تنظیماتی باید به کار ببرم .
سوال دیگه ای هم اینه که توان مادربورد چقدره و می تونم گرافیک رو بفروشم ... مشکلی برای دیدن فیلم با کیفیت به وجود نمیاد !؟
با تشکر
یا علی

ess_1362
04-04-2010, 11:02
سلام به همه دوستان
من دو ماهی می شه که سیستمی تهیه کردم با این عنوان
amd phenom x2 550
m.b 770 c45 msi
مشکلی که هست اینه که از سرعت ش راضی نیستم ... یعنی انگار با سلرون 6 سال پیش هم تفاوتی نداره .
موقع استفاده از نرم افزارهای ساده تدوین گیر می کنه
ویروس هم گمون نمی کنم داشته باشه ...
چه جوری می تونم استفاده بهینه ای ببرم از سی پی یو تا حداقل برای یه تدوین ساده مشکلی پیش نیاد ... جای شنیدم باید یک هسته رو آنلاک کنی و از این حرفها ...
توصیه شما دوستان برای عملکرد چیه و چه تنظیماتی باید به کار ببرم .
سوال دیگه ای هم اینه که توان مادربورد چقدره و می تونم گرافیک رو بفروشم ... مشکلی برای دیدن فیلم با کیفیت به وجود نمیاد !؟
با تشکر
یا علی

اول اینکه میشه هر 4 هسته این پردازنده را انلاک کرد ولی شاید با این مادربرد جواب نده

دوم اینکه مقدار رم و فرکانس رم شما چی هست؟

شما یک شات از قسمت رم در برنامه CPU-Z بذار تا ببینیم آیا سیستم در فرکانس واقعی رمها کار می کنه یا نه

من منظور شما را از فروختن گرافیک متوجه نمی شم چون این مادربرد گرافیک آنبرد نداره!!

hesam 63
04-04-2010, 11:17
ممنون از پاسخ تون
من مادربرد رو با راهنمایی دوستان خریدم ... AM3 رو ساپورت می کنه ... رم من هم دو گیگ DDR3 1333
در مورد آنبرد هم گمون کنم داشته باشه ... شما مطمئنید ؟

ess_1362
05-04-2010, 12:56
ممنون از پاسخ تون
من مادربرد رو با راهنمایی دوستان خریدم ... AM3 رو ساپورت می کنه ... رم من هم دو گیگ DDR3 1333
در مورد آنبرد هم گمون کنم داشته باشه ... شما مطمئنید ؟

شما برید داخل CPU-Z در قسمت حافظه فرکانس رم باید نوشته باشه 667 و اگر نوشته باشه 533 یعنی داره با فرکانس کمتر از پیش فرض کا می کنه که به احتمال زیاد همینطور هست و باید با اورکلاک به فرکانس 667 (یا همون 1333) برسی که کار چندان سختی هم نیست

ضمنا این مادربرد به چیپ ست AMD 770 مجهز هست پس تراشه گرافیکی آنبرد نداره

اینم عکسی از برد شما :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد آنلاک کردن هر 4 هسته هم بعید می دونم این برد این قابلیت را داشته باشه ولی امتحانش ضرری نداره

شما برید به درون بایاس و از قسمت تنظیمات پردازنده گزینه ACC (ADVACE CLOCK COLIBRATION) را بذارید روی AUTO و اگر وارد ویندوز بشه در CPU-Z باید 4 هسته نشون بده

hesam 63
06-04-2010, 15:45
من کمی اطلاعاتم پایینه ... می خواستم بپرستم فنوم ایکس 2 مگه دو هسته ای حساب نمی شه ؟ با فرکانس 3.1
بعد من یه سوال داشتم ... بنده این مادربرد رو گرفتم که حداقل برای تعویض cpu در آینده مشکلی نداشته باشم ... روی خودش هم نوشته بود phenom x4 رو هم ساپورت می کنه ... با این اوصاف این مادربرد به درد نمی خوره ؟
باز هم ممنون از پاسخ قبلی
...
در ادامه به این برخوردم

770-C35 - Special Bios – ???
770-C45 – 1.3 Offical Bios/1.3B2 Special Bios – SUCCESS!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/SUCCESS!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *Thanks Edgemeal
در مورد آنلاک کردن
در صفحه اول اورکلاک

ess_1362
06-04-2010, 18:26
من کمی اطلاعاتم پایینه ... می خواستم بپرستم فنوم ایکس 2 مگه دو هسته ای حساب نمی شه ؟ با فرکانس 3.1
بعد من یه سوال داشتم ... بنده این مادربرد رو گرفتم که حداقل برای تعویض cpu در آینده مشکلی نداشته باشم ... روی خودش هم نوشته بود phenom x4 رو هم ساپورت می کنه ... با این اوصاف این مادربرد به درد نمی خوره ؟
باز هم ممنون از پاسخ قبلی
...
در ادامه به این برخوردم

770-C35 - Special Bios – ???
770-C45 – 1.3 Offical Bios/1.3B2 Special Bios – SUCCESS!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])/SUCCESS!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *Thanks Edgemeal
در مورد آنلاک کردن
در صفحه اول اورکلاک

اینطور که شما می گی نیست و مادربرد بدی هم نیست

ولی دو تا ایراد داره :

اول اینکه بالاترین فرکانسی که برای رم ساپورت می کنه 1333 هست در حالی که اکثر برند ها تا 1600 و حتی بیشتر هم ساپورت می کنند

اما نکته مهمتر آنلاک کردن هسته ها هست که شنا لینک گذاشتی ولی باز هم من بعید می دونم که این کار را انجام بده

به هر حال امتحانش خیلی ساده هست و خودتون هم می تونید امتحان کنید ببینید که هر 4 هسته آنلاک میشه یا نه

ضمنا این مادربرد از تمام پردازنده های فنوم 2 اعم از دو هسته ای ، سه هسته ای و 4 هسته ای ساپورت می کنه ولی نهایت تا 125 وات یعنی 965 از نوع 140 وات و 955 از نوع 140 وات را ساپورت نمی کنه هر چند که مدل های 125 وات این پردازنده ها هم به بازار امده

hesam 63
06-04-2010, 21:20
ممنون
مشکل اینجاست که خیلی از فروشندگان اطلاعات کافی در این مورد ندارند ...
من فکر می کردم در حد 100 تومن این بهترین انتخاب بود ... چون بقیه am2 بودند یا رم drr3 رو ساپورت نمی کردن !
در مورد رم هم در قسمت حافظه نوشته شده بود 667 که فکر کنم مشکلی نداشته باشه .

ess_1362
07-04-2010, 11:31
ممنون
مشکل اینجاست که خیلی از فروشندگان اطلاعات کافی در این مورد ندارند ...
من فکر می کردم در حد 100 تومن این بهترین انتخاب بود ... چون بقیه am2 بودند یا رم drr3 رو ساپورت نمی کردن !
در مورد رم هم در قسمت حافظه نوشته شده بود 667 که فکر کنم مشکلی نداشته باشه .

زیر 100 تومن انتخاب خوبی هست ولی حدود 107 تومن میشه 770T-UD3P از گیگابایت را خرید که برد فوق العاده کاملی هست

اگر نوشته 667 یعنی رم شما داره در فرکانس 1333 کار می کنه که مشلی نداره