ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقدار کار کرد CPU

AliSub
03-04-2010, 12:21
سلام
کامپیوترم هر وقت باهاش چیزی رندر می کنم و یا چیزی Convert میکنم CPU من روی حدودا 50 درصد کار میکنه / حالا سوال من اینه که چرا CPU رو صد در صد کار نمیکنه که رندر سریعتر انجام بشه؟؟؟؟
مشخصات سیستمم:

Main: P31-DS3L
Ram: 1GB / bus 667
CPU: E2180 - 2 GH دو هسته ای = یعنی 4GH

در برنامه های 3D max-Ulead-Xilisoft-Total Video Convertor تا 50 درصد کار کرد ولی در تبدیل فرمت نرو ویژن تا 90 درصد هم کار کرد.
من خودم فکر میکنم برای کم بودن رم باشه.

اینم یه عکس در حال رندر Ulead:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amd>intel
03-04-2010, 12:26

عبارت بالا اشتباهه . پردازنده 2 هسته ای در برنامه هائی که از 2 هسته پشتیبانی میکنه دو پردازنده بصورت موازی کار میکنند .

AliSub
03-04-2010, 12:31

عبارت بالا اشتباهه . پردازنده 2 هسته ای در برنامه هائی که از 2 هسته پشتیبانی میکنه دو پردازنده بصورت موازی کار میکنند .

یعنی چی؟
الان سی پی یو من 2 هست و فقط در بعضی برنامه ها 4 بحساب میاد. منظورتون اینه؟

dodor
04-04-2010, 15:48
سلام دوست من!
برنامه هایی از ۲ یا بیشتر سی پی یو استفاده می کنند که خاصیت multi core یا multi threading داشته باشند. اون برنامه هایی که از ۲ سی پی یو استفاده می کنند در داخل سافتویرشون تعبیه شده است همانند بعضی از بازی های جدید و نرم افزار های کامپابل برنامه ها...

behruz_godrat
09-04-2010, 00:52
شما وقتی 3D کار میکنین بیشتر سروکار برنامه با گرافیک هستش اما اگه با 3D MAX کار میکنین میتونین توی Option برنامه عملکرد رو از Direct 3D یا Open GL به CPU تغییر بدین
توی برنامه های Convert وقتی CPU به 100 درصد میرسه که رم شما کافی نباشه
واگه میخواهین که با برنامه هایی که کم از CPU استفاده میکنند نهایت راندمان رو از CPU ببرید
Task Manager رو باز کنید و سربرگ Processes را انتخاب کنید وبرنامه ای که قصد دارید CPU از آن نهایت استفاده رو بکنه رو انتخاب کنید وبر روی آن راست کلیک کنید از منوی باز شده گزینه Set Priority را انتخاب کنید و از منوی کشویی باز شده گزینه های بالاتری از Normal را انتخاب نمایید
توجه داشته باشید با هر با بستن برنامه مورد نظر تنظیمات به حالت پیش فرض برمیگرده وباید از نو این تنظیمات رو اعمال کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AliSub
09-04-2010, 10:42
ممنون دوست عزیز
من این کار رو کردم ولی هیچ تاثیری روش نداشت
ویندوزم XP هست.

Guts
09-04-2010, 15:16
ممنون دوست عزیز
من این کار رو کردم ولی هیچ تاثیری روش نداشت
ویندوزم XP هست.
نه دوست عزیز بسته به نرم‌افزار هست بعضی از نرم‌افزارها طوری ساخته میشن که می‌تونن از دو هسته‌پردازنده به طور هم زمان استفاده کنند بعضیا نه اینکه می‌بینی از 50٪ پردازنده استفاده میشه یعنی از یک هسته داره فقط کار میکشه. البته تو بعضی از پروسس‌ها ویندوز خودش بعضاً پردازش رو بین دو هسته تقسیم میکنه که این بازم ویندوز با ویندوز ممکنه فرق بکنه برای مثال ممکنه شما اگر در یک ویندوز جدیدتر مثلاً ویندوز 7 تست بکنید نتیجه متفاوت باشه چون هرچی بروزتر میشم نرم‌افزارها و سیستم‌عامل‌ها در این زمینه بهینه‌تر شدن؛ ولی اگر نرم‌افزاری واقعاً بخواد از تمام توانایی یه پردازنده 2 یا چند هسته‌ای استفاده کنه باید اصطلاحاً Multi Thread ساخته بشه.

AliSub
09-04-2010, 15:23
نه دوست عزیز بسته به نرم‌افزار هست بعضی از نرم‌افزارها طوری ساخته میشن که می‌تونن از دو هسته‌پردازنده به طور هم زمان استفاده کنند بعضیا نه اینکه می‌بینی از 50٪ پردازنده استفاده میشه یعنی از یک هسته داره فقط کار میکشه. البته تو بعضی از پروسس‌ها ویندوز خودش بعضاً پردازش رو بین دو هسته تقسیم میکنه که این بازم ویندوز با ویندوز ممکنه فرق بکنه برای مثال ممکنه شما اگر در یک ویندوز جدیدتر مثلاً ویندوز 7 تست بکنید نتیجه متفاوت باشه چون هرچی بروزتر میشم نرم‌افزارها و سیستم‌عامل‌ها در این زمینه بهینه‌تر شدن؛ ولی اگر نرم‌افزاری واقعاً بخواد از تمام توانایی یه پردازنده 2 یا چند هسته‌ای استفاده کنه باید اصطلاحاً Multi Thread ساخته بشه.
ممنون دوست عزیز
1-2 تا برنامه میتونید نام ببرید که Multi Thread باشه.

ocz
09-04-2010, 15:51
جمع زدن سرعت هسته ها کاملاً از لحاظ فنی کاریست اشتباه.اگر 4GHz بود خود شرکت اینتل بر روی آن با افتخار میزد 4GHz
پردازشگر شما در هر حال سرعتش 2GHz است یعنی هر هسته میتواند مستقلاً تا حداکثر سرعت 2GHz کار کند
امروزه بیشتر برنامه ها بصورت Multi Thread یعنی چند رشته ای نوشته میشوند تا بتوانند از توان پردازشگرهای چند هسته ای بشکل بهینه استفاده کنند