ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاسپر یا نود... مساله این است!

DariushGreat
03-04-2010, 12:18
سلام
من به تازگی یه لپ تاپ خریدم که روش ویندوز 7 اصل نصبه. با این که دیسک ریکاوری تهیه کردم اما باز علاقه ای به این ندارم که ویندوزم رو به سادگی بسپارم دست ویروس و تروجان! :دی

روی خود لپ تاپ پیش فرض آنتی ویروس Norton Internet Security 2010 اوریجینال نصبه؛ برنامه سبک و خیلی باحالیه ( از نورتون تعجب می کنم! همیشه آنتی ویروساش انقدر سنگینه که پدر سیستم در میاد!!! :18: ). تنها عیبش اینه که 30 روزه هست و اکنون هم 5 روز بیشتر ازش نمونده! :41: خودش اصرار داره همین رو بخرم و مدام پیغام و پسغام می ده که اکتیوم کن؛ اما ازونجایی که نورتون آمریکاییه و ایران هم تحریمه نمی خوام ریسک کنم.

زمانی روی سیستم دسکتاپ قدیمیم کاسپرسکی 2009 داشتم. علی رقم این که آنتی ویروس فوق العاده ای بود و خیلی دوستش داشتم، انقدر سنگین بود که سیستم موقع Background Scan گریه می کرد!!! :13:پس از مدتی نود32 رو ریختم. با این که رابط کاربری ساده ای داشت خیلی خوب بود. شناسایی و پاکسازیش تر و تمیز بی سر و صدا بود ( دقیقا عکس کاسپر با اون جیغ خفنش! :دی )

تازگی ها هم دیدم که کاسپر نگارش 2010 و یه نگارش تازه به نام کاسپرسکی 2010 اپن سورس و کاسپرسکی پیور داده بیرون. می شه یکی بهم بگه اینا چی هستن و چی کار می کنن؟! :دی و دیگه این که هنوز هم مانند گذشته سنگین هستن؟

اکنون تصمیم دارم آنتی ویروس اصل بگیرم. اما فاکتورهای زیر واسم مهمه:
1. کارایی خیلی بالا
2. شناسایی فوق العاده
3. دقت بالا، سوتی کم
4. آپدیت های منظم ( سر آپدیت گدا بازی در نیاره! :13:)
5. پشتیبانی نیرومند در ایران

کمکم کنین... سپاس :10:

wordship
03-04-2010, 12:40
سلام
من به تازگی یه لپ تاپ خریدم که روش ویندوز 7 اصل نصبه. با این که دیسک ریکاوری تهیه کردم اما باز علاقه ای به این ندارم که ویندوزم رو به سادگی بسپارم دست ویروس و تروجان! :دی

روی خود لپ تاپ پیش فرض آنتی ویروس Norton Internet Security 2010 اوریجینال نصبه؛ برنامه سبک و خیلی باحالیه ( از نورتون تعجب می کنم! همیشه آنتی ویروساش انقدر سنگینه که پدر سیستم در میاد!!! :18: ). تنها عیبش اینه که 30 روزه هست و اکنون هم 5 روز بیشتر ازش نمونده! :41: خودش اصرار داره همین رو بخرم و مدام پیغام و پسغام می ده که اکتیوم کن؛ اما ازونجایی که نورتون آمریکاییه و ایران هم تحریمه نمی خوام ریسک کنم.

زمانی روی سیستم دسکتاپ قدیمیم کاسپرسکی 2009 داشتم. علی رقم این که آنتی ویروس فوق العاده ای بود و خیلی دوستش داشتم، انقدر سنگین بود که سیستم موقع Background Scan گریه می کرد!!! :13:پس از مدتی نود32 رو ریختم. با این که رابط کاربری ساده ای داشت خیلی خوب بود. شناسایی و پاکسازیش تر و تمیز بی سر و صدا بود ( دقیقا عکس کاسپر با اون جیغ خفنش! :دی )

تازگی ها هم دیدم که کاسپر نگارش 2010 و یه نگارش تازه به نام کاسپرسکی 2010 اپن سورس و کاسپرسکی پیور داده بیرون. می شه یکی بهم بگه اینا چی هستن و چی کار می کنن؟! :دی و دیگه این که هنوز هم مانند گذشته سنگین هستن؟

اکنون تصمیم دارم آنتی ویروس اصل بگیرم. اما فاکتورهای زیر واسم مهمه:
1. کارایی خیلی بالا
2. شناسایی فوق العاده
3. دقت بالا، سوتی کم
4. آپدیت های منظم ( سر آپدیت گدا بازی در نیاره! :13:)
5. پشتیبانی نیرومند در ایران

کمکم کنین... سپاس :10:

خب کاسپرسکای پیور واقعا سنگینه اگه نصبش کنی کندی سیستم رو کاملا حس میکنی 92 مگ فایله خامشه تازه
ولی من دارم ازش به صورت تریال استفاده میکنم از لحاظ شناسایی خیلی خوبه
ولی خب بعضی ها این عقیده رو دارند که چون ورژن تریال استفاده میکنن شرکت انتی ویروس کلیه امکانات رو بهشون نمیده
ولی کاملا بر عکس فکر میکنن چون که اینجا که مثل خارج نیست که یه سیدی ویندوز بخری 200دلار و سه باز هم بیشتر نصب نشه
خب پس شرکت انتی ویروس کلیه امکانات رو میده برای 30 روز بعد توقع داره شما بخریش ولی خب اینجا ایرانه سیدی ویندوز هم 1000تومن ببر نصب کن تا سیدی بترکه.
پیشنهاد من کاسپرسکای اینترنت سکیوریتی 2010 هست که اگه ازش سوالی هم داشتی من دربست درخدمتم
من خودم ورژن پیورش رو دارم ولی خب سنگینه.
اگر هم یه انتی ویروس میخوای که دائم سریالش گیرت بیاد و اپدیت کنی نود32 نصب کن ولی به گرت کاسپر هم نمیرسه.

اینم یه سایت که سریال نامبر های جدید نود 32 رو قرار میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moderntalk
03-04-2010, 12:40
من که کسپر 2010 اوریجینال دارم .ازش هم راضیم.

Dr Hannibal
03-04-2010, 12:49
نود32 یک انتی ویروس بسیار سبکه به درد سیستم های ضعیف می خوره. اصلا قدرت خوبی نداره ولی بهترین راهکار برای سیستم های ضعیف هست. نسخه اسمارت سکوریتیش که فایروالش واقعا به درد نخوره اصلا اینترنت سکوریتیش با کسپرسکی قابل مقایسه نیست !!!

شما برای حفاظت کامل سیستم حتما باید یک مقداری از منابع رو در اختیار برنامه امنیتی بدین چاره ای نیست. شما که میگید نورتون نصب دارید و سبک کار میکنه کسپر رو هم نصب نکنید سبک کار میکنه.

خرید نود32 اصلا به صرفه نیست چون 4 تا سریال ساده برای ریجیستر کردنش هست وقتی شما با سریال ریجیستر میکنید دقیقا مثل همون کسی هستید که خریداری کرده. کسپرسکی هم همینطور هست شما وقتی کلید معتبر استفاده میکنید دقیقا قدرتش مثل همون کسی هست که نسخه رو خریداره کرده ولی خوب برای خرید می صرفه.

باز هم انتی ویروس سلیقه خیلی توش دخیله و هرکس یک نظر داره.

اون برنامه پیور که کسپر تازه داده تمام برنامه شرکت رو در غالب یک نرم افزار ارائه کرده یعنی توش هم اینترنت سکوریتی داره هم برنامه حافظتی و بهبود عملکرد ویندوز و....... در غالب یک برنامه.

sajad-tnt
03-04-2010, 12:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضدویروس ایمن نسخه هما

امروزه با فراگير شدن اينترنت و دسترسی نسبی اغلب كاربران خانگی به آن، سرعت شيوع ويروس‌ها بسيار زياد شده است. لازمه مبارزه با اينگونه ويروس‌ها داشتن ضدويروسی است كه با امكان بروز شدن از طريق اينترنت بتواند جديدترين ويروس‌های شايع را شناسايی و پاكسازی نمايد. علاوه بر این گاهی نحوه عملکرد ویروس‌ها به گونه‌ایست که از اجرای صحیح ضدویروس‌ها جلوگیری کرده یا حتی فایل‌های مربوط به آنها را آلوده می‌کنند. در این حالات لازم است ضدویروس این امکان را داشته باشد که در محیطی کاملاً مستقل از سیستم عامل نصب شده بر روی سیستم، بتواند کار کرده و سیستم کاربر را پاکسازی نماید. همچنین در صورت آلوده شدن فایل ضدویروس، باید بتواند قبل از اجرا آنرا پاکسازی کرده و بدینوسیله از شیوع بیشتر ویروس جلوگیری نماید. در این راستا ضدويروس تك‌كاربره ايمن با قابليت نصب بر روی سيستم كاربر به همراه سی‌دی نجات با نام تجاری هما به بازار عرضه شده است كه با قابليت‌های منحصر به فرد خود به ضدويروسی مناسب برای كاربران خانگی و كسانی كه از نوت‌بوك استفاده می‌نمايند، تبديل گرديده است. از جمله امتيازات اين محصول می‌توان به موارد زير اشاره نمود:
• نصب آسان:
برنامه نصب ضدويروس ايمن كاملاً فارسی بوده و در تمامی مراحل با توضيحات كامل كاربر را در جهت نصب آسان برنامه ياری می‌رساند. برای نصب نسخه هما، كاربر به كليد فعال‌سازی برنامه نياز دارد كه باید آن را از طريق اينترنت و با مراجعه به سايت ضدويروس ايمن دريافت نمايد.

• امکان بروزرسانی از طريق اينترنت:
پس از نصب ضدويروس ايمن بر روی سيستم كاربر، برنامه بروزرسانی خودكار اجرا شده و در حافظه قرار می‌گيرد. اين برنامه در صورتيكه سيستم كاربر به اينترنت متصل باشد در فواصل زمانی مشخص به سايت ضدويروس ايمن مراجعه كرده و در صورت وجود داده‌های جديد بروزرساني، نسبت به دريافت آنها اقدام می‌كند. عملیات بروزرسانی و دریافت فایل‌های لازم، به علت کم بودن حجم آنها در مدت زمان کوتاهی انجام خواهد گرفت.
• گارد فايل:
هر ضدويروسی علاوه بر داشتن امكان جستجوی مسيرها و فايل‌ها برای يافتن آلودگي، بايد بتواند جلوی ورود و اجرای فايل‌های آلوده به سيستم را نيز بگيرد. اين قابليت معمولاً با نام گارد فايل مطرح می‌شود و برنامه‌ايست كه با مقيم شدن در حافظه و نظارت بر فعاليت‌های سيستم، جلوی دسترسی يا اجرای فايل‌های آلوده را می‌گيرد. ضدويروس ايمن با داشتن گارد فايل امنيت هرچه بيشتر سيستم كاربران را فراهم می‌نمايد.

• اشتراک رايگان يکساله:
پس از دريافت کليد فعال‌سازی، کاربر به مدت يکسال، دارای اشتراک رايگان نرم‌افزار ضدويروس ايمن می‌باشد و می‌تواند نرم‌افزار خود را صرفاً از طريق اينترنت بروزرسانی نمايد.

• پاکسازی رجيستری:
بسياری از ويروس‌ها به منظور رسيدن به اهداف خود تغييراتی در رجيستری ايجاد می‌نمايند که باقی ماندن تغييرات ايجاد شده بعد از پاکسازی آنها ممکن است برای کاربر مزاحمت‌هايی ايجاد نموده يا حتی از عملکرد صحيح سيستم جلوگيری نمايد. ضدويروس ايمن تا حد ممکن رجيستری را به حالت قبل از آلودگی بازمی‌گرداند تا هرگونه اثرات بعدی ويروس‌ها را از بين ببرد.

•امکان پاکسازی سیستم کاربر با استفاده از ضدویروس نصب شده بر روی سیستم اصلی در حالت راه‌اندازی با سی‌دی راه‌انداز (با ویندوز XP مستقل از سیستم کاربر):
سی‌دی نصب نسخه هما به صورت راه‌انداز بوده و کاربر بوسیله آن می تواند سیستم را در محیط ویندوز XP مستقل از سیستم خود راه‌اندازی نماید. از آنجاییکه این ویندوز کاملاً مستقل از سیستم عامل نصب شده بر روی کامپیوتر کاربر می‌باشد، لذا در محیط آن هیچ ویروسی در حال اجرا نبوده و براحتی می‌توان کل سیستم را پاکسازی نمود. در این محیط برنامه‌ای وجود دارد که ضدویروس نصب شده بر روی سیستم کاربر را پیدا نموده و جهت پاکسازی سیستم، آنرا اجرا می‌نماید.

•قابلیت بررسی فایل اجرایی ضدویروس قبل از اجرا و ترمیم آن در صورت آلوده بودن:
به منظور جلوگیری از اجرای احتمالی ویروس‌ها در محیط ویندوز XP راه‌انداز، فایل مربوط به ضدویروس ایمن نسخه هما، قبل از اجرا بررسی گردیده و در صورت آلوده بودن احتمالی آن به ویروس، فایل مربوطه پاکسازی شده و سپس اجرا می‌گردد. برای خريد این محصول می‌توانيد به مراکز معتبر فروش و توزيع نرم‌افزار در سراسر کشور مراجعه نموده يا اينکه از طريق اينترنت با استفاده از لينک زير اقدام نماييد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکات کلیدی ضدويروس ايمن نسخه تک‌کاربره ويندوز (هما)

• دارای گارد فایل
• امکان بروزرسانی خودکار از طریق اینترنت به مدت یکسال
• شناسايی ويروس بصورت Heuristic
• تصحيح دستکاری ويروس‌ها در رجيستری
• شناسايی پروسه‌ها
• دارای سی دی راه انداز با ویندوز XP مستقل از سیستم
• امکان پاکسازی سیستم کاربر با استفاده از ضدویروس نصب شده بر روی سیستم اصلی در حالت راه‌اندازی با سی‌دی راه‌انداز
• بررسی فایل اجرایی ضدویروس قبل از اجرا و ترمیم آن در صورت آلوده بودن
• نسخه ویژه هما با قابلیت نصب بر روی سه رایانه (با قیمت ۳۵۰۰۰۰ ریال) قابل تهیهاز نمایندگی های مجاز و فروشگاه های معتبر نرم‌افزاری

قیمت : 14000 تومان
سایت منبع :

حالا نظر خودم:
من که تا حالا مشکلی در این آنتی ویروس ندیدم . کارش حرف نداره.

panther99
03-04-2010, 13:08
دوست عزیز بهتره بری از سایت ESET و آخرین ورژنی که گذاشته همون آنتی ویروس ESET Smart security رو بگیری .برای 7 هم اومده .
من 3 ساله دارم استفاده میکنم فقط یه جمله :
از همه نظر فوق العاده ست . تو این فروم هم همه جوره ساپورت میشه .

اینم لینک :

jax2
03-04-2010, 13:42
سلام دوست عزیز
کار من بیشتر تعمیر سیستم و ویروس یاب کامپیوتره
من تا حالا که 4 ساله سیستم خریده به غیر از کسپرسکای هیچ چیز دیگه ای نصب نکردم و تو این چهار سال هنوز سیستم من با کسپرسکای ویروسی نشده
ولی خب یخورده سنگینه ولی بقول بقیه باید یکم از منابع سیستمتو برای امنیت بزاری
حالا میل خودته ولی هر چی میخری نود32 نگیر:13:

alireza_farshid
03-04-2010, 15:30
دوست عزیز
امینتی که نورتون ایجاد میکنه اصلا قابل مقایسه با کسپر و نود نیست. همینطور که دوستان هم قبل از ینده زیاد گفتن نود رو اصلا تحویل نگیری بهتره . تجربه شخصی من میگه نود فقط برای تامین امنیت اونم به صورت روانی برای کابر خوبه :41: یا اصلا ویروس رو نمیشناسه یا اگه زحمت شناختنش رو بکشه پاکش نمیکنه.
اما کسپر در زمینه امنیت حرف زیادی برای گفتن داره . مخصوصا توی فایروال و هوش مصنوعی . اما بازهم برای شناسایی ویروس و تروجان منهای فایروال نورتون بهتر عمل میکنه ( پس در این مورد شما نورتون تریال ریست رو بگیر از انجمن نورتون و خیال خودتو برای همیشه راحت کن) تنها بدی نورتون حجم آپدیت های روزانشه که باید اینترنت پر سرعت داشته باشی . که فکر میکنم داری:31:

برای انتخاب بهتر به تاپیک های مقایسه آنتی ویروس ها و فایروال ها سری بزنی بد نیست

goodarztoofan
03-04-2010, 16:47
با سلام
من یک لپ تاپsony vaio cw21fx دارم حالا میخام ویندوز xp نصب کنم ولی هارد دیسک این لپ تاپ sata3 هست حالا هیچ کاری نمیشه بکنم خواهش میکنم راهنمایی کنین.

mohsenpj
04-04-2010, 15:31
من تعجبم این دوستان از کجا و با چه مدرکی اینطور راجع به نود32 حرف میزنند.. برید و آمار Av-comparatives.org رو ببینید و بعد نظر بدبد و از روی غرضورزی چیزی رو بد جلوه ندید. چون نود بی سر و صدا کار میکنه همه فکر میکنند که کاری نمیکنه.... واقعا که... تازه خندم میگیره از مقایسه فایروالها... من مدتهاست با نود کار میکنم و سر بحث همین فایروال عده ای از دوستان خواستند به کامپیوترم نفوذ کنند ولی با حالت سختگیرانه نود هیچکاری نتوانستند بکنند.... ولی به یک کامپیوتر که کسپر داشت توانستند نفوذ کنند...
لطفا ببیندید دنیا و سایتهای بزرگ دنیا در این موارد چی میگن...
موفق باشید.

mohsenpj
04-04-2010, 15:32
من تعجبم این دوستان از کجا و با چه مدرکی اینطور راجع به نود32 حرف میزنند.. برید و آمار Av-comparatives.org رو ببینید و بعد نظر بدبد و از روی غرضورزی چیزی رو بد جلوه ندید. چون نود بی سر و صدا کار میکنه همه فکر میکنند که کاری نمیکنه.... واقعا که... تازه خندم میگیره از مقایسه فایروالها... من مدتهاست با نود کار میکنم و سر بحث همین فایروال عده ای از دوستان خواستند به کامپیوترم نفوذ کنند ولی با حالت سختگیرانه نود هیچکاری نتوانستند بکنند.... ولی به یک کامپیوتر که کسپر داشت توانستند نفوذ کنند...
موفق باشید.

alireza_farshid
04-04-2010, 15:54
موفق باشید.

دوست عزیز
متوجه نشدیم بالاخره آمار جهانی رو قبول کنیم یا نکنیم؟؟؟؟ :46:
در ضمن اگه زحمت بکشید و یکبار نود رو پاک کرده و آنتی ویروس دیگه ای روی سیستمتون نصب کنید متوجه عرض بنده خواهید شد. :5: برای تست فایروال نود هم اگه توی شبکه از NAT استفاده نکنید و از لینک موجود در امضای بنده یه تست بگیرید مطمئن هستم که عرایض بنده رو تأئید خواهید کرد.:10:

برای ادامه بحث دعوتتون میکنم برای آنتی ویروس و فایروال به تاپیک های موجود تشریف بیارید تا موجب اطاله این تاپیک نشیم:11:

Dr Hannibal
04-04-2010, 16:20
در ضمن اگه زحمت بکشید و یکبار نود رو پاک کرده و آنتی ویروس دیگه ای روی سیستمتون نصب کنید متوجه عرض بنده خواهید شد.

البته به طور مثال نورتون یا آویرا یا کسپرسکی استفاده کنن حتما متوجه میشن یهو بدتر از اون مکافی ویروس اسکن نصب نکنن ;)

ahmadpm
04-04-2010, 17:14
سلام دوستان
من هم با کسپر موافقم. من حد اقل 4-5 سال نود کار کردم. فکر میکردم خیلی عالیه و دنیایی رو نودی کردم. چنان دفاعی ازش میکردم که نگو! اما الان 4-5 ماهه از کسپر استفاده می کنم، تازه فهمیدم آنتی ویروس یعنی چی! من خیلی با سیستم های عمومی کار میکنم علی الخصوص تو دانشگاه، بقیه اش هم که مشخصه: هر روزمان ویروس!:31:
با نود آپدیت شده خیلی ویروسی شدم اما تا به حال با کسپر نه!

مزیت های کسپر(تجربی):

قدرت بالا در شناسایی بدافزارها
نظارت کامل و دقیق (حتی ویروس رو تو فایل زیپ شده در حال دانلود شناسایی کرد)
امکان ذخیره فایل آپدیت بدون هیچ دردسری(فقط کافیه بهش آدرس بدی خودش با هر بار آپدیت فایل ذخیره شده رو به روز میکنه!)
امروزه تو هر سایتی بری قسمت امنیتیش هزارتا محافظ برای یو اس بی گذاشتن واسه دانلود، کسپر خودش این رو هم داره و خیلی قوی هم کارمیکنه!
دردسر کم برای سریال (نسبت به نود)

نود سریال هاش زود به زود میسوزه و باید سریال جدید بزاری براش اما کی های کسپر عمرشون زیاده! فقط خوبی نود اینه که سریالاش راحت تر پیدا میشه و کسپر یکم سخت تر که اونم مشکلی نیست اگه خواستین سایت معرفی میکنم یا حتی دوست داشتین کی های جدید رو به خودم بگین براتون میزارم!

به هر حال کسپر محشره و به یکم سنگینیش میارزه!

ضمنا در جواب دوستان طبق آمار ها نود در جایگاه پنجم قرار داره که چندان قابل افتخار نیست. (هم آنتی ویروس و هم اینترنت سکوریتیش)

اینترنت سکوریتی به ترتیب اولویت:

1. Webroot Internet Security Essentials که هرچی گشتم نه خودش و نه کرکش رو تو سایت های فارسی پیدا کردم. البته خودش رو از سایت خودش دانلود کردم که حتی اجازه نصب هم نداد و همون اول سریال میخواست! => اطلاع زیادی ندارم ازش جز آمارها

2. Kaspersky Internet Security 2010 که وصف شد

3. BitDefender Internet Security نصب کردم دیدم خیلی گیره! زور میکنه بک آپ بگیر منم که زیر بارحرف زور نمیرم! :21: اما خدایی سبکه!

4. Norton Internet Security اطلاعی ندارم

5. ESET Smart Security صدرحمت به آنتی ویروسش! پدرمن رو در آورد. منظورم فایروالشه، تا زمانی که فایروالش فعال بود صفحه های وب رو یا با دق باز میکرد یا ارور میداد.من که چند هفته ای که با هاش کار کردم فایروالش رو غیرفعال کردم!

بقیه رو میتونید اینجا ببینید:

آنتی ویروس ها به ترتیب اولویت:

1. BitDefender Antivirus

2. Kaspersky Anti-Virus

3. Webroot AntiVirus with SpySweeper

4. Norton AntiVirus

5. ESET Nod32 Antivirus

از بین این آنتی ویروس ها از وب روت استفاده نکردم، بقیه رو هم از اینترنت سکوریتیش استفاده کردم. فقط بینشون نمک گیر نود شدیم.

بقیه آنتی ویروس ها هم ایجا:

mojtabaalemi
04-04-2010, 17:17
بنده و خیلی های دیگه که هزار کار با سیستم میکنیم و اینترنت پر سرعت و وبگردی و دانلود و کرک کردن نرم افزارا و بازی و کار سنگین و فلش وصل کردن به سیستم میگم nod 32

ahmadpm
04-04-2010, 17:30
من هم همین کارها رو میکنم و به خصوص برای وبگردی کاسپر خیلی بهتره وگرنه نود که فایروال نداره، اسمارت سکوریتیشم که عرض کردم!

alireza_farshid
04-04-2010, 19:39
سلام دوستان

بقیه آنتی ویروس ها هم ایجا:

دوست عزیز ممنون از اینهمه تایپیدن:27:
دوستان و اساتید گرانقدر
مقایسه آنتی ویروس ها و اینترنت سکیوریتی ها تاپیک مخصوص داره و اگه اینهمه زحمتی که برای بیان تجربیات خودتون از نرم افزارهای مختلف میکشید رو اونجا بیان کنید بهتره:10:

در ضمن دوست عزیز این سایتی که شما فرمودید تبلیغاتیه و ارزش تخصصی نداره. معتبرترین سایت بررسی آنتی ویروس av-comparatives و برای فایروال هم matousec از بهترین هاست

wordship
04-04-2010, 19:50
موفق باشید.

منم نمیخوام بد حرف زده باشم
ولی شما چشمای خودتو بیشتر قبول داری یا شرکت های تست انتی ویروس رو
چون مثلا Av_tes این کارو میکنه یا همون که خودتون گزاشتین
ولی عمرا رتبه هاش شبیه هم نیست
پس شما خودت یه تستی کن اونوقت اینو بگو
فایر وال نود 32 هم اینقدر ضعیف هست که نیازی نیست راجبش صحبت کنیم
چون یه دقعه یه انتی ویروس تقلبی یه نام paladin اومد تویه سیستمم
نه فیروالش خوب بود
نه هوش مصنوعیش که حتی از عملکرد این فایل هم اونو تشخیص نمیداد

ولی اگه از حق هم نگزریم اقعا ورژن 2010 که مدت پیش داشتم خوب بود
و یه تکونی به خودش داده بود.

DariushGreat
05-04-2010, 10:16
سپاس دوستان :11:
کاسپرسکی 2010 تصویب شد! :دی امیدوارم که نزنه سیستم رو بترکونه! :دی همینجوریش 2 گیگ از رمم پره...! :27:

سال خوبی داشته باشین
شاد و پیروز هم باشین :10:

cold398
05-04-2010, 10:56
سلام
معمولا کاربرا نود 32 استفاده میکنن چون درصد درگیریش با Cpu از کاسپر و سایر انتی ویروس ها کمتره جدای از این مسئله فایل های اپدیتش حجم کمتری نسبت به سایر انتی ویروس ها دارن و به نظر من واسه یه سیستم خانگی بهترین گزینست

kases
05-04-2010, 14:51
دوستان نود 32 جز مزخرفترین انتی ویروسهایی که تا حالا دیدم بهترین انتی ویروس که واقعا حرفه ساخته شده کسپر هست

DariushGreat
05-04-2010, 16:14
سپاس. :11:
من که گفتم تصمیمم رو گرفتم کاسپرسکی می گیرم. :دی
البته تا هنگامی که پول دستم بیاد همین نورتونه رو کرک کردم و دارم ازش کار می کشم...:27:

mohsenpj
05-04-2010, 17:21
دوست عزیز
متوجه نشدیم بالاخره آمار جهانی رو قبول کنیم یا نکنیم؟؟؟؟ :46:
در ضمن اگه زحمت بکشید و یکبار نود رو پاک کرده و آنتی ویروس دیگه ای روی سیستمتون نصب کنید متوجه عرض بنده خواهید شد. :5: برای تست فایروال نود هم اگه توی شبکه از NAT استفاده نکنید و از لینک موجود در امضای بنده یه تست بگیرید مطمئن هستم که عرایض بنده رو تأئید خواهید کرد.:10:

برای ادامه بحث دعوتتون میکنم برای آنتی ویروس و فایروال به تاپیک های موجود تشریف بیارید تا موجب اطاله این تاپیک نشیم:11:

دوسته عزیزم من همه آنتی ویروسهای معروف رو که توی دنیا هست یا آخرین آپدیتهاشون تست کردم و جالبه بدونید که من در حاله حاظر دارم از NORTON INTERNET SECURITY 2010 با آخرین آپدیت استفاده میکنم و اطلاعاتی که شما خوندید از فایرواله نورتونه نه نود...
در ضمن آنتی ویروس بسیار سلیقه ای هستش..
من قبل از این (حدوده یک ماه پیش) از نود 4 کرک ترایال ثابت استفاده میکردم و بعد از نصب نورتون 2010 و آپدیت اون کله هاردمو چک کردم و هیچ ویروسی پیدا نشد در عین حالی که من شبانه رو به اینترنت وصلم و هر سایتی هم میرم...
این رو هم ذکر کنم که شرکته ما کسپر اصل خریده و من بالغ بر 10 بار با نود ترایال مقایسه کردم و هیچ فرقی نداشتند تازه من توی خوابگاه دانشجویی هستم و 100 ها تفر از دوستانم با لب تابهاشون ار انواع آنتی ویروسها استفاده میکنند و اگه خواستید براتون از متعصبین کسپر و بلاهایی که سرکامپیوترهاشون اومده براتون توضیح بدم... البته این بدین معتا نیست که کسپر بده و نود خوبه... منظورم اینه که در سطج کارهایی که ما میکنیم همشون خوبن و فرقی با هم ندارند...
موفق باشید

mehryazdan
05-04-2010, 17:23
منتو دو تا ویندوزم از هر دو استفاده میکنم انصافا هر دو تاشون خیلی خوبن البته تا حدودی من امنیت کاسپر رو بیشتر میپسندم ولی انصافا من از هر دو راضیم

mohsenpj
05-04-2010, 17:34
دوستان توی سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خودتون نیگاه کنید و ردیفه سوم که فایرواله رو ببینید..
میبینید که نود و کسپر یک امتیاز دارن... پس چرا بعضیا میگن نود فایروالش از کسپر خیلی ضعیفتره؟؟؟؟

alireza_farshid
05-04-2010, 17:48
دوستان توی سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خودتون نیگاه کنید و ردیفه سوم که فایرواله رو ببینید..
میبینید که نود و کسپر یک امتیاز دارن... پس چرا بعضیا میگن نود فایروالش از کسپر خیلی ضعیفتره؟؟؟؟

حاج محسن عزیز
دوتا مورد
1. انتخاب نوزتون بهترین نظریه که داری . برای استفاده نیمه تخصصی بهترین اینترنت سکوریتیه به نظر من
2. بارها و بارها و باز هم بارها گفته اند و میگویم و خواهیم گفت این سایت تبلیغاتیه و هیچ ارزش دیگری ندارد

بررسی تخصصی آنتی ویروسها

بررسی تخصصی فایروالها

البته آمار برگرفته از سایتهای av- comparativies و matousec هست

mojtabaalemi
05-04-2010, 18:31
کاسپر اسکای یعنی :
ثانیه ای یه پیغام
لود سنگین هارد
بوت کند سیستم
اسکن کند (اگه یه فلش 4 یا 8 گیگ نیمه پر بزنین به سیستم اسکن رو اونقدر طول میده که بیخیال شین)
کلید های کمیاب و مشکلات رجیستر کردن
آپدیت های حجیم
سیستم آپدیت ضعیف ( اگه یه هفته آپدیت نکنید 30 مگ باید بگیرین دو باره )
گیر دادن بعضا اشتباه به بعضی کرک ها و پچ ها

نود 32 فایر وال بسیار قوی دارد و دوستان الحمد لله تعریف فایروال رو هم نمیدونن . مگه فایر وال کارش جلو گیری از ورود ویروسه .؟
این کار خود انتی ویروسه .
در مجموع من میدونم تاثیری نداره کسپر رو حالشو ببیرن .

یادتون باشه تفاوت ها احساس میشن .در ضمن اگه اطلاعاتم و تجربم در این مورد کم بود نظری نمی دادم .

Dr Hannibal
05-04-2010, 18:42
کاسپر اسکای یعنی :
ثانیه ای یه پیغام
لود سنگین هارد
بوت کند سیستم
اسکن کند (اگه یه فلش 4 یا 8 گیگ نیمه پر بزنین به سیستم اسکن رو اونقدر طول میده که بیخیال شین)
کلید های کمیاب و مشکلات رجیستر کردن
آپدیت های حجیم
سیستم آپدیت ضعیف ( اگه یه هفته آپدیت نکنید 30 مگ باید بگیرین دو باره )
گیر دادن بعضا اشتباه به بعضی کرک ها و پچ ها

نود 32 فایر وال بسیار قوی دارد و دوستان الحمد لله تعریف فایروال رو هم نمیدونن . مگه فایر وال کارش جلو گیری از ورود ویروسه .؟
این کار خود انتی ویروسه .
در مجموع من میدونم تاثیری نداره کسپر رو حالشو ببیرن .

یادتون باشه تفاوت ها احساس میشن .در ضمن اگه اطلاعاتم و تجربم در این مورد کم بود نظری نمی دادم .

ثانیه ای یه پیغام میده چی میگه مثلا :46:؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی

با توجه به تست معتبر av نود که کند تر نشون داده :10:

فقط نود هست که اپدیت کم حجم داره چون معلوم نیست داره چی کار میکنه تمام انتی ویروس های قدرتمند اپدیت های حجیم دارند.

البته اپدیت کسپر توی مدت 4 ماه تقریبا 25 مگ شده.

اتفاقا فایروال وظیفه بلوک کردن پورت های آزاد تروجانی هست. روی تست ها توی این قسمت دقت زیادی میکنند. :46:

ahmadpm
05-04-2010, 20:31
البته من تعصبی روی اون سایت ندارم، اما میشه بفرمایید روی چه حسابی میگیدتبلیغاتیه؟!

mojtabaalemi
06-04-2010, 08:05
لطف کنید لا اقل تست های 4 دوره پیش av - comparatives رو ببینید . بعد نظر بدین می دونین که دو نوع تست میکنن یکیش proactive که هوش مصنوعی هست و از وقتی یادمه نود اوله ویکی هم اسمش یادم رفت که اون تست معمولیه و نود آخری رو عقب موند و لی تا دوره پیش خیلی بالا بود . دلیل این دفعه هم که اول نشد فقط اسکن رو زدن سرعتشو Average که من میگم اشتباه کردن . من هر دوره رو تقریبا تحلیل میکنم تستا رو و برام می فرستن هر ماه . اگه لازمه تست های چند دوره پیشو بذارم ببینین.
پیغام ها هم که پرسیدین : هر چند ثانیه به بهانه ای میاد بالا و یه چیزی میگه . یوزر نیم سالمه - یوزر نیم خرابه - فایل فلان ویروس نیست - فایل فلان اجرا شد - شما کامپیوتر دارین - چه رازی در پس رگبرگ های درخته - با یه نیت خیر و ....
مگه ندیدیش تا حالا ؟

proactive و ondemand دوره پیش رو هم ببینید .
تازه من نمی گم قدرتش کاسپر کمه ولی خیلی روی موارد بالا که گفتم تاکید دارم .

jax2
06-04-2010, 12:00
لطف کنید لا اقل تست های 4 دوره پیش av - comparatives رو ببینید . بعد نظر بدین می دونین که دو نوع تست میکنن یکیش proactive که هوش مصنوعی هست و از وقتی یادمه نود اوله ویکی هم اسمش یادم رفت که اون تست معمولیه و نود آخری رو عقب موند و لی تا دوره پیش خیلی بالا بود . دلیل این دفعه هم که اول نشد فقط اسکن رو زدن سرعتشو Average که من میگم اشتباه کردن . من هر دوره رو تقریبا تحلیل میکنم تستا رو و برام می فرستن هر ماه . اگه لازمه تست های چند دوره پیشو بذارم ببینین.
پیغام ها هم که پرسیدین : هر چند ثانیه به بهانه ای میاد بالا و یه چیزی میگه . یوزر نیم سالمه - یوزر نیم خرابه - فایل فلان ویروس نیست - فایل فلان اجرا شد - شما کامپیوتر دارین - چه رازی در پس رگبرگ های درخته - با یه نیت خیر و ....
مگه ندیدیش تا حالا ؟

proactive و ondemand دوره پیش رو هم ببینید .
تازه من نمی گم قدرتش کاسپر کمه ولی خیلی روی موارد بالا که گفتم تاکید دارم .

سلام
اگه کسپر پیغام میده شما می تونید براحتی روی فلش سمت راستی بالا کلیک کنید و disable this notification رو بزنید تا دیگه اون پیغامو نشون نده
و همچنین اگه گزینه ی بالایشو بزنید دیگه هیچ پیغامی به شما نمیده
شما که انقدراز کسپر بد گفتید حداقل به قسمت settings یه نگاه بندازید و بعد ایراد بگیری
نشون دادن این پیغام ها از نشون ندادنشون بهتره و هر کی نخواست ببینه غیر فعالشون می کنه
مثل نود نیست که تا یه فایل ویروسی که مثلا کرک باشه پیدا کنه یه پیغام میده که پاکش کرده و قرنطینه شده
ولی کسپر اول از شما می پرسه چیکار کنهskip کنه یا پاک کنه یا قرنطینه
در مورد سرعت اسکن باید بگم که کسپر داخل فایل های فشرده رو کامل میگرده ولی اگه وقتی با نود اسکن کنید تو قسمت گزارش در مورد فایل های فشرده با رنگ آبی می نویسه internal scan is not performed و این یعنی پی؟
یعنی داخل فایلو نگشته و بهمین دلیل اسکنش زودتر تموم میشه
ولی تو تنظیمات کسپر می تونید یه کاری کنید داخل فایل ها رو نگرده

Dr Hannibal
06-04-2010, 13:32
مگه ندیدیش تا حالا ؟

خیر من تا حالا ندیدم. کلا یکی دو روزه پیامی ازش دریافت نکردم دلم گرفته...

مشکل شما واقعا همین بود که روش تاکیید کردی :41: کنار هر پنجره گزارش یک گزینه هست که میتونه بهشون امر کنید دیگه از این نوع گزارش ها نشون داده نشه.

اگه از این گزارش ها دیدی که من ندیدم باید دستت رو ببری روی موس بعد اون نشانگر موس روی مانیتور رو حرکت بدی به سمت اون گزارش و اون تیکی که گفتم رو کلیک کنی. امیدوارم مشکلت حل شده باشه :46::11:

مشکل من ولی توی لینکی که توی امضام گذاشتم هست.

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

سلام
اگه کسپر پیغام میده شما می تونید براحتی روی فلش سمت راستی بالا کلیک کنید و disable this notification رو بزنید تا دیگه اون پیغامو نشون نده
و همچنین اگه گزینه ی بالایشو بزنید دیگه هیچ پیغامی به شما نمیده
شما که انقدراز کسپر بد گفتید حداقل به قسمت settings یه نگاه بندازید و بعد ایراد بگیری
نشون دادن این پیغام ها از نشون ندادنشون بهتره و هر کی نخواست ببینه غیر فعالشون می کنه
مثل نود نیست که تا یه فایل ویروسی که مثلا کرک باشه پیدا کنه یه پیغام میده که پاکش کرده و قرنطینه شده
ولی کسپر اول از شما می پرسه چیکار کنهskip کنه یا پاک کنه یا قرنطینه
در مورد سرعت اسکن باید بگم که کسپر داخل فایل های فشرده رو کامل میگرده ولی اگه وقتی با نود اسکن کنید تو قسمت گزارش در مورد فایل های فشرده با رنگ آبی می نویسه internal scan is not performed و این یعنی پی؟
یعنی داخل فایلو نگشته و بهمین دلیل اسکنش زودتر تموم میشه
ولی تو تنظیمات کسپر می تونید یه کاری کنید داخل فایل ها رو نگرده

jax عزیز من پستم رو داشتم مینوشتم برای شما نبود :10:

ولی نیگا توضیح من کامل تر بود کل مسیر رو تشریح کردم ;)

لینک امضامو دیدی :46: دیشب به سرم زد :40:

mojtabaalemi
06-04-2010, 14:10
اگه فکر کردین مشکلم فقط اون بوده متاسفم . خودم می تونستم درستش کنم .در ضمن ایست فقط فایلای فشرده پسورد دار رو اسکن نمی کنه که گنده تر از اونم این کارو نمی کنه .کاسپر خوبه و آپدیتش نگه دارین . ولی ایست هم خوبه و به نظر من بهتره . این نظر خیلی حرفه ای هاست که کارشون اینه .

Dr Hannibal
06-04-2010, 14:47
اگه فکر کردین مشکلم فقط اون بوده متاسفم . خودم می تونستم درستش کنم .در ضمن ایست فقط فایلای فشرده پسورد دار رو اسکن نمی کنه که گنده تر از اونم این کارو نمی کنه .کاسپر خوبه و آپدیتش نگه دارین . ولی ایست هم خوبه و به نظر من بهتره . این نظر خیلی حرفه ای هاست که کارشون اینه .

این پست الان اومد دارم این رو به ته امضام اضافه می کنم :40:

تاریخ ارسال رو ببین :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو هم موفق باشی

ahmadpm
06-04-2010, 15:56
سلام دوستان
اول دوستمون درست میگن، به راحتی میشه هشدارها رو غیرفعال کرد. اما من ترجیح میدم که باشه. کلا به عنوان یه کاربر حرفه ای دوست ندارم آنتی ویروس یا هر برنامه دیگه ای خودسر باشه. جالبه بدونید زمانی که من مدافع سرسخت نود بودم با خیلی از مخالفان برخورد کردم که اغلب شاکی بودند که نود خودسرانه فایل سیستمی ویندوز رو پاک کرده و ویندوز رو خراب کرده! نظیرش رو هرگز در کسپر ندیدم ونشنیدم. البته خوشبختانه در مورد نود هم بیاد ندارم چنین بلایی سرم اومده باشه!

اما دوستان مجتبی عزیز هم درست می فرمایند. نود فایل های فشرده رمزگذاری شده رو اسکن نمیکنه! سعی کنید منصفانه بحث کنید!

Guts
06-04-2010, 16:07
من خودم از طرفداران نود32 بودم تا اینکه سیستم ویروس ناجوری گرفت اون زمان نود نسخه 3 روی دستگام نصب بود و این نود32 از خدا بیخبر هیچ غلطی نکرد و اصلاً چیزی تشخیص نمی‌داد من کسپراسکی ریختم نسخه 7 یا 8 فکر کنم اون زمان، کسپر خیلی راحت ویروس رو تشخیص داد و من برای مدتی تونستم از اون ویندوز استفاده کنم البته دیگه هیچ وقت ویندوز درست حسابی نشد ولی بازم کار می‌کرد.
با تمام این اوصاف بعضاً مشکلاتی با اینترنت سکیوریتی کسپر نسخه 2010 و 2009 داشتم ولی خدارو شکر بزنم به تخته الان نزدیک 9-10 ماهه Key اورجینال رو خریداری کردم و آخرین نسخه رو هم روی دستگام دارم اصلاً مشکلی ندارم و عین چی کار میکنه و صداشم در نمیاد تصمیم دارم مجدداً یه Key اورجینال دیگه بخرم و تمدید کنم چون خدایی راضیم.

Dr Hannibal
06-04-2010, 16:13
من خودم از طرفداران نود32 بودم تا اینکه سیستم ویروس ناجوری گرفت اون زمان نود نسخه 3 روی دستگام نصب بود و این نود32 از خدا بیخبر هیچ غلطی نکرد و اصلاً چیزی تشخیص نمی‌داد من کسپراسکی ریختم نسخه 7 یا 8 فکر کنم اون زمان، کسپر خیلی راحت ویروس رو تشخیص داد و من برای مدتی تونستم از اون ویندوز استفاده کنم البته دیگه هیچ وقت ویندوز درست حسابی نشد ولی بازم کار می‌کرد.
با تمام این اوصاف بعضاً مشکلاتی با اینترنت سکیوریتی کسپر نسخه 2010 و 2009 داشتم ولی خدارو شکر بزنم به تخته الان نزدیک 9-10 ماهه Key اورجینال رو خریداری کردم و آخرین نسخه رو هم روی دستگام دارم اصلاً مشکلی ندارم و عین چی کار میکنه و صداشم در نمیاد تصمیم دارم مجدداً یه Key اورجینال دیگه بخرم و تمدید کنم چون خدایی راضیم.

واقعا اینجاست که به عمل کرد ضعیف نود پی میبریم...

این بحث رو دوست گلم اگه توی لینک امضای من میذاشتی موندگار میشد خیلی حال کردم :40:

capitanrayan
06-04-2010, 16:21
من سیستم ضعیفی دارم- و نود برام خیلی بصرفه تر هست!
ولی اگه سیستم خیلی خوبی داشته باشید کسپر هم بدردتون نمیخوره!چون بهتر از اون با ارشیوهای قوی تری وجود داره!

این نتیجه ایه که من گرفتم!
الانم از خدامه یک سبک تر رو پیدا کنم و این نود رو پاک کنم!
-کسپر هم خوبه من نمیگم بده ولی اگه سیستمم قوی تر باشه ،به هیچ وجه از کسپر و نود استفاده نمیکنم!
کلا نود بدرد اشغال دونی سیستم من میخوره- کسپر نه:31:
پس فعلا نود رو عشقه ،چون نمیتونم از اونای دیگه استفاده کنم:27:
اپدیت هم دائما میکنم!ویدوزم رو هم همینطور!و هیچ مشکلی نبوده خدا رو شکر!ولی - هر چند وقت یکبار باید ویندوز رو عوض کنم- و یه جونی به عتیقم(سیستمم) بدم:31:

mehryazdan
06-04-2010, 16:28
آقا این دیگه بی انصافی هست من عرض کردم سرعت اسکن کاسپر عالیه

alireza_farshid
06-04-2010, 16:30
من سیستم ضعیفی دارم- و نود برام خیلی بصرفه تر هست!
ولی اگه سیستم خیلی خوبی داشته باشید کسپر هم بدردتون نمیخوره!چون بهتر از اون با ارشیوهای قوی تری وجود داره!

این نتیجه ایه که من گرفتم!
الانم از خدامه یک سبک تر رو پیدا کنم و این نود رو پاک کنم!
-کسپر هم خوبه من نمیگم بده ولی اگه سیستمم قوی تر باشه ،به هیچ وجه از کسپر و نود استفاده نمیکنم!
کلا نود بدرد اشغال دونی سیستم من میخوره- کسپر نه:31:
پس فعلا نود رو عشقه ،چون نمیتونم از اونای دیگه استفاده کنم:27:
اپدیت هم دائما میکنم!ویدوزم رو هم همینطور!و هیچ مشکلی نبوده خدا رو شکر!ولی - هر چند وقت یکبار باید ویندوز رو عوض کنم- و یه جونی به عتیقم(سیستمم) بدم:31:

کاپیتان عزیز شما اویرا 10 پرسنال نصب کن از نود یه کم سنگین تره ولی نسبت به نود خیلی بهتره. بنده با اینکه سیتمم خیلی قویه ولی بازم اویرا رو به خاطر اولا مجانی بودن و دوما سبک بودن ترجیح میدم . البته فایروال هم از کومودو استفاده میکنم + NAT
در کل با اینکه خارج از بحثه ولی 90% نرم افزارهام رو سعی میکنم رایگان :40:باشه و سمت کرک نرم:27:

Smoke_1110
06-04-2010, 16:38
من مدتی زیادی از نود استفاده می کنم خیلی عالیه با فلش مموری هم زیاد سروکار دارم همیشه هم ویروس رو میشناسه خیلی خوب هم آپدیت میشه ولی از آنتی ویروسهای دیگه به علت سنگین بودنشون استفاده نکردم و نمی تونم نظر بدم

20sasa
07-04-2010, 00:48
من فکر کنم بتونم در مورد بحث نظر معتبری بدم چون همزمان دارم از دو تاشون استفاده می کنم
رو لپ تاپ کسپره چون لپ تاپم قویتره و تازه گرفتم و رو دستکتاپم نود
بدون تعصب می گم اگه حرفه ای یا نیمه حرفه ای هستیدنود رو همراه فایروال زون الارم نصب کنید که با وجود این دو بهیج وجه ویروس یا تروجانی جرات نمی کنه نگاهتون کنه!!!
اما اگه دنبال دردسر و تنظیمات نیستید اینترنت سکوریتی کسپر خوبه
در شناخت ویروسها و تروجان ها تقریبا یکسانن ولی من امتحان کردم نود توپاک کردن ویروس فلشم خیلی سریعتر و قاطعتره!!!
آپدیت نود نسبت به کسپر راحت تره
کسپر یه مقدار سنگین تر و پر حجم تر عمل می کنه تا نود
و نود هم هنوز اونقدر بزرگ نشده که کل سیستمتون رو بدید دستش و بهتره یه فایروال قوی کنارش باشه

mojtabaalemi
07-04-2010, 05:43
nدوستی که آویرا رو پیشنهاد داد . آویرا هوش مصنوعیش خیلی اشکال داره و خیلی از فایلای کرک و پچ رو ویروس می شناسه . در ضمن من هر ویروسی میاد توی سیستم توی سایت virustotal.com اسکنش می کنم و می فهمم کی می شناسش و هم چنان میگم اگه قویترین سیستم دنیا رم داشتم نود استفاده میکردم . در ضمن با یه بار نشناختن ویروس نمیشه کلا آنتی ویروسو کنار گذاشت . باید صبر کنی آپدیتش بیاد . دوستم آقای رحمتی زاده سردبیر سایت سافت گذر چه خوب میگه که ما هیچ آنتی ویروسی رو پیشنهاد نمی دیم بلکه به نظر ما باید اطلاعات کاربر از ویروس بالا بره . هر چند شخصا ایشون اول به سیمانتک اعتقاد دارند و بعد به نود .

alireza_farshid
07-04-2010, 14:24
nدوستی که آویرا رو پیشنهاد داد . آویرا هوش مصنوعیش خیلی اشکال داره و خیلی از فایلای کرک و پچ رو ویروس می شناسه . در ضمن من هر ویروسی میاد توی سیستم توی سایت virustotal.com اسکنش می کنم و می فهمم کی می شناسش و هم چنان میگم اگه قویترین سیستم دنیا رم داشتم نود استفاده میکردم . در ضمن با یه بار نشناختن ویروس نمیشه کلا آنتی ویروسو کنار گذاشت . باید صبر کنی آپدیتش بیاد . دوستم آقای رحمتی زاده سردبیر سایت سافت گذر چه خوب میگه که ما هیچ آنتی ویروسی رو پیشنهاد نمی دیم بلکه به نظر ما باید اطلاعات کاربر از ویروس بالا بره . هر چند شخصا ایشون اول به سیمانتک اعتقاد دارند و بعد به نود .

مجتبی جان میگردم برات پیدا میکنم تست هوش مصنوعی رو

حالا شما بنده رو روشن کن بالاخره هوش مصنوعی یا دیتابیس؟؟؟:18: به قول دوستان آنتی ویروس سلیقه ای هست. اما برای من تست AV رفرنسه. به شخصه ترجیح میدم نماز شک دار نخونم. چرا باید از کرکی استفاده کنم که بهش مطمئن نیستم. وقتی نرم افزار آزاد هست و میتونم راحت ازش استفاده کنم چرا برم دنبال کرک؟؟؟

در ضمن این مورد رو هم مد نظر داشته باشیم که هیچ وقت نسخه کرک شده تمام قابلیتهای نسخه اصلی رو نداره. در ضمن من یه فایل پر از ویروس دارم که برای تست دلخوشی خودم با آنتی ویروسهای مختلف گهگاهی تستش میکنم. حالا برای همه آپلود میکنم توی تاپیک خاص تا همه تست کنن و نتیجه رو بگن.

در پایان هم
دوستان و سروران ، اینقدر این بحث رو ادامه ندین . به قول معروف موسی بدین خود عیسی هم بدین خود! هر کسی میاد میگه آنتی ویروس من بهتره . برای عده ای سرعت مهمه برای عده ای اینترفیس و کانفیگ راحت. برای عده ای امنیت و برای عده ای هم فقط کل کل:21: حالا شما اگه خواب باشی بیدار میشی ولی اگه خودتو به خواب بزنی نمیشه بیدارت کرد( بدون اشاره به شخص خاصی) .

موفق باشید

wordship
07-04-2010, 15:03
مجتبی جان میگردم برات پیدا میکنم تست هوش مصنوعی رو

حالا شما بنده رو روشن کن بالاخره هوش مصنوعی یا دیتابیس؟؟؟:18: به قول دوستان آنتی ویروس سلیقه ای هست. اما برای من تست AV رفرنسه. به شخصه ترجیح میدم نماز شک دار نخونم. چرا باید از کرکی استفاده کنم که بهش مطمئن نیستم. وقتی نرم افزار آزاد هست و میتونم راحت ازش استفاده کنم چرا برم دنبال کرک؟؟؟

در ضمن این مورد رو هم مد نظر داشته باشیم که هیچ وقت نسخه کرک شده تمام قابلیتهای نسخه اصلی رو نداره. در ضمن من یه فایل پر از ویروس دارم که برای تست دلخوشی خودم با آنتی ویروسهای مختلف گهگاهی تستش میکنم. حالا برای همه آپلود میکنم توی تاپیک خاص تا همه تست کنن و نتیجه رو بگن.

در پایان هم
دوستان و سروران ، اینقدر این بحث رو ادامه ندین . به قول معروف موسی بدین خود عیسی هم بدین خود! هر کسی میاد میگه آنتی ویروس من بهتره . برای عده ای سرعت مهمه برای عده ای اینترفیس و کانفیگ راحت. برای عده ای امنیت و برای عده ای هم فقط کل کل:21: حالا شما اگه خواب باشی بیدار میشی ولی اگه خودتو به خواب بزنی نمیشه بیدارت کرد( بدون اشاره به شخص خاصی) .

موفق باشید

ممنون از شما
ولی اوندوستی هم که میگه هوشه مصنوعیه اویرا نابوده کاملا راست میگه من که کاملا قبولش دارم.

چون اویرا بعد از بیست سال فعالیت در این عرصه
فقط با vdf هاش ویروس میشناسه
یعنی دیتا بیسش نه عملکرد فایل.

pooriya_hp
07-04-2010, 15:08
به نظر من
کاسپراسکای برای کامپیوتر های قوی ((خودم استفاده می کنم))
ناد32 برای کامپیوتر های ضعیف
من خودم کاسپر رو پیشنهاد میکنم چون خیلی قوی هست ولی اشکالش آپدیت اون هست برای افرادی که با دایل آپ وصل میشن

wordship
07-04-2010, 15:28
به نظر من
کاسپراسکای برای کامپیوتر های قوی ((خودم استفاده می کنم))
ناد32 برای کامپیوتر های ضعیف
من خودم کاسپر رو پیشنهاد میکنم چون خیلی قوی هست ولی اشکالش آپدیت اون هست برای افرادی که با دایل آپ وصل میشن

ورژن 9.736
17 مگ بیشتر فایل اپدیت نداره
دیال اپی ها هم میتونند به راحتی استفاده کنند و زمان شروع اپدیت رو کمتر کنن تا فایل هایه کمتری برایه اپدیت بگیره

alireza_farshid
07-04-2010, 16:18
ممنون از شما
ولی اوندوستی هم که میگه هوشه مصنوعیه اویرا نابوده کاملا راست میگه من که کاملا قبولش دارم.

چون اویرا بعد از بیست سال فعالیت در این عرصه
فقط با vdf هاش ویروس میشناسه
یعنی دیتا بیسش نه عملکرد فایل.

آخرین تست هوش مصنوعی AV

البته این تست مال نوامبر 2008 هست و پس از اون تست ها به صورت جدید ارائه شد که آخرین اون رو میتونید در این تاپیک مشاهده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اینجا هم نود بهتر از اویرا و کسپر تشخیص داده شده فقط و فقط به جهت فالس آلارم ( تشخیص اشتباهی) کمتر:20:

mojtabaalemi
07-04-2010, 16:45
دقیقا نمودار آخر تعداد تشخیص اشتباهه .
2.این که آدم کرک استفاده نکنه دمت گرم ولی نقص آنتی ویروس جبران نمیشه .مثلا منچه طور Game Maker 8 pro استفاده کنم بدون کرک؟ در ضمن یکی از مشکلای کاسپر در آپدیت یکی سرور های کنده یعنی اگه شما هم اینترنت پر سرعت داری باز سرعت دریافت گاهی زیر 4-5 کیلوبایته و اغلب زیر 10 . و این که آپدیتا یکپارچه نیستن بلکه تکه تکه اند . یعنی هزار تا مثلا 100 کیلو بایت که این هم مزید بر کندی سرعت هست و درد آدم وقتیه که یا بعد کلی آپدیت قطع میشه که باید از بیخ و بن بگیری . یا وسطش وقتی فایل چک کردن بلک لیست رو گرفت تازه می فهمه کی قلابی دارین ( برای کار برای غیر مجاز فقط) و بعد از کار می ایسته .

Arashdn
07-04-2010, 16:56
فقط آویرا
کسپر آشغاله
سرعت اینترنت رو به 0 میروسه (حتی وقتی که فیدبک غیرفعاله و آپدیت هم رو منویال بازم معلوم نیست چه غلطی میکنه)
سرعت سیستمم داغون میکنه
نود هم که کلا شوته

ahmadpm
07-04-2010, 17:23
من فکر کنم بتونم در مورد بحث نظر معتبری بدم چون همزمان دارم از دو تاشون استفاده می کنم
رو لپ تاپ کسپره چون لپ تاپم قویتره و تازه گرفتم و رو دستکتاپم نود
بدون تعصب می گم اگه حرفه ای یا نیمه حرفه ای هستیدنود رو همراه فایروال زون الارم نصب کنید که با وجود این دو بهیج وجه ویروس یا تروجانی جرات نمی کنه نگاهتون کنه!!!
اما اگه دنبال دردسر و تنظیمات نیستید اینترنت سکوریتی کسپر خوبه
در شناخت ویروسها و تروجان ها تقریبا یکسانن ولی من امتحان کردم نود توپاک کردن ویروس فلشم خیلی سریعتر و قاطعتره!!!
آپدیت نود نسبت به کسپر راحت تره
کسپر یه مقدار سنگین تر و پر حجم تر عمل می کنه تا نود
و نود هم هنوز اونقدر بزرگ نشده که کل سیستمتون رو بدید دستش و بهتره یه فایروال قوی کنارش باشه

وقتی با یه نرم افزار کامل مشکل حل میشه چه لزومی داره دو تا سه تا نصب کنیم تا هرکدوم یه کار بکنه؟!
ضمنا نود زیادی قاطعه، و فایل های سیستمی رو بی اجازه پاک میکنه!
البته نود هم بد نیست ولی بهترین گزینه هم نیست!

ahmadpm
07-04-2010, 17:33

درسته باید صبر کرد تا آپدیتش بیاد اما کی میاد مهمه. من بارها شاهد بودم که یه ویروسی اومد و سیتم ها رو آلوده کرد اما برای مدتی فقط یکی دو تا آنتی ویروس توانایی شناختش رو داشتند. برای من در زمان استفاده از هر دوشون( کسپر و نود ) چنین اتفاقی افتاد. که نشون دهنده خوبی هر دوتاست. اصلا زمانی که ویروس New Folder اومده بود خیلی ها به مکافی و چندتا نرم افزار دیگه مینازیدن اما سیستمشون آلوده بود، اما نود شناختش!
البته بازم میگم نود بهترین گزینه نیست و مهمترین ایرادش خودسری و پاک کردن فایل های سیستمیه! بارها نود تو سیستمم ویروس پیدا کرد اما سیستمم نابود شد! اما با کسپر چنین مشکلی نداشتم.

gog2000
07-04-2010, 18:07
این که اینهمه دعوا نداره اصلا انتی ویروسی که همه ویروس ها را بشناسه و بشه گفت قویترین انتی ویروسه غیر ممکنه وگرنه بقیه شرکتهای سازنده انتی ویروس در شرکتشونو میبستن و می رفتن غاز می چروندن

به هر حال من سیستمم به یک ویروس جدید دچار شده و حالا اگه شما میخاهید انتی ویروستون را بسنجید به این تایپیک برید و ویروسو دانلود و امتحان کنید

نود32 و اوست که نشناخت و سیمانتک هم بعیده بشناسه حالا شما چک کنید و برای خلاصی سیستم من از این ویروس در همان تایپیک جواب بدید

wordship
07-04-2010, 18:23
آخرین تست هوش مصنوعی AV

البته این تست مال نوامبر 2008 هست و پس از اون تست ها به صورت جدید ارائه شد که آخرین اون رو میتونید در این تاپیک مشاهده کنید

در اینجا هم نود بهتر از اویرا و کسپر تشخیص داده شده به جهت فالس آلارم ( تشخیص اشتباهی) کمتر:20:

ممنون البته بستگی داره چه شرکتی این تست رو گرفته
مثلا تویه av_testهمیشه کاسپر دومه یا سومه
ولی اویرا پنجم یا ششم
بازم ممنون
ولی من تا بوده و نبوده به چشم خودم بیشتر از شرکتای تست انتی ویروس معتقدم.

مثلامن دیروز لینک یه سایت رو داشتم که اصلا اویرا توش مردود شده بود.
اینم لینکش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mojtabaalemi
07-04-2010, 18:46
این تستای همون AV- Comparatives هست دیگه .

ضمنا نود زیادی قاطعه، و فایل های سیستمی رو بی اجازه پاک میکنه!
من نه تا حالا دیدم نود چنین کاری کنه و نه شنیده بودم . بر عکس در مورد کسپر هم دیدم و هم شنیدم . جناب Kasper 6 وقتی زد و Explorer.exe منو پاک کرد وقتی ویندوز بالا می اومد یه عکس دسکتاپ بود و دیگر هیچ و رفتم ویندوز دوباره نصب کردم .وبعد هم نود 32 نسخه 2.7 و تا الان هم که 4 اومده .

alireza_farshid
07-04-2010, 19:29
در کل بنده سعی کردم یه مقدار روشن کنم موضوع رو . در زمینه هوش مصنوعی مشخصه که اویرا و کسپر در صدر هستند و بعد از اونها هم GData و سپس نود و ..... ( این واسه هوش مصنوعی یود که عده ای از دوستان در موردش شک داشتند)

در کل استنباط بنده این هست که برای اونایی که امنیت بالا و رایگان میخوان ( مثل خودم ) اویرا + کومودو عالیه و برای اونایی که میخوان پول خرج کنند و سیستمشون هم اینقدر جای پروسس داره که با یه ذره کند شدن مشکل نداشته باشند و دردسر کانفیگ کردن رو هم نداشته باشند کسپر اینترنت سکوریتی مناسبه.

در آخر هم استفاده از آنتی ویروس کرک شده رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا نود کرک شده یا با سریال غیر قانونی . شرکتهای امنیتی برای جذب بازار چندین روش دارند
یکیش عرضه آنتی ویروس رایگان هست مقل اویرا - AVG - Avast و ....
یکیش هم اجازه دادن به استفاده غیر قانونی از محصولاتشون هست که هر چند وقت یکبار سریالها و KEY های غیر مجاز غیر فعال میشن و سریال های جدید میان و یه عده از مشتریان رو برای خرید کردن مجاب میکنند . ( دقیقا مثل کاری که برخی شبکه های ماهواره ای میکنند) . حالا یکسری از این شرکتها میان و سرور های آپدیت رو هم برای محصولها تغییر میدن و تا حدی از امکاناتی رو که برای نسخه های قانونی ارائه میدن رو کم میکنن ( این کار رو کسپر و نود انجام میدن حالا یکی بیشتر -نود- یکی کمتر -کسپر) این موضوع برای آپدیت offline هم صادقه دوستان
البته راه بهتری که برای استفاده از سرویس فعال هست اینه که از تریال ریست استفاده بشه تا همیشه از سرورهای قانونی آپدیت کنید.

wordship
07-04-2010, 20:08
در کل بنده سعی کردم یه مقدار روشن کنم موضوع رو . در زمینه هوش مصنوعی مشخصه که اویرا و کسپر در صدر هستند و بعد از اونها هم GData و سپس نود و ..... ( این واسه هوش مصنوعی یود که عده ای از دوستان در موردش شک داشتند)

در کل استنباط بنده این هست که برای اونایی که امنیت بالا و رایگان میخوان ( مثل خودم ) اویرا + کومودو عالیه و برای اونایی که میخوان پول خرج کنند و سیستمشون هم اینقدر جای پروسس داره که با یه ذره کند شدن مشکل نداشته باشند و دردسر کانفیگ کردن رو هم نداشته باشند کسپر اینترنت سکوریتی مناسبه.

در آخر هم استفاده از آنتی ویروس کرک شده رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم. مخصوصا نود کرک شده یا با سریال غیر قانونی . شرکتهای امنیتی برای جذب بازار چندین روش دارند
یکیش عرضه آنتی ویروس رایگان هست مقل اویرا - AVG - Avast و ....
یکیش هم اجازه دادن به استفاده غیر قانونی از محصولاتشون هست که هر چند وقت یکبار سریالها و KEY های غیر مجاز غیر فعال میشن و سریال های جدید میان و یه عده از مشتریان رو برای خرید کردن مجاب میکنند . ( دقیقا مثل کاری که برخی شبکه های ماهواره ای میکنند) . حالا یکسری از این شرکتها میان و سرور های آپدیت رو هم برای محصولها تغییر میدن و تا حدی از امکاناتی رو که برای نسخه های قانونی ارائه میدن رو کم میکنن ( این کار رو کسپر و نود انجام میدن حالا یکی بیشتر -نود- یکی کمتر -کسپر) این موضوع برای آپدیت offline هم صادقه دوستان
البته راه بهتری که برای استفاده از سرویس فعال هست اینه که از تریال ریست استفاده بشه تا همیشه از سرورهای قانونی آپدیت کنید.

کاملا درسته کی و سریال نامبر نه ولی هر کی انتی ویروسو کرک میکنه دودش تویه چشم خودش میره
چون 4 تا ادم بی سواد تویه شرکت نشنستن که بزارن ملت از کرک استفاده کنن
یه ضد حاله تمیز میزنن
به نام سرور مجازی یعنی دیگه انتی ویروسه شما از لینک هایه اصلی اپدیت نمیشه
و حرف علیرضا جان کاملا صحیحه.

mojtabaalemi
08-04-2010, 05:41
سرورای مجازی کاملا سالمند و کاربرد اصلیشم آپدیت سیستم های شرکت هاست که وقت نیست یکی یکی با فایل آپدیت بشن و این افسانه ی کرک مشکل داره و این حرفا هم تفه . بنده با استفاده از سرور رایگان آپدیت سافت گذر هیچ مشکلی ندارم . هر ویروسی مرده بیاد .

Dr Hannibal
08-04-2010, 06:01
سرورای مجازی کاملا سالمند و کاربرد اصلیشم آپدیت سیستم های شرکت هاست که وقت نیست یکی یکی با فایل آپدیت بشن و این افسانه ی کرک مشکل داره و این حرفا هم تفه . بنده با استفاده از سرور رایگان آپدیت سافت گذر هیچ مشکلی ندارم . هر ویروسی مرده بیاد .

چه اعتماد به نفسی ! تاپیک دیشب هست.

DariushGreat
08-04-2010, 12:40
همین الآن یکی از بچه ها زحمت کشید یه دونه ویروس تقریبا خطرناک رو فرستاد توی سایت وایرس توتال؛ نتایج خیلی جالبه... :دی اگه می خواین واقعا به قدرت نود 32، کاسپرسکی، اوست، آویرا یا نورتون پی ببرید یه سری بزنید. :21:

ahmadpm
08-04-2010, 13:44
همین الآن یکی از بچه ها زحمت کشید یه دونه ویروس تقریبا خطرناک رو فرستاد توی سایت وایرس توتال؛ نتایج خیلی جالبه... :دی اگه می خواین واقعا به قدرت نود 32، کاسپرسکی، اوست، آویرا یا نورتون پی ببرید یه سری بزنید. :21:

ممنون دوست عزیز. بدون شرح

البته میتونین بمونید نود آپدیتش رو بده بیرون!
قدرت مایکروسافت هم مشخص شد!

nitro
08-04-2010, 14:17
اینجا یه سری بزنید:

mojtabaalemi
08-04-2010, 16:44
این ویروسو بذارین لینکشو .
بیت دیفندر و مایکروسافت و نود و اف سکیور نشناختن ...

DariushGreat
08-04-2010, 19:14
این ویروسو بذارین لینکشو .
بیت دیفندر و مایکروسافت و نود و اف سکیور نشناختن ...

shamy
08-04-2010, 21:58
درود.
من kaspersky Pure دارم. حتی اجازه دانلود اون رو هم نداد.

mali.sh
08-04-2010, 22:45
واقعا نود انتی ویروس نیست هیچ کدوم ازنسخه هاش بدرد نمی خورن .............
کسپر خوبه وکارامد ولی من ازسایمانتک استفاده میکنم سبک وبا امنیت متوسط روبه بالا ......
سالها کسپر استفاده کردم ولی به دلیل نداشتن آپدیت افلاین برای جاهای که به اینترنت دسترسی نداشتم مشکل داشتم....

3d art
09-04-2010, 11:41
من نمیدونم چرا ولی سیستمم کند شده و نمیتونم راحت کار کنم
با همه آنتی ویروس ها کر کردم وآپدیت شده ولی نشد که نشد!

mojtabaalemi
09-04-2010, 12:25
بنده ویروس مذکور رو باز کردم و دابل کلیک کردم و ... و خبر سلامتی سیستم خودم رو به خانواده ام و شما اعلام میکنم . چه قدر ویروس بود واقعا .دو تا پراسس اومده ولی فعلا کاری نکردن .البته من همراه نودم تروجان ریموور رو هم دارم که هر چند روزی اسکن میکنم و اون همه رو پاک کرد .در مجموع ویروس ضعیفی بود ضمن اینکه باید طرف دانلودش کنه و خودش اجراش کنه .

pooriya_hp
09-04-2010, 15:18
فقط آویرا
کسپر آشغاله
سرعت اینترنت رو به 0 میروسه (حتی وقتی که فیدبک غیرفعاله و آپدیت هم رو منویال بازم معلوم نیست چه غلطی میکنه)
سرعت سیستمم داغون میکنه
نود هم که کلا شوته
می تونم به پرسم شما بر چه حسابی میگید کاسپر آشغاله !!!؟؟؟
بر این حساب که بقول خودتون سرعت انترنت رو به 0 می روسنه همونطوری که اطلاع دارید
افرادی که بطور حرفه ای با کامپیوتر سروکار دارند یکی ار ابزار نیاز اونها اینترنت با سرعت بالا هست !!!!!
ممکنه برنامه های مثل:Adobe Reader و خود ویندوز درحال آپدیت هستن،شما چرا چوب بقیه رو به کاسپر میزنید....؟
درمورد سرعت هم باید بگم کامپیوتر های امروزی به راحتی می تونند کاسپر و حتی نورتون360 رو ساپورت کنن
کامپیوتر خانگی من که واسه 2003 هست روش کاسپر دارم و بدون هیچ مشکلی دارم کار میکنم
لپ تاپم همینطور...
درسته قدر سنگینی اما به جاش امنیت بالای داره و بطور دايم داره اسکن میکنه
شما گفتید ناد32 کامل شوته این رو با چه دلیلی مطرح میکنید !!!؟؟؟؟
من ناد داشتم خیلی عالی بود حجم کم با آپدیت راحت
درسته به کاسپر نمیرسه اما نمیشه ازش همنطوری گذشت

ahmadpm
09-04-2010, 18:44
واقعا نود انتی ویروس نیست هیچ کدوم ازنسخه هاش بدرد نمی خورن .............
کسپر خوبه وکارامد ولی من ازسایمانتک استفاده میکنم سبک وبا امنیت متوسط روبه بالا ......
سالها کسپر استفاده کردم ولی به دلیل نداشتن آپدیت افلاین برای جاهای که به اینترنت دسترسی نداشتم مشکل داشتم....

آپدیت آفلاینش که موجوده!

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

می تونم به پرسم شما بر چه حسابی میگید کاسپر آشغاله !!!؟؟؟
بر این حساب که بقول خودتون سرعت انترنت رو به 0 می روسنه همونطوری که اطلاع دارید
افرادی که بطور حرفه ای با کامپیوتر سروکار دارند یکی ار ابزار نیاز اونها اینترنت با سرعت بالا هست !!!!!
ممکنه برنامه های مثل:Adobe Reader و خود ویندوز درحال آپدیت هستن،شما چرا چوب بقیه رو به کاسپر میزنید....؟
درمورد سرعت هم باید بگم کامپیوتر های امروزی به راحتی می تونند کاسپر و حتی نورتون360 رو ساپورت کنن
کامپیوتر خانگی من که واسه 2003 هست روش کاسپر دارم و بدون هیچ مشکلی دارم کار میکنم
لپ تاپم همینطور...
درسته قدر سنگینی اما به جاش امنیت بالای داره و بطور دايم داره اسکن میکنه
شما گفتید ناد32 کامل شوته این رو با چه دلیلی مطرح میکنید !!!؟؟؟؟
من ناد داشتم خیلی عالی بود حجم کم با آپدیت راحت
درسته به کاسپر نمیرسه اما نمیشه ازش همنطوری گذشت

کاملا موافقم، کسی که کسپر و نود رو که از بهترین ها هستند بگه آشغال چی میشه بهش گفت!
من مدتها با هر دو کار کردم، کسپر واقعا عالیه، نود هم گرچه به پای کسپر نمی رسه اما از بهترین هاست، نباشه حداقل آشغال نیست!
سنگینی کسپر هم به امنیتش می ارزه![COLOR="Silver"]

mojtabaalemi
09-04-2010, 20:14

این دو تا ویروسم ببینین .

nitro
09-04-2010, 20:29

این دو تا ویروسم ببینین .

هنوز دانلود نکرده , Nod شناخت :5:

alireza_farshid
09-04-2010, 21:03
اینجا دیگه به صحنه جنگ تبدیل شده ظاهرا:41:
حاج مجتبی عزیز و ما بقی اساتید نود دوست و کسپر دوست و ... دوست بعد از 8 صفحه فکر نمیکنین زیادی برای بررسی خوبی ها و بدیهای کسپر و نود و اویرا و ... وقت گذاشتیم؟؟؟

هر کسی فایل مشکوک داره توی ویروس توتال بررسی کنه اول ببینه اونجا نظرش چیه بعد بیاد فروم و بعدم بره تاپیک اختصاصی . چه خبره واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم بررسی دو تا به ظاهر ویروس مجتبی خان

حداقل بگین این ویروس ها چه کارایی انجام میدن؟؟؟ به کم چک کنین ببینین الگوریتم برنامه نویسیشون چیه؟ نه بنده حقیر و نه هیچ کدوم از اساتید زبده امنیت نمیتونن با استناد به چنتا فایل که یک آنتی ویروس به ظاهر ویروس تشخیصش میده یا به باطن بگیم فلان آنتی ویروس خوبه یا بد. هر کدوم ما تجربه هایی داریم و با توجه به تجربه هامون نظر میدیم . پس اینقدر هی نیاین و بزنیم تو سر هم . وقت و انرژی و داشته هامون رو برای کارها و بحث های بهتر و سازنده تری بذاریم بهتر نیست؟؟؟:11:

Dr Hannibal
10-04-2010, 07:42
بنده ویروس مذکور رو باز کردم و دابل کلیک کردم و ... و خبر سلامتی سیستم خودم رو به خانواده ام و شما اعلام میکنم . چه قدر ویروس بود واقعا .دو تا پراسس اومده ولی فعلا کاری نکردن .البته من همراه نودم تروجان ریموور رو هم دارم که هر چند روزی اسکن میکنم و اون همه رو پاک کرد .در مجموع ویروس ضعیفی بود ضمن اینکه باید طرف دانلودش کنه و خودش اجراش کنه .

اون لینک تاپیکی که دادم می خوندین میدیدین که برای همه جواب داده و ویروسی شدن.که البته اونها تروجان ریمور نداشتن.

بله تا حدودی ضعف نود با تروجان ریمور حل میشه من خودم پیشنهادم برای نود32 ها همینه لینک زیر رو بدقت بخونید.

نکته دیگه این هست که بازم شما مطالب رو با دقت نمی خونین و این رو هم متوجه نشدید که این ویروس اتوران هست و از فلش جابه جا شده بود نه اینکه دانلود کرده بود و اجرا. البته اونهایی که دانلود کردن همین حالت شد اما فقط نداشت.

اینجا دیگه به صحنه جنگ تبدیل شده ظاهرا:41:
حاج مجتبی عزیز و ما بقی اساتید نود دوست و کسپر دوست و ... دوست بعد از 8 صفحه فکر نمیکنین زیادی برای بررسی خوبی ها و بدیهای کسپر و نود و اویرا و ... وقت گذاشتیم؟؟؟

هر کسی فایل مشکوک داره توی ویروس توتال بررسی کنه اول ببینه اونجا نظرش چیه بعد بیاد فروم و بعدم بره تاپیک اختصاصی . چه خبره واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم بررسی دو تا به ظاهر ویروس مجتبی خان

این پست رو من ندیدم وگرنه این جا دیگه جواب نمیدادم و به قول خودت فهم باقی مطالب به عهده خود دوستان.

در تایید حرف شما این هست که یک کرک و یا پچ رو شما در سایت بالا آپ کنید میبیند که گاهی 30 درصد تا 50 درصد هم میرسه.

mojtabaalemi
10-04-2010, 10:28
هدف من ازگذاشتن اون فایلا این بود که نمیشه با گذاشتن یه ویروس و اینکه مثلا نود نشناختش بگیم نود ضعیفه این بازی رو هم دوستان شروع کردن با فایل گذاشتنشون .اینا رو میبینید که نود میشناسه فقط .

DariushGreat
10-04-2010, 11:22
هدف من ازگذاشتن اون فایلا این بود که نمیشه با گذاشتن یه ویروس و اینکه مثلا نود نشناختش بگیم نود ضعیفه این بازی رو هم دوستان شروع کردن با فایل گذاشتنشون .اینا رو میبینید که نود میشناسه فقط .
بازی؟! این که نود عرضه شناختن یه ویروس از کارافتاده رو نداره تقصیر من چیه؟! سایتش هم که معتبر بود... اگه حرفت اینه که اون موقع آپدیت نورتون نیومده بود و به همین دلیل بود، پس اینجا باز هم می شه گفت کاسپر بهتره چون آپدیت هاش زود به زود میاد. البته یه چیزی دیگه هم هست؛ کاسپر فکر کنم 7 بود، ویروس تازه رو شناسایی می کرد ولی چون ناشناخته بود نامش رو Unknown می زد و قرنطینه اش می کرد ( قدیما مک آفی هم همچین ویژگی ای داشت ). به محض آپدیت هم نامش رو می گفت و هم پاکسازیش می کرد. ما که توی نود همچین چیزی ندیدیم!

Dr Hannibal
10-04-2010, 11:46

ببین دوست خوبم من چند وقته که دارم بحث ضعف نود32 رو نشون میدم. در اول همین تاپیک گفتم خرید نود32 اصلا به صرفه نیست.

شما با قرار دادن اون 2فایل که الان راجب بهش صحبت میکنم نمیتونی این ضعف رو بپوشونی.

اون 2 فایل رو من اول فکر کردم یک کرک و یا پچ هست چون توی توتال خیلی درصد کم آورده بود برای همین تمایل نداشتم حتی بررسی روش کنم.

اما الان 2 فایل رو چک کردم.

فایل اول ویروس بود و به طور مثال کسپرسکی و آویر روی اسکن نمیتونستند تشخیص بدن. اما با جرا و دبل کلیک روش با پیغام ویروسی بودنش مواجه شدم. این کار رو behavior blocker کسپرسکی انجام داد و اون ویروس رو پاک کرد متن ریپورت هم اجرا شدن برنامه برای آسیب به پرسنال دیتا بود. خودت هم میتونی چک کنی اگه روی سیستم دیگه کسپرسکی داری.

فایل دوم فقط یه تغییر در ریجیستری بود که باز هم بیهیور بلوکر کسپرسکی اونو تشخیص داد ولی خب دومی ویروس نبود.

اما به طور مثال اون تاپیکی من بهت دادم و خیلی تازه هم بود میدیدی که نود ویروس رو نمیشناسه و جدی جدی ویروس در مرحله صدمه زدن به سیستم بود.

تا اینجا برای اینها.

دوما هوش مصنوعی آویرا هم خیلی خوبه من مطئنم که اون هم با اجرا تشخیص میده الان روی سیستمم ندارم تا امتحان کنم.

باز هم میگم شما باز برو توی تاپیکی که توی امضام گذاشتم اپدیتش کردم و لینک اول رو ببین !

میبینی حتی ویروس جنبش سبز رو هم نمیشناسه. شما یکم غیر تعصبی نسبت به نود فکر کنی میبینی که واقعا ارزشش رو نداره.

اگه هدفت هم قرار دادن ویروسی بود که کسرسکی شناسایی نکنه هنوز هم موفق نشدی دوست خوبم من خودم هم هنوز موفق نشدم.

اما باز تاپیک امضام خیلی مفید هست.

موفق باشید.

mohsenpj
10-04-2010, 14:53
دوستانی که کسپر دارید، یکبار نود نصب کنید و تنظیماته نود رو حالت سختگیرانه بذارید و بزارید کله سیستمه شما رو چک کنه و تاره میفهمید که با کسپر چه کلاهی سرتون رفته...
خوش باشید

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

دوستانی که کسپر دارید، یکبار نود نصب کنید و تنظیماته نود رو حالت سختگیرانه بذارید و بزارید کله سیستمه شما رو چک کنه و تاره میفهمید که با کسپر چه کلاهی سرتون رفته...
خوش باشید

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

این هم لینکه آموزشه نصب و تنطیماته نود روی حالته خشن

حالا مقایسه کنید و کیف کنید
خوش باشید

mojtabaalemi
در مورد آویرا منم میگم هوش مصنوعیش قویه ولی تشخیص غلطشم بالاست به خصوص من به گیر دادن به کرکا مشکل دارم وگرنه کوییک هیل آخر هوش مصنوعیه .

mohsenpj

خوش باشید

wordship
10-04-2010, 15:04

خوش باشید

دوسته عزیز انتی ویروس باید رویع تنظیمات اولیه خودش هم خوب عمل کنه
شا حساب کن این کاسپر با تنظیمات اولیه اینطوره
اگر تنظیماتش رو ببریم بالا که....

mohsenpj
10-04-2010, 15:46

دوسته من شما اگه سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو هم شرایطه مورد خواسته شرکنها رو بررسی کنی میبینی که شرکته نود همیشه تنظیماته خشن خودش رو برا تست درخواست کرده و شما باید در اون صورت با بقیه مقایسه کنید و در ضمن حالته خشنتر کسپر رو خوده شرکته کسپر برای مقایسه درخواست نکرده و حتما دلیلی داشته یا خطاهاش زیاد میشده یا اینکه مشکلی در سرعت یا موردی دیگه بوجود میآورده. وگرنه اینکه آنتی ویروس رو توی حالته خشن بذارید به معنای بهتر شدنش نیست که...
ولی در مورده نود مطابقه خواسته خوده شرکت بهترین عملکرد رو در حالته خشن و سختگیرانه میبینید و اینی هم که شما در سایتهای مختلف میخونید که نود یک ویروس رو نشناخت یا سیستم هوشمندش خوب عمل نکرد فقط به این علته..
شما تست کنید و با هر آنتی ویروسی که خواستید مقایسه کنید مطمئن باشید به این نتیجه که در سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نیز هست خواهید رسید و اینکه در کل خیلی با هم فرق ندارند...
موفق باشید

maziarb
10-04-2010, 16:03
من nod32 antivirus دارم،مشکلی نداشته ،مهمتر از این هم آپدیتهای ویندوز هستش که حتما باید روی سیستم نصب بشن

l30l30y
10-04-2010, 16:11
فقط AVG دیگه کسی کل نکنه خودتون هم خوب میدونین که از همه کار درست تر AVG هست و تمام:21:

Dr Hannibal
10-04-2010, 18:18
دوسته من شما اگه سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو هم شرایطه مورد خواسته شرکنها رو بررسی کنی میبینی که شرکته نود همیشه تنظیماته خشن خودش رو برا تست درخواست کرده و شما باید در اون صورت با بقیه مقایسه کنید و در ضمن حالته خشنتر کسپر رو خوده شرکته کسپر برای مقایسه درخواست نکرده و حتما دلیلی داشته یا خطاهاش زیاد میشده یا اینکه مشکلی در سرعت یا موردی دیگه بوجود میآورده. وگرنه اینکه آنتی ویروس رو توی حالته خشن بذارید به معنای بهتر شدنش نیست که...
ولی در مورده نود مطابقه خواسته خوده شرکت بهترین عملکرد رو در حالته خشن و سختگیرانه میبینید و اینی هم که شما در سایتهای مختلف میخونید که نود یک ویروس رو نشناخت یا سیستم هوشمندش خوب عمل نکرد فقط به این علته..
شما تست کنید و با هر آنتی ویروسی که خواستید مقایسه کنید مطمئن باشید به این نتیجه که در سایته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نیز هست خواهید رسید و اینکه در کل خیلی با هم فرق ندارند...
موفق باشید

سلام...
اتفاقا در خواست کسپرسکی همیشه تو مین تست ها high/advanced بوده !

و + اون من در خواست ایست(نود32) رو ندیدم تا بحال تو تست در مورد تنظیمات !

-------------------
همیشه تنظیمات بهتر رو به حالت دیفالت قرار میدند. ( معنای بهتر رو اینجا نباید قدرت در نظر گرفت )

ahmadpm
10-04-2010, 19:08

موافقم

دوسته من شما اگه سایته
موفق باشید

اگر نود واقعا تا این حد به تنظیمات دیفالتش بی اعتماده و تنظیمات سخت گیرانه اش رو قبول داره چرا اصلا این تنظیمات رو معرفی کرده.
با گفته دوستمون موافقم تنظیمات پیش فرض یعنی بهترین حالت و مهم ترین آیتم یک آنتی ویروس انیته و سرعت و غیره در درجه دوم به بعد قرار دارند.ضمنا همه ما مقایساتمون رو در حالت پیش فرض انجام دادیم و به این نتایج رسیدیم

mojtabaalemi
10-04-2010, 21:06
هوش مصنوعی نود از نسخه 3 اصلا قابل عوض کردن نیست و فقط نود دیفالت داره توی تستام دیفالته چون حالت خشن تر و این حرفا نداره اصلا .

wordship
10-04-2010, 21:13
فقط AVG دیگه کسی کل نکنه خودتون هم خوب میدونین که از همه کار درست تر AVG هست و تمام:21:

درسته
فقط دلم میخواد خبر بیارن شرکتش رویه مسولینش فرو ریخته
خوبه؟؟؟؟؟؟؟
کل کل هم میکنیم اگه بخوای.

pooriya_hp
11-04-2010, 13:21
درسته AVG خوبه اما بهتر از اون هست
بهتر از AVG،کاسپر هست که واقعا امنیت داره
من از موقعی که لپ تاپ گرفتم کاسپر داشتم و تا به الان یه ویروس هم نداشتم

wordship
11-04-2010, 15:06
دوسته من شما اگه سایته
موفق باشید

ممنون
ولی شما توجه کن کاری به شرکت تست هم نداشته
باش

من تا حالا با بشتر نرم افزار هایه امنیتی خودم کار کردم
و نظر خودم رو میگم نمیگم که فلان شرکت این نتیجه رو داده
اگر هم بخوای اونطوری بگی به ترتیب:

نود 32 رویه اخرین تنظیمات بوده ولی کاسپر رویه تنظیمات دیفالت
که در هر دو صورت هیچکدوم اول نشدن
و اون تست هوشه مصنوعی بوده
ولی مگر یه انتی ویروس فقط بر پایه هوشه مصنوعی باید عمل کنه؟؟

mojtabaalemi
11-04-2010, 17:10
گفتم که نود 32 نه تنظیمات ضعیف داره نه قوی و هوش مصنوعیش قابل تغییر نیست .

wordship
11-04-2010, 17:24
گفتم که نود 32 نه تنظیمات ضعیف داره نه قوی و هوش مصنوعیش قابل تغییر نیست .

هوش مصنوعیش اره
ولی بقیه تنظیماتش همش قابله تغییره.

EhsanEricsson
17-04-2010, 00:55
اینی که میگم گوش کن ، دوتا چیز بهت معرفی میکنم که خشن رو میزارن جیب بغلشون
کلا آنتی ویروسای هاری هستن ! کافیه یه فایل دست از پا خطا کنه ! سریع با کمترین اشتباه نفلشون میکنه

اگه میخوای پول بدی سرعت سیستم و اینترنتتم خوبه یه G-data یا F-secure بخر ، مطمئن باش امنیتت 99% حله .
من خودم یه f-secure وحشی دارم با زنجیر بستمش به ویندوز

به اینجا هم یه نگاه بنداز

mojtabaalemi
22-04-2010, 09:37
ممنون
ولی شما توجه کن کاری به شرکت تست هم نداشته
باش

من تا حالا با بشتر نرم افزار هایه امنیتی خودم کار کردم
و نظر خودم رو میگم نمیگم که فلان شرکت این نتیجه رو داده
اگر هم بخوای اونطوری بگی به ترتیب:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نود 32 رویه اخرین تنظیمات بوده ولی کاسپر رویه تنظیمات دیفالت
که در هر دو صورت هیچکدوم اول نشدن
و اون تست هوشه مصنوعی بوده
ولی مگر یه انتی ویروس فقط بر پایه هوشه مصنوعی باید عمل کنه؟؟
1. تست هوش مصنوعی نبوده و تست تشخیص بوده
2.در ابتدای فایل ذکر شده که کاسپر سکی خواسته هوش مصنوعی تا ته زیاد بشه .
لینک تست

Dr Hannibal
22-04-2010, 12:49
1. تست هوش مصنوعی نبوده و تست تشخیص بوده
2.در ابتدای فایل ذکر شده که کاسپر سکی خواسته هوش مصنوعی تا ته زیاد بشه .
لینک تست

بعد از تموم شدن بحث خوب نیست یهو یک جمله از وسط پست ها دربیارین :20:. اون دوستی رو که هم نقل قول پست رو کردین خیلی وقته نیست تا جواب پستش رو بده.

EhsanEricsson
22-04-2010, 13:42
بعد از تموم شدن بحث خوب نیست یهو یک جمله از وسط پست ها دربیارین :20:. اون دوستی رو که هم نقل قول پست رو کردین خیلی وقته نیست تا جواب پستش رو بده.
راست میگه ، بعد از تموم شدن بحث خوب نیست یهو یک جمله از وسط پست ها دربیارین :20:. اون دوستی رو که هم نقل قول پست رو کردین خیلی وقته نیست تا جواب پستش رو بده.:31:

چرا بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست ها درمیارین؟
خوب بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست ها درنیارین :31:

آخرشم نه نود خوبه نه کسپر - فقط f-secure

لطفا بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست ها درنیارین:8:

Dr Hannibal
22-04-2010, 14:31
آخرشم نه نود خوبه نه کسپر - فقط f-secure

نه نود نه کسپر نه f-secure نه هیچ چیزه دیگه :31:

می دونی این مثل چی می مونه.

به یک نفر که پرسپولیسیه یا استقلالی بگید تیمتون ته جدوله که ! بهت جواب میده: نه داره نمایش میده میاد بالا آخر فصل :31:

EhsanEricsson
22-04-2010, 14:43
نه نود نه کسپر نه f-secure نه هیچ چیزه دیگه :31:

می دونی این مثل چی می مونه.

به یک نفر که پرسپولیسیه یا استقلالی بگید تیمتون ته جدوله که ! بهت جواب میده: نه داره نمایش میده میاد بالا آخر فصل :31:
فعلا که استقلال بالاتر از پرسپولیسه (بی ربط :31: )
بعدم من همه ی این آنتی ویروسا رو خودم بزرگ کردم پرورش دادم ، f-secure پسر خوبیه (شایدم دختره نگا نکردم)
ولی در کل کسی بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست در نیاره . فقط از اول یا از آخر پست در بیاره :42:

Dr Hannibal
22-04-2010, 14:53
فعلا که استقلال بالاتر از پرسپولیسه (بی ربط :31: )
بعدم من همه ی این آنتی ویروسا رو خودم بزرگ کردم پرورش دادم ، f-secure پسر خوبیه (شایدم دختره نگا نکردم)
ولی در کل کسی بعد از تموم شدن بحث یهو یک جمله از وسط پست در نیاره . فقط از اول یا از آخر پست در بیاره :42:

فکر کنم هر چند وقت یه بار لاگین میکنی تبلیغ f-secure میکنی میری اره ؟ ;)

f-secure تاپیک نداره. دست خودت رو می بوسه راش بنداز برای اولین بار. با توجه به این عکس هم فکر کنم پسره :36:

EhsanEricsson
22-04-2010, 15:15
فکر کنم هر چند وقت یه بار لاگین میکنی تبلیغ f-secure میکنی میری اره ؟ ;)

f-secure تاپیک نداره. دست خودت رو می بوسه راش بنداز برای اولین بار. با توجه به این عکس هم فکر کنم پسره :36:
یه تاپیک زدم واسه اینکه ببینم کسی روش بک آپ از آپدیت f-secure بلده یا روش آپدیت آفلاینش رو بلده
هیچکس هنوز بعد از 10 روز جواب نداده!

mojtabaalemi
22-04-2010, 18:41
من هم قبول دارم ولی داشتم دوباره ریوییو میکردم دیدم چه حرف بی ربطی زده بوده .

iman_n21
28-04-2010, 16:15
به نظر شما كاسپر 2010 نصب كنم يا يك آنتى ويروس رايگان مثل اويرا يا آواست + يك فايروال رايگان (Outpost) ؟

نظرتون در مورد comodo internet security چيه ؟ رايگان هم هست ، ظاهرا سال 2010 از كاسپر و نود هم خيلى بهتر بوده !

Dr Hannibal
28-04-2010, 16:27
به نظر شما كاسپر 2010 نصب كنم يا يك آنتى ويروس رايگان مثل اويرا يا آواست + يك فايروال رايگان (Outpost) ؟

نظرتون در مورد comodo internet security چيه ؟ رايگان هم هست ، ظاهرا سال 2010 از كاسپر و نود هم خيلى بهتر بوده !

هر دو که گفتید خوب بودن. تاپیک جداگانه با آخرین تست ها هم برای فایروال و هم برای آنتی ویروس موجوده.

comodo بهترین فایروال هست ولی از نظر شناسایی ویروس ها به حساب نمیاد. پس یعنی یک انتی ویروس که نام بردید + comodo فایروال بهتره. البته چند روز طول میکشه که بتونید comodo رو تنظیم کنید وسخت هست.

iman_n21
28-04-2010, 16:36

هر دو که گفتید خوب بودن. تاپیک جداگانه با آخرین تست ها هم برای فایروال و هم برای آنتی ویروس موجوده.

comodo بهترین فایروال هست ولی از نظر شناسایی ویروس ها به حساب نمیاد. پس یعنی یک انتی ویروس که نام بردید + comodo فایروال بهتره. البته چند روز طول میکشه که بتونید comodo رو تنظیم کنید وسخت هست.

در مورد مصرف حافظه و بار سيستم نظرتون چى هست ؟

منتظر نظر بقيه اساتيد هم هستم :11:

Dr Hannibal
28-04-2010, 20:14
در مورد مصرف حافظه و بار سيستم نظرتون چى هست ؟

در گیر کردن آویرا کمتر از کسپرسکی هست.

hanieh63
29-04-2010, 21:42
ويروس Black in the White House قديميه يا جديد؟!

Dr Hannibal
29-04-2010, 22:00

سلام خوش اومدی :20:

در تاریخ
02/27/2006شرکت مکافی ثبت رسونده.به اسم
Olympic Torch Hoax

خوش باشید.

S0R3N4
29-04-2010, 22:07
چرا از اویرا استفاده نمیکنی؟؟هم از هم پر قدرت تره و هم مثل پر سبکه...

EhsanEricsson
29-04-2010, 22:24

اونو نمیدونم ولی خودت معلومه جدیدی :38:

حالا چطور مگه ؟ میخوای بخری؟ :38:

الان راجبش یه گشتی تو نت زدم فکر کنم واسه سال 2005-2006 باشه

hanieh63
30-04-2010, 09:06
سلام خوش اومدی :20:

در تاریخ
02/27/2006شرکت مکافی ثبت رسونده.به اسم
Olympic Torch Hoax

خوش باشید.

سلام مرسي:20:
پس قديميه،كارش چي بوده؟

---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

اونو نمیدونم ولی خودت معلومه جدیدی :38:

حالا چطور مگه ؟ میخوای بخری؟ :38:

الان راجبش یه گشتی تو نت زدم فکر کنم واسه سال 2005-2006 باشه

ممنون، نه نميخوام بخرم. اسمش رو شنيده بودم ميخواستم ببينم واسه چه سالي بوده.

Dr Hannibal
30-04-2010, 14:16
سلام مرسي:20:
پس قديميه،كارش چي بوده؟

یک کرم اینترنتی بوده که راه میل ارسال میشده. کارش تخریب سکتور 0 هارد دیسک در نتیجه از بین رفتن اطلاعات.(فرمت درابو ها)

یه ویروس ایرانی به نام i love you saghar هم هست مثل اینه.

خوش باشی

hanieh63
30-04-2010, 17:11
یک کرم اینترنتی بوده که راه میل ارسال میشده. کارش تخریب سکتور 0 هارد دیسک در نتیجه از بین رفتن اطلاعات.(فرمت درابو ها)

یه ویروس ایرانی به نام i love you saghar هم هست مثل اینه.

خوش باشی

چقدر ضعيف كار ميكرده پس:31: