مشاهده نسخه کامل
: یا باید تلفن وصل باشه یا adsl
IMANOKIA
03-04-2010, 10:31
سلام دوستان امیدوارم جای مناسبی برای حل مشکلم باشه ... من به تازگی از ای دی اس ال استفاده می کنم .ولی وقتی تلفن وصل باشه دیگه چراغ چشمک زن ای دی اس ال ثابت نمیشه ... ضمنا من می دونم که تو مسیر تلفن ما جایی هست که وصله خورده باشه و سیمی که توی خونه اومده از این سیمهای نازک رشته ای هست ...آیا اگر سیم مسی وصل کنم سیگنال قوی تر میشود؟
ممکن است از اسپیلیتر باشد؟
مهندسین چه راهی پیشنهاد می کنند با تشکر....
IMANOKIA
04-04-2010, 00:01
کسی نیست بگه من این مشکل رو چجوری حل کنم ؟ امروز یک اسپلیتر دیگه هم آوردم امتحان کردم حتی سیم کشی هم جدید کردم با سیم مسی ....
ممکن است مشکل از خود مخابرات باشد یا از ارائه دهنده اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
KING_DESIGNER
04-04-2010, 05:52
خداوندا !
شما باید از قسمت تلفن اسپیلتر یه شاخه برای تلفن بکشید
و از قسمت DSL هم یه شاخه برای مودم /.
تموم شد
اگه مشکلات دیگه ای دارید که مطمئن هستید از خونه نیست زنگ بزنید 17 تا بیان خطتتون رو از بیرون بررسی کنند ببیند مشکل داخل خونه است یا بیرون.
ولی مشکل ناهماهنگی بین تلفن و مودم مربوط به همین اسپیلتر هستش !
---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:50 AM ----------
راستی اگر دیدی که که مشکل با یه اسپیلتر حل نمیشه مثل من دوتا اسپیلتر استفاده کن . یک برای مودم و یکی هم برای تلفن
ولی عاقلانه ترین کار استفاده از اسپیلتر در ورودی خونه است و کشیدن یه سیم جدید از خروجی DSL اسپیلتر به اتاق یا فضایی که سیستمتون اونجا هست.
mojtaba_2006
06-04-2010, 00:12
سلام
در قسمت پشتیبانی سایت پیشگامان ،دقیقا همین مشکل را مطرح کرده و راه حلی براش ننوشته ،فقط نوشته برای حل این مشکل با پشتیبانی تماس بگیرید. شماهم با پشتیبانی خطت تماس بگیر ،ببین چی میگن.به احتمال زیاد مربوط به سرویس دهنده اینترنته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.