ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گيم پد-فراسو fgp521

ab2reza1360
03-04-2010, 09:36
سلام من يه گيم پد فراسو خريدم كه هم به PC‌ وصل ميشه،هم به پلي استيشن. وقتي به لپ تاپم وصلش ميكنه اونو ميشناسه، چراغشم روشن ميشه، حتي درايورشم نصب كردم اما كار نميكنه!!!نه داخل بازي جواب ميده نه توي كنترل پنل صفحه مربوط به تستش!!ويندوزم ويستا هستش.چيكا كنم؟؟!!!

ab2reza1360
10-04-2010, 13:27
کسی نیست بگه این گیم پد من چشه؟؟؟!!!!!

zed2
12-04-2010, 12:46
سلام من يه گيم پد فراسو خريدم كه هم به PC‌ وصل ميشه،هم به پلي استيشن. وقتي به لپ تاپم وصلش ميكنه اونو ميشناسه، چراغشم روشن ميشه، حتي درايورشم نصب كردم اما كار نميكنه!!!نه داخل بازي جواب ميده نه توي كنترل پنل صفحه مربوط به تستش!!ويندوزم ويستا هستش.چيكا كنم؟؟!!!
خود لپتاپ می فهمه وصله دسته یا نه؟
سیستم عاملت چیه؟
رو پی سی مشکلی نداشتی؟

ab2reza1360
17-04-2010, 08:55
خود لپتاپ می فهمه وصله دسته یا نه؟
سیستم عاملت چیه؟
رو پی سی مشکلی نداشتی؟

آقاممنون که یه نیگاهی به این پست کردی..ویندوزم ویستا هستش
لپ تاپ میدونه وصله و حتی توی کنترل پنل آیکونشو آورده اما دریغ از یه حرکت!!!:41:
پی سی ندارم که چک کنم داداشی

zed2
18-04-2010, 12:33
آقاممنون که یه نیگاهی به این پست کردی..ویندوزم ویستا هستش
لپ تاپ میدونه وصله و حتی توی کنترل پنل آیکونشو آورده اما دریغ از یه حرکت!!!:41:
پی سی ندارم که چک کنم داداشی
تو سایت فراسو زده سازگار با ویستا....نباید مسئله ای داشته باشه.....یک سیستم دیگر پیدا کن و باهاش تست بزن ببین کار می کنه یا نه اگر کار نکرد احتمالا دسته مشکل پیدا کرده ... کی خریدی؟

ab2reza1360
18-04-2010, 14:43
تو سایت فراسو زده سازگار با ویستا....نباید مسئله ای داشته باشه.....یک سیستم دیگر پیدا کن و باهاش تست بزن ببین کار می کنه یا نه اگر کار نکرد احتمالا دسته مشکل پیدا کرده ... کی خریدی؟

چشم، متاسفانه یک ساله خریدم بازی ای که به گیم پد وصلبشه نداشتم، منم امتحانش نکردم:41:

zed2
19-04-2010, 15:45
چشم، متاسفانه یک ساله خریدم بازی ای که به گیم پد وصلبشه نداشتم، منم امتحانش نکردم:41:
دستت درد نکنه .....باسه دکور دسته خریده بودی ؟:18:
پس احتمالا جعبه اش رو هم نداری؟اگر داشتی زمان گارانتی رو از رو برچسب روش پیدا کن ببین تا کی بوده.....
پ ن
مگر چی بازی می کنی که دسته نخواسته تا حالا؟