ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبكه كردن كامپيوتر مغازه و منزل !!!

mjzaret
02-04-2010, 20:36
با سلام به همه دوستان
من در مغازه‌ام به اينترنت ADSL دسترسي دارم. منزلم تا مغازه‌ام حدود 500 متر هست. در مغازه سه سيستم دارم كه همشون به سوئيچ وصل هستند و مودم ADSL هم به همين سوئيچ وصل شده و اينترنت بين همه به اشتراك گذاشته شده هست. مي‌خواستم كه كامپيوتر منزلم رو به شبكه مغازه‌ام وصل كنم تا بتونم از اينترنت استفاده نمايم.
براي اين عمل به چه تجهيزات سخت افزاري نياز هست و تقريباً چقدر هزينه داره.
تشكر

capitan black
02-04-2010, 20:46
یه راه اینه که کابل کشی بفرمایید از مغازه تا منزل که چندان جالب نیست و طولانی هم هست...راه دوم استفاده از مودم وایرلس هستش که یه کارت شبکه بی سیم واسه مغازه میخواید و یه دونه واسه منزل که فکر کنم هزینه حدود 150 به بالا متحمل میشید...یه راه دیگه ه هست که با isp تماس بگیرید و بگید که این اکانت adsl رو بین دو تا خط شیر کنند که خط منزلتون خط دوم خواهد بود..

mjzaret
02-04-2010, 21:54
یه راه اینه که کابل کشی بفرمایید از مغازه تا منزل که چندان جالب نیست و طولانی هم هست...راه دوم استفاده از مودم وایرلس هستش که یه کارت شبکه بی سیم واسه مغازه میخواید و یه دونه واسه منزل که فکر کنم هزینه حدود 150 به بالا متحمل میشید...یه راه دیگه ه هست که با isp تماس بگیرید و بگید که این اکانت adsl رو بین دو تا خط شیر کنند که خط منزلتون خط دوم خواهد بود..

استفاده از كابل كه چندان خوشايند نيست. من در منزلم لپ‌تاپ دارم و مجهز به وايرلس هست. من مودم ADSL و يه سوئيچ دارم. مي‌خواستم بدونم كه آيا با خريدن يه كارت شبكه وايرلس و اتصال اون به سوئيچ به شبكه دسترسي داشته باشم يا خير؟ روش بهتري نمي‌تونيد پيشنهاد بديد كه هزينه كمتري داشته باشه/
ممنون

dsa dsa
02-04-2010, 22:44
کارت شبکه بی سیم ایا میشه بزنی به سوییچ ؟؟
خودت فکر کن یه لحظه ؟!!

نمیشه که این کار رو کرد با کلا ارتباط بی سیم باشه !

یه access point برد بالا بگیر و یک کارت شبکه بی سیم !

mjzaret
03-04-2010, 14:07
من از چند نفر سوال كردم گفتند كه بايستي دو تا اكسس پوينت بگيرم و بايستي يكي رو در مغازه‌ام نصب كنم و ديگري رو منزلم. اما نكته كه برام شايد بعداً اهميت پيدا بكنه اينه كه من اگه يه موقع‌اي لپ‌تاپم رو جا به جا كردم بتونم از شبكه استفاده كنم.
من چيزي مي‌خوام كه فقط در مغازه‌ام نصب بشه و نيازي به نصب چيز ديگه در جاي ديگه نباشه. البته بيشتر براي لپ تاپم مي‌خوام كه وقتي جابه‌جا شدم بتونم از اينترنت استفاده كنم.

dsa dsa
03-04-2010, 15:03
ببین دوست عزیز :

وقتی شما میای دو تا کارت شبکه بی سیم رو روی دو تا pc نصب می کنی این دو تا سیستم خودشون همدیگر رو می شناسند و پیدا می کنند که به این مدل می گن Ad-Hoc ! اما وقتی بیشتر از دو تا سیستم میشه یا فاصله ی کامپیوترها از هم زیاد میشه دیگه نمیشه این کار رو کرد چرا چون امواج ها ضعیف هستند برای تقویت امواج از Access Point استفاده می شود که بردهای مختلفی دارند مثلا در فضای باز 300 متر و با دیوار و بسته 100 متر ! بستگی داره که چقدر بخوی لپ تاپ رو جابجا کنی اگر می خوای 1 کیلومتر این کار کنی که نمیشه هر جایی نمی تونی بری چونه از محدود مجاز access point خارج شدی !
شما باید یه access point بی سیم با برد بالا بگیرید ! یا همون دو تا ! با این فاصله شما حتما نیاز به access point داری !!

برای نصب Access Point ها هم باید محل های مختلف رو امتحان و تست کنید و بهترین مکان رو برای آن انتخاب کنبد تا حد امکان مانعی نباید مانند درخت یا دیوار جلوی آن باشد !

Linksys WAG 160 N یک مودم روتر بی سیم می باشد که برد آن در فضای آزاد 300 متر می باشد !
در فضای بسته 100 متر !

دوستان برای حل مشکلات شبکه کتاب Wireless Home Networking for Dummies را حتما مطالعه کنند !