مشاهده نسخه کامل
: محدود کردن دسترسی به اینترنت share شده در شبکه
سلام.
من یه شبکه دارم که 4 تا کامپیوتر داره. به سرور یه مودم ADSL وصله و کانکشن مربوط به اون رو share کردم تا سیستمهای دیگه بتونن با استفاده از اینترنت آنتی ویروس شون رو هر روز آپدیت کنن. حالا مساله اینه که من می خوام دسترسی اون 3 تا کامپیوتر دیگه به اینترنت، فقط در حد همین آپدیت کردن آنتی ویروس باشه و دیگه نتونن سایتها رو ببینن و یا دانلود کنن. آیا همچنین چیزی امکان داره؟
mahdicivic
02-04-2010, 20:22
سلام.
من یه شبکه دارم که 4 تا کامپیوتر داره. به سرور یه مودم ADSL وصله و کانکشن مربوط به اون رو share کردم تا سیستمهای دیگه بتونن با استفاده از اینترنت آنتی ویروس شون رو هر روز آپدیت کنن. حالا مساله اینه که من می خوام دسترسی اون 3 تا کامپیوتر دیگه به اینترنت، فقط در حد همین آپدیت کردن آنتی ویروس باشه و دیگه نتونن سایتها رو ببینن و یا دانلود کنن. آیا همچنین چیزی امکان داره؟
با اطلاعاتی که من دارم تنظیم این مورد کار ساده ای نیست . شما یه توضیح کوچولو در مورد سرورت بده و بگو ویندوزش چیه و اینترنتو چجوری شیر کردی؟ اگر از دست من بر اومد که درخدمتیم در غیر اینصورت اساتید کمکتون می کنن. راستی آنتی ویروستون چیه؟ اگه مشکل فقط آپدیت آنتی ویروسه میشه آفلاین آپدیتش کرد.
شما یه توضیح کوچولو در مورد سرورت بده و بگو ویندوزش چیه و اینترنتو چجوری شیر کردی؟
با تشکر از شما دوست عزیز؛
ویندوز همه ی کامپیوترهام ایکس پی sp2 است. مودم من از طریق تنظیمات داخلی به اینترنت وصله؛ یعنی دیگه برای
کانکت شدن کانکشن نساختم بلکه مودم همینطوری کانکته؛ فقط در قسمت کانکشن ها یه Local Area Connection2 داره که روش کلیک راست کردم و Share کردمش.
با اطلاعاتی که من دارم تنظیم این مورد کار ساده ای نیست .
حالا اگه مرور سایتها رو نشد بست، حداقل امکان دانلود رو بشه بست و محدود کرد.
براستی آنتی ویروستون چیه؟ اگه مشکل فقط آپدیت آنتی ویروسه میشه آفلاین آپدیتش کرد.
آنتی ویروس من Nod32 هستش و نمی خوام برای آپدیتش وقت بزارم؛ می خوام همین که سیستم روشن شد، خودش آپدیت بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.